ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ “ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ” (ΜΕΡΟΣ 1ο)

18 Ιουλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ EΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “Η ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΗ ΜΕΓΆΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ “ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ” 20 ΣΕΛΙΔΩΝ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ ΉΔΗ ΔΙΕΘΝΏΣ ΓΝΩΣΤΌ ΣΧΈΔΙΟ “ΤΖΙΟΒΆΝΙ ΒΕΚΚΟ” (!!!) ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΓΙΌΝ ΟΡΟΣ ΕΝΏ ΤΩΝ 20 ΕΤΏΝ.
ΜΉΠΩΣ ΌΤΑΝ ΑΥΤΌ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ ΩΣ ΚΕΊΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ “ΚΆΠΟΙΟΙ” ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ “ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ” ΔΕΝ ΑΝΤΈΔΡΑΣΑΝ ΤΌΤΕ; ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΆ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΉΔΗ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΌΡΟΣ.

ΚΑΙ ΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΊΔΑ ΤΗΣ ΔΉΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΕΚΕΊ ΦΥΣΙΚΟΎ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ;

Οι παλιοί αναγνώστες του καταργηθέντος ιστολογίου μου attikanea.blogspot.com,  σίγουρα θα ενθυμούνται μια σειρά αναρτήσεων με τίτλο “Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ”…
Επρόκειτο για ένα ανατριχιαστικό κείμενο που μου εστάλη από το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου το 2013.
Διαβάζοντάς το σοκαρίστηκα…
Απευθύνθηκα στον αποστολέα και τον ρώτησα: “Γιατί μόνον σ’ εμένα;”
Την απάντηση που μου έδωσε, δεν θα την δημοσιοποιήσω… την γνωρίζουν όμως ελάχιστα πρόσωπα, μετρημένα στα δάχτυλα…
Δημοσίευσα τότε αυτή την επιστολή σε πέντε συνέχειες…
Εχθές, αποφάσισα να την αναζητήσω, αλλά σε ένα αρχείο που δεν υπάρχουν ετικέτες ήταν αδύνατο να τη βρω…
Την αλίευσα όμως από άλλα ιστολόγια που την αναπαρήγαγαν και σας την παρουσιάζω…
Αν λάβετε υπόψη πως το κείμενο που θα διαβάσετε γράφτηκε το 2013 και μέχρι σήμερα κάνοντας μια ανασκόπηση, έχουν πραγματοποιηθεί τα περισσότερα, θα καταλάβετε πως Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ…
ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ… ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…
Να εύχεστε ν’ αντέξουμε μέχρι να δούμε ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ…
Μόνον αυτό…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Στο προηγούμενο άρθρο που ανάρτησα, με τίτλο Αποκαλύπτουμε το ολέθριο σχέδιο GIOVANNI-VECCO από το σιωνιστικό Βατικανό με στόχο την Ορθοδοξία, στην ουσία επρόκειτο για μια … εισαγωγή σ’ αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω σε πέντε συνέχειες.
Γνωρίζω πως τα κεφαλαία γράμματα είναι κουραστικά… επέλεξα όμως να το παρουσιάσω όπως ακριβώς μου εστάλη και  αξίζει να το διαβάσετε ολόκληρο και να το αποθηκεύσετε, προκειμένου να βρείτε τη δύναμη ν’ αντισταθείτε σε όσα έρχονται…

Το παρακάτω κείμενο έφτασε στα attikanea από το Άγιον Όρος.
Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές, και δεν θα τις αμφισβητήσω, καθώς ο αποστολέας τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου, σεβασμού και εκτίμησης.

Τα όσα αναφέρονται στα επισυναπτόμενα αποσπάσματα, θα πρέπει να μας αφυπνίσουν ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και ως ΕΛΛΗΝΕΣ! Θα πρέπει να είμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!
Το κείμενο έρχεται σε συνέχειες τις οποίες και θα αναρτήσω στο σύνολό τους.

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΜΕΡΟΣ 1ο

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΕΡΟΣ 3ο

ΜΕΡΟΣ 4ο

ΜΕΡΟΣ 5ο

 

 

 

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΠΡΏΤΟ:

ΑΠΌ 1η ΜΑΡΤΊΟΥ 2013 ΈΩΣ ΤΟ 2017 ΤΟ ΑΓΊΟΝ ΟΡΟΣ ΕΝΤΆΧΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ: “ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ”.

ΑΥΤΌ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΩΝ ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ, ΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΉ Ι.ΝΈΩΝ ΠΡΟΣ ΤΈΛΕΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΏΝ ΚΑΘΗΚΌΝΤΩΝ ΠΙΣΤΏΝ ΞΈΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΆΤΩΝ,ΈΤΣΙ ΒΆΣΕΙ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ

1. ΕΝΤΌΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΌΣΟΙ ΞΈΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΉ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΩΝ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΤΩΝ ΚΑΘΉΚΟΝΤΑ ΕΚΕΊ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΈΧΟΝΤΑΙ ΥΠΌ ΤΗΣ “ΙΕΡΑΣ” ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ Α.Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΈΛΕΣΗ ΑΥΤΏΝ,

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟ ΑΥΤΌ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ Α.Ο ΑΠΌ 1.3.2013 ΈΩΣ 2017, ΜΕΤΈΒΗΣΑΝ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΌΙ ΥΠΌ ΤΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ “ΙΕΡΑΣ ” ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ ΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ,ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΤΙΣ 14.2.2013 ΕΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΌΠΟΥ ΣΥΝΕΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Κ. ΜΠΑΡΟΣΟ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΉΤΗΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΌ.

ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΕΊ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΏΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΌΝΩΝ ΤΟ ΕΔΩ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΊ ΑΡΧΙΚΆ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΊΟΥ ΟΡΟΣ ΚΑΘΌΣΟΝ ΕΚΕΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ “ΦΑΝΑΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΊ” ΜΟΝΑΧΟΊ ΚΛΠ, ΑΛΛΆ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΊ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ “ΚΆΠΟΙΟΙ” ΕΠΊΣΗΣ ΆΛΛΟΙ “ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ, ΜΟΝΑΧΟΊ,” ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ “ΔΙΚΟΊ” ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ “ΚΆΜΨΟΥΝ” ΤΗΝ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΕΚΕΊΝΩΝ ΤΩΝ “ΦΑΝΑΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ…”. ..

ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΑΛΛΆ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΕΥΡΈΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΕΚΕΊ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΜΈΣΩΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΎΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΌΔΟΥ”,ΠΟΥ ΩΣ ΛΈΝΕ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΌΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ,ΌΤΙ ΑΥΤΉ Η ΣΎΝΟΔΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΟ ΈΤΟΣ 2013 Η ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 2014.

ΤΟ ΑΥΤΌ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΊ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΉΣ ΣΧΟΛΉΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ ΉΔΗ ΔΙΕΘΝΏΣ ΓΝΩΣΤΌ ΣΧΈΔΙΟ “ΤΖΙΟΒΆΝΙ ΒΕΚΚΟ” (!!!) ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΓΙΌΝ ΟΡΟΣ ΕΝΏ ΤΩΝ 20 ΕΤΏΝ.

ΜΉΠΩΣ ΌΤΑΝ ΑΥΤΌ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ ΩΣ ΚΕΊΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ “ΚΆΠΟΙΟΙ” ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ “ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ” ΔΕΝ ΑΝΤΈΔΡΑΣΑΝ ΤΌΤΕ; ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΆ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΉΔΗ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΌΡΟΣ.
ΚΑΙ ΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΊΔΑ ΤΗΣ ΔΉΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΕΚΕΊ ΦΥΣΙΚΟΎ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ;

ΈΤΣΙ ΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΚΆΔΕΣ ΕΤΑΙΡΊΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΊΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ. …ΤΟΥ Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΏΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ ΈΧΟΥΝ ΑΛΏΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ “ΠΕΡΊΕΡΓΟΥΣ” ΤΡΌΠΟΥΣ ΜΙΚΡΈΣ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΜΟΝΕΣ.

ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΕΝΤΆΣΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΎΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΩΣ ” ΣΥΝΈΧΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΏΝ”, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠ. ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΊΑΣ Κ. ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΤΟ ΈΤΟΣ 2004 .

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΠΛΆΤΩΝ,ΦΑΙΔΩΡΑ,ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΉΔΗ ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΊΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.

Η ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΉ ΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΕΝΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΌΣΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΛ. ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ” ΜΙΛΑΝΕ” ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΏΤΕΡΟΥ ΚΛΉΡΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΛΌΓΩΝ ΛΑΪΚΏΝ ΚΛΠ ΕΊΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ.

ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΆΣ ΠΛΕΊΣΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΩΝ ΙΕΡΑΡΧΏΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΤΕΛΙΚΉ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ ΠΡΟΔΟΣΊΑ.

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ 2

…ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΛΆΧΙΣΤΑ ΕΞ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΆ ΈΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ΥΠΌ ΤΩΝ ” ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ” ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ.

ΔΗΛΑΔΉ:

1. ΈΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΔΕΚΆΔΕΣ ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ-ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΩΝ Κ.Α ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΤΟΙΑΥΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ-ΣΙΝΤΟΙΣΤΩΝ Κ.Α.

2. ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ ΕΙΣ ΦΑΝΆΡΙ,ΑΣΣΙΖΥ,ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ.

3. ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΥΝΟΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ “ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ” ΣΥΝΟΔΟΥ-ΤΟ 2013 ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΑΤΩΘΕΊ.

4. ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΊ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΏΝ ΣΧΟΛΏΝ ΑΘΗΝΏΝ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ Κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΤΕΘΕΙΣΕΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟΎΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ ΠΕΡΊ ΤΗΣ ΣΥΝΌΔΟΥ ΑΥΤΉΣ.

5. ΠΟΛΛΟΊ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΌΠΩΣ Ο ΒΑΡΝΆΒΑΣ ΝΕΑΠΌΛΕΩΣ,Ο ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,Ο ΙΓΝΆΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΘΏΣ ΠΟΛΛΟΊ ΆΛΛΟΙ ΆΛΛΩΝ ΒΑΘΜΏΝ ΙΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΚΥΡΊΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΗΡΥΤΟΥΝ ΕΚΕΊ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΆΝΕΥ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΆΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ Σ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΑΥΤΌ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ “ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ” ΙΕΡΕΊΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΌ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΆΞΕΙΣ ΔΗΛ. ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ,ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ,ΚΛΠ,ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΏΝ,ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ,Κ.Α ΌΠΩΣ Ο ΑΡΧ/ΠΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΊΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΙΤΑΛΊΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ,Ο ΑΓΓΛΊΑΣ,ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ.

6. ΜΥΣΤΙΚΈΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ ΠΑΠΙΚΏΝ ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ Κ.Α ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΕΡΈΣ ΜΟΝΈΣ,ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΎΣ, ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΏΝ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΈΣ ΣΑΡΩΤΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΚΑΤΌΠΙΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΌΔΟΥ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ 2013, ΌΠΩΣ ΕΙΣ: ΤΗΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΜΌΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ,Ι.ΜΌΝΗ ΚΎΚΚΟΥ ΚΎΠΡΟΥ,Ι.ΜΌΝΗ ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ,Ι.Μ.ΕΣΣΕΞ ΑΓΓΛΙΑΣ,ΠΑΠΙΚΉ ΜΌΝΗ ΜΠΟΖΕ, Ι.Μ.ΔΟΒΡΑ ΒΕΡΡΟΙΑΣ,ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΈΝΤΡΟ ΚΟΛΥΜΠΆΡΙ ΚΡΗΤΗΣ,ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΈΝΤΡΟ ΣΑΜΠΕΖΥ ΕΛΒΕΤΊΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥ.

7. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΑ ΚΈΝΤΡΑ ΝΑΤΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΒΛΑΤΑΔΩΝ,ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΆΡΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΗ ΈΧΟΝΤΑΣ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΣΑ ΜΕΓΆΛΗ “ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΟΔΟ” ΤΟΥ 2013-2014.

ΕΙΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΥΠΌ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΜΟΝΊΜΩΣ ΠΡΟΕΡΧΌΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΝ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΧΩΡΏΝ.

8. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΆΣΕΙΣ 15 ΑΠΌ ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 2012 ΈΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΚΑΙ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΕΚΕΊ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΏΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΘΩ,ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΑΝΩΤΆΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΩΝ ΤΟΥ ΠΆΠΑ (!!!)

ΤΑΚΤΙΚΆ ΜΕΤΑΒΑΊΝΟΥΝ ΕΚΕΊ ΟΙ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΊ ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ: ΕΦΡΑΊΜ Ι.Μ.ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ,ΚΑΙ Ο ΠΡΏΗΝ ΗΓΟΎΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΙΒΗΡΩΝ ΙΕΡΌ/ΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ(!!!)

9. ΤΑΚΤΙΚΈΣ ΕΠΙΣΚΈΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΏΝ ΠΑΠΙΚΏΝ,ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ,ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΒΟΎΛΗΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΌΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΙΕΡΈΣ ΜΟΝΈΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ, ΌΠΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ Ι.Μ.ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ, Ι.Μ.ΙΒΗΡΩΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕ “ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ” ΤΟΝ ΑΡΧ/ΤΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΟΝΈΣ ΕΚΤΌΣ Α.Ο. ΠΧ.Ι.Μ.ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΣΎΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΏΝ ΑΦΟΡΩΝΤΩΝ ΘΕΜΆΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ,ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΚΛΠ.

ΤΑΚΤΙΚΩΤΕΡΟΙ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΑ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΊΣΤΑ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΏΤΑΤΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΙ.

ΑΠΌ ΤΟ ΈΤΟΣ 2012 ΠΟΛΎ ΤΑΚΤΙΚΌΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΏΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΊΑΣ ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ,Ο ΟΠΟΊΟΣ ΈΧΕΙ ΣΥΣΤΉΣΕΙ ΈΝΑ ΊΔΡΥΜΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ,Ι.ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΝ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ.

ΑΥΤΌΣ ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Πηγή

Προβολές : 1,785


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα