Γιατί οι μαζικές φυλακίσεις; Είναι οι υποκλοπές ηλίθιε!..

Γιατί οι μαζικές φυλακίσεις; Είναι οι υποκλοπές ηλίθιε!..

27 Φεβρουαρίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:629
Μοίρασέ το

 

Κυριάκος Μητσοτάκης σε γραπτή του δήλωση στις 4 Μαρτίου 2023: «Στην Ελλάδα του 2023 δεν γίνεται δυο τρένα να κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή και να μην το έχει αντιληφθεί κανείς. Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από το ανθρώπινο σφάλμα». Αναφερόταν στην δολοφονία των 57 ανθρώπων στα Τέμπη.

Ακόμα τότε δεν είχαν συμβεί τα εξής γεγονότα:

1)Δεν είχε γίνει το μπάζωμα και η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

2)Δεν είχε αποκαλυφθεί ΕΓΓΡΑΦΟ το οποίο προειδοποιούσε τον αρμόδιο της κυβέρνησης του ίδιου Μητσοτάκη για τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ (φαγοπότι των πόρων) ότι θα γίνει έγκλημα στις γραμμές των τρένων, ακόμα και να κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή!

3)Δεν είχε γίνει καταστροφή στον κάμπο της ίδιας περιοχής, της Θεσσαλίας για την οποία θα προέκυπταν ευθύνες τόσο σοβαρές, ώστε ο κόσμος να καταψηφίσει τον ΙΔΙΟ περιφερειάρχη των τρένων!

4)δεν είχε γίνει Υπουργός Δικαιοσύνης ο Γιώργος Φλωρίδης.

5)Δεν είχε κάνει τις φρικτές αλλαγές στους ποινικούς κώδικες, οι οποίοι προβλέπουν ΑΜΕΣΗ φυλάκιση δημοσιογράφων για εξύβριση και δυσφήμηση.

6)Δεν είχε αποκαλυφθεί μια “διαβολική” και απίστευτη σύμπτωση. Εξ όλων των Ελλήνων πολιτών που έχουν κάποια δραστηριότητα ο ίδιος Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεχθεί στο Μαξίμου, ως πρωθυπουργός την αδελφή μετέπειτα κατηγορηθέντος για την εγκληματική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα.

Η φωτογραφία αυτή αποδεικνύει απλώς την πρόσβαση της παντελώς άσχετης με το έγκλημα των τρένων αδελφής του κατηγορηθέντος στην καρδιά της εξουσίας

Και το γράφουμε χωρίς πρόθεση να θίξουμε κανέναν αφού θυμίζουμε ότι δυσφήμηση είναι και η μετάδοση ΑΛΗΘΟΥΣ γεγονότος. Δηλαδή π.χ. η κυρία τάδε ξοδεύει τεράστια ποσά, ο κύριος τάδε έχει τεράστιο λογαριασμό στο εξωτερικό κλπ. κλπ.

Μέχρι και την επίσκεψή της στο Μαξίμου αυτή ήταν διαφήμιση και όχι δυσφήμηση. Ούτε φανταζόταν κανείς ότι ο συγγενής της θα εμπλακεί στο έγκλημα των Τεμπών και θα κατηγορηθεί.

Η κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ 3) ΣΗΜΕΡΑ μετέδιδε ρεπορτάζ από σχολεία της Καλαμαριάς. Μαθητές, γονείς, δάσκαλοι εξέφραζαν την οργή και τη διαμαρτυρία τους για την πορεία των ερευνών γύρω από αυτό το έγκλημα στα Τέμπη.

Λίγο νωρίτερα η ΕΡΤ μετέδιδε ζωντανή συνέντευξη του καθηγητή Μπλέτσα, ο οποίος περιέγραφε τον εγκληματικό τρόπο με τον οποίο εξισώθηκαν τεχνολογικά ιδρύματα με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τα οποία και ΣΗΜΕΡΑ,  επί Κυριάκου και Φλωρίδη δίνουν πτυχία ισότιμα με ΑΕΙ. Αρα το έγκλημα συνεχίζεται και με τους νέους κώδικες, οι οποίοι απλώς δεν προέβλεψαν (οι καημένοι…)διάταξη που να θέτει στοπ στην ατιμωρησία αυτού του εγκλήματος…

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με κύριο άρθρο της έγραφε ότι το έγκλημα στα Τέμπη δεν πρέπει να συγκαλυφθεί όπως το έγκλημα στο Μάτι.

Το έγκλημα στο Μάτι δικάζεται τώρα. Στα δικαστήρια διακινείται από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους έγγραφο του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού σώματος ( υπ αριθμ 67489Φ.109.1/26-10/2022 έγγραφο απόψεων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος)το οποίο αναφέρει ότι το κράτος επι ΣΥΡΙΖΑ είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της πυρκαγιάς, διαφυγής των πολιτών, επέμβασης ειδικών δυνάμεων κλπ και άρα η ευθύνη του θανάτου βαρύνει 95% το θύμα!!!

“Όποιος γεννάει παιδιά στην Ελλάδα χωρίς να είναι πλούσιος, τότε είναι είτε βλάκας, είτε εγκληματίας” έλεγε μια νεαρή κυρία περίπου 30 χρόνων σε ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης για το έγκλημα που γίνεται στο δημογραφικό και το οποίο θα οδηγήσει στη μείωση του πληθυσμού κατά 2 εκατομμύρια άτομα μεθαύριο, το 2050…

Για να λυθεί το δημογραφικό χρειάζονται κάποια λίγα χρήματα που διαθέτουν οι προηγμένες πολιτιστικά χώρες της Ευρώπης, ιδιαίτερα της Σκανδιναβίας.

Περίπου 5-6 χιλιάδες ευρώ το χρόνο σε κάθε οικογένεια που γεννάει.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν εξήγγειλε τέτοια μέτρα. Εξήγγειλε άμεσα έξοδα για να φτιάξει καινούργιες φυλακές και ας έλεγε ο Βίκτορ Ουγκώ ότι όπου ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή…

Σε ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης μάθαμε ακόμα ότι κάθε κρατούμενος στις φυλακές κοστίζει στο κράτος περίπου 30 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Το εξαπλάσιο και βάλε από τα έξοδα ενός παιδιού…

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε νέους κώδικες “γιατί πρέπει να πάνε φυλακή πολλοί, αφού σήμερα με το καθεστώς ατιμωρησίας κανείς δεν μπαίνει φυλακή”, όπως δήλωσε αρμοδίως η κυβέρνηση.

Ο γνωστός καθηγητής της Νομικής Σχολής και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων ποινικολόγων κ .Ηλίας Αναγνωστόπουλος με συνέντευξή του αφού χαρακτήρισε αντισυνταγματικές τις νέες ρυθμίσεις και μίλησε για προσβλητικές, άρα αξιόποινες πράξεις είπε ότι τα περί ατιμωρησίας είναι ψεύδη, διότι στην Ελλάδα σήμερα σε κάθε 100 χιλιάδες κατοίκους αντιστοιχούν 106 κρατούμενοι ενώ στη σκληρή Γερμανία είναι οι μισοί.

Για 10 χιλιάδες κρατούμενους τα έξοδα είναι 300 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Για 10 χιλιάδες παιδιά η οφειλόμενη κρατική βοήθεια επίλυσης του δημογραφικού είναι 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Κυβερνητικής απόκλισης ΜΜΕ γράφει ΣΗΜΕΡΑ μεταξύ άλλων για τους νέους κώδικες:

“…Αρα, κοντολογίς, σε αδικήματα με ποινή έως ένα έτος η αναστολή θεωρείται σχεδόν υποχρεωτική, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, όπως είναι το αδίκημα της επανειλημμένης εξύβρισης…

…Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η διάπραξη του αδικήματος της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, αδίκημα το οποίο έχει επαπειλούμενη ποινή έως δύο έτη. Αρα, πρακτικά, αν κάποιος καταδικαστεί για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, μπορεί να εκτίσει πράγματι την ποινή του, δηλαδή να μπει φυλακή.

Το ίδιο ισχύει και για άλλα αδικήματα, όπως είναι οι φορολογικές παραβάσεις, μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, κάποιες από τις σωματικές βλάβες, αλλά και πολλά από τα αδικήματα της καθημερινότητας, όπως η παράνομη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστο χώρο, η παραβίαση υγειονομικών διατάξεων σε καταστήματα (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ κ.λ.π.)…”

Θυμίζουμε ότι οι λίστες με τις καταθέσεις δισεκατομμυρίων στο εξωτερικό από επώνυμους είναι και ΣΗΜΕΡΑ φορολογικές παραβάσεις.

Γι αυτούς γίνονται οι μαζικές φυλακίσεις που πρώτα θύματα θα έχουν δημοσιογράφους για…επανειλημμένες εξυβρίσεις και για απλές δυσφημήσεις;

Μήπως για ταχεία απονομή Δικαιοσύνης όταν π.χ. στον Πειραιά σέρνεται στην ανάκριση 4-5 χρόνια χωρίς καμία πράξη μια δικογραφία με καταγγελία Δημάρχου και πολιτών ότι ο ΟΛΠ κάνει πάρτι εκατομμυρίων στη Σαλαμίνα χωρίς να έχει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο ιδιοκτησίας;

Οχι βέβαια…

Τότε γιατί;

Είναι οι υποκλοπές ηλίθιε…

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 629


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα