Γιατί τα ΜΩΡΑ στη Σκωτία ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ξαφνικά με ρυθμό 300% υψηλότερο από το κανονικό;

19 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

“Τα μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί, οι διαφημίσεις που προωθούσαν τα θανατηφόρα m-volια, είπαν στο κοινό ότι ήταν ασφαλές. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΖΩΗ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.”

 

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ…

Άλλο ένα κομμάτι στο εφιαλτικό παζλ των θανατηφόρων εμβολιασμών…

ΚΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ.

Αδυνατώ να συνειδητοποιήσω πως “μητέρες” είτε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, είτε κατά την διάρκεια της λοχείας τους, εμβολιάστηκαν με τόση ανευθυνότητα…

Πως θα δικαιολογήσουν αυτές “οι μητέρες”, τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΤΟΥΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Τα νεογέννητα μωρά στη Σκωτία πεθαίνουν με τριπλάσιο ποσοστό από το κανονικό και οι αρχές θέλουν να μάθουν γιατί.

Για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες, λέγεται ότι εμφανίζεται μια “ΠΟΛΥ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ” ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΒΡΕΦΩΝ, με το τελευταίο κύμα μόνο τον Μάρτιο να φτάνει τους 18 θανάτους βρεφών σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν το πρώτο κύμα, στο οποίο αναφέρθηκαν 21 θάνατοι νεογνών. (Σχετικό: Υπάρχει επίσης μια σημαντική άνοδος στους θανάτους ενηλίκων μεταξύ εκείνων που είναι “πλήρως m-volιασμένοι” για τον κοροναϊό της Γουχάν ή τον Covid-19.)

“Το ποσοστό νεογνικής θνησιμότητας ήταν 5,1 ανά 1.000 γεννήσεις γεννήσεων ζωντανών βρεφών τον Σεπτέμβριο και 4,6 ανά 1.000 τον Μάρτιο, έναντι μέσου όρου 1,49 ανά 1.000 το 2019”, ανέφερε η εφημερίδα The Herald.

Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ότι η τελευταία ΑΥΞΗΣΗ των ΘΑΝΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΥΧΑΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. Ωστόσο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΑΙΤΙΑ και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ότι η ΑΝΟΔΟΣ του Σεπτεμβρίου “ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ Μ-VOLIO: ΑΡΑΓΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ;

 

Το PHS δημοσίευσε μια έκθεση που παραδέχεται ότι στην πραγματικότητα, πρόσφατα έχει αυξηθεί η πρόσληψη των m-volίων κατά του Covid στις μέλλουσες μητέρες, γεγονός που υποδηλώνει μια σύνδεση.

Ο οργανισμός λέει επίσης ότι ένα “θετικό” αποτέλεσμα σε τεστ για τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο πρόωρου τοκετού, ωστόσο δεν υπάρχει “άμεση σύνδεση” μεταξύ των αυξήσεων του κορωνοϊού και αυτών των νέων θανάτων βρεφών.

Όσον αφορά την άνοδο των θανάτων τον Σεπτέμβριο, το PHS λέει ότι οι λοιμώξεις από τον Covid “δεν φάνηκε να έπαιξαν κάποιο ρόλο”. Λοιπόν, φταίνε τα τρυπήματα;

“Οι αριθμοί είναι πραγματικά ανησυχητικοί”, λέει η Δρ Sarah Stock από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, αν και η ίδια ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ για αυτούς.

Όλοι τους αποφεύγουν να θίξουν το προφανές: τα m-volια κατά του Covid.

Πόσες από τις μητέρες των νεκρών αυτών μωρών προχώρησαν στα τρυπήματα υπακούοντας στην κυβέρνηση; Γιατί αυτά τα δεδομένα δεν διερευνώνται και δεν δημοσιοποιούνται;

Θα ήταν συνετό να το λάβουμε υπόψη, ειδικά από τη στιγμή που οι δύο αυξήσεις θανάτων συνέβησαν τη στιγμή που δόθηκε το πράσινο φως στις ενέσεις Covid για να αρχίσουν να τρυπούν τα μπράτσα εγκύων γυναικών.

“Αυτό αποτελεί μυστήριο μόνο για τους ηλίθιους”, έγραψε κάποιος στο Summit.news σχετικά με τον προφανή ένοχο εδώ.

“Οι λεγόμενοι ειδικοί ή γιατροί ή ό,τι αποκαλούν τους εαυτούς τους είναι είτε πραγματικά ανόητοι είτε απλώς λένε ψέματα όπως τους έχει διαταχθεί. Ξέρουμε ότι είναι από τα τρυπήματα θανάτου. Κάνουν ακριβώς αυτό για το οποίο έχουν προγραμματιστεί”.

Ένας άλλος απάντησε ότι αυτοί οι λεγόμενοι γιατροί και ειδικοί μοιάζουν περισσότερο με σαμάνους και μάγισσες. Στην καλύτερη περίπτωση, δεν είναι τίποτα άλλο από τσαρλατάνοι, που είναι και ο σωστός όρος.

“Ακούγεται σαν αυτές οι μαμάδες να μεταφέρουν τις πρωτεΐνες στα παιδιά τους”, έγραψε ένας άλλος.

“Αυτό προειδοποίησε ο Καναδός γιατρός, Δρ Nagase, πριν από λίγο καιρό και η ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ τον έκλεισε αμέσως!” απάντησε ένας άλλος.

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι οι ενέσεις Covid ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΑΚΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ Μ-VOLΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, έγραψε κάποιος άλλος, τότε είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.

“Η τελευταία ανακοίνωση από την Pfizer ανέφερε ότι το τρύπημα δεν πρέπει να δίνεται σε έγκυες γυναίκες”, εξέφρασε κάποιος άλλος.

“Τα μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί, οι διαφημίσεις που προωθούσαν τα θανατηφόρα m-volια, είπαν στο κοινό ότι ήταν ασφαλές. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΖΩΗ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.”

Κάποιος άλλος επεσήμανε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το VAIDS (AIDS που προκαλείται από m-volια) που τελικά αρχίζει να επηρεάζει τα μικρά παιδιά που εκτίθενται στο περιεχόμενο των τρυπημάτων μέσω των μητέρων και των οικογενειών τους.

Τα τελευταία νέα σχετικά με τις ενέσεις κινεζικού ιού μπορείτε να βρείτε στο ChemicalViolence.com

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Summit.news

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,488


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα