Γειά σου ρε ... Ποπάρα , που μας αποδεικνύεις πως ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ...!!!

Γειά σου ρε ... Ποπάρα , που μας αποδεικνύεις πως ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ...!!!

23 Μαΐου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:911
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και επιβεβαιώνω τις απόψεις μου για ΟΛΕΣ τις πολιτικές συμμορίες…

 

Αποκάλυψη-σοκ: Στη λίστα Πέτσα η ιστοσελίδα της Πόπης Τσαπανίδου

Αχ βρε ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΛΑΕ… πότε θα καταλάβεις πως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑ;;;
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΓΟΓΚΙΣΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ…
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Τα έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Η επιλογή της Πόπης Τσαπανίδου από τον Αλέξη Τσίπρα ήταν τραγική, από όποια σκοπιά και αν το δει αυτό κανείς.

Δείτε τώρα τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη

 

Να σημειώσουμε εδώ ότι εδώ στο PERIODISTA.GR έχουμε γίνει στόχος επιθέσεων κάθε φορά που έχουμε κάνει κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ, από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, με εντολή συνεργατών – μάλιστα – του Αλέξη Τσίπρα.

Μας κατηγορούσαν ως “πετσοταϊσμένο” σάιτ.

Φυσικά, δεν έχουμε πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ από τη λίστα Πέτσα (αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος αν ανατρέξει εύκολα στη λίστα Πέτσα), όπως δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ κρατικής διαφήμισης, ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ, ούτε επί Μητσοτάκη.

Ας το πουν αυτό και άλλοι. Δεξιοί και Αριστεροί.

 

Πηγή

Προβολές : 911


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα