«Βόμβα» στο Alert από τον Άρη Σπίνο για εκλογικό deal στον Δήμο Αθηναίων με «άρωμα» Δομοκού! Συναντήσεις στελεχών της παράταξης Κασιδιάρη με εντολή Στίγκα για να στηρίξουν Μπακογιάννη.

«Βόμβα» στο Alert από τον Άρη Σπίνο για εκλογικό deal στον Δήμο Αθηναίων με «άρωμα» Δομοκού! Συναντήσεις στελεχών της παράταξης Κασιδιάρη με εντολή Στίγκα για να στηρίξουν Μπακογιάννη.

14 Οκτωβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:767
Μοίρασέ το

 

Το ραντεβού στο αμαξοστάσιο και οι υποσχέσεις για τα «δικά μας» παιδιά, πολυτελή γραφεία, προαγωγές, αποσπάσεις και αραλίκι.

Άντε καλέ… δεν γίνονται τέτοια πράγματα…οι “Σπαρτιάτες” είναι “κερί αναμμένο”…

Αφήστε που ο Δημητροκάλλης έστειλε εξώδικο… (εδώ)… και το αρνήθηκε…

Απαπαπαπαπαπαπαπα… θα σας βάλω πιπέρι στο στόμα και στα χέρια…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο πανικός του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για το ιδιαιτέρως χαμηλό ποσοστό που πήρε στον 1ο γύρο τον δημοτικών εκλογών τον έριξε στην αγκαλιά της δημοτικής παράταξης του Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, ο υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων που «έτρεξε» τον προεκλογικό αγώνα του εγκλείστου στις φυλακές Δομοκού και βουλευτής των Σπαρτιατών Γιάννης Δημητροκάλλης συναντήθηκε, με εντολή του Βασίλη Στίγκα όπως είπε ο ίδιος, με στελέχη της παράταξης Μπακογιάννη προκειμένου να υποσχεθεί στήριξη την Δεύτερη Κυριακή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα ανταλλάγματα ήταν να δοθούν γραφεία στην δημοτική ομάδα Κασιδιάρη στο κτήριο της οδού Λιοσίων, αποσπάσεις υπαλλήλων όπως και ευνοϊκή μεταχείριση όσων εργάζονται στον Δήμο Αθηναίων και έχουν εκδηλωθεί υπέρ Κασιδιάρη. Όλα τα αιτήματα έγιναν δεκτά από τον απεσταλμένο του Μπακογιάννη στην συνάντηση αυτή.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή

Προβολές : 767


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα