ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!     Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ “ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ” (ΜΕΡΟΣ 5ο)

19 Ιουλίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

 

Αυτό που ζει σήμερα ο Λαός είναι νηπιώδης κατάσταση σε σχέση με αυτό που έρχεται…είναι ασύλληπτο το τι έρχεται και η νυν Εκκλησία ΣΙΩΠΑ ….κρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ…!

 

Μόνο ρίγος και ανατριχίλα προκαλούν οι προβλέψεις για την ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Το τελευταίο μέρος της εικοσέλιδης επιστολής που κυκλοφορεί στο Άγιον Όρος και την οποία τα attikanea  δημοσίευσαν σε πέντε συνέχειες,  ρίχνει την αυλαία, με προβλέψεις που κάθε άλλο παρά ευοίνωες είναι.

Το σκηνικό είναι γεμάτο σύνεφα που πυκνώνουν και τα γεγονότα θα  εξελίσσονται από δω και μπρος, ραγδαία…

Τρικομματική κυβέρνηση με… Εβραίο πρωθυπουργό (οι έλληνες δεν βάζουν μυαλό.. ανήκουν φαίνεται στον τομέα της ψυχολογίας  περί.. μαζοχιστών), επιστροφή στη δραχμή, κοινωνικές εκρήξεις που γίνονται ντόμινο και επεκτείνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, τουρκική επίθεση στην Ελλάδα, και κυριαρχία των  3Μ!

Το 5ο και τελευταίο μέρος αυτού του κειμένου, για τα επερχόμενα, ίσως αφυπνίσει κάποιους Έλληνες…

Διαφορετικά, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, για τα όσα θα ζήσουμε.

Δυστυχώς, δεν φαίνεται να το συνειδητοποιεί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ, ΕΔΩ

ΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ, ΕΔΩ

ΤΟ 3ο ΜΕΡΟΣ, ΕΔΩ

Το 4ο ΜΕΡΟΣ, ΕΔΩ

 

Δηλαδή τι έρχεται (;;;)

 

+   Συγκλησις της Μεγάλης Πανορθοδοξου Συνόδου εν έτη 2013-2014.

 

+   Σαρωτικές και ριζοσπαστικές αλλαγές σε όλους τους χώρους της Εκκλησίας δηλ. σε πρόσωπα,θεσμούς και πράγματα.

 

+   Νέα Τρικομματικη Κυβέρνηση με

Πρωθυπουργό τον Αλεξ. Τσιπρα =Εβραιο

 

+   Επάνοδος στην δραχμή κούρεμα των Τραπεζικών καταθέσεων.

 

+   Άνοδος του Κόμματος της Χρυσης Αυγής και συγκρούσεις μεγάλων και εκρηκτικών διαστάσεων αυτής και του κυβερνώντος εις την πλειοψηφία κόμματος ΣΥΡΙΖΑ.

 

+   Ο κόσμος κατεβαίνει στους δρόμους διότι δεν αντέχει άλλο με επακόλουθο τις μετωπικές συγκρούσεις Λαού και Αστυνομίας (ΕΛ. ΛΑΣ, ΜΠΛΑΚ ΓΟΥΟΤΕΡ, Πολυεθνικός Στρατός Καταστολης κ.α.

Οι δυο τελευταίοι ήδη κάνουν επιχειρήσεις καταστολής π.χ Ιερισσός Χαλκιδικής,περιφρουρουν την Βουλή…

Οι συγκρούσεις αυτές συμβαίνουν και σε άλλες Ευρωπ. Χώρες οπότε δηλ. ακολουθεί ένα ντόμινο.

 

+   Οι Τούρκοι επιτίθενται στην Ελλάδα και ίσως επιχειρήσουν και κατάληψη του υπολοιπου της Κύπρου ή θα έχουμε και νέα Ίμια.

 

+   Όπως και τότε το 1976 εις Ιταλία με το Μασσονικο σκάνδαλο γνωστού ως “Π-2”, εδώ ήδη υπάρχει συνεργασια σε μεγαλύτερο επίπεδο μεταξύ της Μασσονικης Στοάς Αχαρνών,”Μαφίας “δηλαδή Ιουδαϊκής, Τραπεζικης, παραπολιτικης, των ξένων εδώ ευρισκομένων Μυστικών Υπηρεσιών υποδαυλιζουσων τις δήθεν “τρομοκρατικές ομάδες…”, δηλαδή όπως τότε στην Ιταλία και εδώ θα λειτουργήσουν στο έπακρο τα τρία Μ=”3Μ” η ΜΜΜ.

 

Φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε ότι απο το 2011 έως σήμερα οι Αρχιτέκτονες της όλης κρίσεως που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα είναι τα γνωστά 3Μ δηλαδή Μασσονια-Μυστικες Υπηρεσίες -Μαφια…Τότε υπήρξαν και δολοφονίες…δηλαδή στην Ιταλία. Έως σήμερα πόσες δολοφονίες έχουν γίνει από το 2004 στην Ελλάδα ;;;

 

+   Θα περάσουν από την νέα Τρικομματικη Κυβέρνηση πολλαπλοί ευεργετικοι νόμοι κλπ,παροχής περισσότερων δικαιωμάτων υπέρ των εδώ λαθρομεταναστών και φυσικά υπέρ των ομοφιλοφιλων. Το κακο,τότε,θα πραγινει.

+   Καθίστανται δυσχερεστατη η θέσις του κατώτερου, κυρίως, Ιερού Κλήρου από πολλές απόψεις και κυρίως από τις ήδη συμφωνειθεισες παρασκηνιακες συμφωνίες:  Ιερωνυμου-Αλεξ. Τσιπρα – Βαρθολομαίου -“πρόδευτικων=Νεοεποχιτων υψηλόβαθμων Ιεραρχών -ως και πολλών άλλων εν Ελλάδι “διεθνιστων” -ανακαινιστων.

Ǡͅ`Ʌс ӕ͏ďӠ2015 2016–בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI

Φυσικά η Εκκλησία αναλαμβάνει την πληρωμή των μισθών των Ιερέων της, και αυτού αποτέλεσμα θα είναι τότε πολλοί “επαγγελματίες ” ιερωμένοι να “πετάξουν” τα ράσα των και τα καλυμαυχια των…για να αρχίσει από τότε να δημιουργείται το “λειμα ” αυτό στην Εκκλησία που προλεγει η Αποκαλυψις του Ιωάννου δηλ.  Η Εκκλησία των “κατακομβητων”

Υπό της τότε υπαρχουσης “Εκκλησίας ” θα περάσει απόφαση εκ της Συγκλησεως της Πανορθοδοξου Συνόδου (2013-2014) ότι το Βιβλιο της Ιερας Αποκαλύψεως έχει μόνο Περιβαντολογικη σημασία και όχι ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗ…(!!!)

 

+   Κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση του κατώτερου Ιερού κλήρου και του Λαού.

Αυτό που ζει σήμερα ο Λαός είναι νηπιωδης κατάσταση σε σχέση με αυτό που έρχεται…είναι ασυληπτο το τι έρχεται και η νυν Εκκλησία ΣΙΩΠΑ δηλ.κρύβει την ΑΛΉΘΕΙΑ…

Ευτυχώς που κάποιοι ελάχιστοι Γέροντες προειδοποιούν τα “παιδιά” των για το τι θα ζήσουν.

 

+   Νέο 1924 έρχεται,δηλαδή δημιουργία “σχίσματος ” μέσα στο Νέο Ημερολόγιο της Επίσημης Ελλαδικής (;;;) Εκκλησίας αφού οι άνω των 140 εκκλησιαστικών και θρησκευτικών σαρωτικων αλλαγών που θα εφαρμοσθουν μετά την Σύγκληση της Μεγάλης “Πανορθοδοξου Συνόδου” θα είναι υποχρεωτικές από όλους τους Ιερωμενους,Μοναχούς και Μοναχές.

 

+   Η Εκκλησία θα περιελθει σε μεγάλη θλίψη…

 

+   Επέρχεται Νέο σχήμα μεταξύ του Νέου και Παλαιού Ημερολογίου.

 

+   Ασκούνται “πιέσεις ” εις πολλούς Αρχιεπισκόπους Παλαιοημερολογίτων παρατάξεων “εσωθεν και έξωθεν “, ώστε αυτοί ακόμη να παραιτηθούν.

 

+   Συνεορτασμος κοινού Πασχαλιου δηλ.  Κοινού Πάσχα μεταξύ Ορθοδόξων και Παπικών.

 

Ήδη καθιερώθηκε όπως αυτό συνεορταζεται την δεύτερη Κυριακή του μηνός Απριλίου εκάστου έτους. 

 

Ακολουθεί συντομως- ως λένε οι Παπικοι δια του νέου εκλεγεντος Ιησουίτης Πάπα και το Κοινό Ποτηριού δηλ. η μεταληψις Ορθοδόξων – Παπιστων από το αυτό Ποτηριού (!!!)

 

Η ΕΝΩΣΗ έχει γίνει, ως ομολογούν “επισήμως ” …και ανεπισήμως κάποιοι εξ αυτών που προετοιμάζουν την Σύγκλιση της Μεγάλης “Ορθοδόξου Συνόδου”

…Εις κάποιες περιοχές της Ελλάδος π.χ Ιόνια Νησιά και Δωδεκάνησα και κυρίως εις το εξωτερικό -Αμερικη,Γερμανία,Καναδα και αλλού – από έτη κοινωνουν “Ορθόδοξοι και Παπιστες ως και άλλων Θρησκευμάτων από το ΚΟΙΝΌ ΠΟΤΗΡΙΟ (!!!)

 

Μένει μόνο όπως πεισθεί για το θέμα αυτό ο Λαός και ο κατώτερος Κλήρος…Αυτόν τον ρόλο θα τον παίξουν οι περισσοτεροι εκ των νέων “Ορθοδόξων” Μητροπολιτων κλπ.

 

+   Θα παραμείνουν 2-3 ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ αντιστεκομενοι έναντι της ήδη προγραμματισθεισης “Μεγάλης προδοσίας ” υπό του Φαναριου, λοιπών Πατριαρχών, Αρχιεπισκοπων, Μητροπολιτών και κάποιων “επιφανών ” Αγιορειτων.

 

+   Οι πλείστοι των Αγιορειτων -Ηγουμενων- ως και Κελλιωτων θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν τα Ευρωκοινοτικα Προγράμματα λαμβανοντες εκατομμύρια Ευρω, επικαλούμενοι μάλιστα λόγους “υπακοής ” “οικονομίας “, αδιαφορώντας για την τότε υπάρχουσα μεγάλη εξαθλιωση του κατώτερου Κλήρου, Μοναχών,Μοναχουσων και Λαού.

+   ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ !!! υπάρχοντες Αγιορειτες εκ των χαρακτηριζομενων, υπό των Οικουμενιστων,ως “φανατικοί,σκληροπυρηνικοί,πατροπαραδοτοι κοκ ” θ’αρνηθουν να υπακούσουν και να εφαρμόσουν τις αντι-Κανονικες και Ριζοσπαστικές αποφάσεις της Μεγάλης “Πανορθοδοξου Συνόδου”-λεγε Ψευτο Συνοδου- και τελικά θα διωχθούν η και φύγουν μόνοι των από το Αγιόν Ορος .

 

+   ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ εκ των πιστών των παρατάξεων του Παλαιού Ημερολογίου θα εγκαταλείψουν αυτές,όταν πληροφορηθουν ότι οι Αρχιεπίσκοποι των τους προδωσαν αφού εντάχθηκαν κατόπιν αποφάσεως της Μεγάλης Πανορθοδοξου Συνόδου εις Νέο σχήμα Παλαιού και Νέου Ημερολογίου. 

Οι Ιεράρχες των τότε θα πείσουν την πλειονότητα των πιστών λέγοντας το ότι έκαναν το έπραξαν χάριν “οικονομίας” “αγάπης””ειρήνης της Εκκλησίας”,για να αποφύγουν τους διωγμούς ενός νέου τύπου που υπέστησαν το 1924 .

+ Τελικά: επισκέπτεται ο Πάπας την Πάτμο, Αθήνα, και Αγιόν Ορος !!! 

Καταργείται πιλοτικα δια δυο Ι. Μονών αρχικώς, ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ του Αγίου Όρους…

Συνεχίζονται τα εντός αυτού γενόμενα Διαθρησκειακα – Διαχριστιανικα και αλλά Διεθνή Συνέδρια,ως και επισήμως οι επισκέψεις, πλέον των Παπικών, Αγγλικανων, Μονοφυσιτων, Ουνιτων, Ιουδαίων, Μουσουλμανων, και άλλων -επισημως δε, γίνονται και συναθροίσεις εις Αγιον Ορος των Μελών των Μασσονικων Ταγμάτων καθώς δε και οι παραχωρήσεις, εντός αυτού, χωρος προς τέλεση των ιερατικών καθηκόντων -Ακολουθιων των Παπικών, Αγγλικανων,ως και άλλων αλλοπιστων…

 

+   Θα αυξηθούν οι “καλοθελητες παράφοροι καταδοτες” εντός της τότε νέου τύπου δημιουργειθεισης και λειτουργουσης “Εκκλησίας”,οι οποίοι για λόγους “πίστεως… ” θα καταγγελουν εις τους “πνευματικούς ” των την περί της “ανυπακοής” των τότε εκείνων “φανατικων- κληροπυρηνικων- ορθοδοξοαμυντορων…” αντιδρώντων πιστών έναντι των ληφθεντων αποφάσεων της Μεγάλης Ψευτοσυνοδου.

Δηλαδή αυτοί οι “καλοθελητες…” θα είναι τα “Ματια και τα αυτια” του Μεγάλου Εκκλησιαστικού Αδελφού…(!!!). Εξαλου από το 2004 λειτουργεί ανεπισήμως μέσω Αστυνομίας ο Θεσμός του “χαφιε ” προς πρόληψη κάθε πολιτικού και οικονομικού εγκλήματος…

 

+   Πλείστοι εκ των χαρακτηρισθεντων ως “λογιοι-χαρισματικοι – πρόρατικοι” Γέροντες εντός και εκτός Αγίου Όρους Νέου και Παλαιού εορτολογίου θα συνεχίζουν να “πείθουν -συμβουλευουν” τα πνευματοπαιδια των να κάνουν “υπακοή” στην Εκκλησία=Σύνοδο,στον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο διότι “μόνο” με αυτό τον τρόπο θα σωθούν…

 

+   Υπό πολλών Ιερωμένων θα συνεχίζεται η “γραμμή” ότι μόνο δια των Καλών έργων,αγάπης,της “ΣΙΩΠΗΣ” της μη κατακρισης…και της “ΕΥΧΗΣ” ,θα βρουν την σωτηρία των και ότι δεν ήρθε ακόμη η ώρα να “διακόψουν το μνημόσυνο” του οικείου Μητροπολίτου η και του Πατριάρχη…

 

+   Έως σήμερα γνωστοί Πνευματικοί “Ηγέτες ” : Μητροπολίτης Σεραφείμ Πειρεως και πρωτοπρεσβυτεροι Θεοδ.  Ζήσης και Γεώργιος Μεταλληνος “αντι-οικουμενιστες” της θεωρίας – λόγων θα βρεθούν σε”  δίλημμα” αν θα διακόψουν η όχι το εκκλησιαστικό μνημόσυνο του κ. Βαρθολομαίου μετά την Σύγκληση της Μεγάλης Πανορθοδοξου Συνόδου διδάσκοντας τον πιστό εκείνο κοσμο που του ακολουθεί από το 2007 ότι σύμφωνα με τπυς Εκκλησιαστικούς Πατέρες αυτή η σύνοδος που έχει να γίνει είναι ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟΣ κι ότι δεν έχουν υποχρέωση να εφαρμοσουν Εκκλησιαστικώς αυτές…

 

Το ερώτημα είναι ΤΟΤΕ, θα αντέξουν τις ποινές που θα τους επιβάλλει το Πατριαρχείο η και η Ελλαδική Εκκλησία χαρακτηρίζοντάς τους ως “ανυπακουους…”.

 

Και το 2007 αρχές Ιανουαρίου του έτους αυτού, παλι υπό των δυο πρωτοπρεσβυτερων έγινε μια “κίνηση” για να διακόψουν το Μνημόσυνο του κ. Βαρθολομαίου, λόγω του τότε τελεσθεντος υπ’ αυτού μετά του Πάπα Βενεδικτου “Κοινού συλλειτουργου” εις τον Ναό Αγ Γεωργίου εις το Φανάρι την 30-11-2006 ,καθώς όμως παρά την δηλουμενη απόφαση ενώ των 30 Ιερωμένων να κόψουν το Πατριαρχικό μνημόσυνο συγκεντρωθεντων εις την Ι.Μ.Παντοκράτορος Λαγκαδά,προυπαρχοντος μάλιστα του Ηγουμένου εκεί Ι.Μ.Κυρίλλου ο οποίος και δήλωσε ότι θα κόψει το μνημόσυνο…εν τούτοις έμειναν οι δυο δηλ. Ο Θεοδ.  Ζήσης και ο π. Γ. Μεταλληνος από τότε 2007 έως σήμερα 2013 εις τα λόγια…και μόνον λόγια…κάνοντας τον “αγώνα” τους καθώς λένε οι αυτοί πρωτοπρεσβυτεροι μενοντες “Αχρί καιρου” εντός της Εκκλησίας…

 

Ο δε Ηγούμενος Κύριλλος ανακάλεσε εκ των υστέρων πειθομενος υπό του τότε ζώντος Μητρ/του Λαγκαδά κ. Σπυρίδωνος ότι “δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα για τέτοιους μεγάλους εκκλησιαστικούς αγώνες…”.

 

Στην αναβολή αυτής της απόφασης του προαναφερθέντος Ηγουμένου συνετέλεσαν τότε και μια δρακα γνωστών “πνευματικών” εκ των οποίων μετιμές συνεχίζουν να μεταβαίνουν εις Φανάρι, βάζοντας μετάνοια εις τον κ. Βαρθολομαιο καθόσον πιστεύουν ότι ο Πατριάρχης δίνει την Ορθόδοξη μαρτυρία του παντού έστω και αν το Πατριαρχείο απειλείται από τους “Γκριζους Λύκους” , έστω κι αν αυτός βραβεύεται από την Λέσχη Μπιλντερμπερκ ,έστω κι αν αυτός παρίσταται άνευ αποφάσεως της Πατριαρχικής Συνόδου εις την ενθρόνισή του νέου Ιησουιτη Πάπα Φραγκίσκου Α’…(2013).

 

+   Θα αυξηθεί η ΣΥΓΧΥΣΙΣ πέραν αυτής που υπάρχει σήμερα και μεταξύ και αυτών των αντιδρώντων πιστών διότι τότε δεν θα γνωρίζουν εις ποιο πνευματικό θα κάνουν υπακοή η σε ποιον ιερέα θα πανε να κοινωνησουν διότι και αυτοί οι Ιερείς δεν θα γνωρίζουν σε ποιον Μητρ /τη θα κάνουν υπακοή μετά τις μεγάλες και σαρωτικές Εκκλησιαστικές αλλαγές που θα επιβάλλουν οι Μητροπολίτες κατ’ εντολή του Φαναριου… Η συγχυσις δε αυτή θα συνεπικουρειται και από το τότε “ανώμαλο” πολιτικό και κοινωνικό και στρατιωτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί.

 

+   Κάποιοι εντός του Αγίου Όρους και εκτός αυτού, Ιερωμένοι, Μοναχοί και Λαϊκοί θα συνεχίζουν να διδάσκουν και να διαδίδουν μέσω των πνευματικών αυτών παιδιών και ενώ ακολουθούν το νέο σχήμα της Παναιρεσεως ότι: ” πλησιάζει η μέρα που θα μας δώσουν οι Ορθόδοξοι Ρωσοι την Κωνσταντινούπολη,ότι κοντά είναι η ώρα: για να συλλειτουργησουμε και να παραστουμε στην στέψη του Βυζαντινού Αυτοκράτορα Ιωάννη μέσα στο Ναό της Αγίας Σοφίας…για να ζήσουμε τον θρίαμβο παγκοσμίως της Ορθόδοξης Πίστεως ζώντας κατόπιν ειρηνικά περισσότερο από τριάντα χρόνια…και τότε μόνο θα συνέλθει η Ορθόδοξος εκείνη σύνοδος για να καθηρεση τον τότε Πατριάρχη Κων /πόλεως και τους συν αυτών οικουμενιστες Μητροπολίτες κλπ…

Μάλιστα εν ερείπια 2013 υπάρχουν “κάποιοι” Αγιορειτες Ιερομοναχοι και Ιερείς εκτός του Αγιωνυμου Όρους που έχουν ετοιμα τα άμφια των (!!!) για να παρεβρεθουν στην τέλεση της στέψης του Αυτοκράτορα. Ιωάννη εντός του Ι. Ναού της Αγ. Σοφίας εις Κωνσταντινούπολη…που περιμένουν να γίνει από ωρα σε ώρα…

 

Το ερώτημα είναι μήπως το Διεθνές Μασσονικο Διευθυντήριο προηγηθεί…και στέψει πρώτο τον μεγάλο αυτών Διδασκαλο αυτών και αναμενόμενο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ παρουσιάζοντας αυτόν ως Βασιλέα Ιωάννη (;;;).

+   Επειδή οι Νεοεποχιτες και Νεοταξιτες Πολιτικοί κλπ, εις όλον τον κόσμο ήδη έμειναν πολύ πίσω βιαζονται και έτσι ήδη ξεκίνησαν:

 

α)  να μετατρέπουν τα Κράτη σε Κοινοπολιτειες Αυτόνομων Πολιτειων,

 

β) να αλοιωνουν πολιτειακως, πολιτικως, εθνολογικως, ιστορικως τα Βαλκανικα Κρατη προετοιμάζοντας το νέο Βαλκανικό διευρυμενο Κράτος με Πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη,

 

γ) να διαμορφώνουν την Ομοσπονδιοποιηση Ελλαδος-Τουρκιας βάσει των γνωστών Σχεδίων “ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΔΩΡΑ”καθώς και αλλα πολλα Γεωπολιτικά σχεδια- ενοποίηση Κρατών της Μεσογείου,ώστε έως το 2018 να εγκαθιδρυθει οριστικά και επισήμως η Παγκόσμια Κυβέρνηση για να έλθει τέλος ο μεγάλος ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ των Μασσονικων Στοών,αφού βέβαια θα γίνει πιο μπροστά η Ένωση των θρησκειών και θα συσταθεί η Παγκόσμιος Εκκλησία για να τελούνται εντός αυτής τα “κοινά” μυστήρια όλων των θρησκειών. 

Για τον λόγο αυτό σχεδιάσθηκε και ο μεγάλος επερχόμενος πόλεμος εις την Μέση Ανατολη εντός του 2013-2014 (Συρια-Ιραν-Ιρακ…) διότι αυτό θα ενωσει τις διάφορες του κόσμου και από θρησκευτικής πλευράς.

 

Συν όλων αυτών έως τέλους του 2017 θάνατο εφαρμοστεί εις ΗΠΑ και Ευρώπη η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ δηλ. το ΣΦΡΆΓΙΣΜΑ όλων των πολιτών! !!!.

Αυτήν την έννοια έχει και το Ευρωπ. Πρόγραμμα “Διαθρησκειακου Χάρακτηρα και Ενοποιητικου Παράγοντα” με εφαρμογή από 20-03-2013 έως 25-03-2018 εις το οποίο έως τώρα εντάχθηκαν τέσσερις Αγιορειτικες Μονές, πολλές Ι. Μητροπόλεις Ορθοδόξων, Παπικών και άλλων θρησκευτικών δογμάτων Ευρώπης και ΗΠΑ.  Ηγούμενοι, Μητροπολίτες και άλλοι.

 Όσοι δεν έχουν ενταχθεί και θα ενταχθούν εις το ανω Ευρωπ. Πρόγραμμα αναλαμβάνουν την δέσμευση να “πείσουν” τους πιστούς των ότι η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΤΑΥΤΟΠΟιΗΣΗ δηλ. ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ εις το χέρι η το μέτωπο δεν επιφέρει κανένα κίνδυνο σωματικό η ηθικό (!!!)

 ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ αυτό αποτελείται από 2265 σελίδες περίπου και στην σελίδα 88Α ρητώς αναφέρει ότι η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ δηλ. ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ δεν θα γίνεται δια παροχής εις τους πολίτες ηλεκτρονικής ΚΑΡΤΑΣ Η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ…

Τότε με τι θα γίνεται η Ηλεκτρονικη Ταυτοποίηση (;;;).

 

+   Παρολες αυτές τις επερχόμενες σαρωτικές και καταλυτικές αλλαγές στην “Εκκλησία” και πολιτεία, θα συνεχίσουν οι υψηλόβαθμοι Ιερωμένοι να σιωπουν όπως ΣΙΩΠΟΥΝ έως σήμερα, για όλα τα παρασκηνιακως ανεπισήμως αλλά και επισήμως προετοιμασθεντα ΣΧΕΔΙΑ και να υποκρινονται ότι δήθεν κρατούν υψηλά την Σημαία της Ορθοδοξίας και της Ιερας Παραδόσεως και ότι θα συνεχίσουν το έργο των μεγάλων αγωνιστών Εκκλησιαστικών Πατέρων:  Μεγάλου Φωτίου, Μάρκου Ευγενικου, Θεοδ. Στουδιτου και άλλων πιστευοντες ότι επί των ημερών των αυτοί οι Πατέρες της Εκκλησίας και ότι ο κατώτερος Κλήρος και Λαός οφείλει να τους “υπακούει…”

 

 Αυτοί είναι ψευδοπατερες, οι ψευτοδιδασκαλοι και οι προβατοσχημονες λύκοι για τους οποίους μιλάει ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ο Απόστολος των Εθνών Παύλος και οι λοιποί άγιοι Πατέρες.

Για ολα αυτα και για ολους αυτους μίλησε προφητικά ο Άγιος Νείλος ο Μυροβλητης ο Αγιορειτης δηλαδή για την Μεγάλη Ψευδοσυνοδο για τους ΠΡΟΔΌΤΕΣ της Εκκλησίας, για τους ελλειποντες Πνευματικούς Οδηγούς,για την πνευματική φτώχεια των Μοναχών, τον πλουτισμό τους μέσω των μνημοσυνων, για την κατασκευή πλουσίων κελλιων, για τα θανάσιμα πάθη αυτών…και φυσικά όλα αυτά τα προφητεύσε για τους Ογδοητες Μοναχούς δηλ. τους σημερινούς που εγκαταβιωνουν εις το Αγιο Ορος και εκτός αυτού.

 

Γι αυτό σήμερα κάποιοι σύγχρονοι Αγιορειτες ούτε θέλουν να τον “ακούσουν…”και μάλιστα λοιδορουν τον Αγιο Νειλο τον Μυροβλητη (!!!).

 

+   Θα υπάρξουν Αγιορειτες και μη Ιερωμένοι που θα τολμησουν να ξεγελάσουν τους πιστούς λέγοντας τους ότι η επιτευχθεισα Μεγάλη Πανορθοδοξος Ψευτοσυνοδος δεν είναι νομίμως συγκληθεισα βάσει των Ιερών Κανόνων και επομένως ότι δεν θα εφαρμόσουν πρώτα αυτοί τις αποφάσεις χάριν υπακοής των εις την Αληθινή Εκκλησία του Τριαδικού Θεού …και όμως…ως γνήσιοι διπλωματες που είναι και εμφορουνται από Φαναριώτικη νοοτροπία θα εφαρμόζουν σιωπηρά και με υποτακτικοτατοι συμπεριφορά σε ότι τους εντελλει ο εκάστοτε πνευματικός προϊστάμενος των δηλ. ο Πατριάρχης (!!!).

Τα αυτά θα ισχύουν και με την πλειονότητα των Μητροπολιτών κυρίως της Ελλαδικής Εκκλησίας.

 

+   Οι διώξεις, υπο των Νεοποχικων υψηλόβαθμων Ιεραρχών που θα αποτελούν την τότε μια “Ενοποιημένη Εκκλησία” των χαρακτηριζομενων ως “φανατικων-ανυποτακτων-ζηλωτων-ζηλοτευοντων-αποτειχιζομενων-ακαινοτομουντων Ορθοδόξων και γενικά όλων αυτών που θα αποτελούν το μικρο λειμμα της τότε κατακομβικης Εκκλησίας,οι διωξεις λοιπόν τότε θα επαυηθουν και οι τότε οι “ευσεβως θελοντες ζειν” θα βιώσουν τα πλέον οδυνηρωτερα μαρτυρία συνειδήσεως αφού δεν θα θέλουν ν’ αρνηθούν τον Αληθινό Τριαδικό Θεό και την Εκκλησιά Του.

 

Σε μια εποχή τότε που όλοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό σέβονται τα ατομικά δικαιώματα μεταναστων-αλλοεθνων-αλλοθρησκων-ομοφιλοφιλων-ζώων…η “Ενοποιημένη Εκκλησία”της Ελλάδος θα συνεχίζει την επιβολή των εκκλησιαστικών ποινών δηλ. Καθαιρεσεις κ.ο.κ διότι τοτε όλοι οι ανω αναφερόμενοι “φανατικοί…” δεν θα κάνουν “υπακοή” στα κελευσματα των “ψευδοπατερων” των υπακουοντων εις τα θεσπισματα της Μεγάλης Πανορθοδοξου Ψευδοσυνοδου.

   ΤΕΛΟΣ, δεν θα έχουν τα γεγονότα Εκκλησιαστικά, Πολιτικά, Κοινωνικά, και άλλα που θα βιωσουμε ΤΟΤΕ όπου και θα έρθει ο Μεγαλος ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ=ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ για να λύσει δήθεν τα μεγάλα προβλήματα όλων των λαών της Γης που έως τότε θα είναι απεριγραπτα…

 

   Βέβαια πάνω από όλα αυτά τα σχεδιασθεντα υπό των Διεθνών Μασσονικων Ανδρεικελων κατευθυνόμενων υπό του Λευκού Αδελφατου τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΤΡΙΣΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μας που αυτός κατευθύνει όλη την ΥΦΉΛΙΟ.

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ.

 

ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ…

 

ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ…

ΤΕΛΟΣ

 

Σήμερα, εννιά χρόνια μετά, ξαναδιαβάζοντας αυτή τη συγκλονιστική επιστολή που σας παρουσιάσα, διαπιστώνω πως ελάχιστα έχουν πέσει έξω χρονικά οι συντάκτες της…

Όλα γίνονται όπως τα έχουν σχεδιάσει τα ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ…

Κι εμείς, ως λαός, δεν έχουμε αντιδράσει στο ελάχιστο…

Βλέπω να έρχονται νέες κατακόμβες… νέα Κρυφά Σχολειά και διωγμοί, που δεν θα τους βάζει ανθρώπου νους…

Έκανα το χρέος μου, να υπενθυμίσω στους παλιούς αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αυτό το συγκλονιστικό και τρομακτικό οδοιπορικό… και να ενημερώσω τους νέους αναγνώστες για τα επερχόμενα…

Από κει κι ύστερα, είναι χρέος του καθενός ξεχωριστά να διαδώσει την ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…

Αφαιρέστε την πηγή… θα επαναλάβω πως δεν μ’ ενδιαφέρουν τα κλικς και μοιράστε σε όσους περισσότερους μπορείτε αυτό το προφητικό κείμενο…

Κι όσοι θέλετε, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ…

ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΕ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…

Εύχομαι να βρείτε αληθινούς ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, αν και είναι ελάχιστοι πλέον, για να εκκλησιάζεστε, να εξομολογείστε και να κοινωνείτε… όσοι θέλετε φυσικά…

Εύχομαι ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΠΙΣΤΗ σε όλους σας…

Και Ο ΘΕΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Προβολές : 937


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα