Βόμβα Ράμμου για εκβιασμούς και νόθευση του πολιτικού σκηνικού με όπλο τις υποκλοπές!

Βόμβα Ράμμου για εκβιασμούς και νόθευση του πολιτικού σκηνικού με όπλο τις υποκλοπές!

28 Φεβρουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:187
Μοίρασέ το

 

Ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής, είπε τα αυτονόητα ανοίγοντας μείζον θέμα για την λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

 

Εδώ θα δούμε παρέμβαση της “δικαιοσύνης” που θίχτηκε απ’ αυτά που είπε ο Πολάκης;;;

Τα ίδια στην ουσία λέει και ο πρόεδρος της …ανεξάρτητης αρχής, αλλά η μανδάμ δεν πρόκειται να αντιδράσει…

Και ρωτώ: ΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΒΡΕ ΕΡΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ, ΣΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

Κατάλαβες για τι ΑΙΣΧΡΟ ΚΡΑΤΙΣΜΟ, μίλησε ο κ. Ράμμος;;;

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος μιλώντας ενώπιον της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Ο κορυφαίος δικαστικός λειτουργός δεν πτοήθηκε από τις απειλές και τους πρωτοφανείς εκβιασμούς στο πρόσωπο του, καθότι πριν από την κατάθεση του εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που τον απειλούσαν ακόμα και με …φυλάκιση!

Η παρέμβαση του στην επιτροπή και η αναφορά του για τον κίνδυνο που συνιστούν οι υποκλοπές για την ίδια τη δημοκρατία και την λειτουργία του πολιτεύματος, ήταν ειλικρινής και ξεκάθαρη.

 

Είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων:

«Το κατασκοπευτικό αυτό λογισμικό είναι τεράστιος κίνδυνος και για το απόρρητο των επικοινωνιών και για τη Δημοκρατία, δεν νομίζω ότι μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Είναι σαφές ότι είτε στα χέρια κρατικής υπηρεσίας είτε στα χέρια ιδιώτη μπορεί να δημιουργήσει μια κοινωνία στην οποία θα λειτουργεί η τακτική του εκβιασμού.

Θα μαζεύονται αθέμιτα πληροφορίες για πρόσωπα, ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις να τεθεί θέμα νόθευσης του πολιτικού παιχνιδιού.

Είναι απολύτως σαφές ότι είναι πρόβλημα».

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ορθότητα των λεγομένων του κ. Χρήστου Ράμμου.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι η δημοκρατία νοσεί βαρύτατα με ευθύνη του Μητσοτάκη.

Αντίθετα, άπαντες θα αμφισβητήσουν την ειλικρίνεια των προθέσεων σε ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίας, όταν το ενδεχόμενο εκβιασμού λόγω των υποκλοπών, επικρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη εις βάρος πολιτικών και δει πολιτικών αρχηγών.

 

Πηγή

Προβολές : 187


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα