ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ “ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ” !!! (ΜΕΡΟΣ 3ο)

18 Ιουλίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

…..ἡ Δευτέρα Παρουσία τοῦ Κυρίου δέν θά ἔλθῃ, ἐάν προηγουμένως δέν ἔλθῃ ἡ ἀποστασία, ἡ ἀποσκίρτησις πολλῶν ἀπό τήν πίστιν…

===“ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2013 ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ…ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 2-3 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ…”

 

ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΙΕΡΑΡΧΩΝ – ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΜΕ ILLUMINATI, ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ!!!!!

 

ΣΕ ΟΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΕΦΡΑΙΜ κ.α.

 

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

=======================================

Συνεχίζουμε κατ’ αποκλειστικότητα στα attikanea, την δημοσίευση του 3ου ΜΕΡΟΥΣ με τίτλο : “ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ”.

Τα όσα καταγράφονται, είναι συγκλονιστικά.

Η Μασσονία και η Παγκοσμιοποίηση έχουν εισέλθει βαθιά στους κόλπους της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και η κατάσταση είναι τραγική.

Η παρούσα όμως παρουσίαση της κατάστασης που επικρατεί, μας δίνει την δυνατότητα, τουλάχιστον να γνωρίζουμε τι παίζεται πίσω και κάτω από τα ράσα των μεγαλόσχημων της Εκκλησίας.

Οι μεγαλόσχημοι της Εκκλησίας και όχι μόνο, συμμετέχουν σε Εβραϊκές Συναγωγές, ενώ ηγούμενοι μοναστηρίων του Αγίου όρους, έχουν μετατρέψει τον Οίκον του Θεού, σε ΟΙΚΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

Τα όσα γεγονότα έρχονται με ταχύτατους ρυθμούς και θα συγκλονίσουν την Εκκλησία μας, ξεπερνούν κάθε φαντασία…

“Απευθυνόμαστε με όλη αυτή τη μικρή μας αναφορά, προς όλους εκείνους που αναζητούν την ΑΛΗΘΕΙΑ, που επιμελώς κρύβουν οι Ιεράρχες, προς όλους εκείνους που έχουν την καλή και ιερή ανησυχία μεταξύ τους, για να πάρουν έστω μια μικρή γεύση αυτών που μυστικώς, παρασκηνιακώς και προδοτικώς έχουν προετοιμασθεί από δεκαετίας εις βάρος της Εκκλησίας μας, του Αγίου Όρους, του κατώτερου Ιερού Κλήρου και του πιστού λαού”.

Γράφει η επιστολή που δημοσιεύουν σε συνέχειες κατ’ αποκλειστικότητα τα attikanea και πραγματικά, τα όσα αναφέρονται και τα όσα θα ακολουθήσουν, μόνο ως ο απόλυτος εφιάλτης της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ομοιάζουν.

Καλλιόπη Σουφλή

====================================

 

ΤΟ ΜΕΡΟΣ 1ο, ΕΔΩ

ΤΟ ΜΕΡΟΣ 2ο, ΕΔΩ

 

 

ΜΕΡΟΣ 3ο

===+ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΔΗΛ. ΓΑΜΟΥ, ΚΗΔΕΙΩΝ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.

ΑΠΛΑ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΟΙ:

ΑΝΘΙΜΟΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΒΕΡΡΟΙΑΣ, ΙΩΗΛ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΕΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ Μ.Α.Τ.Σ. ΕΩΣΦΟΡΟΥ.

===================================

===+ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ Π.Χ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΗΣ ΕΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑΣ…

ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ “ΤΕΛΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΟΠΩΣ Π.Χ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΑ “ΦΙΛΛΙΠΟΣ” ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ…

ΦΥΣΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΜΩΙΑΣ ΙΩΗΛ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΣΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ…

===+ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ:

==. Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΑΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ.

==. ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ “ΣΙΩΠΗΡΩΣ” Η ΑΛΛΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΕΙΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

ΑΛΛΟΤΕ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

ΑΠΟ ΑΡΧ/ΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΩΣ ΠΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (!!!) ΑΦΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΤΑΙ.

 

==. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.(!!!)

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ.

========================================

===+ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΕΤΟΣ 2012) ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ.

 

ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ “ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ…” ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ (!!!)

ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΚΥΡΗΣΣΕΤΑΙ ΔΙΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΩΝ ΥΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ Ι. ΝΑΩΝ.

===+ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΩΝ ΜΕΓ. ΛΑΥΡΑΣ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΙΒΗΡΩΝ, ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΑΣ, ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

“ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ”.

ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟ “ΠΑΚΕΤΟ” ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΜΑΤΙΕΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Κ.Α., ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΡΔΗ…

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ:

ΑΝΘΙΜΟΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ, ΜΕΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ., ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ…

====================================

+ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΩΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΦΡΑΙΜ ΣΚΗΤΗ ΑΓ ΑΝΔΡΕΑ, ΒΑΣ ΓΟΝΤΙΚΑΚΗ ΙΒΗΡΩΝ, ΕΛΙΣΑΙΟΥ ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ, ΜΕΓ ΛΑΥΡΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ., ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ “ΛΟΓΙΩΝ” ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝΥΜΟ ΟΡΟΣ ΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΠΩΣ” ΕΛΙΑΜΕΠ , ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΖΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ” ΙΤΑΛΙΑΣ, ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Κ.Ο.Κ

ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ Σ ΑΥΤΑ ΩΣ ΜΕΛΗ Η ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ.

======================================

===+ ΚΛΕΙΣΙΜΟ “ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ” ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ… ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ., ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ., ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΕΙΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

=======================================

===ΥΝΑΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ:

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ., ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧ /ΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ., Ο ΜΗΤΡ /ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ, Ο ΒΟΗΘΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.

=======================================

===+ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ., ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ., ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ, ΕΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ “ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ” .

ΕΤΣΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΙ Ι.ΜΟΝΕΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ., ΙΒΗΡΩΝ, ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΕΛΛΙΑ (!!!).

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΑΡΧΗΓΟΣ “ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΡΧΕΣ 2013 ΔΕΚΕΔΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ , ΕΝΤΥΠΑ, ΚΑΙ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ SITES ΤΟΥ INTERNET.

Η “ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧ /ΠΟΥ ΜΗΤΡ /ΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΙΩΠΑ (!!!) ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.

=========================================

===+ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΗΤΡ /ΤΩΝ. ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΥΠ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΕ ΜΗΤΡ /ΚΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Π.Χ ΛΥΣΙΑ ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΑ, ΖΩΗ, ΜΠΟΡΕΙ “ΕΡΧΌΜΕΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ” ΤΗΣ Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΛΠ.

=======================================

===+ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΥΠΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΩΝ Ι.ΜΟΝΏΝ, Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΡ / ΤΙΚΩΝ ΜΚΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ :

ΠΣΕ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΣΕΩΝ ΟΗΕ., ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

=========================================

===+ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΜΚΟ ΥΠΟ ΤΩΝ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ “ΠΗΓΕΣ…” ΜΕ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΛΛΩΝ “ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ” Π.Χ Η ΜΚΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ., ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡ /ΤΟΥ ΘΕΣ /ΝΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΕΛΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ (ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Ο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΣΚΛΑΒΟΣ…

ΜΕΤΑΞΥ ΔΕ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ… ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΠΧ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Γ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ…

ΟΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ.

========================================

===+ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΩΝ Ι.ΜΟΝΩΝ, Ι. ΚΕΛΙΩΝ., ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕΤΟΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ” ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ… “ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ .

ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ Ι. ΜΟΝΕΣ ΕΚ ΤΩΝ “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ… “ΑΥΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ: ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ “ΜΙΚΡΟΤΣΙΠΣ” Κ.Α.

=====================================

===+ ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ Ι. ΜΟΝΕΣ, Ι. ΚΕΛΛΙΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΥΠ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗ “ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΩΝ…” ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…

ΤΟ ΑΥΤΟ “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Π.Χ Κ. ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ Κ.Α ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.

=======================================

===+ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ “ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ 600.000 ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΟΡΤΗ ΧΑΝΟΥΚΑ., ΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΝΑΓΩΓΩΝ.

ΤΟ 2013 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡ /ΤΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ο ΠΑΤ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΛΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΕΩΣ ΠΑΛΑΙΟ ΣΙΔΗΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

ΕΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΤΕ 1944 ΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ (!!!).

Ο ΙΔΙΟΣ ΜΗΤΡ /ΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΕΟΡΤΗ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΝ 17-3-2013 ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, ΠΑΡΕΣΤΗ ΔΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣ ΤΟ HOTEL MAKEDONIA PALLAS ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΔΩ ΑΦΙΧΘΕΝΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΡΑΒΒΙΝΩΝ, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ… “ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΣΟΙ ΕΞ ΕΚΕΙΝΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ “ΤΩΝ 6.000.000 ΕΒΡΑΙΩΝ.

ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο Κ.ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ “ΈΦΑΓΕ” ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ…

=====================================

===+ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΑΝΑ -ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΧ ΙΝΔΟΥΙΣΤΩΝ, ΟΥΝΙΤΩΝ, ΣΙΝΤΟΙΣΤΩΝ, ΚΟΚ., ΤΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ…(!!!)” ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΟΛΟΧΡΥΣΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΝΑΟ(!!!)

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

===+ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. , ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ.

ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΑΣΑ, ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ…

ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (!!!).

===================================

===+ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΙΕΡΩΜΕΝΩΝ. , ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, “ΛΟΓΙΩΝ” ΚΥΡΙΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟ Ι. ΝΑΩΝ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΛΛΩΝ.

ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ :

ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΣ ΤΙΣ – Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Ε Σ – ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ., ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΛΟΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ” ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ..

ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ…

ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΗ Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ”…

ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.

=====================================

===+ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΕΤΡΑ ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΜΑΣΩΝΟΙ., ΥΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ Π.Χ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΑΓΙΟΥ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ 26 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2012, ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΔΙΚΗΣ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ (!!!).

=====================================

+ ΠΟΛΛΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ Ν ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΟΥ Σ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ.

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΙ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ ΛΕΝΕ ΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ:

“ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΘΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΑΥΜΕΝΟΙ…”

ΑΛΛΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΣΚΗΤΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ:

“ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2013 ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ…

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 2-3 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ…”

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ “ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ “…ΥΠΟ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ., ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ-ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΙΤΟΥΛΑΡΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΩΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΣ…

ΑΝ ΣΑΣ ΔΙΝΑΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΥΠ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΗ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ- ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ., ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ…

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΘΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ. ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ “ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΜΑΡΤΑΙΝΟΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ “, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΥΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΩΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ.

======================================

===+ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΌΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ:

==1. ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟ-ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ “ΕΚΚΛΗΣΙΑ “, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ…

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ…”

==2. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ “ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΩΝ” ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΤΩΝ -ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΒΟΛΟΥ.

==3. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ SHOWS ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΕ ΕΟΡΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΔΩ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΥΡΗΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ., ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ., ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ, ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΩΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ, ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ “ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” Κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ… ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ “ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ” ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ :

ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ “ΖΗΛΩΤΕΣ” ΚΑΙ “ΖΗΛΩΤΕΥΟΝΤΕΣ” ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΠΟΥ Θ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ “ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ” ΣΥΝΟΔΟ

===4. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΑΜΩΝ ΥΠ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡ. ΜΗΤΡ /ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΓΙΑΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ.

ΕΚΤΟΣ… ΕΚΤΟΣ…ΕΚΤΟΣ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΏΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΥΠ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΘΕΝΑΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣ ΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΠΑΤΡΧΟΥ ΜΕΤΑΞΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ (ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ) -Α Ν Δ Ρ Ε Ι Κ Ε Λ Α – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΗΔΕ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ” ΤΟΙΑΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ…

====================================

===+ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ “ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΜΗΤ /ΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΘΡΟΝΟΥΣ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΦΟΔΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΙΣ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ-ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 .

ΟΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΗΤΡ/ΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ:

ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ., ΗΛΕΙΑΣ, ΓΥΘΕΙΟΥ.

ΤΟ “ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ” ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Θ’ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ “ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ” ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ Η ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΑΥΤΟΥ Κ. ΘΕΟΛΗΠΤΟ ΙΚΟΝΙΟΥ Η ΑΚΟΜΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΝ Κ. ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ (!!!)

ΗΔΗ ΔΕ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ “ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ…” ΓΙΑ ΤΟ 2020 Ο ΝΥΝ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΛΙΑΠΗ., Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΙΕΡΑΡΧΕΣ” ΤΗΣ “ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ” ΑΕ (ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ) , ΔΙΟΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ “ΠΥΛΑΙΑ ΑΔΟΥ ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΝ”.

=====================================

===+ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΛΙΑΠΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ “ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ” , ΔΗΛ. ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ” ΟΠΩΣ Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ, Ο ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ “ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΗΣ “ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ., ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΠΑΠΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΕΣΗΝΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ “ΝΕΟΙ” ΕΊΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΠΟΧΙΤΙΚΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ “ΚΥΚΛΟΥ” ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΠΩΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ “ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ”(!!!) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ “ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ” ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ 2013-2014.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ “ΕΛΕΓΧΕΙ” ΑΥΤΟ.

ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡ /ΧΗ ΙΩΑΚΕΙΜ Γ’ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΣΗΝΩΜΕΝΗ” ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ. ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΔΙΑ ΤΩΝ “ΜΑΥΡΩΝ ΤΕΚΝΩΝ” ΑΥΤΗΣ.

===================================

===+ ΤΟ 2012 ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΑΠΌ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΘΕΣ /ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΠΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ Ι.ΝΑΟΎ ΑΓ ΣΟΦΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΘΕΙ ΑΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΤΡ. ΙΩΑΚΕΙΜ Γ’., ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΩΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ “ΑΓΙΟΣ…” ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΝΤΑ “ΑΓΙΟ” ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΑΡΧ /ΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝ /ΠΟΛΕΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΑΡΧ /ΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟ, ΚΛΠ ΟΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ “ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΩΝ” ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣΟΝΩΝ ΙΕΡΩΜΕΝΩΝ., ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΟ “ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ” ΑΥΤΗΣ ΕΡΓΟ.. .ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ… ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

================================

===+ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΕΤΗ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΔΟΘΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΘΡΟΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΓΡΑΦΟΝΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ 1922 ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ “ΦΑΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ “ΦΑΙΔΩΡΑ ” ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ (!!!).

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ(;;;)

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ…

ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ “ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣΟΝΟΠΡΟΒΛΗΤΟ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΟΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ-(!!!)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ 2013-2015 (!!!) ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

 

Πηγή

Προβολές : 575


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα