Γιατί το σκάνδαλο Καϊλή είναι η κορυφή του παγόβουνου. Βαρυσήμαντο άρθρο που αποκαλύπτει με σαφήνεια, τι κρύβεται πίσω από την σύλληψη της Καϊλή...

Γιατί το σκάνδαλο Καϊλή είναι η κορυφή του παγόβουνου. Βαρυσήμαντο άρθρο που αποκαλύπτει με σαφήνεια, τι κρύβεται πίσω από την σύλληψη της Καϊλή...

12 Δεκεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,023
Μοίρασέ το

 

Τέσσερις επισημάνσεις που αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο στην υπόθεση Καϊλή και προμηνύει τσουνάμι εξελίξεων στις Βρυξέλλες.

Στα σχόλιά μου στις αναρτήσεις για το σκάνδαλο Καϊλή που αποτελεί το «Qatargate», έγραψα πολλάκις πως όχι μόνο αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, αλλά τη απαρχή να γκρεμιστεί στην ουσία όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση και να απαξιωθούν όλοι οι πολιτικοί και οι εμπλεκόμενοι θεσμοί, προκειμένου Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, να ολοκληρώσει τους στόχους της, δηλαδή την πλήρη υποταγή όλης της ανθρωπότητας…
Η πολιτική ανάλυση που ακολουθεί σ’ αυτό το βαρυσήμαντο άρθρο, θα πρέπει να δώσει σε όλους μας την εικόνα που μέχρι σήμερα, τα εγχώρια ΜΜΕ, έχουν αποκρύψει από τον ελληνικό λαό…
Και μην ξεχνάτε πως ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑ…
Καλλιόπη Σουφλή

Επισήμανση 1η: Το Βέλγιο ανέκαθεν αποτελούσε προτεκτοράτο των ΗΠΑ και οι Μυστικές Υπηρεσίες ελέγχονται πλήρως από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Επομένως και η έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ελέγχεται πλήρως από την CIA. Σιγά μην άφηναν οι αμερικανοί την ΕΕ «ακυβέρνητο καράβι» και να κατευθύνεται κάθε φορά όπου φυσάει ο άνεμος! Με κατεύθυνση των αμερικανών η ΕΕ έχει εντάξει επισήμως το κακόβουλο λογισμικό predator στους μηχανισμούς ασφάλειας της!

Επισήμανση 2η: Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Βελγικές υπηρεσίες εδώ και καιρό παρακολουθούν στενότατα την δράση εταιριών που δραστηριοποιούνται πέριξ του ευρωκοινοβουλίου και κάνουν λόμπινγκ για λογαριασμό Εθνών που βρίσκονται εκτός ΕΕ και αναζητούν επαφές καλές σχέσεις και διευκολύνσεις από την ΕΕ.

Μέχρι πριν ένα χρόνο η προσοχή των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αλλά και των Βρετανικών είχαν εστιάσει την προσοχή του στα λόμπινγκ Κινεζικών συμφερόντων. Η σχετική πολυετής έρευνα δεν έχει φτάσει στο τέλος της αν και έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι θύλακες που έχει αναπτύξει το Πεκίνο στην καρδιά της ΕΕ!

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία μπήκαν στο σκοπευτικό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στις Βρυξέλλες και τα λόμπινγκ που δούλευαν για λογαριασμό της Μόσχας!

Επισήμανση 3η: Μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία που βιαίως η Ευρώπη αποκόπηκε ενεργειακά από την Ρωσία, οι ΗΠΑ στρατηγικά επιχειρούν να ελέγξουν απολύτως την ενεργειακή διαχείριση της Ευρώπης και την τροφοδοσία υγροποιημένου αερίου.

Κοινώς οι ΗΠΑ αξιώνουν να κάνουν εκείνες κουμάντο για τις πηγές τροφοδοσίας και εξάρτησης της ΕΕ ως προς την ενεργειακή επάρκεια της γηραιάς Ηπείρου.

Στο σημείο αυτό υπεισέρχονται οι χώρες του Κόλπου οι οποίες έχουν ισχυρό ανταγωνισμό μεταξύ τους (Κατάρ – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και οι οποίες δαπανούν τεράστια πόσα για λόμπινγκ στην ΕΕ.

Επιπροσθέτως για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ήταν θέμα γοήτρου η αποκάλυψη χρηματισμού από το Κατάρ τόσο στην FIFA, όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη για την απόφαση διεξαγωγής του Μουντιάλ στην Αραβική Χερσόνησο και όχι στις ΗΠΑ που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον και θεωρούσαν ότι αξιοκρατικά έπρεπε να είχαν επιλέγει.

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αποφάσισαν λοιπόν να κουνήσουν τα αραβικά χαρτιά αυτή την περίοδο θεωρώντας ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή στην κορύφωση του χορού εκατομμυρίων πετρελαιοδόλαρων που σκορπούσε η Ντόχα στις Βρυξέλλες με όχημα το Μουντιάλ για να αποκτήσει την πολυπόθητη χρυσομένη βίζα για τα βουλευάρτα της Ευρώπης.

Σήμερα εξαρθρώθηκε το λόμπινγκ του Κατάρ, αύριο ίσως να έρθει η σειρά του λόμπινγκ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ή της Κίνας ή της Ρωσίας.

Επισήμανση 4η: Σε όλα τα λόμπινγκ των Βρυξελλών που εργάζονται υπέρ συμφερόντων τρίτων χωρών κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι συμμετέχουν και Έλληνες πολιτικοί – αξιωματούχοι της ΕΕ ή παράγοντες που πέρασαν από νευραλγικές κυβερνητικές και εθνικές θέσεις. Απομένει να δούμε τις επόμενες αποκαλύψεις ώστε γι ´ άλλη μια φορά να πέσουμε από τα …σύννεφα.

 

Δ.Β.

 

Πηγή

Προβολές : 1,023


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα