Γιατί οι Ισραηλινοί και οι Σιωνιστές είναι τόσο ψυχωτικοί;

Γιατί οι Ισραηλινοί και οι Σιωνιστές είναι τόσο ψυχωτικοί;

20 Δεκεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:470
Μοίρασέ το

 

 

Μια προσωπική ψυχολογική εξήγηση

Ο αείμνηστος στρατηγός ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ, έλεγε πως στο αίμα των εβραίων, κυκλοφορούν η λέπρα και η σύφιλης…

Αυτό αρκεί, γιατί ο στρατηγός είχε μελετήσει διεξωδικά τους εβραίους και τον σιωνισμό και τα έχει αποτυπώσει στα βιβλία του…

 

Και φυσικά, δεν είναι τυχαίο που όλοι οι λαοί της γης, τους μισούν…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Gary Flomenhoft τράβηξε την προσοχή μου αφήνοντας προσεκτικά σχόλια στο Substack μου . Δεν εξεπλάγην όταν ανακάλυψα ότι είχε γράψει ένα συνοπτικό, σκληρό δοκίμιο για το θέμα του τρίτου σιδηροδρόμου du jour. Ωραία πράγματα, Γκάρι!

Για περισσότερα στην ίδια γραμμή, ρίξτε μια ματιά στο «Ισραήλ, το ψυχοπαθητικό έθνος » του Laurent Guyénot.

Kevin Barrett , VT Editor  

Του Gary Flomenhoft

 

Η Medea Benjamin του Code Pink δημοσίευσε πρόσφατα την αντίδραση ορισμένων Σιωνιστών στην έκκλησή της για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Βλέπω:

 

Αν δεν τα άκουσες όλα, μια από τις γυναίκες προτείνει να κινηματογραφηθεί η Μήδεια να βιάζεται και να σταλεί η ταινία στη μητέρα της.

Το Ισραήλ εμπλέκεται σε μια κατάφωρη γενοκτονία του άμαχου πληθυσμού της Γάζας, απλώς την τελευταία εθνοκάθαρση του παλαιστινιακού λαού από το ρατσιστικό εβραϊκό κράτος που προσπαθεί να τον εξοντώσει από το 1948. Ο κύριος στόχος τους είναι ένα νοσοκομείο και σκοτώνουν κυρίως γυναικόπαιδα. Όταν αποκαλύπτεται η δολοφονική συμπεριφορά τους, κατασκευάζουν ένα σωρό γελοία ψέματα και τα δημοσιεύουν στο διαδίκτυο, αν και κανείς δεν φαίνεται να τα πιστεύει πια. Όλα όσα κατηγορούν ψευδώς τους στρατιώτες της Χαμάς ότι έκαναν, τα έχουν κάνει μόνοι τους: βιασμό, βασανιστήρια, δολοφονίες μωρών, βάζοντας παιδιά σε φούρνο. μια τεράστια περίπτωση ψυχολογικής προβολής. Μπορείτε να βρείτε βίντεο στο Διαδίκτυο με Εβραίους βετεράνους από τη Νάκμπα του 1948 να καυχιούνται για αυτή τη συμπεριφορά.

Είναι σαν λυσσασμένοι σκύλοι. Τι εξηγεί αυτή την παραφροσύνη;

Μπορεί να έχω κάποια μοναδική εικόνα αυτού του φαινομένου, επειδή μεγάλωσα ως Εβραίος μέχρι την ηλικία των 11 ετών και ολόκληρη η οικογένειά μου είναι Σιωνιστές και από τις δύο πλευρές.

 

Δεν θα προσπαθήσω να εξηγήσω Ευαγγελικούς Χριστιανούς Σιωνιστές που πιστεύουν σε βιβλικές προφητείες όπως η δεύτερη έλευση του Χριστού μετά την ανοικοδόμηση του δεύτερου ναού, ο Αρμαγεδδών και η Αρπαγή, ή θρησκευόμενοι Εβραίοι που πιστεύουν στην παραχώρηση της ιερής γης από τον Θεό στους Εβραίους ως «εκλεκτοί άνθρωποι».

 

Οι θρησκευτικοί φανατικοί έχουν τη δική τους ταυτολογική λογική, την οποία έχει παρατηρήσει όποιος έχει μιλήσει με έναν φονταμενταλιστή.

 

Όταν ρωτηθούν γιατί πιστεύουν πράγματα στην Τορά/Κοράνι/Βίβλο θα σας πουν γιατί το βιβλίο είναι ο λόγος του θεού.

 

Πώς ξέρουν ότι είναι ο λόγος του θεού; Γιατί το λέει το βιβλίο!

 

Και εγώ, είμαι ο βασιλιάς του Σιάμ. Πώς ξέρω? Επειδή το είπα!

 

Οι θρησκείες είναι παραμύθια για παιδιά, μια μορφή ψυχικής ασθένειας, η ρίζα όλων των κακών, πάρτε την επιλογή σας. Δεν θα προσπαθήσω να τους εξηγήσω.

Μιλάω για τους μεταρρυθμιστές, τους συντηρητικούς ή τους κοσμικούς Σιωνιστές που γενικά δεν πιστεύουν ότι το ιερό βιβλίο είναι ο λόγος του θεού.

 

Τι εξηγεί την παράλογη συμπεριφορά τους;

 

Οι κοσμικοί Εβραίοι αποτελούν μεγάλο μέρος του σιωνιστικού πληθυσμού.

 

Οι περισσότεροι Ισραηλινοί δεν είναι καν θρησκευόμενοι, μου λένε.

 

Οι βιβλικές προφητείες δεν εξηγούν τη συμπεριφορά τους. Νομίζω ότι τα ψυχολογικά βασανιστήρια και τα τραύματα είναι μια καλύτερη εξήγηση.

Οι Εβραίοι υποφέρουν από κάτι που ο Gilad Atzmon έχει περιγράψει ως «διαταραχή προτραυματικού στρες »: Ορίζει το άγχος ως «το αποτέλεσμα ενός φανταστικού γεγονότος, ενός φανταστικού επεισοδίου που διαδραματίζεται στο μέλλον. ένα γεγονός που δεν έγινε ποτέ».

Τι δημιουργεί αυτόν τον ψυχωτικό φόβο που μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά τους;

 

Να σου εξηγήσω γιατί μου το έκαναν.

 

Μερικοί καθολικοί ιερείς μπορεί να βιάζουν τα σώματα των παιδιών, αλλά οι εβραϊκές αρχές βιάζουν το μυαλό τους.

Όταν γεννιέσαι, αν είσαι Εβραίος άνδρας, κάνεις περιτομή χωρίς να επιτρέπεται η αναισθησία. Σε πολλές περιπτώσεις γίνεται σε μια θρησκευτική τελετή που ονομάζεται «μπρις». Φανταστείτε να γιορτάζετε να κόβετε το δέρμα στο πέος σας, πόσο άρρωστος!

Είτε γίνεται σε νοσοκομείο είτε σε τελετή, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματός σας κόβεται με νυστέρι αμέσως μετά τη γέννηση. καλωςορισες στον κόσμο! Ποιο είναι το μήνυμα; Είστε αβοήθητοι και οι ξένοι θα σας προκαλέσουν οδυνηρό πόνο, και ο κόσμος είναι ένα οδυνηρό, επικίνδυνο μέρος.

 

Εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη ζωή!

 

Κάποτε με πήρε για ωτοστόπ ένας τύπος που είχε μια μοναδική εξήγηση για την περιτομή.

 

Είπε ότι οι αρχαίοι Εβραίοι πίστευαν ότι ο θεός είχε σχήμα κύκλου, και ως εκ τούτου έπρεπε να εκθέσουν το στρογγυλό κεφάλι του πέους στον Θεό.

 

Ίσως, οποιαδήποτε εξήγηση  συνάδει με τη θρησκεία.

Ανεξάρτητα από τον λόγο, οι Εβραίοι άντρες είναι τραυματισμένοι από τη γέννησή τους.

Όταν είσαι αρκετά μεγάλος για να διαβάζεις σε στέλνουν στο «Κυριακάτικο Σχολείο» όπως οι Χριστιανοί, εκτός από το εβραϊκό Σάββατο είναι Σάββατο, άρα το «Κυριακάτικο σχολείο» είναι Σάββατο, εκτός αν είναι Πέμπτη, όπως συνέβη στην περίπτωσή μου. Πήγα στο «Κυριακάτικο σχολείο» την Πέμπτη το απόγευμα.

Δεν θυμάμαι πολλά από το «Κυριακάτικο σχολείο» της Πέμπτης, εκτός από τον βιασμό του μυαλού.

 

Εκτός από τα βιβλικά μαθήματα, υπάρχουν πολλά πράγματα που τυμπάνονται στο μυαλό σας.

 

Πρώτα από όλα σας λένε ότι όλοι στον κόσμο μας μισούν, οπότε πρέπει να μείνουμε μαζί για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας.

 

Πάντα μας έλεγαν «Τον επόμενο χρόνο στην Ιερουσαλήμ!», κάτι που υποθέτω ότι ήταν μια εντολή να μετακομίσουμε στο Ισραήλ.

 

Και τέλος, ήταν η συνεχής υπενθύμιση του «ολοκαυτώματος», και πώς θα μπορούσε να συμβεί ξανά αν δεν προσέχουμε.

 

Σε ηλικία 10 ή 11 ετών αρχίζουν να σου δείχνουν ταινίες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους θαλάμους αερίων όπου λένε ότι εκτελέστηκαν 6 εκατομμύρια Εβραίοι.

 

Σου δείχνουν αμπαζούρ που υποτίθεται ότι ήταν φτιαγμένα με δέρμα Εβραίων και σαπούνι φτιαγμένο από τα νεκρά σώματά τους.

 

Τέλος, και το πιο ανησυχητικό, σας δείχνουν σωρούς από αδυνατισμένα εβραϊκά πτώματα, φτιαγμένα από δέρμα και κόκαλα, να ρίχνονται σε μπουλντόζα σε ένα λάκκο.

 

Στην ηλικία των 11 ετών αυτό ήταν αρκετά τραυματικό.

 

Ίσως εξηγεί γιατί δεν μπορούσα ποτέ να δω ταινίες τρόμου μετά από αυτό.

 

Νομίζω ότι ολόκληρος ο εβραϊκός πληθυσμός υποφέρει από ακραία τραύματα και παράνοια, που προκαλούνται από τον προγραμματισμό στο ναό και το «κυριακάτικο σχολείο».

 

Η αντίδρασή μου στα 11 μου ήταν ότι πρώτα απ’ όλα, δεν πιστεύω σε έναν άντρα που κάθεται σε έναν θρόνο στον ουρανό να μας κυβερνά.

 

Ακούγεται σαν Άγιος Βασίλης.

 

Μας έλεγαν συνέχεια όλα αυτά τα πράγματα που συνέβησαν πριν από χιλιάδες χρόνια ξεκινώντας με τον Αβραάμ να συντρίβει όλα τα είδωλα των πολυθεϊστών στην Ουρ.

 

Μου φάνηκε σαν βάνδαλος, και ποιος στο διάολο νοιάζεται τι συνέβη πριν από χιλιάδες χρόνια;

 

Δεν θα μπορούσα να με νοιάζει λιγότερο.

 

Αν όλοι μας μισούν, δεν θέλω να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου!

 

Και όσο για την επόμενη χρονιά στην Ιερουσαλήμ;

 

Με ενδιέφερε περισσότερο η επόμενη χρονιά στο φεγγάρι ή στον Άρη.

 

Δεν με ενδιέφερε τίποτα από αυτά, ήταν βασανιστήρια και αρνήθηκα να επιστρέψω ποτέ.

 

Δεν ήθελα να έχω καμία σχέση με τον Ιουδαϊσμό ή τη θρησκεία.

 

Το άλλο πράγμα που μου έκανε εντύπωση όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι κάθε εβραϊκή γιορτή έχει να κάνει με το να σφάζεις κάποιον.

 

Κατά τη διάρκεια του Χανουκά το κερί έκαιγε για 8 ημέρες ενώ οι Εβραίοι έσφαξαν τους Μακκαβαίους.

 

Κατά τη διάρκεια του Πάσχα, ο θεός πέρασε πάνω από τον εβραϊκό λαό και έσφαξε τους Αιγύπτιους.

 

Κατά τη διάρκεια του Πουρίμ οι Εβραίοι έσφαξαν τους Πέρσες.

 

Η μόνη γιορτή που δεν περιλαμβάνει πόλεμο και σφαγή είναι πιθανώς ο Σούκκος, που είναι η γιορτή του τρύγου, πιθανότατα δανεισμένη από τους ειδωλολάτρες.

Παρά το γεγονός ότι απέρριψα τη θρησκεία σε ηλικία 11 ετών, δεν έμαθα την αλήθεια για το Ισραήλ που έδιωξε τους Παλαιστίνιους το 1948 μέχρι το 2005 περίπου.

 

Όποτε διάβαζα επικριτικά άρθρα ή άκουγα κάποιον να επικρίνει το Ισραήλ, είχα μια σπλαχνική αντίδραση στο σώμα μου που απέρριπτε την κριτική.

 

Αν και το μυαλό μου ήξερε την αλήθεια, το σώμα και τα συναισθήματά μου εξακολουθούσαν να κρατούν τον τραυματικό προγραμματισμό από το Κυριακάτικο σχολείο.

 

Θυμάμαι ξεκάθαρα ότι πέρασε περίπου ένας χρόνος μέχρι να διεισδύσει στο σώμα και στα συναισθήματά μου η ψυχική αλήθεια των εγκλημάτων του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης και σταμάτησα να έχω σωματική αντίδραση όταν κάποιος επέκρινε το Ισραήλ.

Μερικές από τις πιο λεπτές, αλλά ρατσιστικές πτυχές του Ιουδαϊσμού είναι η αναφορά στους μη Εβραίους ως «γκογίμ».

 

Δεν ξέρω πραγματικά τι σημαίνει αυτό, αλλά δεν είναι κολακευτικό.

 

Λέγεται στους Εβραίους άντρες ότι μπορούν να βιδώσουν τις Shiksas (μη Εβραϊκής) αλλά αποθαρρύνονται πολύ από το να τις παντρευτούν.

 

Οι μαύροι αναφέρονται ως Schvartzes, που σημαίνει απλώς μαύρος στα Γίντις, αλλά είναι επίσης μια φυλετική προσβολή.

Νομίζω ότι τα ψυχολογικά βασανιστήρια και τα τραύματα εξηγούν πολλές σιωνιστικές συμπεριφορές.

 

Ο Laurent Guyénot’s έχει γράψει μια μεγάλη εξήγηση για την εβραϊκή συμπεριφορά στο βιβλίο του «Από τον Γιαχβέ στη Σιών» . Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για βαθύτερη κατανόηση.

Η πιο ενθαρρυντική και εκπληκτική πτυχή της πρόσφατης βίας στο Ισραήλ είναι η ενοποίηση του κόσμου σε αλληλεγγύη με τους Παλαιστίνιους.

 

Στο παρελθόν, κανείς δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται.

 

Αυτή τη φορά ολόκληρος ο κόσμος έχει μαζικές συγκεντρώσεις με εκατομμύρια ανθρώπους να υποστηρίζουν τα δικαιώματα των Παλαιστινίων. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά είναι πολύ ενθαρρυντικό.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 470


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα