Γιατί ο FDA δεν θέλει να δούμε τα δεδομένα εμβολίων για τον Covid; Προφανώς γιατι είπε ψέματα στο κοινό!

Γιατί ο FDA δεν θέλει να δούμε τα δεδομένα εμβολίων για τον Covid; Προφανώς γιατι είπε ψέματα στο κοινό!

15 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:234
Μοίρασέ το

 

Γιατί ο FDA δεν θέλει να δούμε τα δεδομένα εμβολίων για τον Covid; Προφανώς γιατι είπε ψέματα στο κοινό!

 

Οι αμερικανοί, οπλοφορούν… ας καθαρίσουν μερικά στελέχη του FDA…  και να δείτε για πότε θα … κελαϊδήσουν οι υπόλοιποι…

ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ…

ΘΑΝΑΤΟ ΕΣΠΕΙΡΑΝ… ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) λένε έτσι απλα ότι δεν θα δημοσιοποιήσουν καμία από τις αναλύσεις ασφάλειας του «εμβολίου» Covid-19 για ανεξάρτητη επανεξέταση, επειδή τα ευρήματά τους φέρεται να προστατεύονται από το νόμο.

Ο FDA επικαλείται τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) που επιτρέπει στις κυβερνήσεις να παρακρατούν πληροφορίες και επιστολές μεταξύ των υπηρεσιών. Ανέφερε επίσης τον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών, ο οποίος λέει ότι «όλες οι επικοινωνίες εντός του εκτελεστικού κλάδου της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που είναι σε γραπτή μορφή, μπορούν να αποκρύπτονται από τη δημόσια αποκάλυψη…

Σύμφωνα όμως με τις λειτουργικές πρακτικές που περιγράφονται από τον FDA, η δημοσιοποίηση δεδομένων γίνεται «τουλάχιστον κάθε δύο εβδομάδες» για την αναγνώριση ανεπιθύμητων συμβάντων.

Γιατί ο FDA δεν θέλει να δούμε τα δεδομένα εμβολίων για τον Covid;

Ο FDA αρνείται να δημοσιεύσει ακόμη και αναθεωρημένες εκδόσεις των δεδομένων, γεγονός που υποδηλώνει έντονα ότι ο οργανισμός έχει πάρα πολλά να κρύψει. Προφανώς δεν θέλει το κοινό να δει αυτές τις αναλύσεις, επειδή εκθέτουν τα εμβόλια ως επικίνδυνα και αναποτελεσματικά.

Μια πρόσφατη εργασία του Δρ. Joseph Fraiman και των συνεργατών του βρήκε υψηλότερο ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων σε εμβολιασμένους συμμετέχοντες στις αρχικές δοκιμές εμβολίων Pfizer και Moderna από ό,τι σε λήπτες του εικονικού φαρμάκου, σύμφωνα με την Witczak, η οποία συμμετέχει σε εξωτερικές συμβουλευτικές επιτροπές του FDA και έθεσε τις ανησυχίες της σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

«Ποιο είναι το νόημα να έχεις VAERS αν δεν το κυκλοφορείς στο κοινό;»

“Ντροπή σας που δεν τα γνωστοποιήσατε στο κοινό”, είπε η Witczak σχετικά με αυτά τα δεδομένα. «Είναι σαν να μην εμπιστεύονται τους ανθρώπους να πάρουν τη δική τους καλύτερη απόφαση για αυτούς και τις οικογένειές τους».

Οι Times αναφέρουν ότι η Witczak ασκεί έφεση κατά της απόφασης του FDA να αποκρύψει τα αναλυτικά δεδομένα, κάτι που ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αναγκάσει τον οργανισμό να συμμορφωθεί με το αίτημα.

Τι έλεγε μέχρι σήμερα ο FDA

Στο τεύχος Ιουνίου 2021 του περιοδικού Vaccine, οι ερευνητές του FDA δήλωσαν ότι οι περιπτώσεις πήξης αίματος μετά τα εμβόλια Pfizer και Moderna δεν έδειξαν κάποια ανησυχία για την ασφάλεια. Ωστόσο, Ο FDA και το CDC αργότερα αναγκάστηκαν να περιορίσουν την χρήση του εμβόλιου Johnson & Johnson τον Απρίλιο του 2021 λόγω περιπτώσεων πήξης του αίματος, μερικές από τις οποίες ήταν θανατηφόρες.

Οι ερευνητές του FDA και του CDC δήλωσαν επίσης σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του CDC τον Αύγουστο του 2021 ότι ο FDA παρακολούθησε ανεπιθύμητα συμβάντα σε παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών μετά τον εμβολιασμό. Τα ευρήματα αποκάλυψαν έλλειψη σήματος ασφαλείας για καρδιακή φλεγμονή μετά τον εμβολιασμό ή μυοκαρδίτιδα, παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα είναι διαδεδομένο ως ανεπιθύμητο συμβάν σε όλο τον κόσμο.

Σε μια άλλη προδημοσιευμένη μελέτη τον Οκτώβριο του 2021 που δημοσιεύθηκε αργότερα στο The Lancet, οι κυβερνητικοί επιστήμονες του FDA πάλι δήλωσαν ότι δεν εντοπίστηκαν δυσμενή αποτελέσματα για την υγεία.

«Απόκρυψη των αποδεικτικών στοιχείων… ξανά», έγραψε ένας σχολιαστής των Times σχετικά με τη σκιερή συμπεριφορά του FDA.

«Δεν σε προειδοποίησαν οι γονείς σου να μην εμπιστεύεσαι την κυβέρνηση;» ρώτησε ένας άλλος. «Η εξουσία διαφθείρει τους ανθρώπους. Χρειάζονται απεγνωσμένα όρια θητείας».

 

Πηγή

Προβολές : 234


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα