Γιατί η FEMA, επέλεξε αυτή την ημερομηνία για το ... ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ;;; Η Ισημερία, στους τεκτονικούς και αποκρυφιστικούς κύκλους...

Γιατί η FEMA, επέλεξε αυτή την ημερομηνία για το ... ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ;;; Η Ισημερία, στους τεκτονικούς και αποκρυφιστικούς κύκλους...

4 Οκτωβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,403
Μοίρασέ το

 

 

 

Αποκρυφιστικοί κύκλοι, θεωρούν τις Ισημερίες πολύ σημαντικά σημεία του χρόνου και έντονα φορτισμένα ενεργειακά. Υπάρχουν ειδικές τελετουργίες γι’ αυτές, γιορτές και εθιμοτυπικά.

 

Με οδηγό την κοινή λογική, ο έγκριτος νομικός Δημήτρης  Δασκαλάκης, με αφορμή την ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, (εδώ) με τις ενέργειες της FEMA που θα έχουν ταυτόχρονα αντίκτυπο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρώπη γενικά,πραγματοποίησε την προσωπική του έρευνα στο διαδίκτυο,  κάνοντας επαγωγικές σκέψεις και λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι κατά το παλαιό ημερολόγιο, σήμερα έχουμε φθινοπωρινή ισημερία. (21-9-2023).

Διαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα που ανακάλυψε…και θα καταλάβετε γιατί αυτοί που θέλουν τον αφανισμό της ανθρωπότητας και την απόλυτη σκλαβοποίηση όσων επιβιώσουν, δεν κάνουν τίποτα τυχαία…

Αντιθέτως οι πράξεις τους σε βάρος της ανθρωπότητας, γίνονται πάντα σε σχέση με την αριθμολογία…

Ας δούμε λοιπόν, την αναφορά του κ. Δασκαλάκη, στην διαδικτυακή του έρευνα, πόσο σχέση έχει η Ισημερία, στους τεκτονικούς και αποκρυφιστικούς κύκλους…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

“Σήμερα είναι με το παλαιό ημερολόγιο είναι φθινοπωρινή ισημερία (21 Σεπτεμβρίου)

Μπορεί κάτι να σημαίνει η ισημερία για τους αποκρυφιστές και τους τέκτονες;

Κάνοντας την απλή αυτή σκέψη ανακάλυψα τα κατωτέρω:

Στην αρχαία Ελλάδα
υπήρχαν παραδόσεις συνδεδεμένες με την φθινοπωρινή ισημερία και μεταξύ αυτών οι τιμές των Ορφικών προς τον θεό Ήφαιστο, το θεό που φέρει το τεχνητό φως και τη λάμψη της φωτιάς, κατά τον μήνα Βοηδρομίωνα, την 21η ή 22α Σεπτεμβρίου.

Κατά τον ίδιο μήνα διενεργούνταν τα Μεγάλα Ελευσίνια Μυστήρια, τα οποία διαρκούσαν εννέα ημέρες, όσες και οι μέρες περιπλάνησης της Δήμητρας.

Η μυθοπλασία αναφέρει πως εκείνη την περίοδο η φύση έπαψε να ανθεί και να αναπαράγει, αφού η θλιμμένη θεά έψαχνε την κόρη της Περσεφόνη.

Δίδαξε δε στην Ελευσίνα τα Μυστήρια της τροφής –υλικής και πνευματικής. Η φύση πενθεί μαζί της και θα αναζωογονηθεί, με την επιστροφή της Περσεφόνης, κατά την Εαρινή Ισημερία.

Οι Κέλτες θεωρούσαν πως η φθινοπωρινή ισημερία συμβολίζει την νίκη του θεού του Σκότους απέναντι στον δίδυμό του θεό του φωτός. Έκαναν ιδιαίτερες γιορτές και απέτειναν φόρο τιμής στους νεκρούς, αφού παράλληλα αυτή την περίοδο ο Ήλιος ήταν ασθενέστερος για το επόμενο μισό του έτους.

Αποκρυφιστικοί κύκλοι, θεωρούν τις Ισημερίες πολύ σημαντικά σημεία του χρόνου και έντονα φορτισμένα ενεργειακά. Υπάρχουν ειδικές τελετουργίες γι’ αυτές, γιορτές και εθιμοτυπικά.

Για διάφορες αποκρυφιστικές κινήσεις και κοσμοθεωρίες, τα ηλιοστάσια δεν είναι μόνο φυσικά αστρονομικά φαινόμενα. Εμπερικλείουν και ενσωματώνουν ιδιαίτερους συμβολισμούς και εσωτεριστικού τύπου νοημαδοτήσεις και ερμηνείες. Έτσι, εξηγείται λ.χ. γιατί εορτάζονται σήμερα το χειμερινό και το θερινό ηλιοστάσιο από τον Τεκτονισμό και γιατί αποτελούν μαζί με τις Ισημερίες, εορταστικές ημέρες των Τεκτονικών Στοών.

Υιοθετώντας το έθιμο των αρχαίων Ελλήνων, τόσο τα ηλιοστάσια όσο και οι ισημερίες αποτελούν εορταστικές ημέρες των Τεκτονικών Στοών, κατά τις οποίες πραγματοποιούνται διάφορες συναθροίσεις και εορταστικές εκδηλώσεις.”

 

Προβολές : 1,403


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα