Γάζα, Ντονμπάς, Συρία: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ σιωνιστικών, ναζιστικών, τζιχαντιστικών καθεστώτων είναι το γεωπολιτικό όπλο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

Γάζα, Ντονμπάς, Συρία: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ σιωνιστικών, ναζιστικών, τζιχαντιστικών καθεστώτων είναι το γεωπολιτικό όπλο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

13 Ιανουαρίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:339
Μοίρασέ το

Τις τελευταίες ημέρες, η φιλοσιωνιστική προπαγάνδα έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, αναδεικνύοντας μια ακόμη ευφάνταστη κατηγορία του ισραηλινού καθεστώτος που επανακυκλοφόρησε από συνένοχα μέσα ενημέρωσης.

 

 

Στην εικόνα του εξωφύλλου ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Blinken και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Μόλις χθες, την παραμονή της ημέρας κατά την οποία το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης καλείται να αντιμετωπίσει την κατηγορία για γενοκτονία που εξαπέλυσε κατά του Ισραήλ από τη Νότια Αφρική, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken την χαρακτήρισε ως « ανάξια» , αποκαλύπτοντας την αδιάκοπη υποστήριξή του στην η σφαγή του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από αδιάκριτους βομβαρδισμούς νοσοκομείων και εκκλησιών στη Γάζα.

 

Γράφουμε χωρίς να περιμένουμε την έναρξη της διαδικασίας που θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αντιμετωπίσει τα «προληπτικά μέτρα της άμεσης αναστολής των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων» που ζητήθηκαν επειγόντως από τη νοτιοαφρικανική νομική ενέργεια που υποστηρίζεται επίσης από την Τουρκία, τη Βολιβία και τη Μαλαισία, επειδή: Ακόμη και σε περίπτωση ταχείας δήλωσης καταδίκης, θα έχει περισσότερο συμβολική και διπλωματική αξία από την πραγματική, όπως συνέβη με τα ακόμη πιο δεσμευτικά ψηφίσματα του ΟΗΕ κατά της κατοχής των συριακών Υψωμάτων του Γκολάν από το Ισραήλ  , τα οποία ποτέ δεν εκπληρώθηκαν έστω και μερική.

Εγκλήματα πολέμου στη Συρία, το Ντονμπάς και τη Γάζα

Καταγγέλλοντας την «καυτή» γενοκτονία που διεξήγαγε το σιωνιστικό καθεστώς υπό τον Νετανιάχου, αναφέραμε την κατηγορία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και διάφορων βουλευτών εναντίον του ότι είναι σύγχρονος Χίτλερ χωρίς να το σημειώσουμε, σίγουρα σε μικρότερο βαθμό όσον αφορά τα θύματα. , οι μισθοφόροι Τζιχαντιστές που στρατολογήθηκαν από την Τουρκία στους τρομοκράτες του ISIS και της Αλ Κάιντα που απελευθερώθηκαν από τις φυλακές έχουν πραγματοποιήσει –και πραγματοποιούν– παρόμοια πράξη εθνοκάθαρσης στη Ροζάβα, στη βορειοανατολική Συρία , εναντίον Κούρδων, Χριστιανών, φυλών Αράβων και Σιιτών Μουσουλμάνων θεωρούνται εχθροί από τους σουνίτες ανταγωνιστές που εμπνέουν την Τζιχάντ των ισλαμιστών εξτρεμιστών.

Στην πραγματικότητα, αυτή η αναλογία με τον Φύρερ που δημιούργησε τα διαβόητα SS ταιριάζει καλύτερα με το σημερινό φιλοναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο και τη σφαγή του ρωσόφωνου πληθυσμού που διέπραξαν οι νεοναζί του τάγματος Azov που από το 2014 ήταν περήφανα ταξινομείται ως παραστρατιωτικό συστατικό της Εθνικής Ουκρανικής Φρουράς που εξαρτάται άμεσα από το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky είναι ένας άθεος σιωνιστής σχεδόν όπως ο Νετανιάχου (που σώζει την εμφάνιση της θρησκευτικότητας αλλά δεν δείχνει συγκεκριμένη αφοσίωση στις ρίζες του Ιουδαϊσμού τόσο ώστε να τον απεχθάνονται οι Ορθόδοξοι Εβραίοι των Αγίων Τόπων και όχι μόνο) και σίγουρα όπως Ο Τζορτζ Σόρος που χρηματοδότησε το αιματηρό πραξικόπημα του 2014 για να ανατρέψει τη φιλορωσική κυβέρνηση του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς από το Κίεβο.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι ήταν «αφελής» τα πρώτα χρόνια της θητείας του σχετικά με τις προθέσεις των δυτικών χωρών , που στόχευαν στη «διάσπαση» της Ρωσίας, όπως είχε συμβεί με την ΕΣΣΔ. Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 που μετέδωσε η Tass, είπε ότι ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Zbigniew Brzezinski (Διοίκηση του Προέδρου Carter, σημείωμα του συντάκτη) «είχε ένα σχέδιο να χωρίσει τη Ρωσία σε πέντε μέρη και να εκμεταλλευτεί τους πόρους της».

Ο Πούτιν επέδειξε επίσης την ίδια αφέλεια στην τήρηση του έργου για τη μείωση των θανατηφόρων χημικών και βακτηριολογικών όπλων του DTRA (Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών) του Πενταγώνου, δυνάμει του οποίου το 2012 το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ χρηματοδότησε τα 12 βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία για έρευνα παθογόνοι ιοί στους οποίους μελετήθηκε και ο Covid-19 τρεις μήνες πριν εμφανιστεί η παθολογία που προκάλεσε ο SARS-Cov-2 και γίνει πανδημία.

ΟΧΙ μονο. Στη διάσημη ομιλία της 22ας Φεβρουαρίου 2022, όταν ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση για τον αποναζισμό και την αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας, πρόσθεσε ότι είχε κάνει λάθος επειδή ήταν πολύ υπομονετικός σχετικά με τη σφαγή του ρωσόφωνου πληθυσμού των Αυτονομιστικών Δημοκρατιών του Ντονμπάς , πλούσιες σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο για την εξόρυξη των οποίων είχε ήδη άδειες η ενεργειακή εταιρεία Burisma, της οποίας διαχειριστής έγινε ο Χάντερ Μπάιντεν (γιος του τότε αντιπροέδρου Jospeh, νυν προέδρου των ΗΠΑ).

Η καταγωγή του Ζελένσκι Ασκενάζι καθιστά σχεδόν οξύμωρο να τον αποκαλούν νεοναζί αν δεν υπήρχε το γεγονός ότι ακόμη και ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ , σύμφωνα με έγκυρους μελετητές, θα τους είχε και θα είχε ξεκινήσει το «αδελφοκτόνο» ολοκαύτωμα των Εβραίων. χάρη στην οικονομική βοήθεια των Ροκφέλερ , για την κρυφή διεθνή στρατηγική για τη νομιμοποίηση του Σιωνιστικού Κινήματος για τη δημιουργία κράτους του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Τα μυστικά σχέδια για γενοκτονία που εμφανίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες υποστήριξαν περαιτέρω αυτήν την τρομερή υπόθεση…

Η γενοκτονία ως «νέο» όπλο της γεωπολιτικής ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

Συνοψίζοντας διάφορες έρευνες σε αυτές τις γραμμές, είδαμε λοιπόν, με βιαστικό και σίγουρα όχι εξαντλητικό τρόπο για την εξόντωση που έγινε με το Shoah, πώς η γενοκτονία έγινε και είναι ακόμη περισσότερο στην Τρίτη Χιλιετία ένα νέο Στρατιωτικό και Γεωπολιτικό Όπλο του ΝΑΤΟ που άμεσα ή έμμεσα μέσω των ισχυρότερων χωρών που την ηγούνται (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία) έχει νομιμοποιήσει, σιωπηρά στη Συρία και ρητά στο Ντονμπάς και την Παλαιστίνη, τις σφαγές που διαπράττονται εδώ και χρόνια με στόχο την εθνοκάθαρση αλλά και να αμφισβητήσει τα μπλοκ παγκόσμιων δυνάμεων όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία, το Ιράν και άλλες αραβικές χώρες.

Αυτή η πρόκληση αντιπροσωπεύει την προσπάθεια επιβολής μιας γεωπολιτικής ηγεμονίας με στόχο την ολιγαρχική δικτατορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όπως θεωρήθηκε από τον Σόρος σε ένα άρθρο του 1993 για την αναπόφευκτη εξέλιξη της Ατλαντικής Συμμαχίας.

Η ένταξη στο ΝΑΤΟ μιας χώρας όπως η Φινλανδία, όπου η σβάστικα των SS εξακολουθεί να εμφανίζεται σε διάφορες στρατιωτικές δομές, και της Σουηδίας, όπου οι σκελετοί των Ναζί είναι καλά κρυμμένοι σε μυστικά ντουλάπια και για δεκαετίες ήταν καταφύγιο για επικίνδυνους τζιχαντιστές, ολοκληρώνοντας μόνο μια ήδη ανησυχητική εικόνα.

Ο Παλαιός και Νέος Ολοκληρωτισμός που χτίστηκε από τον Τεκτονισμό

Ο Δυτικός Τεκτονισμός μπόρεσε να οικοδομήσει τους παλιούς και νέους ολοκληρωτισμούς, οι οποίοι εξαπλώθηκαν σαν μια θανατηφόρα μάστιγα παρόμοια με τον εργαστηριακό ιό πανδημίας SARS-Cov-2, όπως ο κομμουνισμός (από τη Γαλλική Επανάσταση στην Επανάσταση των Μπολσεβίκων ), ο Ναζισμός (από σύντομη ιστορική έρευνα επί του θέματος), αλλά και ο Σιωνισμός και η Σουνιτική Μουσουλμανική Αδελφότητα, όπως οι διάφορες τζιχαντιστικές οργανώσεις που χρησιμοποιούνται ανοιχτά από τον Ερντογάν και κρυφά από διάφορες χώρες του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στην αμερικανική αντικατασκοπεία της CIA και τους Βρετανούς της MI6 ) από τον πόλεμο στα Βαλκάνια.

Σε αυτό το μονοπάτι του ιστορικού ρεβιζιονισμού, η στρατηγική του ΝΑΤΟ φαίνεται επομένως ξεκάθαρη, έχοντας πλέον ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο των χωρών που το συνθέτουν και έχει καταλήξει στα χέρια ανδρεικέλων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης όπως ο Γενικός Γραμματέας Jens Stoltenberg , ήδη έμπιστο συνεργάτης του Bill Gates στο σχέδιο παγκόσμιας ανοσοποίησης για τα εμβόλια της συμμαχίας GAVI που παρουσιάστηκε επίσημα το 1999 στο Συνεδριακό Κέντρο του Ιδρύματος Rockefeller στη Villa Serbelloni, Bellagio (Κόμο).

Αυτό το παγκοσμιοποιητικό όραμα νομιμοποιεί τη γενοκτονία ως μια μορφή εδαφικής κατάκτησης γεωπολιτικά στρατηγικών χωρών λόγω της θέσης τους, όπως τα Βαλκάνια όπου η Σερβία είναι ο μόνος φιλορωσικός θύλακας σε μια περιοχή με ατλαντική κλίση ή για τον πλούτο πρώτων υλών τους, όπως Ντονμπάς και Ροζάβα, που συνορεύουν με την έρημο Ντέιρ Εζόρ, όπου οι ΗΠΑ κλέβουν το συριακό πετρέλαιο με τη συνενοχή των τζιχαντιστικών ομάδων και της Τουρκίας.

Έχουμε ήδη αναλύσει το τρελό σχέδιο του «Μεγάλου Ισραήλ» με το οποίο ο Νετανιάχου θέλει να ελέγξει τη Λωρίδα της Γάζας μέσω μιας γενοκτονίας λειτουργικής στην έξοδο των Παλαιστινίων που επιβεβαιώθηκε από ένα μυστικό στρατιωτικό σχέδιο και από τον υπουργό του θρησκευτικού σιωνιστικού κόμματος της κυβέρνησής του .

Γενοκτονία της Γάζας: οι ΗΠΑ κατά της δίκης ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου

Παρά ταύτα, οι ΗΠΑ, ο κύριος συνεργός των Σιωνιστών στο ΝΑΤΟ, τόλμησαν να δηλώσουν ότι η υπόθεση της «γενοκτονίας» που παρουσιάστηκε από τη Νότια Αφρική στο Διεθνές Δικαστήριο (ΔΔΔ) – αυτή τη στιγμή συζητείται – είναι «ανάξια» « τρομοκρατική». . Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν είπε ότι η υποβολή αποσπά την προσοχή του κόσμου από τις προσπάθειες για την ειρήνη και την ασφάλεια.

«Και επιπλέον, η κατηγορία της γενοκτονίας είναι άχρηστη», είπε ο Μπλίνκεν σε συνέντευξη Τύπου στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, όπου πήγε στην τέταρτη περιοδεία του στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου από την παλαιστινιακή αντιστασιακή ομάδα, Χαμάς.

Τις τελευταίες ώρες, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επανέλαβε την υποστήριξή του στο Ισραήλ, αλλά υπογράμμισε επίσης τη σημασία της αποφυγής περαιτέρω ζημιών σε αμάχους και της προστασίας των πολιτικών υποδομών στη Γάζα, όπου ο απολογισμός έχει φτάσει τους 23.210 νεκρούς.

«Είναι ιδιαίτερα τρομακτικό δεδομένου ότι όσοι επιτίθενται στο Ισραήλ, τη Χαμάς, τη Χεζμπολάχ, τους Χούτι, καθώς και την υποστήριξή τους στο Ιράν, συνεχίζουν να ζητούν ανοιχτά την εξόντωση του Ισραήλ και τη μαζική δολοφονία των Εβραίων». Προστέθηκε ο Blinken.

Το βράδυ, ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι εξήγησε σε ενημέρωση με δημοσιογράφους ότι οι ΗΠΑ: «Δεν υποστηρίζουν την κατάπαυση του πυρός αυτή τη στιγμή. Και δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε αυτό, γιατί πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν θα ωφελούσε κανέναν εκτός από τη Χαμάς».

Εδώ είναι η ίδια ρητορική εκείνων των Αμερικανών του NWO όπως οι Ροκφέλερ που χρηματοδότησαν έμμεσα το ολοκαύτωμα του Χίτλερ και που από το 1948 αγνοούν τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται καθημερινά στην Παλαιστίνη από τον στρατό των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων που στόχευε επίσης τη Δυτική Όχθη, αν και ελέγχεται από τους Παλαιστινίους Εθνική Αρχή και δεν έχει τη Χαμάς όπως η Λωρίδα της Γάζας και από τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που πραγματοποιούνται από Σιωνιστές εποίκους που κλέβουν τη γη τους από Άραβες και Χριστιανούς για δεκαετίες μέσω διώξεων και εκφοβιστικών δολοφονιών.

Για να μην αναφέρουμε ότι ένας πρώην αξιωματούχος της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο Philip Giraldi, και ένας Αμερικανός βουλευτής έχουν επανειλημμένα ισχυριστεί ότι η τρομοκρατική ομάδα της Χαμάς δεν ενδιαφέρεται μόνο για την ισραηλινή αντικατασκοπεία της Μοσάντ, ανίκανη να αποτρέψει την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου. παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί από τις αιγυπτιακές υπηρεσίες πληροφοριών, αλλά θα είχε χρηματοδοτηθεί και εξοπλιστεί κρυφά από τις ΗΠΑ ακριβώς για να πυροδοτήσουν τις απαραίτητες προκλήσεις για τη σιωνιστική καταστολή.

Επίσης σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα που έχουν ήδη επισημανθεί στην έρευνα του Καναδού ερευνητή δημοσιογράφου Matthew Ehret σε σχέση με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Marine Gaza, λίγα ναυτικά μίλια από τη Λωρίδα, για τα οποία ετοιμάζουμε μια συγκλονιστική έρευνα.

Η σφαγή του Ντονμπάς σταμάτησε από τη Ρωσία, η οποία αναγκάστηκε να τη μετατρέψει σε μια τρομερή διεθνή σύγκρουση για την υπεράσπιση των ρωσόφωνων πληθυσμών και σήμερα οι μάχες συνεχίζονται λόγω της πεισματικής άρνησης οποιασδήποτε εκεχειρίας ή ειρηνευτικής διαπραγμάτευσης από τον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι, υπηρέτη του ΝΑΤΟ και του Σατανά, όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, για την καταδίκη των ορθοδόξων χριστιανών πιστών στο Πατριαρχείο της Μόσχας και από τον ΟΗΕ.

Mainstream Δυτικοί δημοσιογράφοι συνένοχοι στη σφαγή της Γάζας

Εάν η γενοκτονία στη Γάζα συνεχιστεί με μια τρομακτική σφαγή αθώων παιδιών, δεν φταίει μόνο η συνενοχή των χωρών του ΝΑΤΟ αλλά και αυτή των κυρίαρχων δυτικών δημοσιογράφων που χειραγωγούν πληροφορίες με δουλοπρεπή και σχιζοφρενικό τρόπο, αποδίδοντας στον Νετανιάχου κάθε δικαιολογία για εξόντωση αμάχων σε μια στρατιωτική εισβολή σε άλλη χώρα (η Παλαιστίνη είναι ένα κράτος που αναγνωρίζεται από τα περισσότερα έθνη του ΟΗΕ) ενώ καταδικάζει κατηγορηματικά τον Πούτιν για παρέμβαση για την προστασία του Ντονμπάς.

Τις τελευταίες ημέρες, η φιλοσιωνιστική προπαγάνδα έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, αναδεικνύοντας μια ακόμη ευφάνταστη κατηγορία του ισραηλινού καθεστώτος που επανακυκλοφόρησε από συνένοχα μέσα ενημέρωσης.

«Το Ισραήλ επιτίθεται στην UNRWA, την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες: οι υπάλληλοί του, αυτή είναι η πολύ σοβαρή κατηγορία που εξαπέλυσαν οι μυστικές υπηρεσίες του εβραϊκού κράτους, συμμετείχαν στις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου του περασμένου», έγραψε το ιταλικό και διεθνές πρακτορείο ειδήσεων ANSA . Την παραμονή της συνεδρίασης του Δικαστηρίου στη Χάγη, με το Ισραήλ να καλείται από τη Νότια Αφρική να απαντήσει για «απόπειρα γενοκτονίας στη Γάζα», το στρατιωτικό ραδιόφωνο κατήγγειλε ότι μεταξύ των πολιτοφυλακών της Χαμάς που ευθύνονται για τις σφαγές της 7ης Οκτωβρίου «υπήρχαν υπάλληλοι της UNRWA». Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός επικαλέστηκε πληροφορίες που έλαβε από το Shin Bet και άλλες ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες η UNRWA, παρόλο που θεωρείται ανθρωπιστική οργάνωση, συνεργάστηκε σε «τρομοκρατικές δραστηριότητες»».

Αυτή είναι η απάντηση του ολοκληρωτισμού των μέσων ενημέρωσης στην καταγγελία του ΟΗΕ για σφαγή αξιωματούχων του, που σκοτώθηκαν από ισραηλινούς βομβαρδισμούς μαζί με νεογέννητα από νοσοκομεία, χριστιανούς πιστούς κρυμμένους σε εκκλησίες και δημοσιογράφους (τις οποίες το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα άρχιζε να ερευνά). Ακριβώς επειδή και οι συνάδελφοί τους που είναι πλέον συνεργοί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σκαρφαλώνουν στο τζάμι για να αρνηθούν τα στοιχεία.

Αναμένουμε τη σημερινή απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία, όποια κι αν είναι, θα είναι απλώς μια διπλωματική πράξη χωρίς καμία επίδραση στη γενοκτονία. Όπως έχει συμβεί στο παρελθόν…

 


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

GOSPA NEWS – ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – NWO

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΟΜΠΙ ΟΠΛΑ

GOSPA NEWS – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

GOSPA NEWS – ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΖΩΝΗ

GOSPA NEWS – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ WUHAN-GATES

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 339


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα