Γιατί ακούμε τον όρο «γυναικοκτονία» ενώ επί δεκαετίες το λέγαμε «ανθρωποκτονία». Ποια ατζέντα κρύβεται πίσω από αυτό;

3 Φεβρουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:789
Μοίρασέ το

 

 

 

Ο άνδρας είναι επικίνδυνος για το σύστημα. Άνδρας και γυναίκα ελκύονται και ενώνονται σχηματίζοντας οικογένειες. Δημιουργώντας απογόνους. Δεν θέλουν απογόνους.

Θέλουν μείωση του πληθυσμού.

Αυτό δεν αποτελεί πια θεωρία συνωμοσίας. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο με δηλώσεις των γνωστών πρωταγωνιστών του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ και όχι μόνο που το δηλώνουν φάτσα-φόρα στο φακό.

Post 2704 Photo

Την γυναίκα, την κατέστρεψαν με τον … φεμινισμό…

Της αλλοίωσαν τον ρόλο και τον προορισμό της…

Το πρότυπό της, καταγκρεμίστηκε και τα πρότυπά της, έγιναν φτηνά και διεστραμμένα γύναια… Από γόβα, την έκαναν … τσόκαρο…

Ακολούθησε η διάλυση της οικογένειας… κακά τα ψέματα, η οικογένεια στην γυναίκα στηρίζεται… αυτή διαπλάθει τον χαρακτήρα των παιδιών της…

Τώρα πρέπει να διαλύσουν και τον Άντρα…

Χτύπησαν την αρρενωπότητά του… διέλυσαν τον ψυχισμό του… του πρόσθεσαν θηλυπρέπεια… του τσάκισαν τον ΑΝΤΡΙΣΜΟ… τον ευνούχισαν…

Τα έχουν επιτύχει όλα… θα το πετύχουν κι αυτό…ΟΣΟ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ… όσο γυναίκες και άντρες δεν βρίσκουν τις ρίζες τους… το φύλλο τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο Βίκτωρ Ουγκώ, είχε πει πως…. “Ο Άντρας είναι ένας Ναός… και η Γυναίκα, το Ιερό… Μπροστά στο Ναό, αποκαλυπτόμαστε… μπροστά στο Ιερό, γονατίζουμε…”

 

Γιατί σε μια τόσο αποτρόπαια πράξη όπως η δολοφονία πρέπει να προστεθεί ο προσδιορισμός του φύλου; Γιατί ενώ αφαιρείται το φύλο από παντού θα πρέπει να προστεθεί εδώ; Γιατί οι φωτογραφίες ανδρών στο διαδίκτυο γίνονται ολοένα και πιο θηλυπρεπείς; Η απάντηση μας έρχεται από την Αμερική που ήδη σέρβιρε το δεύτερο βήμα της ατζέντας.

Καταδικάζω τη βία έναντι σε κάθε ένα από τα δυο φύλα όπως φυσικά και τη βία κατά των παιδιών. Για την ανθρωποκτονία δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε καν. Η ποινική δικονομία διαθέτει τόμους επί του θέματος και θα πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι αμείλικτα.

Θα δείτε συστημικά μέσα σε κάθε δεύτερο δημοσίευμα να χρησιμοποιούν το νέο όρο «γυναικοκτονία» κάτι το οποίο προκαλεί εντύπωση και απορία ιδίως σε εμάς του παλαιότερους στο άθλημα της ενημέρωσης και των blogs. Γιατί αλήθεια πρέπει να προστεθεί το φύλο σε αυτή την αποτρόπαια πράξη; 

Η απάντηση μας έρχεται από Αμερική και λέγεται..

Toxic Masculinity (Τοξικός ανδρισμός)

Αν παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα στην Αμερική θα έχετε συναντήσει τον όρο. Εκεί έχουν προχωρήσει στην ενοχοποίηση της αρρενωπότητας. Θα πρέπει να ντρέπεσαι που είσαι άνδρας κατά τη διεστραμμένη λογική τους.

Το να είσαι άνδρας, το να διαθέτεις αρρενωπότητα είναι τοξικό!

Είναι κακό, είσαι βίαιος, είσαι επικίνδυνος, αποτελείς δηλητήριο για την κοινωνία!

Η αρρενωπότητα δεν έχει καμία σχέση με την εκδήλωση βίας. Υπάρχουν άνδρες στα 2 μέτρα και 150 κιλά μύες που είναι αρνάκια. Δεν πειράζουν ούτε μύγα. Υπάρχουν από την άλλη τύποι στα 60 κιλά και 1,5 μέτρο ύψος, με όπλα, που δεν αφήνουν τίποτε όρθιο.

Γιατί είναι ο άνδρας επικίνδυνος για τους νεοταξίτες; Γιατί θέλουν να ενοχοποιήσουν το ανδρικό φύλο. Γιατί θέλουν να υπάρχουν γυναίκες που ανδροφέρνουν και άνδρες θηλυπρεπείς; Τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ατζέντα ενοχοποίησης ενός ολόκληρου φύλου;

Η απάντηση και σε αυτό είναι απλή. Δείτε ιστορικά ποιοι αντιστάθηκαν, ποιοι έκαναν τις επαναστάσεις, ποιοι ανέτρεψαν κυβερνήσεις, ποιοι τους πήραν στο κυνήγι. Πάντα με τη στήριξη των γυναικών φυσικά. Στο κάτω-κάτω δείτε ποιο είδος στρατιώτη επιλέγουν οι επιτυχημένοι και αποτελεσματικοί στρατοί.

 

Ο άνδρας είναι επικίνδυνος για το σύστημα. Άνδρας και γυναίκα ελκύονται και ενώνονται σχηματίζοντας οικογένειες. Δημιουργώντας απογόνους. Δεν θέλουν απογόνους. Θέλουν μείωση του πληθυσμού. Αυτό δεν αποτελεί πια θεωρία συνωμοσίας. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο με δηλώσεις των γνωστών πρωταγωνιστών του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ και όχι μόνο που το δηλώνουν φάτσα-φόρα στο φακό.

Δεν θέλουν ευτυχισμένους ανθρώπους, δυναμικούς αρρενωπούς άνδρες, πραγματικές γυναίκες.

Θέλουν έναν πολτό από ανθρώπους που ανεμίζουν μια σημαία με ουράνια τόξα στους οποίους αδυνατείς να καταλάβεις τι είναι ο καθένας.

Γνωρίζω ότι το άρθρο πιθανώς να σας φανεί αιρετικό.

Κάποιος όμως πρέπει να το γράψει.

1662368074_73e50a08dcc4ae85420a

 

Πηγή

Προβολές : 789


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα