ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ “ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ” (Μέρος 2ο)

18 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Η ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ – ΤΣΙΠΡΑ

Τα attikanea, συνεχίζουν κατ’ αποκλειστικότητα την δημοσίευση των αποσπασμάτων της επιστολής που κυκλοφορεί στο Άγιον Όρος.

Τα όσα καταγγέλλονται στην επιστολή αυτή, μόνο οργή και αηδία μπορούν να προκαλέσουν, για την παράδοση της Ορθοδοξίας στην Μασσονία και την Πανθρησκεία.
Οι μυστικές συμφωνίες Ιερώνυμου – Τσίπρα, θα επιφέρουν νέα δεινά στη χώρα μας, ενώ προ των πυλών, βρίσκεται η υλοποίηση της Πανθρησκείας.
Το συγκλονιστικότερο όλων είναι η συμμετοχή της ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ομοσπονδιοποίηση Ελλάδας – Τουρκίας!
Ο απόλυτος εφιάλτης για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, βρίσκεται μπροστά μας… έχουν να δουν τα μάτια μας, ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ!
Ας οπλιστούμε με πίστη και θάρρος, τουλάχιστον εμείς… ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται από τους επί της γης εκπροσώπους του…. δια να επαληθευθεί η προφητεία…

Καλλιόπη  Σουφλή

 

Υ.Γ.Έχουν προστεθεί και παραπομπές…


ΜΕΡΟΣ 2ο
ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ 3ο
ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΉΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΕΡΆ ΕΠΙΣΤΑΣΊΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΈΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ.
Η ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΑΔΕΛΦΌΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕ “ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ” ΤΟΝ Κ. ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗ ΈΓΙΝΕ ΓΙΑ “ΒΓΕΙ” Η ΕΙΚΌΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ,ΌΤΙ ΔΉΘΕΝ ΚΑΙ Η ΜΌΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΊ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΊΓΜΑΤΑ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΆΡΧΗ” ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΎΣ.
ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΈΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΈΛΑΒΕ ΧΏΡΑ ΈΝΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΌ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΈΡΩΝ ΕΆΝ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΆΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΠΑΤΈΡΕΣ ΤΟ ΑΝΆΛΟΓΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΌ ΥΛΙΚΌ. Ο ΡΌΥΑΝ ΓΟΥΊΛΙΑΜΣ Ο “ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟΣ” ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ “ARCHBISHOP OF CANTERBURY LAMDETH PALASE LONDON UK” , Η ΟΠΟΊΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΑΡΚΕΤΆ ΒΛΆΣΦΗΜΗ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΠΧ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΊΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΌΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ “ΕΜΠΛΟΥΤΊΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΆ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΆ ΘΑ ΠΡΟΣΘΈΣΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ. (διαβάστε γι αυτό το κτήνος εδώ)
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΡΈΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΆ ΕΠΙΣΚΈΦΤΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΜΈΓΑΡΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΠΑΊΡΝΟΝΤΑΣ ΆΔΕΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΕΡΆ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΕΡΔΑΡΗ “ΦΥΛΑΚΑ” ΚΡΑΤΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΆΒΔΟ ΤΟΥ.
ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΈΝΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΕΡΆ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΎΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΎΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΌΥΑΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΡΑΜΣΕΥ.

ΑΥΤΌ ΈΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΤΙΜΗΤΙΚΉΣ ΑΞΊΑΣ ΔΙΌΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΌΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΠΡΌΣΩΠΟ.

ΕΠΙΣΚΈΦΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΤΟ ΚΈΛΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΊΟΥΣ “ΕΥΛΟΓΗΣΕ & ΕΥΧΉΘΗΚΕ” ΑΣΠΆΣΘΗΚΑΝΕ,ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ “ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”

ΌΠΩΣ ΒΛΈΠΕΤΕ Η ΆΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΑΠΌ ΜΈΣΑ. ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΈΣΑ ΣΤΑ ΑΓΊΑ ΤΩΝ ΑΓΊΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑΝΟΙ “ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟΙ ” ΕΞ ΟΦΙΚΙΟΥ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ. ΠΟΛΕΜΟΎΝ ΦΑΝΕΡΩΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΊΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΉΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ,ΑΡΝΟΎΜΕΝΟΙ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ(!!!).

ΕΠΙΣΉΜΩΣ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗ ΚΑΙ Ι.ΜΟΝΑΣΤΉΡΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟΝ ΕΔΈΧΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΉΣΕΙΣ ΌΠΩΣ ΠΧ Η Ι.Μ.ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΚΛΠ.

ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΥΠΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΑ ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΝ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΣ ΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΉΤΟ Ο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ.

ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΌ ΥΠΕΔΕΧΘΗ ΕΠΙΣΉΜΩΣ Ο ΠΤΩΤΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΓΕΡ. ΒΑΡΝΆΒΑΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΈΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΜΕΓΆΡΟΥ ΤΗΣ Ι.ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ. ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΑΓΕΝ ΕΠΙΣΉΜΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ Ι.ΝΑΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ,ΌΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΈΣ ΕΙΚΌΝΕΣ ΤΟ ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΊ,ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗ ΚΛΠ.

Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΌ ΣΥΝΕΠΕΣΕΝ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΗΣ ΘΕΊΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ.

Η ΕΠΊΣΚΕΨΊΣ ΑΥΤΉ ΣΚΟΠΌΝ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΈΡΩΝ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΎΣ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ.

Ο ΑΓΓΛΙΚΑΝΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΜΠΌΣ ΤΟΥ ΠΆΠΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΌΝ ΟΡΟΣ.
ΕΠΙΘΥΜΟΎΝ ΔΙΑΚΑΏΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΟΡΘΌΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΑ ΚΑΙ ΦΗΜΙΣΜΈΝΟΥΣ ΤΌΠΟΥΣ,ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΊΨΟΥΝ ΤΑ ΤΕΊΧΗ ΠΟΥ ΧΩΡΊΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΎΣ.

ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΟΝ.

ΑΥΤΉ ΤΟΥ Η ΕΠΊΣΚΕΨΊΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΊΡΕΣΙΝ ΤΟΥ.

ΕΝΏ ΗΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΧΘΗ,ΔΙΆ ΥΠΟΜΝΉΜΑΤΟΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΚΤΌΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΆΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ,ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΠΑΠΑΔΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΙΝΩΝ,ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ ΦΎΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΌ ΠΑΠΆΔΕΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΑΠΑΔΙΝΕΣ (!!!)

ΔΥΣΦΗΜΗΣΘΗΚΕ ΌΛΟ ΤΟ ΑΓΊΟ ΟΡΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΑΥΤΉ ΌΛΑ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΌΤΙ ΠΝΕΕΙ ΆΛΛΟΣ ΆΝΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΊ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗΝ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΌΝ ΕΙΣ ΤΑ ΤΗΣ ΠΊΣΤΕΩΣ.

+ ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2011 ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ ΓΙΟΝΑ ΜΕΤΖΚΕΡ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΊΑ,Ο “ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟΣ” ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟΣ ΜΙΜΟΎΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ ΠΆΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΝ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ “ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΟΎ”.(διαβάστε το εδώ)

ΑΡΝΟΎΜΕΝΟΣ ΤΑ ΙΕΡΆ ΕΥΑΓΓΈΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΏΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΓΡΑΦΗΝ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΊ “ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ” ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΈΧΟΥΝ ΞΕΚΛΙΝΕΙ ΌΛΟΙ,ΠΟΥ ΗΓΟΎΝΤΑΙ ΟΠΑΔΏΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ.

Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΎΝ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΉΡΙΑ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ.

ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟΣ ΚΎΠΡΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΆΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΕΔΕΧΘΗΣΑΝ .

ΣΥΝΆΠΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΎΠΡΟΥ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟ ” ΚΑΛΌΝ” ΤΗΣ ΚΎΠΡΟΥ.

+ΤΑΚΤΙΚΈΣ ΕΠΙΣΚΈΨΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΏΠΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ ΕΙΣ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ,ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟ ΙΕΡΏΝΥΜΟ -ΑΠΟ ΤΟ 2008-ΜΕ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΣΥΜΦΩΝΙΏΝ ΠΕΡΊ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΠΆΠΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΠΆΤΜΟ, ΑΘΉΝΑ,ΑΓΙΌΝ ΟΡΟΣ (!!!).

Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΔΗΛ. ΑΡΧΙΚΆ ΕΙΣ ΤΗΝ – Ι.Μ.ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Ι.Μ.ΙΒΗΡΩΝ – ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΠΆΝΤΑ ΓΝΏΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ “ΕΠΩΝΎΜΩΝ”- ΓΝΩΣΤΏΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΝ ΤΙΝΟΝ.

+ΜΕΤΑΒΆΣΕΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΏΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΏΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΏΝ ΩΣ ΚΑΘΏΣ ΆΛΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΥΠΌ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟΥ, ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΈΝΤΡΟ ΣΑΜΠΕΖΥ ΕΙΣ ΕΛΒΕΤΊΑ,ΠΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ ΕΟΡΤΑΣΜΟΎ ΤΟΥ ΠΆΣΧΑ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΩΝ.

ΠΡΟ ΕΤΏΝ ΣΥΜΦΩΝΉΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΗΝ Ι.Μ.ΚΥΚΟΥ ΌΠΩΣ ΕΟΡΤΆΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΠΆΣΧΑ ΕΚΆΣΤΗ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΚΆΘΕ ΈΤΟΥΣ (!!!).

ΤΑΚΤΙΚΈΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΈΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΏΝ ΚΥΡΊΩΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ ΙΕΡΑΡΧΏΝ ΜΕΤΆ “ΕΠΩΝΎΜΩΝ” ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΚΆΠΟΙΟΝ ΑΓΊΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ,ΔΙΌΤΙ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΕΝΟΧΛΟΎΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ (!!!)

ΤΌΠΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ Ι.ΝΑΟΎ ΑΓΊΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΒΕΝΕΤΊΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ,Ι.Μ.ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΑΤΤΙΚΉΣ,Ι.Μ.ΚΥΚΚΟΥ ΚΎΠΡΟΥ.

+ ΈΧΟΥΝ ΆΤΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΆ ” ΝΕΥΡΑ ” ΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΣΣΩΝ Ι.ΜΟΝΏΝ, ΚΕΛΛΙΩΝ “ΕΛΙΤ ” ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΆΡΙΝ ΤΗΣ “ΚΑΚΉΣ” ΥΠΑΚΟΉΣ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΆΡΧΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗ ΤΟΥΣ, ΈΧΟΥΝ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΊΟ ΣΤΟΜΑ ΑΥΤΏΝ ΕΝΏΠΙΟΝ ΤΩΝ ΔΕΚΆΔΩΝ ΥΠ ΑΥΤΏΝ ΓΕΝΟΜΈΝΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΠΊΣΤΕΩΣ,ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΏΝ Κ.Α.

ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ ΚΛΠ ΩΣ ΛΈΓΟΥΝ “ΑΝΑΠΑΎΟΝΤΑΙ ” ΣΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟ ΦΑΝΆΡΙ…ΔΙΌΤΙ ΈΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΎΝ…

+ ΕΙΣ ΤΗΝ Ι.Μ.ΚΎΚΚΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΆ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΜΑΡΤΊΟΥ 2013 – Η ΤΈΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΉΣ “ΘΕΊΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ” ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΏΝ ΔΗΛ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ, ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΎ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ (!!!)

ΌΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΆΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ ΕΥΑΓΓΕΛΊΟΥ ΚΕΙΜΈΝΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΏΝ,ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ(!!!)

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 4ο

+ ΕΙΣΔΟΧΉ ΠΟΛΛΏΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΏΝ ΩΣ ΝΈΑ ΜΈΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΉ ΑΘΗΝΑΪΚΉ ΛΈΣΧΗ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΛΈΣΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΈΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ Π.Χ “ΑΙΩΝ ” ΓΑΛΛΊΑΣ, ΜΑΣΣΟΝΙΚΟ ΤΆΓΜΑ ΤΗΣ ΛΥΏΝ, “ΑΛΠΙΝΑ” ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΊΑΣ, “ΑΜΠΑΝΤ ” “ΧΟΥΛΟΥΣ “,”ΧΑΧΙΚΑΤ ” ΤΟΥΡΚΊΑΣ, “ΛΑΙΟΝΣ ” ΕΛΛΆΔΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ.

ΟΙ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΟΙ ΙΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΑΠΌ ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ ΈΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΑΝΕΡΧΌΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥΣ ΘΡΌΝΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΊ ΑΥΤΏΝ ΕΠΙΣΚΠΟΠΟΙ ΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΠ ΑΜΒΩΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΏΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΏΝ ΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΌΤΙ ΔΕΝ ΑΝΉΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ.,ΡΟΤΑΡΥ, ΛΆΙΟΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΆ ΜΑΣΣΟΝΙΚΑ ΤΆΓΜΑΤΑ ΕΛΛΆΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ.

+ ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΌ ΘΡΌΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΤΟ 2008 ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧ/ΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΈΔΩΣΑΝ “ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ” ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΔΏ ΞΈΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΈΣ ΠΡΕΣΒΕΊΕΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ,ΙΣΡΑΉΛ,ΑΓΓΛΊΑΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ “ΕΓΚΡΙΘΟΎΝ” ΥΠ ΑΥΤΏΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΊ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧ/ΠΙΚΟ ΘΡΌΝΟ ΕΊΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΎΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΣ ΣΕ ΝΈΑ ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΙΣ.

ΜΆΛΙΣΤΑ ΔΕ ΤΌΤΕ ΤΟ 2009 ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΥΠΌΨΗΦΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΏΝ ΜΕΤΈΒΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΉΛ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΕΊΧΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΊ ΠΡΟΈΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΏΝ ΑΥΤΏΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ “ΕΓΚΡΙΘΟΎΝ ” ΕΠΊ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΝ (!!!).

+ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ ΙΕΡΑΡΧΏΝ ΩΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΆΒΑ ΝΕΑΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΩΤΩΝ ΕΙΣ ΔΙΕΘΝΉ ΒΑΛΚΑΝΙΚΆ FORUM ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (7-9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2013) ΚΑΙ ΒΆΡΝΑ ΣΟΦΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΘΈΜΑΤΑ:
ΔΙΕΎΡΥΝΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΊΩΝ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΓΚΑΘΊΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ, ΣΎΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΌΔΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΣ ΚΡΑΤΏΝ ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΉ ΑΥΤΏΝ ΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΚΡΑΤΏΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΈΣ ΡΙΖΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ, ΌΛΑ ΔΕ ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΑΛΛΆ ΤΌΣΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΕΠΟΧΉΣ ΚΑΙ ΝΈΑΣ ΤΆΞΕΩΣ.

ΣΤΟ ΕΔΏ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟ ΦΌΡΟΥΜ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΈΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟ HOTEL METΕΙΧΑΝ ΠΑΡΌΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΎ ΟΊΚΟΥ ΡΟΚΦΈΛΕΡ.

ΟΜΙΛΗΤΈΣ Ο ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΚΑΙ ΠΡΌΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΠΛΈΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ,ΕΠΊΣΗΣ ΟΜΙΛΗΤΉΣ ΉΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΚΙΝΑΙΔΟΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΓΙΆΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΆΡΗΣ.

+ “ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ…” ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΉΣΕΙΣ… ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΔΈΚΑ ΠΈΝΤΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΦΟΎ ΒΈΒΑΙΑ ΑΥΤΟΊ ΜΈΤΑ ΤΩΝ ΈΜΠΙΣΤΩΝ ΑΥΤΏΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΧΏΝ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΠΡΏΤΩΝ” ΤΗΣ ΝΥΝ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ ΜΕΤΈΒΗΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΩΣ ΈΚΑΣΤΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ.

ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΜΕΤΑΒΆΣΕΙΣ ΈΛΑΒΑΝ ΧΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ 2012 ΈΩΣ ΣΉΜΕΡΑ… ΔΗΛΑΔΉ ΠΡΟ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΙΗΣΟΥΊΤΗ ΠΆΠΑ ΦΡΑΓΚΊΣΚΟΥ Α’ (!!!).

+ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΟΡΟΥΣ (!!!)

Η ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΑΥΤΉ ΕΛΉΦΘΗ ΚΑΤΌΠΙΝ ΔΙΠΛΉΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ, ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ 2013, ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΑΥΤΟΎ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΌ ΤΟ 2010 ΔΙΟΡΙΣΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΥΠΌ ΓΝΩΣΤΏΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΆΚΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΏΝ, ΑΚΑΔΑΜΑΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΕΧΟΥΣΗΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΌ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ.

+ ΈΓΙΝΑΝ ΉΔΗ ΜΥΣΤΙΚΈΣ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΜΈΛΛΟΝΤΟΣ Ν ΑΝΈΛΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕΎΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΎΣ ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ ΔΗΛ. ΤΟΥ ΑΛΈΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΊΣΑ “ΈΓΚΡΙΣΗ ” ΚΑΙ ΑΥΤΟΎ ΥΠΌ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΎΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΌ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΉΣ…

ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΥΤΌΣ ΜΆΛΙΣΤΑ ΣΥΝΑΝΤΉΘΗΚΕ ΜΕΤΆ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΆΡΧΟΥ Κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΡΕΊΤΙΚΟ ΞΕΝΟΦΩΝΤΙΝΟ ΜΕΤΌΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ ΌΠΟΥ ΟΙ ΕΚΕΊ ΜΟΝΑΧΕΣ ΤΟΥ ΑΠΈΔΩΣΑΝ ΤΙΜΈΣ ΑΡΧΗΓΟΎ…

ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ- ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΟΡΟΎΝ:

ΧΩΡΙΣΜΌ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΊΑΣ, ΑΦΟΎ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ, ΑΝΆΛΗΨΗ ΠΛΗΡΩΜΉΣ ΙΕΡΈΩΝ ΥΠΌ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΑΡΟΧΉ ΠΟΛΛΏΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΌΘΡΗΣΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΟΥΣ (!!!)…
ΉΔΗ, ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΑΚΌΜΗ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΤΑΙ” ΤΟ “ΚΟΥΣΟΥΡΙ…” ΤΩΝ ΙΕΡΩΜΈΝΩΝ ΠΟΥ ΉΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΌΣ ΤΩΝ ΈΧΕΙ ΠΛΗΘΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ…
ΑΠΌ ΤΌΤΕ ΑΚΌΜΗ ΕΊΧΕ ΣΥΣΤΑΘΕΊ ΕΙΔΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΝΏ ΤΩΝ ΔΏΔΕΚΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΏΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΤΟ “ΚΟΥΣΟΥΡΙ” ΤΩΝ ΙΕΡΈΩΝ ΩΣ “ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΔΕΔΟΜΈΝΟ” ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΌΜΕΝΟ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ (!!!)

+ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΟΙΝΉ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΎΜΩΝ ΘΕΟΦΊΛΟΥ ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΕΚΕΊ ΠΑΠΙΚΏΝ.,ΌΠΩΣ ΤΟ 2014 ΓΊΝΕΙ ΚΟΙΝΌΣ ΕΟΡΤΑΣΜΌΣ ΠΑΣΧΑΛΙΟΣ ΔΗΛ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΎΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΌΔΟΥ., Η ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΊ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2013 ΜΕ ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 2014 ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΌ ΕΟΡΤΑΣΜΌ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ 2014.

(Συνεχίζεται)

Πηγή: http://attikanea.blogspot.gr

Πηγή

Προβολές : 727


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα