Γερουσιαστής των ΗΠΑ Ρον ΤΖΟΝΣΟΝ: “Όλα ήταν σχεδιασμένα από μια πολύ ισχυρή ομάδα ανθρώπων της ελίτ για να πάρουν τον έλεγχο της ζωής μας”

Γερουσιαστής των ΗΠΑ Ρον ΤΖΟΝΣΟΝ: “Όλα ήταν σχεδιασμένα από μια πολύ ισχυρή ομάδα ανθρώπων της ελίτ για να πάρουν τον έλεγχο της ζωής μας”

22 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:588
Μοίρασέ το

 

“Βαδίζουμε σε έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο. Είναι ένας δρόμος που σχεδιάστηκε και σχεδιάζεται από μια ομάδα ανθρώπων των ελίτ που θέλουν να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας και το κάνουν σιγά-σιγά.”

“Το κάνουν αυξάνοντας μαζικά τις δημόσιες δαπάνες, αυξάνοντας τις εξουσίες της κυβέρνησης, και με την ανάληψη της εξουσίας του ΠΟΥ.”

“Αυτές οι τροπολογίες που θα ψηφιστούν το 2024 σχετικά με τον ΠΟΥ είναι τρομακτικές και απειλούν πραγματικά να αφαιρέσουν όλες τις ελευθερίες μας”.

Μετάφραση Nioland

Οι γιατροί μπορούν ελεύθερα να συνταγογραφούν την ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία της κόβιντ19, δήλωσε η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) [8 Αυγούστου 2023]

“Ο FDA αναγνωρίζει ρητά ότι οι γιατροί έχουν την δικαιοδοσία να συνταγογραφούν ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία της κόβιντ”, δήλωσε η Ashley Cheung Honold, δικηγόρος του Υπουργείου Δικαιοσύνης που εκπροσωπεί τον FDA, κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας στις 8 Αυγούστου στο Εφετείο των ΗΠΑ της 5ης Περιφέρειας.

Η υπόθεση κινήθηκε από τρεις γιατρούς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ο FDA παρενέβη παράνομα στην άσκηση της ιατρικής τους με τις εν λόγω δηλώσεις. Ένας ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε την υπόθεση το 2022, με αποτέλεσμα να ασκηθεί έφεση.

“Το κύριο ερώτημα σε αυτή την υπόθεση είναι απλό. Αφού ο FDA εγκρίνει το ανθρώπινο φάρμακο προς πώληση, έχει στη συνέχεια την εξουσία να παρεμβαίνει στον τρόπο με τον οποίο το φάρμακο αυτό χρησιμοποιείται στο πλαίσιο της σχέσης γιατρού-ασθενούς; Η απάντηση είναι όχι”, δήλωσε στο εφετείο ο Jared Kelson, που εκπροσωπεί τους γιατρούς.

Ο FDA στις 21 Αυγούστου 2021 έγραψε στο X (πρώην Twitter): “Δεν είσαι άλογο. Δεν είσαι αγελάδα. Σοβαρέψτε, όλοι σας. Σταµατήστε το”. Η ανάρτηση, η οποία παρέπεμπε σε μια σελίδα του FDA που έλεγε ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν ιβερμεκτίνη για την πρόληψη ή τη θεραπεία της κόβιντ, έγινε βίραλ.

Ήταν μία Εντολή του FDA ή όχι?

“Ο FDA προέβη σε αυτές τις δηλώσεις ως απάντηση σε πολλαπλές αναφορές καταναλωτών που νοσηλεύτηκαν, μετά από αυτόνομη φαρμακευτική αγωγή με ιβερμεκτίνη που προορίζεται για άλογα, η οποία είναι διαθέσιμη για αγορά χωρίς ιατρική συνταγή”, δήλωσε η κ. Honold.

Η κα Honold δήλωσε ότι ο FDA δεν είχε σκοπό να απαιτήσει από κανέναν να κάνει οτιδήποτε ή να απαγορεύσει σε κανέναν να κάνει οτιδήποτε.

“Τι συμβαίνει όμως όταν ο FDA λέει ‘Όχι, σταματήστε το’;” ρώτησε η Περιφερειακή Δικαστής Jennifer Walker Elrod, μέλος της επιτροπής που εκδικάζει την έφεση. “Γιατί αυτό δεν αποτελεί εντολή; Αν ήσασταν στο μάθημα των αγγλικών, θα έλεγαν ότι αυτό ήταν εντολή”.

Η κ. Honold χαρακτήρισε τις δηλώσεις ως “απλά ευφυολογήματα”.

“Σε κάποιες περιστάσεις, αυτές οι λέξεις θα μπορούσαν να ερμηνευθούν ως εντολή”, δήλωσε η κα Honold. “Αλλά σε αυτό το πλαίσιο, όπου ο FDA χρησιμοποίησε απλώς αυτές τις λέξεις στο πλαίσιο ενός εύστοχου τουίτ με σκοπό να μοιραστεί το ενημερωτικό του άρθρο, αυτές οι τοποθετήσεις δεν φτάνουν στο επίπεδο της εντολής”.

Αυτές οι δηλώσεις “δεν απαγορεύουν στους γιατρούς να συνταγογραφούν την ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία της κόβιντ ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό” δήλωσε η κα Honold.

“Ο FDA αναγνωρίζει σαφώς ότι οι γιατροί έχουν την εξουσία να συνταγογραφούν ιβερμεκτίνη για τον άνθρωπο με σκοπό τη θεραπεία της κόβιντ.

Επομένως, δεν παρεμβαίνουν στην εξουσία των γιατρών να συνταγογραφούν φάρμακα ή να ασκούν την ιατρική”, δήλωσε η ίδια.

Οι δικαστές ανέφεραν ότι συμφωνούν ότι ο FDA δεν έχει την εξουσία να δίνει ιατρικές συμβουλές και ο δικαστής Clement δήλωσε: “Δεν είστε εξουσιοδοτημένοι να δίνετε ιατρικές συμβουλές”.

Αλλά η κα Honold δήλωσε ότι η κυβέρνηση “δεν το αποδέχεται αυτό σε αυτή την υπόθεση”.

Υποστήριξε επίσης ότι το Κογκρέσο έχει εξουσιοδοτήσει τον FDA να προστατεύει τη δημόσια υγεία και να διασφαλίζει ότι τα ρυθμιζόμενα προϊόντα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, δίνοντάς του την “αυτοτελή εξουσία να προάγει την αποστολή του με την κοινοποίηση πληροφοριών στο κοινό σχετικά με τις ασφαλείς χρήσεις των φαρμάκων”.

Μια απόφαση υπέρ των γιατρών θα εμπόδιζε τον FDA να ενημερώσει για τους καταναλωτές που υποφέρουν π.χ. από τον εθισμό στα οπιοειδή και αυτό αποτελεί πρόβλημα, υποστήριξε.

Ο κ. Kelson είπε ότι αυτό δεν ήταν ακριβές. “Διότι ο FDA έχει πάει πολύ πέρα από αυτό και αρχίζουν να λένε στους ανθρώπους πώς πρέπει ή δεν πρέπει να χρησιμοποιούν εγκεκριμένα φάρμακα”.

Η κ. Honold είπε επίσης ότι τα δικαστήρια δεν μπορούν να καταστήσουν τους οργανισμούς υπεύθυνους όταν παρέχουν ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες: “Ο FDA είναι πολιτικά υπόλογος, όπως και όλοι οι άλλοι εκτελεστικοί οργανισμοί”.

Φαίνεται ότι τα μηνύματα που έρχονται στους Αμερικανούς πολίτες, από την ίδια την ομοσπονδιακή κυβέρνηση μοιάζουν όλο και περισσότερο με τον κόσμο του 1984 του Τζορτζ Όργουελ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: στον ιστότοπο του FDA, διατηρεί μια σελίδα με τίτλο: “Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία ή την πρόληψη της κόβιντ19”.

Ωστόσο, όταν το ψάξετε, θα διαπιστώσετε ότι οι κλινικές δοκιμές στις οποίες παραπέμπει ο FDA (αυτές που παρατίθενται σε αυτή τη σελίδα) λένε ακριβώς το αντίθετο.

Όσο γελοίο κι αν ακούγεται: ο FDA ισχυρίζεται ότι η ιβερμεκτίνη δεν δρα κατά της κόβιντ19, αλλά προκειμένου να αποδείξει αυτό το επιχείρημα, παραπέμπει σε μελέτες που λένε ότι δρα.


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.

Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα


Γερουσιαστής των ΗΠΑ Ρον ΤΖΟΝΣΟΝ: “Όλα ήταν σχεδιασμένα από μια πολύ ισχυρή ομάδα ανθρώπων της ελίτ για να πάρουν τον έλεγχο της ζωής μας” [11 Αυγούστου 2023].

Ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 11 Αυγούστου 2023 στην εκπομπή “Mornings With Maria” στο Fox Business, έκανε εκρηκτικές δηλώσεις. Σύμφωνα με τον γερουσιαστή Τζόνσον, μια “ομάδα ανθρώπων της ελίτ” εκπόνησε ένα σχέδιο για να αφαιρέσει τις ελευθερίες των πολιτών. 

Η δημοσιογράφος Maria Bartiromo είπε σχετικά με την ιβερμεκτίνη:

Μάθαμε σήμερα το πρωί ότι ο FDA λέει τώρα ότι είναι σωστό να παίρνετε ιβερμεκτίνη αν έχετε κορονοϊό. Θυμάμαι, Γερουσιαστά, που μιλούσα μαζί σας επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της κόβιντ και που προσπαθούσαν να σας ακυρώσουν επειδή μιλούσατε με γιατρούς για να προσπαθήσετε να βρείτε τους σωστούς τρόπους αντιμετώπισης της κόβιντ χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολλά ενισχυτικά κόβιντ εμβόλια.”

“Θυμάμαι ότι πήρα ιβερμεκτίνη και η κόβιντ μου πέρασε μέσα σε μια μέρα και τώρα τρία χρόνια αργότερα ο FDA λέει “ναι, είναι εντάξει, πάρτε ιβερμεκτίνη”. “Ορίστε?”

Ο γερουσιαστής Τζόνσον απάντησε:

“Μαρία, ξέρεις ότι οι γιατροί με τους οποίους συνεργάζομαι και μιλάω εδώ και χρόνια, πιστεύουν ότι πιθανόν εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί έχασαν τη ζωή τους επειδή τους αρνήθηκαν την πραγματική θεραπεία, και τους την αρνήθηκαν επειδή ο FDA το σαμποτάρισε.”

“Για παράδειγμα για την ιμβερμεκτίνη, θυμάμαι όταν έγραψε ο FDA: “Eλάτε τώρα, δεν είστε αγελάδες, δεν είστε άλογα.” Αυτό ήταν υποτίθεται φάρμακο για άλογα. Όχι, πρόκειται για ένα φάρμακο βραβευμένο με Νόμπελ που θα μπορούσε να σώσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές.”

“ Έσωσε πάρα πολλές ζωές επειδή οι άνθρωποι, είχαν γιατρούς με το θάρρος και τη ευαισθησία να θεραπεύσουν ασθενείς με τη χρήση του και να θέσουν σε κίνδυνο την ιατρική τους άδεια.”

Ερωτηθείς ο γερουσιαστής Τζόνσον από τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Maria Bartiromo σχετικά με τα κίνητρα της κυβέρνησης που συνωμότησε με τα ΜΜΕ και τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για να αποκρύψουν την αλήθεια, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζόνσον απάντησε:

“Αυτό ήταν προσχεδιασμένο από μια “ομάδα ανθρώπων της ελίτ”.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ 201, πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2019, πριν εμείς οι υπόλοιποι μάθουμε για αυτή την πανδημία.

Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό από την άποψη του τι συνέβη, τι συμβαίνει, και τι συνεχίζει να σχεδιάζεται για την απώλεια της ελευθερίας μας.

Πρέπει να αναδειχθεί, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι, ακόμη και στο Κογκρέσο, που είναι πρόθυμοι να το ερευνήσουν.

Ο γερουσιαστής Τζόνσον εξέφρασε την εκτίμησή του για τους δημοσιογράφους που ήταν πρόθυμοι να αναλάβουν προσωπικά ρίσκα για να πολεμήσουν το κυρίαρχο αφήγημα: “Πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια, πρέπει περισσότεροι Αμερικανοί να ακούσουν την αλήθεια”.

“Βαδίζουμε σε έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο. Είναι ένας δρόμος που σχεδιάστηκε και σχεδιάζεται από μια ομάδα ανθρώπων των ελίτ που θέλουν να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας και το κάνουν σιγά-σιγά.”

“Το κάνουν αυξάνοντας μαζικά τις δημόσιες δαπάνες, αυξάνοντας τις εξουσίες της κυβέρνησης, και με την ανάληψη της εξουσίας του ΠΟΥ.”

“Αυτές οι τροπολογίες που θα ψηφιστούν το 2024 σχετικά με τον ΠΟΥ είναι τρομακτικές και απειλούν πραγματικά να αφαιρέσουν όλες τις ελευθερίες μας”.

 


Πηγές:


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.

Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

 

Πηγή  https://nioland.substack.com/p/28f

Προβολές : 588


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα