Γαλάζια «εξέγερση» στην επανεκλογή Σακελλαροπούλου!

Γαλάζια «εξέγερση» στην επανεκλογή Σακελλαροπούλου!

23 Φεβρουαρίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,011
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … μου σηκώνεται η τρίχα γι αυτά που διαβάζω…

 

 

Ανταρσία και για Αγαπηδάκη!

Τι στα κομμάτια κουβαλάει στο μυαλό του αυτό το ον;;;

Θέλει να ανανεώσει την θητεία της πιο αποκρουστικής, της πιο αντιπαθητικής, της πιο αντίχριστης,  της πιο ανθελληνικής προέδρου,  ή να φέρει στην θέση της την … Αγαπηδάκη;;;

Ωρε, μήπως έχει δίκιο ο φωτογράφος;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Τι εννοεί η εφημερίδα του Χίου, για το πρωθυπουργικό περιβάλλον;;;

Δηλαδή την Αγαπηδάκη θέλει να την κάνει πρόεδρο δημοκρατίας επειδή… 

Και στο MAΚ TV ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ;;;

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ…

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΤΣΙΑ…

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Το αντάρτικο των γαλάζιων βουλευτών στην πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλόφιλων, φαίνεται ότι δεν είναι κάτι παροδικό.

Πρακτικά, η κυβέρνηση του Κυριάκου μας έχει χάσει την δεδηλωμένη, καθώς είναι η πρώτη φορά στη μεταπολίτευση που κυβερνητικό νομοσχέδιο δεν ψηφίστηκε από το 30% της πλειοψηφίας και έπρεπε να στηριχθεί από την αντιπολίτευση για να γίνει νόμος του κράτους.

Ένα φυτίλι που έχει ήδη ανάψει και εξελίσσεται σε βόμβα στα θεμέλια του Μεγάρου Μαξίμου. Μία εκρηκτική κατάσταση που πλέον επηρεάζει και τις επιλογές του κυβερνήτη μας για την πολιτειακή ηγεσία.

Ο σκληρός πυρήνας των δεκάδων γαλάζιων βουλευτών που καταψήφισαν το νομοσχέδιο ή απείχαν, είναι δεδομένο ότι θα πράξουν το ίδιο σε περίπτωση που ο Κυριάκος θα προτείνει πάλι την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Με απλά λόγια, το ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται να υπερψηφίσει την νυν προέδρου για την παραμονή της στην Ηρώδου του Αττικού! Ενώ πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι βουλευτές του ΣυΡιζΑ αυτή την φορά δεν πρόκειται να στηρίξουν την συγκεκριμένη επιλογή που άλλωστε έχει απαξιωθεί στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Αλλά και η «λύση Αγαπηδάκη» συναντά σφοδρές αντιδράσεις εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα καταψηφιστεί από το σύνολο της αντιπολίτευσης…

 

Φυσικά, ο Κυριάκος μας δεν απειλείται με πτώση λόγω της μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν παύει όμως να πιέζεται, να αγχώνεται και να χάνει την ανεμελιά του με αυτή την κατάσταση.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,011


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα