Γιατί κανείς δεν λέει πως πίσω από το σημερινό παγκόσμιο κράχ στους υπολογιστές... βρίσκεται  ένας ΟΒΡΙΟΣ...;;;

Γιατί κανείς δεν λέει πως πίσω από το σημερινό παγκόσμιο κράχ στους υπολογιστές... βρίσκεται ένας ΟΒΡΙΟΣ...;;;

19 Ιουλίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1.368
Μοίρασέ το

 

Το πιό περίεργο είναι πως η αγγλική Wikipedia κρύβει την εβραϊκή καταγωγή του Kurtz, μετά το σημερινό συμβάν!

 

Γιατί κανείς δεν λέει πως πίσω από το σημερινό παγκόσμιο κράχ στους υπολογιστές... βρίσκεται  ένας ΟΒΡΙΟΣ...;;;

Αντί για σχόλιο, τρεις φωτογραφίες από τα παγκόσμια ερπετά… ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Μπόσικος λέει:

Κυρία Σουφλή, καλησπέρα σας.

 

Μου κάνει εντύπωση πως κανείς δεν λέει πως ο ιδιοκτήτης της CrowdStrike που έκανε το σημερινό παγκόσμιο κράχ στους υπολογιστές, George Kurtz, είναι 100% Οβρηός.

 

Ρίξτε μια ματιά εδώ (https://en.globes.co.il/en/article-crowdstrike-to-buy-israeli-cybersecurity-cos-for-2b-1001419418):

«CrowdStrike was established in Austin Texas by CEO George Kurtz, Dmitri Alperovitch and Gregg Marston. Kurtz, who is Jewish, frequently visits Israel and was here several weeks ago, probably to help put together the imminent acquisitions and investments in the country. Alperovitch, who is also Jewish, immigrated with his parents from the Soviet Union to Canada and from there to the US.»

Το πιό περίεργο είναι πως η αγγλική Wikipedia κρύβει την εβραϊκή καταγωγή του Kurtz, μετά το σημερινό συμβάν! Δείτε εδώ το σχετικό λήμμα (https://en.wikipedia.org/wiki/George_Kurtz)

 

 

Πηγή σχολίου

 

 

CrowdStrike για να αγοράσει ισραηλινά κόστη κυβερνοασφάλειας για 2 δις $

CrowdStrike Credit: Rafael Henrique Reuters
CrowdStrike Credit: Rafael Henrique Reuters

Ο αμερικανικός γίγαντας της κυβερνοασφάλειας δημιουργεί ένα ισραηλινό κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης με βάση τις εξαγορές, ανέφεραν αρκετές πηγές στο «Globes».

 

Η CrowdStrike (Nasdaq: CRWD), μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κυβερνοασφάλειας στις ΗΠΑ, δημιουργεί ένα μεγάλο ισραηλινό κέντρο Ε&Α βασισμένο σε μια τεράστια εξαγορά. Το όνομα της ισραηλινής εταιρείας αναμένεται να ανακοινωθεί. Πηγές κοντά στο θέμα είπαν στο «Globes» ότι η CrowdStrike βρίσκεται σε συνομιλίες για την αγορά μιας ή περισσότερων ισραηλινών εταιρειών. Αρκετές πηγές, που προτίμησαν να μην κατονομαστούν, είπαν στο «Globes» ότι οι εξαγορές της CrowdStrike στο Ισραήλ θα μπορούσαν να φτάσουν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η CrowdStrike, η οποία έχει κεφαλαιοποίηση 39 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανταγωνίζεται μερικές από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες κυβερνοασφάλειας του Ισραήλ, όπως η SentinelOne (NYSE: S) και η Cybereason.

Μια τέτοια συμφωνία θα φέρει την CrowdStrike στην καρδιά της πολυσύχναστης αρένας κυβερνοασφάλειας του Ισραήλ, όπου θα ανταγωνιστεί άλλους αμερικανικούς γίγαντες για να προσλάβει πτυχιούχους των μονάδων πληροφοριών του Ισραήλ, καθώς και τις μεγάλες εταιρείες κυβερνοασφάλειας του Ισραήλ. Η CrowdStrike δεν θα είναι η πρώτη αμερικανική εταιρεία που θα κάνει μια σημαντική κίνηση φέτος στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας του Ισραήλ. Τον Ιανουάριο, η Google εξαγόρασε την ισραηλινή εταιρεία κυβερνοασφάλειας Siemplify για 500 εκατομμύρια δολάρια, αφού αγόρασε την αμερικανική εταιρεία Mandiant, η οποία διαθέτει κέντρο ανάπτυξης στο Ισραήλ. Η Microsoft έχει ήδη ένα μεγάλο κέντρο κυβερνοασφάλειας στο Ισραήλ, με επίκεντρο τις εφαρμογές cloud και η Akamai και η SalesForce έχουν επίσης κέντρα στο Ισραήλ που επικεντρώνονται στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Η CrowdStrike δραστηριοποιείται ήδη στο Ισραήλ μέσω ενός γραφείου πωλήσεων που εμπορεύεται τα προϊόντα της σε ισραηλινές εταιρείες και μέσω του Falcon Fund, το οποίο έχει ήδη επενδύσεις σε τρεις ισραηλινές εταιρείες: την εταιρεία αυτοματισμού κυβερνοασφάλειας Cybersixgill, η οποία αναπτύσσει τεχνολογίες για τον αυτόματο εντοπισμό επιθέσεων phishing, διαρροών πληροφοριών και κακόβουλου λογισμικού ; DoControl, το οποίο προστατεύει τις εφαρμογές cloud και παρέχει στους οργανισμούς που εργάζονται μαζί τους διαφάνεια για το λογισμικό του χρήστη. και η Dig Security, η οποία ειδικεύεται σε πληροφορίες για εγκαταστάσεις δεδομένων σε απομακρυσμένους διακομιστές cloud.

Το 2020, η CrowdStrike εξαγόρασε την αμερικανο-ισραηλινή startup Preempt Security, η διαχείριση της οποίας γίνεται από τις ΗΠΑ, αλλά διαθέτει κέντρο ανάπτυξης στο Ramat Gan. Σήμερα αυτό το κέντρο ανάπτυξης έχει 60 υπαλλήλους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νέοι υπάλληλοι που προσλήφθηκαν τους τελευταίους 18 μήνες.

Η CrowdStrike ιδρύθηκε στο Ώστιν του Τέξας από τον CEO George Kurtz, τον Dmitri Alperovitch και τον Gregg Marston. Ο Kurtz, ο οποίος είναι Εβραίος, επισκέπτεται συχνά το Ισραήλ και ήταν εδώ πριν από αρκετές εβδομάδες, πιθανότατα για να βοηθήσει στη συγκέντρωση των επικείμενων εξαγορών και των επενδύσεων στη χώρα. Ο Αλπέροβιτς, ο οποίος είναι επίσης Εβραίος, μετανάστευσε με τους γονείς του από τη Σοβιετική Ένωση στον Καναδά και από εκεί στις ΗΠΑ.

Ο CrowdStrike είπε, “Δεν απαντάμε σε φήμες και εικασίες.”

Δημοσιεύτηκε από την Globes, Israel business news – en.globes.co.il – στις 26 Ιουλίου 2022

 

Πηγή

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1.368


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα