Γερουσιαστής Ραντ Πολ κατά Α.Φάουτσι: «Χρηματοδότησε έρευνες για ιούς που σκότωσαν 7 εκατ. ανθρώπους»

Γερουσιαστής Ραντ Πολ κατά Α.Φάουτσι: «Χρηματοδότησε έρευνες για ιούς που σκότωσαν 7 εκατ. ανθρώπους»

2 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:214
Μοίρασέ το

 

Βαριές κατηγορίες κατά του «εθνικού» επιδημιολόγου των ΗΠΑ

 

 

 

Αυτό ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, θα οδηγηθεί ποτέ στην ΕΚΤΕΛΕΣΗ;;;

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ΣΦΑΓΕΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…

Ποιά τιμωρία θα ήταν η ενδεδειγμένη;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γερουσιαστής Ραντ Πολ κατά Α.Φάουτσι: «Χρηματοδότησε έρευνες για ιούς που σκότωσαν 7 εκατ. ανθρώπους»

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ υποστήριξε την Πέμπτη ότι ο Anthony Fauci είναι άμεσα υπεύθυνος για τη χρηματοδότηση επικίνδυνων ερευνών  σε ιούς που πιθανότατα σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους και ότι «αυτό δεν θα περάσει έτσι».

«Πιθανότατα δεν υπάρχει προσωπικότητα στο χώρο  της δημόσιας υγείας που να έχει κάνει μεγαλύτερο λάθος στην κρίση του από τον Δρ Φάουτσι», δήλωσε ο Πολ σε μια εμφάνιση στο Fox News, προσθέτοντας «το λάθος ήταν να χρηματοδοτήσει έρευνες  σε μια χώρα που θύμιζε  ολοκληρωτικό καθεστώς».

Ο Φάουτσι  χρηματοδότησε «έρευνες που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν σούπερ ιούς, που κατά πάσα πιθανότητα διέρρευσαν στο κοινό και προκάλεσαν τον θάνατο επτά εκατομμυρίων ανθρώπων», δήλωσε ο Πολ.

«Αυτές οι αποφάσεις, μερικές από αυτές κακόβουλες ή και στρατιωτικής φύσης σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους», ανέφερε  περαιτέρω ο Γερουσιαστής.

Ο Γερουσιαστής έκανε τα σχόλια αφότου ο Φάουτσι εμφανίστηκε σε μια συνέντευξή του στην Washington Post, όπου αυτοχαρακτηρίστηκε ως «ήρωας» και παραπονέθηκε ότι ήταν θύμα και δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι που έκανε λάθος.


Πηγή

Προβολές : 214


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα