Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες: “Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι μόνο στο 15% χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο σχέδιο διάσωσης”

Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες: “Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι μόνο στο 15% χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο σχέδιο διάσωσης”

28 Σεπτεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:318
Μοίρασέ το

Συνεπώς εάν θεωρήσουμε ότι στα μισά του δρόμου η ατζέντα 2030 δεν τους βγαίνει, να αναμένουμε ένα 2024 και 2025 πολύ καυτό !!!

Ο επικεφαλής της JPMorgan καλεί την κυβέρνηση: “Να επιταχυνθεί η κατάσχεση της ιδιωτικής περιουσίας για την επιτάχυνση των πρωτοβουλιών για την κλιματική αλλαγή”.

Πρέπει να αποδεχτείτε μία ιατρική δικτακτορία με αρχιδικτάτορα τον ΠΟΥ, και να απαρνηθείτε κάθε εξουσίας των κοινοβουλίων σας, διότι εμείς θα αποφασίζουμε για εσάς χωρίς εσάς.

 

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ…

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ…

Προτείνω να διαβάσετε προσεκτικά το παρακάτω άρθρο που μετέφρασε ο NIOLAND, καθώς περιέχει και συνδέσμους που αφορούν στην Ελλάδα και στο επίπεδο που έχουν εφαρμόσει οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, καθώς  και  το σημαντικό βίντεο που ακολουθεί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η παρακάτω εικόνα, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

ΜετάφρασηNioland

16 Σεπτεμβρίου 2023: Ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες κατά την έναρξη του Σαββατοκύριακου Δράσης για τους ΣΒΑ (Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης)“ που προλόγισε στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Μία ομιλία γεμάτη υποκρισία και ψεύδος ὀπως όλη η Νεοταξική σἐχτα που επιθυμεί διακαώς να μας φυλακίσει με τα ψηφιακά δεσμά της.

Κάνοντας έναν απολογισμό των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης” (ΣΒΑ) της Ατζέντας 2030, ο Γενικός Γραμματέας Γκουτέρες υπενθυμίζει στις χώρες τις δεσμεύσεις τους και ζητεί ένα παγκόσμιο σχέδιο για τη διάσωση και την επιτάχυνση της εφαρμογής της Ατζέντας 2030.

“Σήμερα μόνο το 15% των στόχων έχει επιτευχθεί, πολλοί από τους οποίους παρουσιάζουν οπισθοδρόμηση. Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης χρειάζονται ένα παγκόσμιο σχέδιο διάσωσης, και η σύνοδος κορυφής της Δευτέρας για τους ΣΒΑ θα είναι η στιγμή που οι κυβερνήσεις θα καθίσουν στο τραπέζι με συγκεκριμένα σχέδια και προτάσεις για την επιτάχυνση της προόδου”.

Τα “καλά νέα” είναι ότι έχουμε επιτέλους μια πραγματική εκτίμηση της υλοποίησης της Ατζέντας των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, η οποία “θεωρητικά” βρίσκεται σχετικά χαμηλά στην υλοποίηση.

Αλλά αυτό δεν μπορεί να μας χαροποιήσει για δύο απλούς λόγους:

Ο πρώτος είναι ότι έχει ξεκινήσει και άρα είναι κάτι πραγματικό. Βρισκόμαστε πρακτικά στο 15% μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας. Το 15% μιας δικτατορίας δεν είναι σίγουρα καλά νέα!

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αυτή η Σύνοδος Κορυφής επικεντρώνεται στην επιτάχυνση αυτής της προόδου, ζητώντας μάλιστα ένα “Παγκόσμιο Σχέδιο Διάσωσης”.

Δεν ξέρουμε το μέλλον, αλλά για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι, ότι η ελίτ εντείνει τις προσπάθειές της για να φτάσει στην οριστική κατάληψη της εξουσίας.

Στο βίντεο, ο Γενικός Γραμματέας Γκουτέρες δήλωσε:

“Σήμερα έχει επιτευχθεί μόνο το 15% των στόχων, πολλοί από τους οποίους οπισθορδομούν”.

Με μια πρώτη ερμηνεία, η φράση αυτή φαίνεται να υποδηλώνει ότι οι στόχοι, μέχρι σήμερα, έχουν επιτευχθεί κατά μέσο όρο κατά 15%. Και στα χαρτιά αυτό είναι έτσι, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζουμε. Με βάση αυτό ξεκινήσαμε την αναζήτησή μας προς την επαλήθευση αυτού του 15%.

Βρήκαμε αμέσως αυτόν τον ιστότοπο, ο οποίος έχει αρκετές ενδιαφέρουσες ενότητες και στον οποίο παρουσιάζεται η πρόοδος των στόχων για τα επιμέρους έθνη. Σε αυτό το σύνδεσμομπορείτε να δείτε και τα αποτέλεσματα των στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Ελλάδα – Πίνακες και τάσεις των ΣΒΑ (Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης)

Ο δεύτερος ιστότοπος που βρήκαμε ήταν πολύ χρήσιμος, διότι παρέχει τις επίσημες ιστοσελίδες των χωρών, όπου παρουσιάζονται οι διάφορες καταστάσεις προόδου των 17 Παγκόσμιων Στόχων.

Για την Ελλάδα μπορείτε να δείτε εδώ.

Ελλάδα – οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης

Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο οδηγηθήκαμε σε αυτή την πρόσφατη έκθεση του Ιουνίου 2023, όπου αναφέρεται αυτό το περίφημο “λιγότερο από 20%”. 

Από εκεί προέρχονται και οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια πολύ πρόσφατη έκθεση και πιθανότατα αυτή που οδηγεί αυτή τη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ για την πρόοδο των ΣΒΑ και την επιτάχυνσή τους.

Διαβάζοντας προσεκτικά, καταλήγουμε στο σημείο-κλειδί, το οποίο είναι πολύ πιο σαφές σαν αποτέλεσμα και πρόβλεψη:

“Με βάση τον τρέχοντα ρυθμό προόδου από το 2015, κανένας από τους στόχους δεν θα επιτευχθεί μέχρι το 2030 και, κατά μέσο όρο, λιγότερο από το 20% των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι σε καλό δρόμο για να επιτευχθούν”.

Συνεπώς εάν θεωρήσουμε ότι στα μισά του δρόμου η ατζέντα 2030 δεν τους βγαίνει, να αναμένουμε ένα 2024 και 2025 πολύ καυτό !!!

Συνέντευξη του Αντόνιο Γκουτέρες στη Μίτα Χοσάλι (Mita Hosali), αναπληρώτρια διευθύντρια του τμήματος ειδήσεων του ΟΗΕ.

Συνέντευξη του Αντόνιο Γκουτέρες στη Μίτα Χοσάλι (Mita Hosali), αναπληρώτρια διευθύντρια του τμήματος ειδήσεων του ΟΗΕ.

Πριν από την εκδήλωση, ο Γκουτέρες παραχώρησε συνέντευξη στη Μίτα Χοσάλι (Mita Hosali), αναπληρώτρια διευθύντρια του τμήματος ειδήσεων του ΟΗΕ. Η Χοσάλι άνοιξε τη συνέντευξη με τα εξής λόγια:

“Μιλάμε εδώ, στο κατώφλι της 78ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, όπου αναμένεται ένας αριθμός ρεκόρ παγκόσμιων ηγετών, αλλά μεταξύ των P5, υπάρχει μόνο ένας αρχηγός κράτους. Τι σημαίνει αυτό για τον ΟΗΕ ως κέντρο της διπλωματίας, σε μια εποχή που υπάρχουν κρίσεις σε τόσα πολλά μέτωπα;”

Οι “P5″ αναφέρεται στις “Μόνιμες Πέντε” χώρες που κατέχουν τις μόνιμες θέσεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας, το οποίο ιδρύθηκε με τον Χάρτη το 1945.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιοφυΐα για να καταλάβει την απάντηση στο ερώτημα της Χοσάλι:

Είναι σαφές ότι “ο ΟΗΕ ως κέντρο της διπλωματίας” είναι μια προοπτική που πιθανά ξεθωριάζει γρήγορα, μαζί με την επιτυχή εφαρμογή της Ατζέντας 2030 και των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Και ποιος είναι ο μόνος αρχηγός κράτους μεταξύ αυτών των “παγκόσμιων ηγετών”; Ο απίστευτος καταστροφέας Τζο Μπάιντεν, και μήπως γι’ αυτό και κανείς άλλος δεν θεώρησε σκόπιμο να παρευρεθεί;

Και τίθεται επίσης το ερώτημα:

Είναι λοιπόν και οι υπόλοιποι “παγκόσμιοι ηγέτες” πραγματικοί αρχηγοί κρατών; Ή είναι απλά μαριονέτες της γραφειοκρατίας;

Ο Γκουτέρες απάντησε στην Χοσάλι με ταραχή (ίσως υπερβολικά αμυντικά), σημειώνοντας “πρώτα απ’ όλα” ότι η Σύνοδος Κορυφής “δεν είναι μια πασαρέλα ματαιοδοξίας”… αλλά αυτό ακριβώς φαίνεται να είναι η Σύνοδος Κορυφής του ΟΗΕ: “μια πασαρέλα ματαιοδοξίας”

Συνεχίζοντας ο Γκουτέρες με το εγωιστικό προφίλ του:

“Και αυτό που έχει σημασία είναι ότι εκπροσωπούνται από κάποιον (πολύ σικ) που μπορεί να αναλάβει τις δεσμεύσεις που είναι απαραίτητες τη δεδομένη στιγμή. Επομένως, δεν ανησυχώ τόσο πολύ για το ποιος θα έρθει.

Αυτοί οι “ηγέτες” δεν εκλέγονται, αλλά συγκεντρώνονται στη Νέα Υόρκη για να προσποιηθούν ότι είναι νόμιμοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και πολιτικοί αξιωματούχοι;

Και, επιπλέον, ο μόνος πραγματικός αρχηγός κράτους μεταξύ των P5 που συμμετείχε σε αυτή την “πολύ σημαντική” σύνοδο κορυφής είναι ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος, εκτός του ότι είναι μια απόλυτη καταστροφή, κατέχει αθέμιτα το ρόλο του αρχηγού κράτους;

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Γκουτέρες, έθιξε και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα:

“Και γι’ αυτό χρειαζόμαστε δεσμεύσεις για μια σειρά από πολύ σημαντικά πράγματα. Πρώτον, να αναγνωρίσουμε ότι έχουμε ένα άδικο, δυσλειτουργικό και ξεπερασμένο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα που πρέπει να μεταρρυθμιστεί.”

Πάντα λοιπόν υπάρχει η καλή ευκαιρεία να προωθηθεί το ψηφικαό χρήμα (CBDC) που θα μας σώσει από όλα τα δεινά της ανθεωπότητας !!! Έχουμε λοιπόν, πάντα αυτόν τον ανάποδο και υποκριτικό λόγο που μεταφράζεται ως εξής:

Έχουμε ένα άδικο, δυσλειτουργικό και ξεπερασμένο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα που με αφορμή την προπαγάνδα της “δήθεν κλιματικής κρίσης” πρέπει να μεταρρυθμιστεί, για να σας βάλουμε όλους σε ένα ψηφιακό κλουβί.”

Η Μίτα Χοσάλι ρώτησε στη συνέχεια:

“Έχετε και μία Σύνοδο για την “Παγκόσμια Υγειονομική Περίθαλψη”, και για πρώτη φορά, μία για την “Ετοιμότητα για Πανδημίες”. Εξερχόμενοι από την κόβιντ19, είδαμε μια τεράστια έλλειψη αλληλεγγύης και ανισότητας, όπου πολλά έθνη είχαν ελάχιστη πρόσβαση σε ιατρικό εξοπλισμό ή εμβόλια που σώζουν ζωές. Αυτό είχε αντίκτυπο στις γεωπολιτικές σχέσεις. Τι πιστεύετε λοιπόν ότι πρέπει να συμβεί στο μέτωπο της παγκόσμιας δημόσιας υγείας;

Και ο Γκουτέρες πήρε τη πάσα και ανήγγειλε τις υπερεξουσίες του ΠΟΥ:

“Η Παγκόσμια Υγειονομική Περίθαλψη αποτελεί βασικό στόχο του ΟΗΕ. Και ένα από τα πράγματα που πιστεύω ότι είναι απαραίτητο είναι να αυξηθούν οι πόροι και η εξουσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό για την ετοιμότητα για τις πανδημίες ότι πρέπει να έχουμε έναν Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με πολύ ισχυρότερη επιρροή στον τρόπο λήψης αποφάσεων, στον τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες τίθενται στη διάθεση όλων και μοιράζονται, και στον τρόπο με τον οποίο συντονίζεται η διεθνής δράση, και ανταποκρίνεται στις πανδημίες, αλλά και στην αντιμετώπιση των πιο σοβαρών προβλημάτων υγείας στον κόσμο.”

Που μεταφράζεται:

Πρέπει να αποδεχτείτε μία ιατρική δικτακτορία με αρχιδικτάτορα τον ΠΟΥ, και να απαρνηθείτε κάθε εξουσίας των κοινοβουλίων σας, διότι εμείς θα αποφασίζουμε για εσάς χωρίς εσάς.

Όπως σοφά είχε πεί ο τραγουδοποιός Βασίλης Παπακωνσταντίνου:

“Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για εμάς, πάλι χωρίς εμάς…”


Για την τεχνητή νοημοσύνη δήλωσε:

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αποτελεί σήμερα έναν σημαντικό παράγοντα αύξησης των γεωπολιτικών εντάσεων που είναι ένας σημαντικός λόγος για να μην είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις της σημερινής εποχής, την κλιματική αλλαγή και τους κινδύνους δυσλειτουργιών που μπορεί να προκληθούν από τις νέες τεχνολογίες (η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα) για τις οποίες δεν υπάρχει ένα αποτελεσματικό σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Που το πάει που το φέρνει ο Γκουτέρες, για τα πάντα φταίει ότι “δεν έχουμε μία Παγκόσμια Δικτακτορία !!!”

O Γκουτέρες λοιπόν, δηλώνει ότι “Σήμερα έχει επιτευχθεί μόνο το 15% των στόχων, πολλοί από τους οποίους οπισθορδομοὐν δυστυχώς” και αυτή τη στιγμή, οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης “δεν κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση”.

Ο επικεφαλής της JPMorgan καλεί την κυβέρνηση: “Να επιταχυνθεί η κατάσχεση της ιδιωτικής περιουσίας για την επιτάχυνση των πρωτοβουλιών για την κλιματική αλλαγή”.

Μήπως όμως αυτό είναι μία ωραία σκηνοθεσία, σύμφωνα με αυτό που οι πλουτοκράτες του ολοκληρωτισμού έχουν σχεδιάσει για τους φτωχούς;

Δηλαδή την απαλλοτρίωση των σπιτιών όπου ζούμε, σύμφωνα με το σχέδιο “Δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι” που έχει ήδη χιλιοειπωθεί. Με το πρόσχημα ότι εμείς τα πλήθη είμαστε ένοχοι για την υπερθέρμανση του πλανήτη, εκπέμπουμε πολύ CO2 και πρέπει να γίνουμε “βιώσιμοι”.

Τώρα ο διευθύνων σύμβουλος της περιβόητης κερδοσκοπικής χρηματοπιστωτικής εταιρείας JP Morgan, James Dimon εξ ονόματος όλων των δισεκατομμυριούχων, διατάζει την κυβέρνηση των ΗΠΑ: “Επιταχύνετε!

Σύμφωνα με τη wikipedia, o James Dimon έχει Ελληνική καταγωγή και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Είναι ένας από τους τρεις γιους του Θεόδωρου και του Θέμη (το γένος Καλός) Ντίμον, που είχαν ελληνική καταγωγή. Ο παππούς του από την πλευρά του πατέρα του ήταν Έλληνας μετανάστης που εργαζόταν ως τραπεζίτης στη Σμύρνη και την Αθήνα και άλλαξε το οικογενειακό όνομα από Παπαδημητρίου σε Ντίμον.

Σε επιστολή του προς τους μετόχους, ο James Dimon έγραψε:

“Χρειάζονται απεγνωσμένα μεταρρυθμίσεις για να μπορέσουν οι επενδύσεις να γίνουν εγκαίρως. Ίσως χρειαστεί ακόμη και να προκαλέσουμε απαλλοτρίωση”.

Ο James Dimon, ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan, πιέζει την κυβέρνηση για απαλλοτριώσεις της ιδιωτικής περιουσίας.

Στην ετήσια επιστολή του προς τους μετόχους, ο διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan Chase, Jamie Dimon, πρότεινε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι εταιρείες που ευαισθητοποιούνται σε θέματα κλιματικής αλλαγής ενδέχεται να χρειαστεί να κατάσχουν την ιδιωτική περιουσία των πολιτών για την υλοποίηση κλιματικών πρωτοβουλιών, ενώ υπάρχει ακόμη χρόνος για την αποτροπή κλιματικών καταστροφών.

Ο Dimon δήλωσε στις 19/09/2023 ότιοι κυβερνήσεις, οι επιχειρήσεις και οι μη κυβερνητικοί οργανισμοί” μπορεί να χρειαστεί να προσφύγουν σε “απαλλοτριώσεις” για να αποκτήσουν “επαρκείς επενδύσεις αρκετά γρήγορα για έργα δικτύου, ηλιακής ενέργειας, αιολικής ενέργειας και αγωγών φυσικού αερίου“.

Στην επιστολή του προς τους μετόχους, ο Dimon υποστήριξε ότι ίσως ήρθε η ώρα να αιτιολογηθεί η απαλλοτρίωση στην Αμερική για την ανακούφιση της κλιματικής κρίσης. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, τέτοια δραστικά μέτρα πρέπει να ληφθούν επειδή ο χρόνος τελειώνει.

“Το παράθυρο για δράση ώστε να αποφύγουμε τις πιο δαπανηρές επιπτώσεις της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής κλείνει”, είπε, αναφέροντας επίσης την ανησυχία του ότι “ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία διαταράσσει τις εμπορικές σχέσεις στην Ευρώπη και την Ασία και επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι χώρες και οι εταιρείες σχεδιάζουν το μέλλον για την Ενεργειακή Ασφάλεια”.

Και πρόσθεσε: “πρέπει να γίνουν μαζικές παγκόσμιες επενδύσεις σε τεχνολογίες καθαρής ενέργειας και να συνεχίσουν να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο”. Πρότεινε την απαλλοτρίωση ως μία από τις πολιτικές εκείνες που θα μπορούσαν να επιταχύνουν την κατασκευή πράσινων υποδομών.

“Ταυτόχρονα, χρειάζονται απεγνωσμένα μεταρρυθμίσεις για την αδειοδότηση, ώστε οι επενδύσεις να γίνουν εγκαίρως. Ίσως χρειαστεί ακόμη και να προκαλέσουμε απαλλοτριώσεις”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος δικαιολόγησε αυτή την πιθανή κατάσχεση ιδιοκτησίας από την κυβέρνηση και τις εταιρείες δηλώνοντας ότι “δεν λαμβάνουμε τις απαραίτητες επενδύσεις αρκετά γρήγορα για το δίκτυο, την ηλιακή ενέργεια, την αιολική ενέργεια και τους αγωγούς φυσικού αερίου”.

Μετά από αυτά μπορείτε να γυρίσετε πλευρό, καλόν ύπνο, όνειρα γλυκά και καλά ξυπνητούρια στο κόσμο του: ¨Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος! Ειδάλλως ίσως συμφέρει να μην ξυπνήσετε ποτέ!!!”

Παρόλα αυτά να θυμάστε ήταν δικιά σας επιλογή !!!


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.

Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/15

Προβολές : 318


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα