Γάζα και μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!

Γάζα και μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!

5 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:270
Μοίρασέ το

 

 

Καλό είναι να έχουμε κατά νου ότι οι Εβραίοι δεν φοβούνται ούτε τους εθνικιστές ούτε τους Ναζί. Όσο πιο κοντά βρίσκεται ο Ναζί στην κορυφή, τόσο περισσότερο δείχνει ανοιχτά την αγάπη του για το Ισραήλ. Οι εθνικιστές Ντόναλντ Τραμπ και Τζόρτζια Μελόνι λατρεύουν το Ισραήλ.

Οι Εβραίοι είναι επαγγελματίες θύματα. Είναι καλοί σε αυτό. Είναι πρόθυμοι να παίξουν τον κακό, αλλά μόνο σε ιστορίες όπου ο Εβραίος τελικά δικαιώνεται και οι αναλώσιμοι Εβραίοι μαρτυρούνται.

Τώρα ένας Εβραίος υποστηρικτής της μουσουλμανικής μετανάστευσης βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Σιωνιστή που διώχνει τους Μουσουλμάνους από τα προγονικά τους εδάφη και με έναν Ναζί που ξεσηκώνει πλήθη εναντίον των Μουσουλμάνων.

Να λοιπόν επιτέλους ο σκοπός πίσω από τα υποτιθέμενα τακτικά λάθη των πολυάσχολων μικρών μας φίλων. Τροχοί μέσα σε τροχούς.

 

Καθώς μια πυρκαγιά πετρελαίου σβήνει με TNT, πλήρωσαν τις νεοναζιστικές ταξιαρχίες τους και στη συνέχεια τους παρέδωσαν μια σειρά από νέους μουσουλμάνους.

 

Καθώς οι αρχές αγωνίζονται να σβήσουν τη φωτιά, ο κόσμος θα αρχίσει να παρατηρεί ότι η περίπτωση της Γάζας είναι ακριβώς όπως η περίπτωση του Δουβλίνου και του Άμστερνταμ.

 

Μόνο σατανικά μυαλά μπορούν να σκέπτονται μ’ αυτόν τον τρόπο και να δρομολογούν καταστάσεις, σχεδιασμένες με κάθε λεπτομέρεια,  χρόνια και εκατονταετίες πριν…
Φυσικά έχουν δίπλα τους ως συμπαραστάτη σε όλες αυτές τις ενέργειές τους, έναν … ΘΕΟ… ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…
Σ’ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, όχι οι απλοί εβραίοι, που είναι ελάχιστοι, αλλά … ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ…
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ…
ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ο ρόλος Τράμπ και Μελόνι, είναι βρώμικος… και όσοι δεν προλάβατε να το αντιληφθείτε στην πρώτη κυβέρνηση του Ντονάλντιου, θα το αντιληφθείτε πιθανόν στην δεύτερη…
Όσο για την Μελόνι, ως ΕΒΡΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ, υπερασπίζεται την πραγματική της πατρίδα… το Ισραήλ…

Προσπαθούμε να καταλάβουμε – γιατί ο Εβραίος είναι τόσο πρόθυμος να εισάγει όσο το δυνατόν περισσότερους μουσουλμάνους στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και ταυτόχρονα να προετοιμάσει τη γενοκτονία της Γάζας; Το κάνουν από καθαρό ιδεαλισμό; Από συμπόνια (δύσκολο να το πιστέψεις); Ή από βλακεία; Μήπως αυτός ο λαός που υπολογίζει δεν έλαβε υπόψη ότι οι μουσουλμάνοι μπορούν να αντιδράσουν στη γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων;

 

Ομολογουμένως, οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί έκαναν το μερίδιο που τους αναλογεί στις διαμαρτυρίες, αλλά οι Εβραίοι ήξεραν ότι μπορούσαν να κλείσουν τους Goyim όποτε ήθελαν απλώς προφέροντας το μαγικό εβραϊκό ξόρκι «Ολοκαύτωμα – Άουσβιτς».

Ωστόσο, οι Εβραίοι καταλαβαίνουν καλύτερα από όποιονδήποτε ότι οι «σημίτες» τους από τη Μέση Ανατολή δεν έχουν αποδεχτεί τον ζυγό της ενοχής του Ολοκαυτώματος.

 

Οι Εβραίοι γνωρίζουν περισσότερο από όποιονδήποτε ότι οι μουσουλμάνοι εξακολουθούν να ανησυχούν για το γεγονός ότι οι αδερφοί τους κρατούνται σε «υπαίθριο στρατόπεδο συγκέντρωσης» τα τελευταία 50 χρόνια.

 

Πώς μπορούμε λοιπόν να εξηγήσουμε τις προφανές λάθος τακτικής όταν η ADL και άλλες εβραϊκές οργανώσεις έστριψαν τα χέρια των Ευρωπαίων και Αμερικανών ηγετών για να δεχτούν ορδές μαχόμενων μουσουλμάνων λίγο πριν από μια ισραηλινή εισβολή στη Γάζα; Σίγουρα όχι! Δεν κάνουν τέτοια λάθη!

Όταν την Παρασκευή στο Δουβλίνο ένας μουσουλμάνος μετανάστης από την Αλγερία μαχαίρωσε μια ιρλανδική οικογένεια και υποκίνησε ένα πογκρόμ στους μουσουλμάνους, τελικά πήραμε το κομμάτι αυτού του παζλ που έλειπε.

 

Περίμενα «το υπόλοιπο της ιστορίας» και αποκαλύφθηκε σε ένα κρίσιμο σημείο του δράματος – ακριβώς όπως το Δουβλίνο διαδήλωσε μαζικά ενάντια στη βάναυση δολοφονία παιδιών της Γάζας, ακριβώς όταν το ιρλανδικό κοινοβούλιο απείλησε να απελάσει τον πρεσβευτή του Ισραήλ, τη στιγμή που οι αναφορές για αντισημιτισμό. έφτασαν σε νέα υψηλά επίπεδα.

 

Ακριβώς τότε φαινόταν ότι οι Εβραίοι ήταν κυριευμένοι από όλες τις πλευρές και ότι ολόκληρος ο κόσμος ήταν εναντίον τους. Φυσικά, σε κάθε καλή ιστορία, τα πιο σκοτεινά νέα έρχονται λίγο πριν την αυγή.

Οι Εβραίοι είναι επαγγελματίες θύματα. Είναι καλοί σε αυτό. Είναι πρόθυμοι να παίξουν τον κακό, αλλά μόνο σε ιστορίες όπου ο Εβραίος τελικά δικαιώνεται και οι αναλώσιμοι Εβραίοι μαρτυρούνται.

 

Οι Εβραίοι ηγέτες πιστεύουν ότι η εκδίκηση σερβίρεται καλύτερα κρύα. Αυτό απαντά στο ερώτημα γιατί έφεραν αρχικά μουσουλμάνους πρόσφυγες στην Ευρώπη και την Αμερική.

 

Περιττό, γνωστό, αζήτητο (τόσο για τη δημοκρατία), σε μια εποχή αυξανόμενης φτώχειας και χρέους, οι οικονομίες σε χρεοκοπία και οι πληθυσμοί σε μεγάλο βαθμό άνεργοι, αυτή είναι ακριβώς η στιγμή που οι Εβραίοι πέταξαν επιδεικτικά στρατούς μουσουλμάνων στη Δύση.

«Πιστεύω ότι υπάρχει μια αναζωπύρωση του αντισημιτισμού, επειδή αυτή τη στιγμή η Ευρώπη δεν έχει ακόμη μάθει πώς να είναι πολυπολιτισμική. Και νομίζω ότι θα κάνουμε μέρος της αγωνίας αυτής της μεταμόρφωσης, που πρέπει να πραγματοποιηθεί. Η Ευρώπη δεν πρόκειται να είναι οι μονολιθικές κοινωνίες που ήταν κάποτε τον περασμένο αιώνα. Οι Εβραίοι είναι στο επίκεντρο αυτού. Είναι μια τεράστια μεταμόρφωση που πρέπει να κάνει η Ευρώπη. Περνούν τώρα σε μια πολυπολιτισμική κατάσταση και οι Εβραίοι που δυσανασχετούν λόγω του πρωταγωνιστικού μας ρόλου. Αλλά χωρίς αυτόν τον ηγετικό ρόλο και χωρίς αυτόν τον μετασχηματισμό, η Ευρώπη δεν θα επιβιώσει». — Barbara Lerner Spectre, ιδρυτική διευθύντρια του Paideia, The European Institute for Jewish Studies στη Σουηδία.

 

Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies

 

Φυσικά η οργή των δύσμοιρων ιθαγενών θα επικεντρωθεί στους μουσουλμάνους μετανάστες. Φυσικά οι άμοιροι μουσουλμάνοι θα δυσανασχετήσουν με αυτό. Αυτή η σύγκρουση δεν είναι μόνο φυσική, είναι κατεξοχήν προβλέψιμη. Και φυσικά, όπου η πραγματικότητα υπολείπεται της προκαθορισμένης αφήγησης, τα μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να βασιστούν για να καλύψουν τα κενά.

Δεν είναι δύσκολο να βρεις έναν μουσουλμάνο πρόσφυγα με διαταραγμένο μυαλό, να δώσεις ένα μαχαίρι και να σπρώξεις έξω από την πόρτα για να επιτεθεί. Αν δεν υπήρχε, τότε οι Εβραίοι θα έπρεπε να τον δημιουργήσουν. Οι μουσουλμάνοι Γκόλεμ το κάνουν με πανδαισία.

Ένας Παλαιστίνιος, ο Sirhan Sirhan ζει σε μια φυλακή των ΗΠΑ για την υποτιθέμενη δολοφονία του Robert Kennedy (αδελφού του JFK), παρόλο που ο γιος του RFK, Robert Kennedy Jr, είναι πεπεισμένος για την αθωότητά του.

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι ο Σιρχάν πλαισιώθηκε από μια διεθνή κλούβα ικανών εμπόρων σε αφηγήσεις.

 

Πρακτικά κανείς στον κόσμο δεν πιστεύει ότι ο Sirhan διέπραξε τη δολοφονία, και παρόλα αυτά οι ιστορίες του wiki εξακολουθούν να διατηρούν τη μυθοπλασία σαν να μην μπορούσε να σταθεί καμία «θεωρία συνωμοσίας» μπροστά σε μια επίσημη αναφορά.

Για 55 χρόνια, κρατούσαν τα γεγονότα σε ένα είδος ομίχλης, παραδέχτηκαν και ωστόσο εύλογα διαψεύστηκαν. Σε σύγκριση με τέτοια αυτοκρατορικά στρατηγήματα, το μαχαίρι στο Δουβλίνο είναι ερασιτεχνική νύχτα.

Στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με τις ταραχές του Δουβλίνου, στην Ολλανδία, ένας Ολλανδός νεοναζί, μισητής μουσουλμάνος και μεγάλος εραστής του Ισραήλ κέρδισε τις εκλογές.

 

Αυτό ήταν το αποκορύφωμα ενός μακροπρόθεσμου εγχειρήματος του διεθνούς Εβραϊσμού.

 

Χέρι-χέρι με όλους τους ηγέτες της Αμερικής και της Ευρώπης, το Ισραήλ είχε παίξει προσεκτικά όλους τους ιστορικούς δεσμούς μεταξύ των Ναζί της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Το Διαδίκτυο είχε βουίξει από νεοναζιστική δραστηριότητα. Οι απειλές κατά των Εβραίων έφτασαν σε υψηλό επίπεδο όλων των εποχών.

Ψηφίστηκαν νόμοι που απαγόρευαν μποϊκοτάζ. Κηρύχθηκαν Ημέρες Μνήμης.

Οι χειροκροτήσεις για τους Ισραηλινούς ηγέτες κανονικοποιήθηκαν και στη συνέχεια αναμενόταν.

Η δραματική ένταση έγινε αφόρητη καθώς ηγεσία επέδειξε πίστη στο Ισραήλ και ο κόσμος γκρίνιαζε για τα εβραϊκά προνόμια.

Μέσα σε όλο αυτό το άγχος και την εχθρότητα, η εβραϊκή διασπορά συντόνισε ένα κύμα μουσουλμανικής μετανάστευσης με την ισραηλινή πολεμική μηχανή, δημιουργώντας ένα κύμα απόλυτα δικαιολογημένου θυμού για τη γενοκτονία της Γάζας.

Η αντιμεταναστευτική, αντιμουσουλμανική ήταν χρονισμένη να ανθίσει με την ισραηλινή εισβολή στη Γάζα, όχι μόνο στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αλλά και στη Ρωσία.

 

Πιθανότατα έχετε ακούσει για το εβραϊκό πογκρόμ στο Νταγκεστάν, το μόνο πογκρόμ στην ανθρώπινη ιστορία που συνέβη χωρίς ούτε έναν Εβραίο.

 

Φυσικά ούτε ένας Εβραίος δεν έπαθε ζημιά, αλλά ήταν πολύς ο συνηθισμένος θόρυβος των μέσων ενημέρωσης.

 

Οι Εβραίοι και οι φίλοι τους τοποθέτησαν εκατοντάδες φωτογραφίες που φέρονται να απεικονίζουν τους βάναυσους αντισημίτες του Νταγκεστάν να κυνηγούν τους Εβραίους σε μια εμπορική πτήση.

 

Είναι σαφές ότι οι Νταγκεστάνοι ήταν κάτι περισσότερο από πιόνια σε μια παγίδα των μέσων ενημέρωσης, που παρασύρθηκαν στο αεροπλάνο από ξένα ρεπορτάζ και στη συνέχεια έπεσαν σε μια σειρά από δημοσιογράφους που κρατούσαν κάμερα.

Καλό είναι να έχουμε κατά νου ότι οι Εβραίοι δεν φοβούνται ούτε τους εθνικιστές ούτε τους Ναζί. Όσο πιο κοντά βρίσκεται ο Ναζί στην κορυφή, τόσο περισσότερο δείχνει ανοιχτά την αγάπη του για το Ισραήλ. Οι εθνικιστές Ντόναλντ Τραμπ και Τζόρτζια Μελόνι λατρεύουν το Ισραήλ.

 

Οι λευκοί ρατσιστές είτε υπερασπίζονται το Ισραήλ είτε μοιράζονται τη φυλετική θεωρία με τους Εβραίους.

 

Οι Χριστιανοί Σιωνιστές έχουν ενσωματώσει τη λατρεία του κράτους στη θρησκεία τους. Εάν οι Εβραίοι φαίνεται να πολεμούν τους ρατσιστές και τους εθνικιστές, είναι μόνο για να τους κρατήσουν φρέσκους στις ειδήσεις.

 

Πρώτα πρέπει να τραβήξουμε προς τα πίσω το ελατήριο, έτσι ώστε όταν το ελευθερώσουμε η καρφίτσα να στείλει τη σφαίρα στο δρόμο της. Αν η σφαίρα κάνει τη ζημιά, ο Εβραίος είναι άψογος.

 

Οι Ρώσοι Εβραίοι δεν έδωσαν να υποστηρίξουν τον εθνικιστή Ναβάλνι όταν οι ρωσικές διαδρομές του συγκλόνισαν τη Μόσχα.

Οι Εβραίοι κατά κανόνα είναι ακραίοι εθνικιστές, οι ραβίνοι αγωνίζονται να κρατήσουν τον λαό χωρισμένο από τους Goyim και τους παρθένους στα γκέτο τους.

 

Οι χιτλερικοί ανέχονταν τους Εβραίους Ναζί και τους επέτρεψαν να έχουν τη δική τους σημαία και ύμνο.

 

Ούγγροι Σιωνιστές όπως ο Ρούντολφ Κάστνερ συνεργάστηκαν με τους Ναζί για να μεταφέρουν μόνο τους «καλύτερους» Εβραίους στην Παλαιστίνη.

Για πολύ καιρό οι Εβραίοι ασκούσαν τη διαλεκτική ως πολεμική στρατηγική.

 

Τον 19 αι. ηγήθηκαν του εργατικού κινήματος και του καπιταλιστικού πλουτισμού.

 

Ο GK Chesterton απεικόνισε έναν Εβραίο επαναστάτη να βρίσκεται σε σύγκρουση με έναν Εβραίο καπιταλιστή.

 

Τώρα ένας Εβραίος υποστηρικτής της μουσουλμανικής μετανάστευσης βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Σιωνιστή που διώχνει τους Μουσουλμάνους από τα προγονικά τους εδάφη και με έναν Ναζί που ξεσηκώνει πλήθη εναντίον των Μουσουλμάνων.

Να λοιπόν επιτέλους ο σκοπός πίσω από τα υποτιθέμενα τακτικά λάθη των πολυάσχολων μικρών μας φίλων. Τροχοί μέσα σε τροχούς. Καθώς μια πυρκαγιά πετρελαίου σβήνει με TNT, πλήρωσαν τις νεοναζιστικές ταξιαρχίες τους και στη συνέχεια τους παρέδωσαν μια σειρά από νέους μουσουλμάνους. Καθώς οι αρχές αγωνίζονται να σβήσουν τη φωτιά, ο κόσμος θα αρχίσει να παρατηρεί ότι η περίπτωση της Γάζας είναι ακριβώς όπως η περίπτωση του Δουβλίνου και του Άμστερνταμ.

 

Εκείνη τη στιγμή, το ηθικό υψηλό έδαφος θα εξαφανιστεί και οι άνθρωποι θα μείνουν σε αυτήν την ομίχλη του πολέμου με την οποία είμαστε τόσο εξοικειωμένοι.

 

Η αγανάκτηση των ανθρώπων που σβήνει, η Παλαιστίνη θα καθαριστεί μηχανικά από τους ιθαγενείς της και οι παραθαλάσσιες περιουσίες της Γάζας μπορεί να διεκδικηθούν ανοιχτά από φυλετικά αγνούς, εθνικιστές Εβραίους.

Ακόμη και οι περισσότεροι προοδευτικοί Εβραίοι όπως ο Μπένι Μόρις μετάνιωσαν που δεν εκδιώχθηκαν όλοι οι Παλαιστίνιοι το 1948.

 

Συντάχθηκε με τη βοήθεια του κ. Πολ Μπένετ

 

Πηγή

Προβολές : 270


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα