γίναμε σκιές... (3 βίντεο και μια ταινία)

γίναμε σκιές... (3 βίντεο και μια ταινία)

30 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:124
Μοίρασέ το

 

Μικραίνει ο κόσμος μας…

 

κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο ασήμαντος…

… όλο και πιο μικρός…

… άναρθρες οι κραυγές των ανθρώπων, βιάζουν την ησυχία…

… τα όνειρα σχίζονται σαν χαρτί…

… άχρωμο λευκό και γκρίζο οι ζωές μας… 

… γίναμε σκιές…

καλησπέρα… ας κυνηγήσουμε λοιπόν σκιές, ώσπου να βγούμε στο ξέφωτο… κάποια αχτίδα θα βρούμε να φωτίσει τα σκοτάδια… κάποιος ήλιος θ’ ανατείλει για μας…

 

 

Καλλιόπη 

 

μουσικά όνειρα… εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

 

 

Προβολές : 124


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα