Γιατί στο Μαξίμου άρχισαν να εξετάζουν ξανά το σενάριο συνεργασίας με τον Βελόπουλο. (ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Γιατί στο Μαξίμου άρχισαν να εξετάζουν ξανά το σενάριο συνεργασίας με τον Βελόπουλο. (ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)

4 Φεβρουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:358
Μοίρασέ το

 

Με έναν υπουργό, έναν αναπληρωτή υπουργό και τρία υφυπουργεία ο Μητσοτάκης καθαρίζει μια ακόμη τετραετία!

Οι προβλέψεις για το μετεκλογικό τοπίο που κάνουν στο Μαξίμου, βάσει υποθετικών σεναρίων! Το διχασμένο ΠΑΣΟΚ και η δύσκολη και ιδιότυπη συνεργασία με ΝΔ που μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες!

ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ…

Γι αυτό τον ρόλο τον έβαλε στη βουλή ο αόρατος μαριονετίστας πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας…

Υπογείως, πάντα κομμάτι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ήταν…

Φιλοεξουσιαστής και παραδόπιστος, είναι ικανός να πουλήσει και τη μάνα του…

Άνθρωπο που πουλάει την Πατρίδα που γεννήθηκε, θεωρείστε τον ικανό για τα πάντα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε πως έχει έρθει άνθρωπος εξ ΗΠΑ με πολλά εκατομμύρια ντόλαρς για να εξαγοραστούν πολλοί, εντός και εκτός κυνοβουλίου…

 

Γιατί στο Μαξίμου άρχισαν να εξετάζουν ξανά το σενάριο συνεργασίας με τον Βελόπουλο

Στη βάση υποθετικών σεναρίων για τα αποτελέσματα των εκλογών, οι αρμόδιοι για τον πολιτικό σχεδιασμό στο Μαξίμου επιχειρούν να κάνουν προβλέψεις για το μετεκλογικό τοπίο.

Σε περίπτωση κατά την οποία η Νέα Δημοκρατία δεν εξασφαλίσει αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις δεύτερες κάλπες που θα γίνουν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, τότε άμεση προτεραιότητα είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι διχασμένο και οποιαδήποτε απόπειρα του Νίκου Ανδρουλάκη να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία θα προκαλέσει παρενέργειες.

Είναι σίγουρο ότι μια ομάδα βουλευτών θα εγκαταλείψει άμεσα το κόμμα και θα τον καταγγείλει για συναλλαγή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ένα δεύτερο ενδεχόμενο είναι να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ πέντε με έξι βουλευτές και να συνεργαστούν με τη Νέα Δημοκρατία.

Μια τέτοια εξέλιξη όμως θεωρείται τοξική γιατί παραπέμπει σε πρακτικές αποστασίας.

Γι΄ αυτό στο Μαξίμου άρχισαν να εξετάζουν σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Μια συμμαχία με την «Ελληνική Λύση» δεν προκαλεί καμία απολύτως παρενέργεια, ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί τοξική.

Με έναν υπουργό, έναν αναπληρωτή υπουργό και τρία υφυπουργεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει αυτοδυναμία καθαρίζει για μια ακόμη τετραετία.

 

Πηγή

Προβολές : 358


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα