Γιατί ποτέ δεν πρόκειται να ενωθούν τα ... “μπατριωτικά” κόμματα...

Γιατί ποτέ δεν πρόκειται να ενωθούν τα ... “μπατριωτικά” κόμματα...

10 Μαΐου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:648
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και … οργίζομαι…

Ο Νίκος Βασιλειάδης αποκαλύπτει στην τηλεόραση του PRONEWS που οφείλεται το «βατερλώ» των δεξιών δυνάμεων πριν καν τις κάλπες

Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές ξεγυμνώνει τους δήθεν «σωτήρες» και ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση ενότητας, εφεξής

Είναι ΥΠΕΡ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ … ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…

Τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ, εξυπηρετούν πολλούς … ρόλους, που ο λαός δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί…

Ακούστε εδώ και θα καταλάβετε…

Διαβάστε και αυτό το πολύ σημαντικό άρθρο εδώ… και θα κατανοήσετε τι παίζεται στην πλάτη ενός λαού που ψάχνει για … “ΣΩΤΗΡΕΣ”

Θεώρησα πως έπρεπε να συμπεριλάβω στις αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ το θέμα και το βίντεο που ακολουθεί ώστε να καταστεί σαφές τι παίζει με τα “μπατριωτικά κόμματα…”

Και δεν σας κρύβω πως απόλαυσα το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ… ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ…

Πολύ θα ήθελα να γνωρίζω, πόσοι ΜΑΣΣΟΝΟΙ βρίσκονται σε όλα τα “μπατριωτικά κόμματα”;;;

ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ … ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ… 

Στο δια ταύτα, λοιπόν…: ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ”…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Νίκος Βασιλειάδης αποκαλύπτει στην τηλεόραση του PRONEWS που οφείλεται το «βατερλώ» των δεξιών δυνάμεων πριν καν τις κάλπες

Ο νομικός και καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πρόεδρος της Ελεύθερης Πατρίδας, Νίκος Βασιλειάδης, δέκα ημέρες μετά την ανακοίνωσή του ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές ούτε αυτός ούτε το κόμμα του, εξηγεί στην εκπομπή Black Monday της τηλεόρασης του PRONEWS (22.00 το βράδυ της Δευτέρας μιλά στον Τάσο Γκουριώτη), γιατί αποφάσισε να απέχει από τις εκλογές.

Αρνούμενος την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΕΑΝ, του Α.Κανελλόπουλου, ο οποίος είχε λάβει την έγκριση του ίδιου του Η,Κασιδιάρη για τον Ν.Βασιλειάδη.

Επίσης εξηγεί γιατί απέρριψε αντίστοιχη πρόταση του Νίκου Νικολόπουλου των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών.

Ακόμα εξηγεί γιατί δεν ήρθε σε συμφωνία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, γιατί απέρριψε την πρόταση Κ.Μπογδάνου και Εμφιετζόγλου, προβλέποντας πρώτος και μόνος το τι θα ακολουθήσει στην πολιτική σκηνή.

«Τους τελείωσαν όλους έναν-έναν γιατί αρνήθηκαν να ενωθούν. Αντί να υπηρετήσουν την πατρίδα ήθελαν να υπηρετήσουν το πολιτικό “εγώ” τους. Το αποτέλεσμα το είδαμε. Η περίπτωση Κανελλόπουλου είναι διαφορετική, όμως…».

Δείτε τι αποκαλύπτει για όλο το παρασκήνιο της λάθος αποφάσεις και τις ύποπτες ενέργειας που οδήγησαν 12 κόμματα του χώρο της δεξιάς να αποκλειστούν από τις εθνικές εκλογές επιτρέπονταν στο Κ.Μητσοτάκη να «ανασάνει» και να αποσυμπιεστεί από την πολιτική πίεση δύο εβδομάδες πριν από τις εθνικές εκλογές.

Και μία μάζα πολιτών να έχει μείνει κομματικά ασκεπής.

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, αφού αποκαλύπτει πολλά από αυτά που θα πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες πριν οδηγηθούν στην κάλπη.

Ν.Βασιλειάδης: Γιατί απέκλεισαν το 12% των ψηφοφόρων από τις κάλπες

 

 

Πηγή

Πηγή

Προβολές : 648


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα