«Βόμβα»! Δεσμεύεται η περιουσία πασίγνωστου παρουσιαστή – Βαριές κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

«Βόμβα»! Δεσμεύεται η περιουσία πασίγνωστου παρουσιαστή – Βαριές κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

23 Φεβρουαρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:729
Μοίρασέ το

 

Κατηγορίες για «ξέπλυμα χρήματος» και απάτες κατά του Δημοσίου

Γιατί άραγε, αφού είναι δικό τους παιδί;;;

Μήπως δεν τους έδωσε … μίζα;;;

Βρε, λέτε να είναι εκείνος που ο Πολάκις, κρέμασε στα μανταλάκια;;; Για ρίξτε μια ματιά εδώ και  (εδώ)

Βρε την … κλω… κλω… κλω… εννέα μύρια, όταν το 80% του λαού, δεν μπορεί να βγάλει ούτε τον μήνα του… 

Κι όμως, θα πάνε κάτι βούρλα και κάτι κομματόσκυλα, να τους ξαναψηφίσουν…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Στην τσιμπίδα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος «πιάστηκε» πασίγνωστος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης και παραγωγός, ο οποίος φέρεται να φέρεται να εμπλέκεται σε απάτες κατά του Δημοσίου. 

Ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα παράνομου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε γενική δέσμευση σε κινητή και ακίνητη περιουσία του παρουσιαστή και εταιριών συμφερόντων του αλλά και 6 ακόμη προσώπων που μετέχουν στις εταιρίες.

Στο πόρισμα-«καταπέλτη» του κ. Βουρλιώτη, το οποίο εστάλη στον οικονομικό εισαγγελέα, γίνεται λόγος για εικονικά τιμολόγια, παράνομες επιδοτήσεις κ.α. Παράλληλα, ζητείται από τον οικονομικό εισαγγελέα να προβεί γρήγορα σε κινήσεις, καθώς μια από τις εταιρίες του παρουσιαστή και παραγωγού είναι έτοιμη να εκταμιεύσει 9,9 εκατ ευρώ από κρατικές επιχορηγήσεις.

Σημειώνεται ότι σε μονοπρόσωπη εταιρεία του παρουσιαστή/παραγωγού με κεφάλαιο 4.000 ευρώ εγκρίθηκε επιδότηση 9 εκ. ευρώ από το Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη!

Μάλιστα, στο πόρισμα περιγράφονται σοβαρά αδικήματα όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ξέπλυμα χρήματος και απάτη κατά του Δημοσίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός παρουσιαστής θα κληθεί τις επόμενες ημέρες για εξέταση.

 

Πηγή

Προβολές : 729


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα