Γιατί αρνούμαι την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα;

Γιατί αρνούμαι την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα;

7 Σεπτεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:829
Μοίρασέ το

 

Ο συνδυασμός ηλεκτρονικής ταυτότητας και ηλεκτρονικού χρήματος θα θέσει τις βάσεις της παγκόσμιας ηλεκτρονικής δικτατορίας, όπου κυβέρνηση και τραπεζίτες θα έχουν απόλυτη εξουσία απέναντι στον πολίτη.

 

 

Εδώ θα μετρηθούν η Δύναμη, το Σθένος και η Πίστη όλων μας…

Όποιος πάρει την ψηφιακή ταυτότητα, ή δεχθεί το ψηφιακό νόμισμα, θα έχει πάρει τον δρόμο κυριολεκτικά για την ΚΟΛΑΣΗ…

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ…

ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι Χριστιανοί γνωρίζουν μέσα από το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης, την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου (κεφάλαιο 13, 16–18), ότι κάποια στιγμή οι άνθρωποι-συνεργάτες του Αντιχρίστου θα επιβάλουν σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου το λεγόμενο «χάραγμα», δηλαδή ένα στοιχείο του Αντιχρίστου, με το οποίο θα γίνονται όλες οι οικονομικές συναλλαγές.

        Χωρίς το χάραγμα δεν θα μπορεί κανείς να πουλήσει ή να αγοράσει κάτι, ακόμη και αν είναι πλούσιος. Επίσης το χάραγμα θα είναι μέσα στο ανθρώπινο σώμα, στο χέρι ή στο μέτωπο. Ασφαλώς, στην εποχή που γράφτηκε η Αποκάλυψη (γύρω στο 95 μ.Χ.) κάτι τέτοιο ήταν αδιανόητο, διότι δεν υπήρχε τέτοια τεχνολογία. Σήμερα υπάρχει η τεχνολογία και εντοπίζεται στα μικροτσίπ (ηλεκτρονικά πλινθία στα ελληνικά). Επίσης, υπάρχει και η τεχνολογία της μόνιμης εμφύτευσης των μικροτσίπ στα ζώα και τους ανθρώπους!

        Η ελληνική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα προχωρήσει στην έκδοση νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με μικροτσίπ, αλλά και ότι κάποια στιγμή το μικροτσίπ θα «φυτευθεί» μέσα στο σώμα των ανθρώπων (Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος).

        Επομένως, ετοιμάζεται τώρα η νέα ταυτότητα, που δεν είναι απλή ταυτότητα, αλλά κάρτα που θα συμπεριλάβει όλα τα δεδομένα κάθε ανθρώπου, οικονομικά, ιατρικά, φορολογικά κλπ., και αργότερα το μικροτσίπ αυτής της κάρτας θα μπει μέσα στο σώμα μας.

        Παράλληλα, έρχεται το ψηφιακό νόμισμα (ευρώ) και επιχειρείται η κατάργηση των χαρτονομισμάτων, ώστε αργά ή γρήγορα να μην υπάρχουν μετρητά, παρά μόνο ηλεκτρονικό χρήμα. Τελικά, ο συνδυασμός ηλεκτρονικής ταυτότητας και ηλεκτρονικού χρήματος θα θέσει τις βάσεις της παγκόσμιας ηλεκτρονικής δικτατορίας, όπου κυβέρνηση και τραπεζίτες θα έχουν απόλυτη εξουσία απέναντι στον πολίτη.

        Το αποτέλεσμα θα είναι, με απλά λόγια, ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αγοράζουν ή να  πουλάνε τίποτα, αν δεν έχουν πάνω τους το μικροτσίπ της κρατικής εξουσίας. Αυτήν ακριβώς  την κατάσταση (τον οικονομικό εκβιασμό) θα χρησιμοποιήσει ο Αντίχριστος, για να υποχρεώσει τους ανθρώπους να τον προσκυνήσουν, να τον λατρέψουν σαν θεό.

        Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ναι μεν η ηλεκτρονική ταυτότητα δεν είναι ακόμη το χάραγμα της Αποκάλυψης, αλλά με το να την δεχθούμε βοηθάμε το αντίχριστο σύστημα να φτάσει στον τελικό του σκοπό, στο χάραγμα της ηλεκτρονικής σκλαβιάς, γινόμαστε ακούσια συνεργοί στο κακό.

        Γι’ αυτό πρέπει τώρα να αντισταθούμε, πριν ολοκληρωθεί το δαιμονικό σχέδιο.

Διαφορετικά, αν κυριαρχήσει η νέα ταυτότητα (και κατόπιν το χάραγμα) δεν θα μπορούμε πια να αντιδράσουμε. Το μόνο που θα μπορούμε να κάνουμε είναι να φύγουμε για τα βουνά και τις ερήμους!

 

Πατήρ Διονύσιος Κατσούλης

Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Νέας Σμύρνης

 

 

 

Προβολές : 829


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα