«Γιατί η Εφορία και συγκεκριμένα το ΣΔΟΕ, αν έχει την τόλμη, δεν συλλαμβάνει για απάτη τον Λεωνίδα Γεωργιάδη, αδελφό του Άδωνι Γεωργιάδη;» (ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ)

«Γιατί η Εφορία και συγκεκριμένα το ΣΔΟΕ, αν έχει την τόλμη, δεν συλλαμβάνει για απάτη τον Λεωνίδα Γεωργιάδη, αδελφό του Άδωνι Γεωργιάδη;» (ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ)

21 Δεκεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:467
Μοίρασέ το

 

Σε απελπισία ο άνεργος του Γεωργιάδη

Κωνσταντίνος Ποταμιάνος:Άλλοι στο “απυρόβλητο” και οι απλοί πολίτες τα αιώνια και αδικούμενα θύματα; Έλεος πλέον!”

Στην δικτατορία Μητσοτάκη, που αποτελείται από εγκληματικά και ανθελληνικά πρόσωπα, η λέξη ΑΝΘΡΩΠΙΑ, είναι άγνωστη…
Στην “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ” στην οποία υπάγεται και το ΣΔΟΕ, ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ … ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ…οι πολίτες Α’ και Γ’ κατηγορίας.
Φυσικά και δεν περιμένω να επιδείξουν ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…
Γι αυτό και επανέρχομαι απευθυνόμενη σε όλους τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ακόμα και από το υστέρημά τους, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟ.
Παραθέτω την παρακάτω ανάρτηση που είχα κάνει τον Σεπτέμβριου του 2023 και σας παρακαλώ όλους για την συμπαράστασή σας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Με κατάσχεση λογαριασμών απειλεί η Εφορία μακροχρόνιαάνεργο, θύμα των αδελφών Γεωργιάδη, αν δεν προβεί εντός μηνός στη ρύθμιση κάποιου χρέους του, που ανέρχεται με τους τόκους στο ποσό των 5.000 ευρώ!

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ποταμιάνο, η υπόθεση του οποίου ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγο καιρό από τη «δημοκρατία».

Το αποκαλυπτικό εξώφυλλο της 21ης Σεπτεμβρίου 2023

Ειδικότερα, ο εν λόγω υπάλληλος των εκδόσεων Γεωργιάδη είχε εκδιωχθεί από τη δουλειά του -προσοχή: όπως σημειώνει ο ίδιος, δεν απολύθηκε, αλλά εκδιώχθηκε- στις 21 Μαΐου 2013, την ημέρα της γιορτής του, επειδή, όπως υποστηρίζει,αρνήθηκε να υποκύψει στη φορολογική απάτη του Λεωνίδα Γεωργιάδη και να υπογράψει ότι παίρνει 1.000 ευρώ, ενώ έπαιρνε 500.

Δικαιώθηκε από τα δικαστήρια -πρωτόδικα και κατόπιν από το Εφετείο- με αμετάκλητες αποφάσεις, αλλά ο Λεωνίδας Γεωργιάδης -με τίνος πλάτες άραγε;- γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την απόφαση, η οποία έχει εκδοθεί εις βάρος του και τον υποχρεώνει να πληρώσει ένα ποσό γύρω στα 15.000 ευρώ.

Ο λαλίστατος υπουργός Εργασίας Αδωνις Γεωργιάδης, που προωθούσε μέσω τηλεπωλήσεων τα βιβλία της εν λόγω επιχείρησης του αδελφού του και υπερηφανευόταν ότι γνωρίζει από… αγορά, μήπως γνωρίζει κάτι και επ’ αυτού; Ασφαλώς, οικογενειακή ευθύνη δεν υπάρχει. Αλλά πώς είναι δυνατόν να επιτρέπει στον αδερφό του να μη δίνει τα χρήματα που χρωστάει στον Κωνσταντίνο Ποταμιάνο;

Ο τελευταίος, όπως αναφέρει, βρίσκεται σε κατάσταση πενίας, αρκούμενος στο πενιχρό εισόδημα του ΚΕΑ και έχοντας υπό την προστασία του τον διανοητικά ανάπηρο ανιψιό του.

Και όπως λέει στην εφημερίδα: «Γιατί η Εφορία και συγκεκριμένα το ΣΔΟΕ, αν έχει την τόλμη, δεν συλλαμβάνει για απάτη τον Λεωνίδα Γεωργιάδη, αδελφό του Άδωνη Γεωργιάδη; Πώς και από πού εγώ, που κυριολεκτικά πένομαι, να πληρώσω το χρέος μου προς το Δημόσιο, αν δεν εφαρμοστεί η εις βάρος του Λεωνίδα Γεωργιάδη απόφαση του Εφετείου; Δηλαδή να εξαναγκαστεί ο Λεωνίδας Γεωργιάδης να πληρώσει το ποσόν που ορίζει η απόφαση του Εφετείου συν τους τόκους. Δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά; Άλλοι στο “απυρόβλητο” και οι απλοί πολίτες τα αιώνια και αδικούμενα θύματα; Έλεος πλέον!»

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 467


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα