Βρώμικα παιχνίδια ΣΥΡΙΖΑ με ... “χαϊδεμένο τους” τον Κικίλια...(Και ένα quiz – βόμβα bonus)

Βρώμικα παιχνίδια ΣΥΡΙΖΑ με ... “χαϊδεμένο τους” τον Κικίλια...(Και ένα quiz – βόμβα bonus)

28 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:361
Μοίρασέ το

 

Πολύ περίεργη και ύποπτη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Κικίλια που ευθύνεται για την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας

 

 

Νομίζω πως ανταποκρίνεται στο γνωστό… μια φωτογραφία, 1.000.000 λέξεις…
Καλλιόπη Σουφλή

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ξανά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλιμακώσει την επίθεσή του στην κυβέρνηση για το ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας και των τραγικών συνεπειών που είχε για πολύ μεγάλο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι τελευταίο χρονικό διάστημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνει έξω από το κάδρο της κριτικής τον πρώην υπουργό Υγείας και έναν εκ των μεγαλύτερων αρνητικών πρωταγωνιστών της ανθρωπιστικής κρίσης, τον Βασίλη Κικίλια.

Ο Κικίλιας ήταν επικεφαλής του υπουργείου Υγείας στην πρώτη φάση της πανδημίας και ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να έχουν γίνει για να αποφευχθεί η ανθρωπιστική καταστροφή που ακολούθησε και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Αν στο μέλλον ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει να ζητήσει ευθύνες και να γίνουν ακόμη και εξεταστικές επιτροπές ή ακόμη και να στηθούν ειδικά δικαστήρια, ο Κικίλιας θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα απολογηθεί.

Και όμως σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε και δεν γράφουν λέξη για τον Κικίλια!

Δεν θα ήθελα να πιστέψω βέβαια τα όσα ακούγονται ότι υπάρχουν υπόγειες συνεννοήσεις μεταξύ του Κικίλια και κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που επιλέγουν να τον προστατεύσουν. Αν βγει κάτι τέτοιο στη φόρα, ο κόσμος της Δημοκρατικής παράταξης δεν θα συγχωρέσει ποτέ εκείνους που συνεργάζονται με κύκλους της… Δεξιάς, απλά για να ξαναβγεί η Δεξιά χωρίς τον Μητσοτάκη.

Δεν θα ήθελα ακόμη να πιστέψω και άλλα που ακούγονται ότι το ρόλο των προξενητών σε ερμαφρόδιτες επιμέρους συμμαχίες διαδραματίζουν επιχειρηματικά συμφέροντα.

Και μιας και γράφουμε τα παραπάνω διαβάστε και ένα quiz:

Ποιος κορυφαίος υπουργός του Μητσοτάκη δίνει στοιχεία σε τσιπρικό στέλεχος πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνο μετά προχωρά σε “πύρινες” αναρτήσεις!

ΝΤΡΟΠΗ!

 

 

Πηγή

Προβολές : 361


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα