Βρε όλοι στο βρακί των οβριοσιωνιστών είναι... Η ανάρτηση, είναι αφιερωμένη στον... Κωστάκη...

Βρε όλοι στο βρακί των οβριοσιωνιστών είναι... Η ανάρτηση, είναι αφιερωμένη στον... Κωστάκη...

2 Νοεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:669
Μοίρασέ το

 

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Μπολσονάρο λαμβάνει το βραβείο Friends Of Sion

Προηγούμενοι αποδέκτες του Βραβείου Φίλων της Σιών ήταν ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους, ο διάδοχος διάδοχος Αλβέρτος Β’ του Μονακό, ο Πρόεδρος Ρόζεν Πλεβνελίεφ της Βουλγαρίας και ο Πρόεδρος Τζίμι Μοράλες της Γουατεμάλας για την αμέριστη υποστήριξή τους στο Κράτος του Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό.

Γελάω… γελάω με τους ανεγκέφαλους κομπλεξικούς ιστολόγους που πουλάνε στους αφελείς αναγνώστες τους,  “άριστες γεωπολιτικές γνώσεις και κονέ με Ρωσικές Δούμες, και ηρωποιούν πολιτικά πρόσωπα που είναι υποταγμένα στον Σιωνισμό…”…

ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…

Ένας από τους θαυμαστές του Μπολσονάρο, είναι και ο Κωστάκης, ο οποίος είναι και θαυμαστής του Τράμπ, του Πούτιν και όλης της σιωνιστικής κλίκας…

Διαβάστε λοιπόν τι εστί Μπολσονάρο…οπρώην της Βραζιλίας…  άλλο ένα πιόνι του σιωνισμού…

Το φωτογραφικό υλικό, πλην της πρώτης φωτογραφίας, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… τρανή απόδειξη της υποταγής του στους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΦΑΓΕΙΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Η Βραζιλία, ανήκει στους BRICS, που ανήκει και ο Πούτιν… και κάποιοι θεωρούν πως είναι το αντίπαλο δέος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ε ρε γλέντια…

 

Σήμερα στην Ιερουσαλήμ, το Μουσείο Φίλων της Σιών φιλοξένησε τη βραζιλιάνικη αντιπροσωπεία και απένειμε το «Βραβείο Φίλων της Σιών» στον Πρόεδρο Ζαΐρ Μπολσονάρο της Βραζιλίας. Το Μουσείο Φίλων της Σιών απονέμει το «Βραβείο Φίλων της Σιών» σε παγκόσμιους ηγέτες που έχουν πάει «πάνω και πέρα» για το κράτος του Ισραήλ.

O presidente eleito, Jair Bolsonaro, e o primeiro-ministro de Israel, Benjamin Netanyahu, visitam a sinagoga Kehilat Yaacov, em Copacabana, no Rio de Janeiro

Τον Δεκέμβριο του 2017, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έλαβε το Βραβείο Φίλων της Σιών από τον ιδρυτή της FOZ, Δρ. Μάικ Έβανς, ο οποίος υπηρετεί στην Πρωτοβουλία Πίστης Τραμπ.

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Μπολσονάρο λαμβάνει το βραβείο Friends Of Sion

Φωτογραφία: Peter Halmagyi

Κατά την άφιξή του, ο Πρόεδρος Ζαΐρ Μπολσονάρο συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου. Στο Μουσείο FOZ, ο πρωθυπουργός Νετανιάχου φέρεται να είπε «Δεν πιστεύω ότι το Εβραϊκό Κράτος και ο σύγχρονος Σιωνισμός θα ήταν δυνατοί χωρίς τον Χριστιανικό Σιωνισμό». Η φιλία του Προέδρου Μπολσονάρο και της Βραζιλίας με το Κράτος του Ισραήλ μιλά στο μήνυμα των Φίλων της Σιών, λέγοντας ότι η κυβέρνησή του είναι «αποφασισμένη να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ Ισραήλ και Βραζιλίας».

Τους τελευταίους μήνες, ο πρόεδρος Μπολσονάρο επιβεβαίωσε την υποστήριξή του στο κράτος του Ισραήλ. Επιβεβαίωσε επίσης τη δέσμευσή του για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ Βραζιλίας και Ισραήλ, ανακοινώνοντας στη συνέχεια ότι η χώρα του θα ανοίξει Οικονομική Αποστολή στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Η Βραζιλία έπαιξε επίσης ρόλο στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Το 1947, η Βραζιλία ψήφισε υπέρ του σχεδίου διχοτόμησης του ΟΗΕ, υποστηρίζοντας τη δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους στη Γη του Ισραήλ. Ο πρέσβης Osvaldo Aranha, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Βραζιλίας, ήταν βασικός υποστηρικτής του σχεδίου.

Ο χάρτης της ψηφοφορίας του ΟΗΕ εμφανίζεται στο Μουσείο Φίλων της Σιών, το οποίο φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες Βραζιλιάνους ετησίως, δείχνοντάς τους ότι ήταν πάντα αληθινοί φίλοι του κράτους του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού. Η σχέση Ισραήλ-Βραζιλίας εκτείνεται εδώ και δεκαετίες. Η Βραζιλία ήταν μια από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ το 1949.

Το Μουσείο Φίλων της Σιών ξεπέρασε πρόσφατα τα 58 εκατομμύρια μέλη, καθιστώντας το έναν από τους μεγαλύτερους φιλο-ισραηλινούς χώρους στον κόσμο. Σύμφωνα με τον Δρ Μάικ Έβανς, «μεταξύ των 58 εκατομμυρίων φίλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουμε, εκατομμύρια υποστηρικτές του προέρχονται από τη Βραζιλία, η οποία είναι η πέμπτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο».

Προηγούμενοι αποδέκτες του Βραβείου Φίλων της Σιών ήταν ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους, ο διάδοχος διάδοχος Αλβέρτος Β’ του Μονακό, ο Πρόεδρος Ρόζεν Πλεβνελίεφ της Βουλγαρίας και ο Πρόεδρος Τζίμι Μοράλες της Γουατεμάλας για την αμέριστη υποστήριξή τους στο Κράτος του Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό.

Το Μουσείο Φίλων της Σιών αποκαλύπτει συναρπαστικές ιστορίες που τονίζουν την υποστήριξη και τον ηρωισμό των πολλών φίλων του Εβραϊκού Λαού και του Κράτους του Ισραήλ. Λειτουργεί ως πύλη για την καταπολέμηση του παγκόσμιου αντισημιτισμού και για να σταθεί δυνατά ενάντια στο κίνημα BDS.

Μαζί με τον πρώην Πρόεδρο Διεθνούς, τον αείμνηστο Πρόεδρο Shimon Peres, το διοικητικό μας συμβούλιο έχει την τιμή να περιλαμβάνει τον στρατηγό Yossi Peled, επικεφαλής του Ισραηλινού Διοικητικού Συμβουλίου της FOZ.

Το Κέντρο Κληρονομιάς των Φίλων της Σιών είναι ένα έργο 100 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει γίνει ένας από τους κεντρικούς θεσμούς στο Κράτος του Ισραήλ επηρεάζοντας τον κόσμο και ενισχύοντας τις σχέσεις του Ισραήλ παγκοσμίως, ενώ παράλληλα ενισχύει τους πυλώνες της ισραηλινής κοινωνίας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 669


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα