ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!  Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ “ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ” (Μέρος 4ο)

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ “ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ” (Μέρος 4ο)

19 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:915
Μοίρασέ το

 

 

 

 Έτσι επί τροχαδην ιστορουντες τις Εκκλησιαστικες “δολοπλοκίες ” …και προετοιμασθεισες μελλοντες “ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ” γιατί έχουμε φτάσει εις το έτος 2013 και τώρα σε εκείνους τους φωτογραφηθεντες παναιρετικους Οικουμενιστες Φαναριώτες και μη “εναπόκειται ο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ στέφανος”.

Τα πάντα είναι έτοιμα για τις μεγάλες Νεοποχιτικες εωσφορικες σαρωτικές αλλαγές εντός της Εκκλησίας.

Η Εκκλησιαστική Ένωση “Ορθοδόξων” και παπικών επισήμως έχει πραγματοποιηθει.

Μένει τώρα πως θα την παρουσιάσουν στον κατώτερο κλήρο, μοναχούς και λαϊκούς… και αυτό ήδη το έχουν σχεδιάσει…

 

Τα όσα αποκλύπτονται στα κείμενα που μέχρι σήμερα έχουν αναρτήσει τα attikanea με τίτλο “Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ”, θυμίζουν έντονα Βυζάντιο, λίγο πριν την πτώση του το 1453, όπου οι ίντριγκες αποτελούσαν  την μοναδική σχεδόν εικονα της Εκκλησίας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, και μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν και τα ονόματά τους.

Είναι σαφές πως η Ορθοδοξία, δέχεται απροσμέτρητα χτυπήματα εκ των έσω… οι εξωτερικοί της εχθροί, απλά ικανοποιούνται διαπιστώνοντας πως το σχέδιό τους για την Πανθρησκεία, θα ολοκληρωθεί.

Στο 4ο Μέρος  του μεγάλου αφιερώματος για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, πρόσωπα ιδιαίτερα γνωστά και αγαπητά απομυθοποιούνται, καθώς παρελαύνουν από τους διαδρόμους της Μασσονίας, και λαμβάνουν υψηλές θέσεις στην ηγεσία, ενώ οι αντιφρονούντες, φυλακίζονται ή δολοφονούνται…

Κάτω από τα ιερά ράσα, δυστυχώς δεν κτυπά μια Χριστιανική καρδιά, εκπροσωπώντας τον Χριστιανισμό, αλλά Μασσονικές καρδιές που σκοπό έχουν να παραδώσουν τα πάντα στον ΣΙΩΝΙΣΜΟ – ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.

Αν και η ψυχή και το μυαλό αρνούνται να δεχθούν όλα όσα συγκλονιστικά περιγράφονται στη συνέχεια, στοιχεία και γεγονότα, αποδεικνύουν πως ο ιστός της αράχνης του Σιωνισμού και της Μασσονίας, έχει τυλιχθεί σφιχτά γύρω από την Ορθοδοξία.

Οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, δυστυχώς, φορούν…. ράσα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΜΕΡΟΣ 4ο

+  Μετά το 2013 προγραμματίστηκε από τους ίδιους Μασονικους κύκλους που ελέγχουν το Φανάρι…να ακολουθήσει παραίτηση, δήθεν,για λόγους υγείας του Πάτρ/χη Βαρθολομαίου αφού αυτός κατόπιν αρχές του 2014 συναντηθεί με τον νέο εκλεγεντα Πάπα Φραγκίσκο εις τα Ιεροσόλυμα όπου θα συνεορτασουν την συμπλήρωση των 50 ετών από την άρση των αναθεμάτων η οποία εγένετο υπό του Πάτρ/χη Αθηναγόρα μετά του
τότε Πάπα εις την συνάντηση των εις τα Ιεροσόλυμα.
Ο κ. Βαρθολομαίος θέλει να μείνει το όνομα του εις την Ιστορία συνδεδεμένο με το μεγάλη γεγονός της Μεγαλης Πανορθοδοξου Συνοδου-λεγε ψευτοσυνοδου(!!!).

   Μην ξεχνάτε ότι ο άλλος πρωτοπόρος μεγάλος Μασωνος Πατριάρχης Αθηναγόρας συνέδεσε το όνομα του με τα τότε πρωτοποριακά οικουμενιστικα “ανοίγματα” του με τους τους Παπικους…

Φρόντισαν δε τότε τα ίδια Μασονικα Κέντρα που έλεγχαν το Φανάρι,καθώς και οι ξένες Μυστικές Υπηρεσίες,να βγάλουν τρελό τον έως τότε Πατριάρχη Κων /πόλεως Μάξιμο Ε’ και να τον παραιτησουν για να φέρουν από την Αμερική τον Μασωνοπροβλητο Αθηναγόρα και να τον αναβιβασουν εις το Πατριαρχικό θρόνο Κων /πόλεως με εντολή του τότε Μασονου Προέδρου των ΗΠΑ Χαρρυ Τρούμαν διαθέτοντας μάλιστα για την μεταφορά του Αθηναγόρα από ΗΠΑ εις την Κων/πολη το ίδιο το Προεδρικό του αεροπλάνο.

Ο σκοπός της τότε εκλογής του Αθηναγορα ηταν ώστε αυτός δια μέσου του Πατριαρχείου Κων /πόλεως ν αναχαιτησει τον εκ βορρά υπάρχοντα τότε Κομμουνιστικό Κίνδυνο της ΕΣΣΔ (!!!).

Η τότε υπάρχουσα δουλοπρεπής εις την Αμερικανική Κυβέρνηση χάρηκε για την εκλογή αυτή του Αμερικανοπροβλητου και Μασονοπροβλητου Πατρ, Αθηναγορα.

Μέσα σε λίγα όμως χρόνια αποδείχτηκε ότι το “παιδί της Μασωνικης ΧΗΡΑΣ…”,  ήταν “…κυμβαλον αλαλαζον…” ΟΧΙ μόνο για τους Τούρκους αλλά και για αφεντικά του Λευκού Οίκου Ανοχής…

Μήπως ανάλογο ρόλο θέλει να παίξει ο νεοεκλεγής -2013-Μητροπολιτης Κομοτηνής,Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος ως και πολλοί Μητρ /τες των Νέων Χωρών με πρώτο μάλιστα τον κ. Άνθιμο Θεσ /νικης και αγαπητο των Μασωνων της αυτής πόλεως και του Σιωνιστικου Λομπυ αυτής(;;;)

Το ερώτημα είναι:
Σήμερα τι ρόλο παίζει εις την Γεωπολιτικη σκακιέρα της Ανατολικής Μεσογείου ο κ. Βαρθολομαίος και στο όνομα ποιας Διεθνούς Σιωνιστικης “ομάδας” πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων αυτός εργάζεται (;;;).
   Ένα είναι βέβαιο ότι ο Αθηναγόρας και ο Βαρθολομαίος ήδη χαρακτηρίζονται ως μακροβιότεροι Πατριάρχες των τελευταίων χρόνων. Μακροβιότεροι γιατί αυτοί υπηρέτησαν και εφηρμοσαν πιστοτατα ότι εντολές τους εδοθησαν από τα αυτά Μαύρα Μασωνικα Κέντρα, καθόσον αυτά τους συντηρούν βιολογικά…έως να φέρουν εις πέρας ότι Σχέδιο τους έχει ανατεθει.
Το αυτό συμβαίνει και με τους Πάπες του Βατικανού ΑΕ…
Θυμηθείτε ότι προ της αναρρίχησης εις το Παπικό θρόνο του Πάπα Ιωάννη Α’ παρέμεινε εις τον θρόνο ο προ αυτού Πάπας μόνο τρεις μήνες βρέθηκε δε νεκρός…στο κρεβάτι του πινοντας προ ωρών το τσάι του…

Μετά δε 600 χρόνια “παραιτήθηκε” ο Πάπας Βενεδικτος ΣΤ’,για να ανεβάσουν οι αυτοί Σιωνιστικοι Μασωνικοι “κύκλοι” τον Ιησουιτη Πάπα Φραγκίσκο Α’ (!!!)

Και αυτός είναι μικράς διάρκειας…έως ότου επιτελέσει την πολυπόθητη θρησκευτική ένωση της “Μιας Ενοποιημένης Παγκόσμιας Εκκλησίας (!!!) Εκτός εάν και…

+  Οι ενταλμενοι των Ανωτάτων Μασωνικων συμβουλίων αποφασίζουν περί θανατου-δολοφονια του εκάστοτε πρώην “αδελφού” των Μασωνων όταν αυτός παραβεί κάποιες εντολές προς εκτέλεση που του ανατεθεσαν.

Έτσι “πληρώνονται” οι Μασωνοι όσο υψηλόβαθμοι κι αν είναι στην Στοα, μάλιστα μετά τους δεκάδες ατιμωτικους όρκους που δίνονται “αναλευθερως” και “προκαταβολικως” δεσμευτικους όρκους που δίνονται από αυτούς.

Επίσης δε εις το ΙΕ’ Κεφάλαιο των πρωτοκολων των Σοφών της Σιων  γράφει καθαροτατα περί το πως εκτελουν-δολοφονουν τους Μάσονους εκείνους αφού πρώτα αυτοί υπηρέτησαν πίστα ότι έργο που τους ανατέθηκε.

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της Μασωνικης Στοάς “Π-2” στην Ιταλία περίπου το 1972 με σειρά δολοφονιών π.χ του Προέδρου Αλντο Μορο και πολλών Τραπεζιτών,ως και άλλων, εγραφε το εξής που ισχύει και σήμερα: “Δεν είναι όλοι οι λωποδυτες Μασωνοι,αλλά όλοι οι Μασωνοι είναι λωποδυτες (!!!)”.

Οι εν Ελλαδι Μασωνοι, Πολιτικοί, Ιεράρχες και άλλοι, λένε βέβαια ότι εμείς δεν έχουμε σχέσεις με την Μάφια, τρομοκρατία, με ξένες Μυστικές Υπηρεσίες, διότι εμείς είμαστε η “ΚΑΛΗ ΜΑΣΩΝΙΑ!!!”.

Ο ΛΑΟΣ όμως τους απανταει “Άσπρος σκύλος,μαύρος σκύλος,πάντα ΣΚΎΛΟΣ είναι…”.

+  Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος Σεραφείμ Τικκας ανήλθε εις το Αρχ /κο θρόνο,χάριν των Συνταγματαρχων της τότε Χούντας, εξεδιωξε 12 Μητροπολίτες από τους επισκοπικους τους θρόνους, δηλαδή από τις Μητροπόλεις αυτών και ετοποθετησε εις τις θέσεις αυτών δώδεκα “δικούς” του κατ εντολή και συνεργασία της Μεγάλης Μάσωνικης Στοας της οδού Αχαρνών με πρωτεργατες αυτής τον τότε Μεγάλη Διδασκαλο ΜΑΝΕΑ και τον Δήμαρχος Λαρίσης ΜΕΣΣΗΝΗ.

 

 Ο τελευταίος αυτός με όλη την τότε εκεί υπάρχουσα Μασσο -Ιουαδικη Μαφια της ευρύτερης περιοχής Λαρίσης -Βολου-Αλμυρου κλπ ήθελε να διώξει τους τότε Ιερομόναχο Αθανασιο Μυτιληναιο και τον Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Θεολογο, διότι αυτοί οι δυο και κυρίως ο πρώτος ενοχλούσαν πολύ δια των κηρυγμάτων των την Μασσονια και απεκαλυπταν τον αντιεκκλησιαστικο και αντιεθνικο ρόλο που παίζουν αυτοί δυστυχώς και έως σήμερα (!!!).

Εξαλου τα ΛΑΜΟΓΙΑ μαφιόζοι Μασονοι εκάστης πόλεως παρακολουθούν με “άγρυπνο μάτι” τι γράφει και τι κυρυτει έκαστος των Μητροπολιτών και κυρίως σήμερα!

Ως είναι γνωστό ακολούθησαν και άλλοι διωγμοί Μητροπολιτών,πλην εκείνων των 12 , αν δεν συνέβαιναν τότε κάποια γεγονότα…

Σήμερα ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιγνάτιος είναι πιστός φίλος της σημερινής εκει Μασσονικης Στοας…και οι μόνοι που διώκονται υπ αυτού είναι κάποιοι “ζηλωτές ” χριστιανοί…

+  Ο Αρχ /πος Χριστόδουλος Παρασκευαιδης ως Μητρ /της Βόλου και Δημητριαδος ήταν πολύ αγαπητός εις τους Εβραίους της Μαγνησίας, όπως είναι πολύ αγαπητός και ο σημερινός Οικουμενιστης Ιγνάτιος.
Ο κ. Χριστόδουλος ανήλθε εις το Αρχ /κο θρόνο κατ εντολή των Αμερικανών …

 

Έτσι ενώ ήταν άρρωστος -στα τελευταία του- εις το Νοσοκομείο μάλιστα έχων εκεί Ιατρική μηχανική υποστήριξη ο έως τότε Αρχ /πος Σεραφείμ Τικκας, μετέβη εις Βόλο ο τότε Αμερικανός Πρεσβυς εις Αθήνα κ. ΜΠΕΡΝΣ, και ανακοίνωσε εις τον Χριστοδουλο εντός του Μητροπολιτικού του γραφείου την απόφαση της Αμερικανικής Κυβερνήσεως ότι θα είναι ο επόμενος νέος Αρχιεπίσκοπος μετα τον Σεραφείμ Τικκα..

Λέγεται δε “κάποιο μαύρο χερι αόρατο…” την αμέσως επόμενη στιγμή της ενώ ανακοινωσεως αφαίρεσε την ιατρική μηχανική υποστήριξη του βαριά ασθενουντος κ. Σεραφείμ…

Ο Αμερικανός Μπερνς ήταν και απο τους τελευταίους που αποχαιρέτησε τον κ. Χριστοδουλο προτού αυτός πεθάνει στην Αθήνα.
    Τις δε ημέρες που ήταν ασθενής ο κ. Χριστοδουλος εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών,ο Μητρ /της Θεόκλητος Κουμαριανος “πιστό ” τέκνο του Χριστοδούλου και ο πρωτοπρεσβυτερος Θωμάς Συνοδινος “πάνω” από το κρεβάτι του ασθενούς αλλά και εξω από τους διαδρόμους του Νοσοκομείου έκαναν Ομηρικες μάχες μαλωνοντας έτσι ώστε οι κραυγές των “αρπαχτικων” αυτών Ιερωμένων ν ακούγονται εις όλους τους χώρους και από όλους…
Σήμερα ο άλλοτε Μητροπολίτης Φαναριοφαρσαλων και παραιτηθείς από μόνος του για ηθικα σκανδαλα απαιτεί από πολλούς σημερινούς Μητρ /τες και κυρίως τους νεους …να τον βοηθήσουν ν ανελθει και πάλι σε Μητροπολιτικό θρόνο…διότι όπως τους λέει: “του χρωστάνε πολλα”.
Πολλά από πότε και γιατί (;;;)

…τον Μαρτίο του 2013 ο π. Θωμάς Συνοδινος μετέβη εις τον Βαρθολομαίο όπου και συμφιλιωθηκαν και πάλι μετά από την τότε προκύπτουσα διάσταση Χριστοδούλου και Βαρθολομαίου -Φαναριου.

Με τον θάνατο του Χριστοδούλου ο π. Θωμάς Συνοδινος πήρε όλο το προσωπικο αρχείο απο το σπιτι του αποθανοντος Αρχιεπισκοπου Χριστοδούλου που περιείχε όλους τους προσωπικούς φακελλους…των τότε Μητροπολιτών με πολλά απόρρητα στοιχεία αυτών…το αυτό έπραξε και ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος μετέπειτα Ζακύνθου με το προσωπικο αρχείο όταν “κοιμήθηκε ” ο τότε Σεραφείμ Τικκας, γι αυτο και έως τελευταία ο Χρυσόστομος έβγαινε εις τα τηλεοπτικά μέσα και μιλούσε απειλουσε για όλα μη φοβούμενος κανέναν.

   Προ του θανάτου του κ. Χριστοδούλου για λίγες ώρες τον επισκέφτηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο ο Βαρθολομαίος αφικνουμενος απο το Φαναρι ,όπου κεκλεισμένων θυρών ο Χριστόδουλος υπέγραψε ότι έγγραφα του υπέδειξε ο Πατριάρχης Κων /πόλεως.
Την ημέρα της εκφοράς της σωρού του Χριστοδούλου δεν παρέστη ο κ. Βαρθολομαίος…
Επίσης δε την αυτή ημέρα η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ με πηχαιο πρόσθιο αφιερωμένο αρθρο της έγραψε ο αποθανών ήταν πιστό τέκνο της Μασονικης Στοας .
Ο δε Χριστόδουλος όταν ήταν Μητρ /της Δημητριαδος δήλωσε δια του τοπικού εκεί τύπου ότι δεν ήταν Μασωνος.
+  Ένα από τα πίστα τέκνα του Χριστοδούλου που αυτός τoν εκανε Μητροπολίτη είναι ο “χαρισματικός ανακαινιστης και κρυφόικουμενιστης ” Μητρ /της Βαρνάβας Νεαπόλεως ενα απο τα έμπιστα πρόσωπα του Βαρθολομαίου,ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 μαζί με τον Μητρ /τη Άνθιμο Θεσ /νίκης ως και άλλοι έγιναν νέα μέλη της Μασονικής Αθηναϊκής Λεσχης.
Δυστυχώς τον Χριστοδουλο πολλοί τον “πλησίασαν ” τότε για να αποκτήσουν την εύνοια του…ώστε να ανέλθουν εις Αρχ /κους θρόνους.,ένας εξ αυτών ήταν και ο τότε Πρωτοσύγκελος Θεσ /νίκης π. Ιωάννης Τασιας, δυστυχωςδεν ενεκριθη υπό αυτού…
+  Ο Χριστόδουλος μόλις εξελέγη Αρχιεπίσκοπος παρέθεσε γεύμα εις τους στενούς φίλους του Ιερωμενους, πολιτικούς,δημοσιογράφους κλπ.,εις την Αθηναϊκή Μασονικη Λέσχη ,το αυτό έπραξε και ο “ασκητικός” Ιερονυμος Λιαπης αμέσως μετά την εκλογή του ως Αρχ /πος Αθηνων .
Δυο μέρες προτού αυτός εκλεγεί τον επισκέφτηκε ο εν Ελλαδι Αμερικανός Πρεσβυς Ντέιβιντ Επεκχαρτ.,στην Θήβα και του έδωσε το μυνημα ότι αυτός θα είναι ο νέος Αρχιεπίσκοπος…και φυσικά εκλέχτηκε.
+  Δυο μέρες προτού εκλεγεί ο Αρχ /της Ιωάννης Τασιας ως Μητρ /της Λαγκαδά και Ρεντινης τον επισκέφτηκε στην Θεσ /νίκη εντεταλμένος Μάσωνος και αυτός εντεταλμένος “υψηλών ” και προσωπικών…” εκβιαστικων αποστολων άνθρωπος του Πατριάρχου Βαρθολομαίου και του έδωσε “σοβαρές” συμβουλές για το πως πρέπει “να φέρεται και να κινειται” ως “πιστο και υποτακτικό…” τέκνο του Φαναριου κατά την Αρχιερατική του καριέρα εάν θέλει “να τα έχει καλά” με το Φαναριωτικο περιβάλλον…το περιβαλλον αυτό ελέγχεται στενά από υψηλόβαθμους Μασονους και φυσικά κατεύθυνει τον ίδιο τον κ. Βαρθολομαίο όπου και αν αυτός μεταβαίνει…

  Το καλοκαίρι του 2012 έγραψαν και οι εφημερίδες ότι – σε έλεγχο που έγινε υπό οργάνων της Τροχαίας ελεγχθησαν δυο Μητροπολίτες,ο ένας ήταν οδηγός του αυτοκινήτου,όπου και ευρέθη εις το αμάξι αυτών σακκος- Σάκ βουαγιαζ- με πολλές δεσμίδες περιεχουσες εκατομμύρια Ευρώ καθώς και ένα όπλο.

Η υποθεσις καλύφθηκε… το αυτό επιβεβαίωσε και γνωστό Μητροπολιτικό εβδομαδιαίο περιοδικό μήνος Μαρτίου 2013.

 Το ίδιο καλοκαίρι -2012- εις Αγιόν Ορος αποκαλύφθηκε “κομπίνες με πλαστά διαμονητηρια 3000 τον αριθμό”(!!!). Και αυτό καλύφθηκε…

+   Μόλις ανήλθε ο Ιερώνυμος Λιαπης στον Αρχ /κo θρονο ως πάσης Ελλάδος,το πρώτο που έκανε ήταν να παραδώσει όλες τις Μητρ /λεις των Νέων Χωρών εις το Πατρ /χειο Κων/πολεως ,δηλ όλη την Μακεδονία (!!!) Δηλαδή έτσι απλα στην Τουρκία…

Γιαυτό ο τότε Πρωθυπουργός Κων /νος  Καραμανλης του είπε ότι: “δεν ήταν καλή στιγμή αυτή που έκοψατε την Ελλάδα στα δυο…”,καθόσον εκείνη την περίοδο η Κυβέρνηση της ΝΔ διαπραγματευοταν με τα Σκοπια το όνομα της Μακεδονίας (!!!)

ΤΥΧΑΙΑ και η κίνηση αυτή του Ιερωνυμου(;;;)

Σε αυτήν την παραχώρηση των Μητρ /πόλεων των Νέων Χωρών δεν προέβησαν ούτε οι Αρχ /ποι Σεραφείμ και Χριστοδούλος , μα ούτε και αυτός ο Πατ.  Παντελεήμων Β’ Θεσ /νίκης.

Μάλιστα δε ο τελευταίος όταν κάποια στιγμή έμαθε ότι ο κ. Βαρθολομαίος θα διοργανωσει Διαθρησκειακη Συνάντηση εις την Μόνη Βλαταδων Θεσ /νίκης του έστειλε επίσημο μυνημα γράφοντας τον ότι: “θα σου κόψω τα πόδια Βαρθολομαιε αν έρθεις στην Θεσ /νίκη (!!!)”.

Έτσι ο Πατριάρχης οργάνωσε αυτή την Συνάντηση εις το εκτός Θεσ /κης Ξενοδοχείο “Καμπινσκυ ” που ευρίσκεται εις την χωρική Μητροπολιτική αρμοδιότητα του Μητροπολίτου Νικοδήμου Κασσανδρειας υποτακτικου έως σήμερα του Φαναριου και πνευματικού τεκνου του Μητρ /του Καλαμαριας Προκοπίου ο οποίος ήταν ένας εξ αυτών που παρέστη επισήμως στην υποδοχή του Πάπα στην Αθήνα το 2001, επι Αρχ /που Χριστοδούλου.

Ο δε Παντελεήμων Β’ πέθανε 40 μέρες του ανωτέρω γεγονότος ενώ έκανε τις διακοπές του εις ένα κελλι έξω από την Ι.Μ.Ιβηρων Αγίου Όρους συνοδευομενος από τον Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Τασσια και των Ιερωμένων του στενού “κύκλου”…αυτού.

Τότε το Μασωνικο περιοδικό,ευρείας κυκλοφορίας ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ δι επιστολής του ζήτησε να γίνει εκταφή του αποθανόντος Παντελεήμονος Β’ για τη διαπίστωση υπό των αρμοδίων αρχών αν ο θάνατος του Ιεραρχου ήταν “δολοφονία ” η όχι…

   Ο Τασσιας μετά από κάποια χρόνια ανήλθε κι αυτός στον Μητρ /κο θρόνο Λαγκαδά.
   Τότε λοιπόν,το 2008,οι εφημερίδες έγραψαν για τον νεοαναριχωμενο Αρχ /πο Αθηνών, εξ αιτίας της παραδόσεως υπ αυτού των Μητρ /πόλεων των Νέων Χωρών εις το Φανάρι – Τουρκία:
“πηγες Αρχιεπίσκοπος στο Φανάρι και γυρισες Μητροπολίτης Αθηνών (!!!)”.

Για τον λόγο αυτό και ο κ. Βαρθολομαίος όταν τελούνται Πατριαρχικές Ακολουθίες παρόντος και του Ιερωνυμου τον προσφωνεί ως Μητροπολίτη Αθηνών (!!!)Καθ’ όσον αυτός από το 2008 έπαυσε να είναι πάσης Ελλάδος ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ(!!!).

Τότε για το θέμα της παραχώρησεως των Νέων Χωρών ουδείς εκ των Μητρ /κων των ανηκοντων εις αυτές δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί,ούτε και αυτοί οι κατά τα αλλά “φωνασκουντες ” Άνθιμος Θεσσαλονίκης και Ιωάννης Λαγκαδά (!!!)

Είναι Μασωνικη η Τακτική αυτή δηλ να “φωνασκουν και να διαμαρτυρονται” κατ’ επιλογή για κάποια θέματα,αρκεί να μην προβαίνουν από τα λόγια σε πράξεις που θίγουν τα υπό των Μασωνικων Στοών καλώς προωθουμενα ΣΧΕΔΙΑ…(οπως κ ο Σεραφειμ Πειραιως).

Έτσι οι σημερινοί Ιεράρχες πχ.ουδενα λόγο εκφέρουν από τον άμβωνα προς ενημέρωση του Λαού για το ότι ο Οικουμενισμος είναι Παναιρεση, για την προγραμματισθεισα εντός του 2013-2014 Μεγάλη Πανορθοδοξο Σύνοδο,για την Ομοσπονδοποιηση Ελλαδος-Τουρκιας, για το ξεπουλημα της Θράκης μας στους Τούρκους, για τις σαρωτικές αλλαγές που έρχονται στην Εκκλησια με συμφωνο γνώμη αυτών και φυσικά για δεκάδες αλλά θέματα…

Αποδεικνύεται ότι τον κατώτερο Ιερό Κλήρο και τον Λαο οι ανώτατοι Ιερωμένοι τους θέλουν μόνο για να κάνουν εις αυτούς “υπακοή” για ότι αυτοί κάνουν καθώς τους θέλουν μόνο για τα θρησκευτικά πανηγύρια…

Το αυτο ετος 2008 την τελευταία ημέρα της Συνόδου της Λέσχης Μπιλντερμπερκ που έλαβε χώρα εις Κωνσταντινούπολη, καλοκαίρι,σε πολυτελέστατο ρεστοραν συναντήθηκαν ο Βαρθολομαίος,ο γνωστός από τον πόλεμο της Σερβίας Αμερικανός διαμεσολαβητής Χολμπρουκ, ο αμέρικανοεβραιος Χενρυ Κισσιγκερ,ένας Τούρκος επιχειρηματιας και από τα Ιεροσόλυμα αφιχθείς Μητρ /της Θεόφιλος όπου συνεφαγαν και συνεφωνησαν πολλά…

Όταν ο τελευταίος επέστρεψε εις τα Ιεροσόλυμα μετά από λίγο καιρο ανακηρύχθηκε επισήμως με έγκριση πλέον του Ισραήλ ως Πατριαρχης Ιεροσολυμων.

 

Στις 10-04-2013 το site Κατοχικά νέα ανάρτησε πληροφορία από τα “κλαπεντα” Αμερικανικά Αρχεία,υπό του site ΓΟΥΙΚΙ ΛΙΚΣ,ότι ο Θεόφιλος πλήρωσε 13.000.000 (εκατομυρια)€υρω εις την Ισραηλινή Κυβέρνηση και έτσι ανήλθε εις στο Πατριαρχεικο Θρόνο Ιεροσολύμων (!!!).

Προ της αναγνωρίσεως του ο Θεόφιλος από Κωνσταντινουπολη,πέρασε από Θεσ /νίκη όπου είδε “παράγοντες ” της Εκκλησίας αυτής που πολέμησαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο, κατόπιν μετέβη εις Αμερικην…
Επιστρέφοντας από την χώρα αυτή εις Ιεροσόλυμα μετ’ ολίγον αναγνωρίσθηκε ως Πατριάρχης εκεί.
ΤΥΧΑΊΑ είναι όλα αυτά τα γεγονότα (;;;).
   Εν τω μεταξύ “στήθηκε” στο Φανάρι ψευτοσυνοδος “παράνομων” εκεί πολλων “Ορθοδόξων ” Ιεραρχών ως και του Χριστοδούλου Αρχ /που Αθηνών, Αρχ /που Αλβανίας Αναστασίου και πολλών άλλων υποτακτικων του κ. Βαρθολομαίου, οι οποίοι επέβαλαν εις τον δικαζομενο Πατριάρχη Ειρηναιο την ποινή της καθαιρεσεως εις Μόναχο.

Από τότε μέχρι σήμερα -2013- είναι φυλακισμένος ο Πατριάρχης Ειρηναίος σε υπόγειο χώρο ζων κάτω από άθλιες συνθήκες.

Το μόνο που του ζητάει ο νυν Πατριάρχης Θεόφιλος Ιεροσολύμων είναι να υπογράψει δήλωση ότι αποποιείται και ο ίδιος ο π. Ειρηναίος την ιδιότητα του Πατριάρχου,κάτι που αυτός δεν κάνει.

Έτσι σήμερα εις Ιεροσόλυμα υπάρχουν δυο Πατριάρχες ο καθαιρεθεις Ειρηναίος και ο έλεω Αμερικής και Λέσχης Μπιλντερμπερκ Θεόφιλος.

Δηλαδή το αυτό “έργο” συνεχίζεται να παίζεται όπως παίχτηκε στο Φαναρι μεταξύ Πατρ /χου Μαξίμου Ε’ που τον “έβγαλαν” τρελλο για να φέρουν από την Αμερική τον μασονοπροβλητο αμερικανοφιλο Αθηναγόρα…

Το αυτό έγινε με άλλο σκηνικό επί του “δολοφονηθεντος ” Μασονου Πατριάρχου Κων /πολεως κ. Δημητρίου,για να ανεβάσουν, οι αυτές μασωνικες Στοές που ανήκαν και οι δυο…τον έως σήμερα μεγα “πάπα της Ανατολης…” Κ. Βαρθολομαίο.
ΒΊΟΙ ΠΑΡΆΛΛΗΛΟΙ…
Υπάρχουν πολλοί και στην “Εκκλησία”.

Στο τέλος του 2012 εξεδοθηκε απόφαση Ισραηλινού Δικαστηρίου με την οποία και αθώωσε πάσης κατηγορίας τον Πατριάρχη Ειρηναιο (!!!)

Συνεχίζεται όμως η φυλάκισης του συνηγορουντων των εκεί Εκκλησιαστικών παραγόντων…

Οι δε τότε Ιερωμένοι της Ελλαδικής Εκκλησίας και κυρίως οι της Θεσ /νικης που τότε “κίνησαν γη και ουρανού” για να διωχθεί ο. Πατρ. Ειρηναίος σήμερα εν εταιρεία 2013, ποιουν την ΝΥΣΣΑΝ συνεχίζοντας τον αγώνα των σε άλλο μετεριζι που λέγεται “αντιοικουμενιστικος αγώνας μέσα στην Εκκλησία δια των λόγων και μόνον…” διότι ως λέγουν δεν έφθασε ακόμη η ώρα…

Ο  γνωστός επί άρχ /που Χριστοδούλου λαϊκός Βολιώτης κ. Βαβυλης που αναστάτωσε, τότε, μαζί με τις μυστικές Υπηρεσίες, το Πατρ. Ιεροσολύμων για να περιπλεξει τον Πατρ.  Ειρηναιο,σήμερα με γνωστούς Οικουμενιστες και εκλεκτούς του Φαναριου, Πανεπιστημιακους Καθηγητές του ΑΠΘ πχ Βασιλειάδη και άλλους έστησε κερδοφόρα συνεργασία κατά την οποία οι ίδιοι εξέδωσαν σε DVD την Καινή Διαθήκη εις την δημοτική γλώσσα.

Φυσικά στην συνεργασία αυτή είναι μέσα και η παπική “εκκλησία ” της Ελλάδος που και αυτή προωθεί την πώληση αυτού του ΚαινοΔιαθηκου DVD.

Ο αυτός Βαβυλης μαζί με τον άλλον Γιοσακη ευρίσκονται αυτή την στιγμή 28-08-2013 εις Αγιόν Ορος όπου επισκεφθησαν την ομάδα των σφετεριστων της Ι. Μ. Εσφιγμενου Κατσουλιερηδες.

Δυο άνθρωποι που έχουν χαρακτηρισθεί από τα Διεθνη ΜΜΕ  ως οικονομικοι δολοφονοι.

Όλοι στο Πατριαρχείο καθως και στην ΕΥΠ και πολιτικοι παραγοντες “κοπτονται “για τα 18.000.000 €υρω των Ευρωπαϊκών κονδυλίων που κρύβονται πίσω από την μόνη, και που ποτέ η Γνήσια Μόνη Εσφιγμενου με Ηγούμενο τον + Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο Παπαλαμπρακοπουλο δεν δέχτηκε να πάρει.

Άρα ο διωγμός των πατέρων πρέπει να επιτευχθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Την υπόθεση την χειρίζεται ένας ακόμα οφικιουχος του Πατριαρχείου Εισαγγελέας Θες/νικης Φλωριδης ΠΑΣΟΚ με εντολή του κ.Βαρθολομαίου και του Υπουργού Εξωτερικών Εβραιο Βενιζέλο Ευάγγελο.

   Έτσι επί τροχαδην ιστορουντες τις Εκκλησιαστικες “δολοπλοκίες ” …και προετοιμασθεισες μελλοντες “ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ” γιατί έχουμε φτάσει εις το έτος 2013 και τώρα σε εκείνους τους φωτογραφηθεντες παναιρετικους Οικουμενιστες Φαναριώτες και μη “εναπόκειται ο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ στέφανος”.

Τα πάντα είναι έτοιμα για τις μεγάλες Νεοποχιτικες εωσφορικες σαρωτικές αλλαγές εντός της Εκκλησίας.

Η Εκκλησιαστική Ένωση “Ορθοδόξων” και παπικών επισήμως έχει πραγματοποιηθει μένει τώρα πως θα την παρουσιάσουν στον κατώτερο κλήρο,μοναχούς και λαϊκούς… και αυτό ήδη το έχουν σχεδιάσει…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Πηγή http://attikanea.blogspot.gr

Πηγή

Προβολές : 915


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα