ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ!!! Το πιστόλι στον κρόταφο των δικαστών βάζει ο Μητσοτάκης για το Εθνικό κόμμα-Έλληνες

ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ!!! Το πιστόλι στον κρόταφο των δικαστών βάζει ο Μητσοτάκης για το Εθνικό κόμμα-Έλληνες

4 Φεβρουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:706
Μοίρασέ το

 

Η βρωμοδουλειά Μητσοτάκη-Ανδουλάκη με πατερίτσες τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό του Εθνικού κόμματος, βρωμάει Τουρκική ΜΙΤ και βρωμάει πολύ!

Ο καθένας από εδώ και πέρα, δικαστής και πολιτικός, ας αναλάβει τις ευθύνες του και να ετοιμαστεί να σηκώσει στους ώμους του τις επιπτώσεις της ιστορίας και της αιτιοκρατίας.

 

 

 

Γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ, η κατακρήμνιση του πυλώνα της δικαστικής εξουσίας, η οποία στηρίζει δικτάτορες όπως ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Δε θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει copy-paste τις τακτικές και τις πολιτικές του Μπάιντεν και του Αμερικανικού ψευδοδημοκρατικού κόμματος.

Έγραφα το 2021, ότι το ανώτατο ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ, δε θα ασχοληθεί με την νοθεία των εκλογών, διότι οι ακροαριστεροί του Μπάιντεν απειλούν με δολοφονία τους ανώτατους δικαστές.

Δικαιώθηκα πανηγυρικά, γιατί πρώτον, το Ανώτατο Συνταγματικό δικαστήριο δε δέχθηκε σε ακρόαση ούτε μία προσφυγή για την αντισυνταγματικότητα της επιστολικής ψήφου και δεύτερον, οι δικαστές δέχθηκαν επιθέσεις και απειλές κατά της ζωής τους, όταν αποφάσισαν να απαγορεύσουν τις δολοφονίες εμβρύων(αμβλώσεις) μετά τον τέταρτο μήνα κύησης.

Φανταστείτε τι θα τους έκαναν, εάν τολμούσαν να ανακηρύξουν άκυρες τις εκλογές και να στείλουν φυλακή τους πραξικοπηματίες του Λευκού Οίκου!

Το ίδιο κάνει ο Μητσοτάκης και με την υπόθεση του Εθνικού κόμματος με τον Ηλία Κασιδιάρη. Στέλνει μία προδήλως αντισυνταγματική διάταξη στα χέρια του Αρείου Πάγου, ώστε να τη χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν αυτοί τα κάστανα από τη φωτιά του πολιτικού συστήματος.

Ποιος Αρεοπαγίτης που διαθέτει συνταγματική συνείδηση και δημοκρατική ακεραιότητα, θα στείλει στον κάλαθο των αχρήστων την τροπολογία Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη, όταν θα ξέρει ότι θα έχει απέναντί του ολόκληρο το καθεστώς;

Θα βρεθεί εκβιαζόμενος και στοχοποιημένος για όλη την υπόλοιπη θητεία του.

Πώς θα τολμήσει ο δικαστής να εκδώσει έντιμη απόφαση, όταν ξέρει ότι μπορεί το σπίτι του, το αυτοκίνητό του να καεί από ακροαριστερούς και παρακρατικούς;

Ποιος δικαστής θα ρισκάρει την σωματική του ακεραιότητα και της οικογένείας του για χάρη του Ηλία Κασιδιάρη και της δημοκρατικής ομαλότητας της χώρας;

Είναι ένα μεγάλο ερώτημα…

Η βρωμοδουλειά Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη με πατερίτσες τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό του Εθνικού κόμματος, βρωμάει Τουρκική ΜΙΤ και βρωμάει πολύ!

Ο καθένας από εδώ και πέρα, δικαστής και πολιτικός, ας αναλάβει τις ευθύνες του και να ετοιμαστεί να σηκώσει στους ώμους του τις επιπτώσεις της ιστορίας και της αιτιοκρατίας.

 

Πηγή

 

Οι Τούρκοι πράκτορες έχουν κάνει «τσιφλίκι» τους την Ελλάδα

Ακόμα και σε στρατολόγηση δικηγόρων προχώρησε το τουρκικό προξενείο Θράκης

Μεταναστευτικό, Γκιουλενιστές, εμπρησμοί δασών και εσχάτως παρακολούθηση κινήσεων στο Καστελόριζο: Η δράση των Τούρκων πρακτόρων στην Ελλάδα μαίνεται ανεξέλεγκτη… Μυστικά έγγραφα απέδειξαν την ύπαρξη ενός ολόκληρου συστήματος καταγραφής πληροφοριών από διπλωμάτες και κατασκόπους της Άγκυρας.

Η αποκάλυψη του κυκλώματος κατασκοπείας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με την σύλληψη του γραμματέα του τουρκικού προξενείου στην Ρόδο και του συνεργού του, που μάζευαν στοιχεία για τις κινήσεις των ελληνικών δυνάμεων στο Καστελόριζο, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των δραστηριοτήτων της ΜΙΤ, που τα τελευταία χρόνια έχει γιγαντωθεί και επεκτείνει το πεδίο δράσης της στην υπηρεσία των σχεδίων του Ταγίπ Ερντογάν.

Ήταν πριν από έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2020, που εγκαινιάστηκε από τον Ταγίπ Ερντογάν το νέο κτήριο της τουρκικής MIT (Millî İstihbarat Teşkilatı, Εθνικός Οργανισμός Πληροφοριών), σε μια έκταση μεγαλύτερη των 500 στρεμμάτων, γνωστό και ως «Kale», δηλαδή Φρούριο.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα το κόστος του έφτασε τα 140 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως λόγω των συνεχώς αυξανόμενων αρμοδιοτήτων της MIT αλλά και των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας που απαιτούντο. Πρόκειται για το «πετράδι» στο στέμμα των τουρκικών υπηρεσιών που τα τελευταία χρόνια είδαν τα κονδύλια που τις αφορούν να πολλαπλασιάζονται.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για τα περασμένα έτη, τα χρήματα που πήγαν απευθείας στην ΜΙΤ από το τουρκικό κράτος (παρά το ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία μπορούσε να αντλήσει χρήματα και από τους λογαριασμούς της Εθνικής Άμυνας) ήταν δεκαπλάσια από τον προϋπολογισμό της ΕΥΠ.

Υποκλοπές, ανάλυση δορυφορικών λήψεων, χρήση drones, στρατολόγηση και χρήση κατασκόπων, απαγωγές από ξένα κράτη, είναι μόνον μέρος των δραστηριοτήτων της MIT, που λαμβάνουν χώρα τόσο εντός όσο και εκτός Τουρκίας. Με αιχμή του δόρατος φυσικά όλα τα πρώην εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ειδικά όσα εξ’ αυτών έχουν ακόμη πληθυσμούς μουσουλμάνων.

 

Ομολογία Τούρκου πρώην πρωθυπουργός

 

Από το 2011, όταν ο ίδιος ο Τούρκος πρώην πρωθυπουργός ομολόγησε ότι ήταν Τούρκοι πράκτορες αυτοί που έβαζαν φωτιές στα ελληνικά δάση, μέχρι και την κατασκοπευτική δράση του μάγειρα του πλοίου που μετέφερε ελληνικές δυνάμεις στο Καστελόριζο, οι δράσεις των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα είναι πολυεπίπεδες.

Σε αυτές έχουν χρησιμοποιηθεί από… συνταξιούχους Γερμανούς πολίτες, που φωτογράφιζαν ευαίσθητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, μέχρι παρακολουθήσεις Κούρδων και Τούρκων αντικαθεστωτικών.

Ενώ οι υποθέσεις τα προηγούμενα χρόνια όμως αποκαλύπτονταν με αργό ρυθμό, πλέον η διαμάχη μεταξύ γκιουλενιστών (με προσβάσεις σε ευαίσθητα έγγραφα) και ερντογανικών, αποκαλύπτει ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό δραστηριοτήτων των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Τον Απρίλιο του 2020 το γκιουλενικής τάσης Nordic Monitor αποκάλυψε ότι Τούρκοι πράκτορες είχαν ως αποστολή να βρεθούν σε Κέντρα Υποδοχής μεταναστών. Ο σκοπός τους εκεί, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις ήταν να βρεθούν στοιχεία και λεπτομέρειες για φυγάδες από την Τουρκία, που καταδιώκονταν από τον Ερντογάν.

Όμως είναι γνωστό σε όλο το πλαίσιο των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας μας ότι υπήρχε και έτερος σκοπός, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την άσκηση επιρροής σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος μεταναστευτικών πληθυσμών. Όχι μόνον για να υπάρχει η ανατροφοδότηση των ροών (άλλωστε σε αυτό υπήρχαν και οι «συνεργάτες» από τις ΜΚΟ) αλλά και για να υπάρχει μια δεξαμενή πληθυσμών από την οποία τα επόμενα χρόνια οι Τούρκοι θα μπορούν να στρατολογούν.

Έντονη παρουσία και στα αστικά κέντρα

 

Οι συντονισμένες εξεγέρσεις συγκεκριμένων μεταναστευτικών πληθυσμών, οι συγχρονισμένοι εμπρησμοί και η εφαρμογή «στρατιωτικού τύπου» σχεδίων από μετανάστες, αποδίδονται από κομμάτι της κοινότητας πληροφοριών στην τουρκική επιστασία. Βέβαια η ΜΙΤ δεν έμεινε μόνον στα hot spot, αλλά είχε έντονη παρουσία και στα αστικά κέντρα της χώρας.

Μυστικά έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν τον Αύγουστο του 2020, απέδειξαν την ύπαρξη ενός ολόκληρου συστήματος καταγραφής πληροφοριών και επιτήρησης Τούρκων στην Ελλάδα, στην οποία συμμετείχαν τόσο η ΜΙΤ όσο και η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα.

Κομβικός στην κατάρτιση τέτοιων δικτύων είναι και ο ρόλος των προξενείων της Τουρκίας, σε περιοχές με πληθυσμούς μουσουλμάνων.

Ειδικά στην Θράκη, έχουν δημιουργηθεί και συστήματα «αστυνόμευσης» των Ελλήνων πολιτών της περιοχής, που ως σκοπό έχουν να επιβάλλουν την εκπροσώπηση της τουρκικής ατζέντας, ως ατζέντα της κοινότητας των μουσουλμάνων. Κάτι το οποίο έχει επανειλημμένα καταγγελθεί από τοπικούς παράγοντες.

 

Στρατολόγηση δικηγόρων από το τουρκικό προξενείο Θράκης

 

Έντονος προβληματισμός είχε δημιουργηθεί και από την υπόθεση στρατολόγησης, εκ μέρους της ΜΙΤ διψήφιου αριθμού δικηγόρων, οι οποίοι έχοντας πρόσβαση σε δικαστικά έγγραφα μπορούσαν να δίνουν πληροφορίες στην τουρκική πλευρά για «στόχους» που είχαν καταφέρει να περάσουν τα σύνορα της χώρας μας. Στρατολόγηση που από κάποιους αποδίδεται στο συγκεκριμένο προξενείο.

Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκινά με αποκαλύψεις ήδη από το 2017, δείχνει όμως το εύρος των μεθόδων που χρησιμοποιείται από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Παρά το ότι διακαής πόθος του Ερντογάν παραμένει η «ανάκτηση» των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στην χώρα μας μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος εναντίον του, υπάρχουν καταγγελίες για έναν αριθμό ανθρώπων που ενώ είχαν καταφέρει να έλθουν στην Ελλάδα, βρέθηκαν με άγνωστο τρόπο πίσω στην Τουρκία.

Όλα αυτά τα δίκτυα στήνονται από την ΜΙΤ, όμως, είναι σαφές ότι δεν έχουν ως στόχο μόνον την προστασία του καθεστώτος Ερντογάν αλλά και την παροχή στρατιωτικών πληροφοριών.

Παρότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι πλέον τα πάντα μπορούν να επιτηρηθούν «από ψηλά» με drones ή φωτογραφίες σε όσους ασχολούνται με τον κρίσιμο τομέα των πληροφοριών, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η ανθρώπινη ικανότητα να αξιολογεί με βάση τις συνθήκες είναι αναντικατάστατη. Το drone μπορεί να δει πόσοι στρατιώτες υπάρχουν σε κάποια νησίδα, αλλά δεν μπορεί να ξεχωρίσει από την σωματοδομή, το ανάστημα και το πνεύμα τους, εάν ανήκουν σε κάποια από τις επίλεκτες δυνάμεις.

Γι’ αυτό και πάντα ο ρόλος του ανθρώπου στην συλλογή πληροφοριών θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Γι’ αυτό άλλωστε και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των κονδυλίων της ΜΙΤ πηγαίνει σε «αμοιβές» ανθρώπων που βοηθούν την υπηρεσία.

 

Πηγή

Προβολές : 706


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα