Βρε τον Μάκη τον Μακούλη τον τσεκουράτο... και τις κωλοτούμπες του... Ε ρε χουνέρι που σου χρειάζεται... (βίντεο)

Βρε τον Μάκη τον Μακούλη τον τσεκουράτο... και τις κωλοτούμπες του... Ε ρε χουνέρι που σου χρειάζεται... (βίντεο)

18 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:250
Μοίρασέ το

 

Ο Μάκης Βορίδης θα ψηφίσει και με τα δυο του χέρια την τροπολογία με την οποία νομιμοποιούνται δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες με συνοπτικές διαδικασίες, εάν έχουν συμπληρώσει τριετία (παράνομης) παραμονής στην Ελλάδα!

Πως το έλεγες Μάκη μου;;;

Άρα, να ξεκινήσουμε από εσένα τσεκουράτε μου, αφού εσύ το απαιτείς…

ΣΥ ΕΙΠΑΣ…

… και οι φωτογραφίες δώρο Μάκη μου, από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ Μ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Εχθές στη συνεδρίαση της Βουλής, είχαμε άλλη μία αποκάλυψη. Ο Μάκης Βορίδης θα ψηφίσει και με τα δυο του χέρια την τροπολογία με την οποία νομιμοποιούνται δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες με συνοπτικές διαδικασίες, εάν έχουν συμπληρώσει τριετία (παράνομης) παραμονής στην Ελλάδα!

Με απλά λόγια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη νομιμοποιεί την παρανομία. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

Το ενδιαφέρον λοιπόν είναι ότι τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Μάκης Βορίδης οι οποίοι έκαναν καριέρα επάνω στο μεταναστευτικό, τώρα τραγουδούν την ιτιά και ψηφίζουν αυτά που οι ίδιοι κατήγγειλαν υπέκλεπταν τις ψήφους των Ελλήνων.

Ακόμα και ο Αντώνης Σαμαράς, κατήγγειλε ότι κάτι τέτοιο δεν τόλμησε να το κάνει ούτε ο ΣυΡιζΑ!

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της «αποκάλυψης Βορίδη» εδώ

 

Δείτε τώρα τις αξέχαστες αφίσες του Μάκη Βορίδη, με τις οποίες έκανε πολιτική καριέρα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Συλλεκτικές πλέον οι αφίσες με τα προεκλογικά συνθήματα του Μάκη Βορίδη

Πηγή

Προβολές : 250


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα