Γερμανική ασέβεια στην Κρήτη, με πλάτες… Κεραμέως. Κρήτες, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! Η ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ...

Γερμανική ασέβεια στην Κρήτη, με πλάτες… Κεραμέως. Κρήτες, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! Η ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ...

18 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:629
Μοίρασέ το

 

Απόβαση Γερμανών εκπαιδευτικών σε πολεμικό μνημείο των ναζί, σε μια ωμή προσπάθεια επαναχάραξης της Ιστορίας

Τρία χρόνια μετά, Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ θέλει να εκθεμελιώσει και την Θρησκεία μας και την Ιστορία μας, με την αρωγή κάποιων… “περίεργων τύπων”…

Συγγρατειστε τα ονόματά τους, γιατί όταν ελευθερωθεί η Πατρίδα μας, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Άραγε αυτή η … Γιασσάκη, είναι Κρητικής, ή άλλης γονιδιακής καταγωγής;;;

 

Υ.Γ.2. Οργίζομαι, λυπάμαι και αγανακτώ, γιατί η πλειοψηφία των Κρητικών, έχουν αλωθεί συνειδησιακά και σε τίποτα δεν θυμίζουν τους ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΥΣ…

 

Υ.Γ.3. Για την μαρτυρική Κάνδανο, μπορείτε να διαβάσετε εδώεδώεδώ… κι εδώ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

 

Υ.Γ.4. Η σύνθεση των φωτογραφιών και το φωτογραφικο υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Μία σειρά περίεργων συμπτώσεων (ή μήπως όχι;) προδίδει τη βιασύνη των Γερμανών να εγγράψουν αποτελέσματα στην προσπάθεια επαναχάραξης της Ιστορίας απέναντι σε ευρωπαϊκές χώρες «δεύτερης ταχύτητας», όπως η δική μας, που θεωρούνται «μειωμένων εθνικών αντιστάσεων» και αντιμετωπίζονται με αποικιοκρατική αντίληψη.

Αυτή τη φορά, όμως, η επιδοτούμενη… επιμόρφωση ιθαγενών από τα νεοπαγή οχήματα προπαγάνδας των γερμανικών διπλωματικών Αρχών (στη λειτουργία των οποίων συνεισφέρει και ο Ελληνας φορολογούμενος!) υλοποιείται με τις ευλογίες του ελληνικούΥπουργείου Παιδείας, που σπεύδει να αγκαλιάσει τις εκπαιδευτικές δράσεις για τη δημιουργία μιας «κοινής κουλτούρας μνήμης» γύρω από τα φρικτά γεγονότα της Κατοχής.

Πεδίο άσκησης αυτής της «πειραματικής» πλύσης εγκεφάλου είναι -ως συνήθως- η Κρήτη, που καλείται τις επόμενες ημέρες να φιλοξενήσει Γερμανούς εκπαιδευτικούς με στόχο την περιήγησή τους σε μαρτυρικά χωριά, αλλά όχι μόνον.

Οι Γερμανοί επισκέπτες, από κοινού με Ελληνες συναδέλφους τους, θα… αποτίσουν φόρο τιμής και στο γερμανικό νεκροταφείο του Μάλεμε, κυρίως όμως στο «Μνημείο των Γερμανών Αλεξιπτωτιστών», που αποτελεί αγαπημένο σημείο αναφοράς όλων τωννεοναζιστικώνενώσεων βετεράνων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αξίζει να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο την προσπάθεια μιας αυτοαποκαλούμενης «Ενωσης Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών» να στήσει νεοναζιστική φιέστα στην Κρήτη για να τιμήσει την «πρώτη στρατηγική αεραπόβαση της Ιστορίας από τους επίλεκτους του Γ’ Ράιχ» την άνοιξη του 2021. Η φιέστα μίσους, που περιελάμβανε και… προσομοίωση της Επιχείρησης Ερμής με ρίψη αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε, απετράπη την τελευταία στιγμή, έπειτα και από πρωτοσέλιδη παρέμβαση της «δημοκρατίας», που ανέδειξε τις ναζιστικές καταβολές της οργάνωσης.

Αντίθετα οι Γερμανοί εκπαιδευτικοί θα περιηγηθούν ανενόχλητοι σε ένα μισογκρεμισμένο μνημείο, γνωστό στους Χανιώτες ως «Γερμανικό πουλί» ή «Κακό πουλί», από το απαίσιο σύμβολο του καταδυόμενου αετού, για να «αναζητήσουν τα ίχνη της επιχείρησης Ερμής».

Κι η απότιση φόρου τιμής σε ένα τέτοιο ναζιστικό τοπόσημο μίσους που μόνον ο κατοχικός πρωθυπουργόςΤσολάκογλου είχε τολμήσει να επισκεφτεί, γίνεται αυτή τη φορά με τις πλάτες του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, το οποίο ενθαρρύνει Ελληνες δασκάλους να συμμετάσχουν στην περιήγηση, ακόμη κι αν δεν μιλούν αγγλικά ή γερμανικά.

Η γερμανική πρεσβεία θα έχει φροντίσει να υπάρχουν… διερμηνείς.

«Γραμμή» από τα ανώτατα κλιμάκια και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

Τη σχετική εγκύκλιο, που εξασφάλισε η «δημοκρατία» και στάλθηκε σε όλους τους λειτουργούς μέσης εκπαίδευσης της Κρήτης, υπογράφει κάποια Σωτηρία Μαρτίνου, «οργανωτική συντονίστρια του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κρήτης»,είναι φανερό όμως ότι η «γραμμή» έρχεται από τα ανώτατα κλιμάκια και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Οπως καταγγέλλει στη «δημοκρατία» ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών, Αριστομένης Συγγελάκης, στην πράξη η υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας, «παροτρύνει τους εκπαιδευτικούς όλης της Κρήτης να συμμετάσχουν σε αυτή την εθνικά επιζήμια, ανιστόρητη εκπαιδευτική συνάντηση» και να συμβάλουν, χωρίς ίσως να το γνωρίζουν, στην πλαστογράφηση της Ιστορίας της Κατοχής και της Εθνικής Αντίστασης.

Στην αθώα δήθεν αυτή συνάντηση Ελλήνων και Γερμανών εκπαιδευτικών, οργανωτικός φορέας της οποίας εμφανίζεται ένα… μοναστήρι που φιλοξενεί την «Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης», την… μπαγκέτα του μαέστρου φαίνεται να κρατάει η γερμανική πρεσβεία με τη γενική πρόξενο και διευθύντρια του κέντρου Γκαίτε στα Χανιά.

Οι γερμανικές κουτοπονηριές, όμως, δεν έχουν όριο. Για «ξεκάρφωμα», από τις αναρίθμητες βαρβαρότητες των ναζί στο νησί, προτάσσουν την εξολόθρευση των Εβραίων της Κρήτης που έγινε με τη βύθιση του επιταγμένου πλοίου «Τάναϊς» από βρετανικό υποβρύχιο. Πρόκειται για τη γνωστή μέθοδο συμψηφισμού εγκλημάτων, που στόχο έχει να δείξει ότι υπήρχαν και άλλοι…συνυπεύθυνοι για τον αφανισμό του ελληνικού πληθυσμού: οι Βρετανοί με τον ναυτικό αποκλεισμό που βύθιζαν τα γερμανικά πλοία ανεφοδιασμού και προκάλεσαν λιμό στην Αθήνα!

 

Πηγή

Προβολές : 629


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα