Γιατί όλα δείχνουν πως η «νόσος Χ» είναι σχεδιασμένη για το 2025!

Γιατί όλα δείχνουν πως η «νόσος Χ» είναι σχεδιασμένη για το 2025!

25 Ιανουαρίου, 2024 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,110
Μοίρασέ το

 

Τόση προετοιμασία και τόση χρηματοδότηση για την ασθένεια Χ δεν μπορεί να πάει χαμένη, κι επειδή μιλούν για βιοτροκρατία, οι μόνοι που έχουν συμφέρον απο κάτι τέτοιο είναι αυτοί που προσχεδίασαν και ΝΟχρηματοδότησαν αυτή την άγνωστη ασθένεια.

Οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους και να εξεγερθούν, πριν οι ψυχοπαθείς που έχουν καταλάβει τις θέσεις εξουσίας καταστρέψουν το κόσμο!

Γιατί όλα δείχνουν πως η «νόσος Χ» είναι σχεδιασμένη για το 2025!

 

Όπως γνωρίζουμε ο ΠΟΥ έχει δηλώσει ότι η «νόσος Χ» είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει και θα είναι πολύ πιο θανατηφόρα από τον κορωνοϊό με καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Γκεμπρεγεσούς δήλωσε ότι ο διεθνής οργανισμός έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή κάποια μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός ταμείου για την νέα πανδημία και ενός κόμβου μεταφοράς τεχνολογίας στη Νότια Αφρική για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων στη διανομή εμβολίων.

Ο Δρ. Stuart Ray, αντιπρόεδρος ιατρικής για την ακεραιότητα δεδομένων στο Τμήμα Ιατρικής του Johns Hopkins, είπε στο περιοδικό Fortune ότι «Ο σχεδιασμός στη δημόσια υγεία για τη «νόσος Χ» δεν είναι συνωμοσία, είναι απλά υπεύθυνος σχεδιασμός».

Αλήθεια ποιος μπορεί να τον πιστέψει, όταν με τα μέχρι στιγμής δεδομένα του παρελθόντως:

Ό,τι ισχυρίζονται ότι θα συμβεί, συμβαίνει με αξιοσημείωτη ακρίβεια και οι προγνωστικές τους ικανότητες γίνονται ευκολότερο να εξηγηθούν, αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότερες θανατηφόρες πανδημίες προκλήθηκαν μετά απο τέτοιους σχεδιασμούς.

Πρωτα απ όλα αυτό συνέβει το 2019 όταν ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, μαζί με τη σύζυγό του, που διευθύνει το πλουσιότερο και ισχυρότερο ίδρυμα στον κόσμο, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία Covid19, συνδιοργάνωσε μια άσκηση προσομοίωσης το “event 201” για μια παγκόσμια επιδημία.

Τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο youtube τεκμηριώνουν αυτή την άσκηση με το event 201, όλα όσα ισχυρίστηκαν, παρουσιάστηκαν με εξαιρετική ακρίβεια στο ξέσπασμα της “πανδημίας Covid19”.

Κάτι όμως που το κάνει ακόμα πιο πιθανό να δούμε αυτό το σενάριο το 2025, είναι η “πρόβλεψη” της Παγκόσμιας Τράπεζας. Πως ο COVID-19 θα συνεχίσει να μας απασχολεί μέχρι και τα τέλη Μαρτίου του 2025, τότε που ξεκινάει και η νέα πανδημία SPARS. Είναι δηλαδή πολύ πιθανό να μας ταλαιπωρούν με τον COVID προετοιμάζοντας μας για το ξέσπασμα μιας νέας πανδημίας.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης από το σάιτ της παγκόσμιας Τράπεζας στην παρακάτω πηγή που τοποθετεί το τέλος του Covid στις 31 Μαρτίου 2025, μάλιστα το αναφέρει ως πρόγραμμα…

Το 2017 ο Anthony Fauci έκανε μια πολύ περίεργη πρόβλεψη, ανακοίνωσε με σιγουριά ότι σε δύο χρόνια κατά την πρώτη θητεία του Προέδρου Τραμπ σίγουρα θα συμβεί ένα αιφνιδιαστικό ξέσπασμα μολυσματικής νόσου.

Προσέξτε την ημερομηνία του αποσπάσματος!

Το ίδιο συνέβει και με την αποτυχημένη προσπάθεια της “πανδημίας της ευλογιάς των πιθήκων”:

Αξιοσημείωτο είναι, πως το FDA είχε προβλέψει την ευλογιά των πιθήκων, μιας μέχρι τότε σπάνιας αρρώστιας και ενέκρινε εμβόλιο το 2019, πριν ακόμα κι απο την “πανδημία” του Covid19. Τότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε αγοράσει 13 εκκατομύρια απο αυτά τα εμβόλια!

Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα με τη «νόσος Χ»: Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates χρηματοδοτεί εκατομμύρια δολάρια σε νέου τύπου υπογλώσσια εμβόλια χωρίς βελόνα για άγνωστη ως τώρα νόσο Χ.

Τώρα πάμε πάλι στην “ευλογιά των πιθήκων”. Τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο σήμαναν κόκκινο συναγερμό κάνοντας λόγο για παγκόσμιο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων, αυτό συνεβει στα μέσα Μαΐου 2022.

Ακριβως ένα χρόνο πριν το διεθνές συνέδριο βιοασφάλειας στο Μόναχο διοργάνωσε μια προσομοίωση «παγκόσμιας πανδημίας που θα περιλαμβάνει ένα ασυνήθιστο στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων, αυτό θα ξεσπούσε μέσα Μαΐου 2022!

Άρα μιλάμε για μια ακόμα πετυχημένη προσομοίωση με εξαιρετική ακρίβεια!

Σε όλο τον κόσμο τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης προβάλαμε την ανακάλυψη και στην ουσία τους “πιάσαμε στα πράσα”. Ο κόσμος ήταν ήδη υπερβολικά κουρασμένος με τον Covid και ακόμα και οι πιο ευκολόπιστοι άρχισαν να πιστεύουν πως κάτι δεν πάει καλά…

Η κοινή λογική λέει, πως όταν για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το event 201) πέφτεις μέσα σε μια πρόβλεψη με τρομακτική ακρίβεια, τότε είσαι ή βιοτρομοκράτης ή μέντιουμ.

Γιατί το έτος 2025 είναι η πιο η πιθανή ημερομηνία για τη «νόσο Χ»

Το γεγονός ότι οι ίδιες παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις που διεξήγαγαν αυτήν την άσκηση βρίσκονται πίσω από την προσομοίωση Catastrophic Contagion είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό.

Ειδικά με τη συμπερίληψη του συγκεκριμένου έτους 2025 ως ημερομηνία έναρξης γιατί για το ίδιο έτος έχουν κάνει ακόμα μια προσομείωση απο το 2017 με τίτλο «SPARS Pandemic 2025 – 2028 – A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators» είναι μια προσομοίωση πανδημίας που έγινε επίσης απο το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, τον Οκτώβριο του 2017.

Το «SPARS Pandemic 2025 – 2028 – A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators», αναφέρει πως ένας νέος ιός θα μολύνει την ανθρωπότητα το 2025 και θα διαρκέσει 3 χρόνια μέχρι το 2028. Αξιοσημείωτο είναι το SPARS Pandemic 2025 – 2028, έγινε απο το ίδρυμα john Hopkins που πρωταγωνιστούσε και στο event201 αλλά και ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ιδρύματος είναι ο Bill Gates.

Το σενάριο ξεκινά τα μέσα Οκτωβρίου 2025, όπου αναφέρθηκαν τρεις θάνατοι μεταξύ των μελών της Εκκλησίας του St.Paul, στη Μinesota, εξού και το όνομα του ιού SPARS που ονομάστηκε έτσι απο τo σημείο “Saint Paul Area Association of Realtors” που βρέθηκε το πρώτο κρούσμα όπου αναγνωρίσθηκε.

Το σενάριο αναφέρει δύο από τα μέλη της εκκλησίας που επέστρεψαν πρόσφατα από ένα ιεραποστολικό ταξίδι στις Φιλιππίνες, όπου εκεί παρείχαν βοήθεια στα θύματα των περιφερειακών πλημμυρών. Το τρίτο μέλος ήταν η μητέρα ενός μέλους της εκκλησίας που είχε ταξιδέψει επίσης στις Φιλιππίνες με το γκρουπ της εκκλησίας.

Υποθετικό δημοσίευμα με ημερομηνία 2025 σχετικά με το σενάριο

Με βάση τα αναφερόμενα συμπτώματα των ασθενών, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης υπέθεσαν ότι είχαν πεθάνει από εποχική γρίπη, η οποία αναμενόταν να είναι ιδιαίτερα μολυσματική και διαδεδομένη το φθινόπωρο.

Ωστόσο αργότερα, οι εργαστηριακές δοκιμές ήταν αρνητικές στη γρίπη… και ένας αξιωματούχος του Υπουργείου Υγείας ανέφερε πως δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν τον αιτιολογικό παράγοντα.

Η ερευνητές έστειλαν τα κλινικά δείγματα των ασθενών στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), όπου οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι οι ασθενείς δεν είχαν γρίπη.

Τότε ήταν που ένας επιστήμονας του CDC θυμήθηκε ότι σε μια πρόσφατη αποστολή στη Νοτιοανατολική Ασία έκανε την εμφάνιση ενας νέου τύπου κορωνοϊός και έτρεξε να κάνει ένα τεστ RT-PCR του ιού του παγκρέατος.

Μια εβδομάδα αργότερα, η ομάδα του CDC επιβεβαίωσε ότι οι τρεις ασθενείς στην πραγματικότητα, μολύνθηκαν με ένα νέο κοροναϊό, το οποίο ονομάστηκε σύνδρομο οξείας αναπνευστικής οδού St. Paul Coronavirus (SPARS-CoV ή SPARS), μετά την πόλη όπου υπήρχε το πρώτο σύμπλεγμα περιπτώσεων όπου αναγνωρίσθηκε.

Κρατήστε αυτό το σενάριο, είναι πολύ πιθανό να το δούμε κάπως έτσι στο μέλλον!

Δείτε ένα απόσπασμα βίντεου απο το μέλλον του 2025… και ας δούμε αν και κατα πόσο αποδειχτεί αληθινό!

Το γεγονός ότι οι ίδιες παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις που διεξήγαγαν αυτήν την άσκηση βρίσκονται πίσω από την προσομοίωση Catastrophic Contagion είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό.

 

Ειδικά με τη συμπερίληψη του συγκεκριμένου έτους 2025 ως ημερομηνία έναρξης γιατί για το ίδιο έτος έχουν κάνει ακόμα μια προσομείωση απο το 2017 με τίτλο «SPARS Pandemic 2025 – 2028 – A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators» είναι μια προσομοίωση πανδημίας που έγινε επίσης απο το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, τον Οκτώβριο του 2017.

Τόση προετοιμασία και τόση χρηματοδότηση για την ασθένεια Χ δεν μπορεί να πάει χαμένη, κι επειδή μιλούν για βιοτροκρατία, οι μόνοι που έχουν συμφέρον απο κάτι τέτοιο είναι αυτοί που προσχεδίασαν και χρηματοδότησαν αυτή την άγνωστη ασθένεια.

Οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους και να εξεγερθούν, πριν οι ψυχοπαθείς που έχουν καταλάβει τις θέσεις εξουσίας καταστρέψουν το κόσμο!

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,110


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα