Γιατρός Που Υποστήριζε Τα Εμβόλια, Προειδοποιεί Το Κοινό Για Τη “Μεγάλη Συγκάλυψη” Των “Καταστροφικών Παρενεργειών

Γιατρός Που Υποστήριζε Τα Εμβόλια, Προειδοποιεί Το Κοινό Για Τη “Μεγάλη Συγκάλυψη” Των “Καταστροφικών Παρενεργειών

20 Δεκεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,081
Μοίρασέ το

 

Μια γιατρός υπέρ των εμβολίων που χορήγησε χιλιάδες ενέσεις αποφάσισε να μιλήσει και να προειδοποιήσει το κοινό για μια “μεγάλη συγκάλυψη” των “καταστροφικών παρενεργειών”, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και της καρδιακής ανακοπής που προκαλούνται από τις ενέσεις Covid mRNA.

Θετικό το ότι μια γιατρός μιλάει για τις παρενέργειες του σατανικού πραγματικά εμβολίου, ΑΛΛΑ…

Δεν διανοούμαι πως χιλιάδες απλοί πολίτες, χωρίς ιατρικές γνώσεις,  γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή πως αυτά τα εμβόλια θα επιφέρουν τρομακτικές παρενέργειες και θανάτους, κι αυτή, μια γιατρός δεν έψαξε να βρει στοιχεία ΠΡΙΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΙΑ…

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

PATRICIA HARRITY | Διάβαστε το εδώ.

 

Μια γιατρός υπέρ των εμβολίων που χορήγησε χιλιάδες ενέσεις αποφάσισε να μιλήσει και να προειδοποιήσει το κοινό για μια “μεγάλη συγκάλυψη” των “καταστροφικών παρενεργειών”, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και της καρδιακής ανακοπής που προκαλούνται από τις ενέσεις Covid mRNA.

Το άρθρο “Pro-Vax Doctor Blows Whistle, Warns Public About ‘Major Cover Up’ of ‘Devastating Side Effects’ was originally published by the People’s Voice.

Η Dr. Cornelia Tschanett, η οποία χορήγησε περίπου 4.000 εμβόλια στο ιατρείο της, αντιμετώπισε ένα ηθικό δίλημμα αφού διαπίστωσε ότι περίπου το δέκα τοις εκατό των ασθενών της ανέφεραν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους.

Ορμώμενη από ένα ανησυχητικό περιστατικό όπου ένας υγιής έφηβος που εμβολίασε παρουσίασε ξαφνική καρδιακή ανεπάρκεια, η Dr. Tschanett έφτασε σε ένα σημείο όπου ένιωσε αδυναμία να “συνεχίσει να εμβολιάζει εδώ”.

Αντί να συνεχίσει τους εμβολιασμούς, επέλεξε να μοιραστεί ανοιχτά τις ανησυχίες της, αμφισβητώντας την επικρατούσα αφήγηση ότι τα εμβόλια Covid mRNA είναι αναμφισβήτητα “ασφαλή και αποτελεσματικά”, όπως ισχυρίζονται οι κυβερνήσεις και οι σύμμαχοί τους στα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τη Dr. Tschanett, υπάρχουν χιλιάδες άλλοι γιατροί που μοιράζονται τις παρατηρήσεις της σχετικά με το εμβόλιο, ωστόσο φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά και την καριέρα τους και ότι θα τιμωρηθούν από τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία αν τολμήσουν να μιλήσουν για τις ανησυχίες τους.

Η ιστορία της Dr. Tschanett είναι τώρα μέρος ενός ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο “UN-SICHTBAR: Der Film Teil 1” (μεταφράζεται ως “INVISIBLE: The Film Part 1”). Στην ταινία, αποκαλύπτει ότι ένα συγκλονιστικό 10% των 4.000 ασθενών που αντιμετώπισε ανέφερε “προβλήματα μετά τον εμβολιασμό”.

“Υπήρχαν λίγες παρενέργειες, όπως είδαμε στην αρχή”.

Ωστόσο, η Dr. Tschanett αποκαλύπτει ότι οι ασθενείς της συνέχισαν να επιστρέφουν με παρενέργειες πολύ καιρό αφότου έκαναν τον εμβολιασμό.

“Αυτό έγινε σιγά σιγά όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια του έτους”, συνεχίζει η ίδια. “Μπορεί να μην παρατηρήσετε τόσο πολύ τις πρώτες περιπτώσεις ή να τις απορρίψετε ως μεμονωμένη περίπτωση”.

“Προς το τέλος του έτους, αυτό αυξήθηκε. Τότε όλο και περισσότεροι άνθρωποι έρχονταν με υποτιθέμενα παράπονα μετά τον εμβολιασμό. Και τότε αμφισβητείς λίγο τη δική σου αντίληψη”.

Η Dr. Tschanett αποκάλυψε ότι η ίδια και άλλοι γιατροί φοβόντουσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια των εμβολίων.

Η παντελής έλλειψη επιστημονικού διαλόγου γύρω από τους υπερβολικούς θανάτους και τις παρενέργειες των εμβολίων είναι η πιο σοκαριστική πτυχή όλης αυτής της ιστορίας για τη Dr. Tschanett.

“Οι άνθρωποι αναφέρουν τα ίδια παράπονα, όπως καρδιακές αρρυθμίες, παράλογη κόπωση, επίμονο μυϊκό πόνο και φλεγμονή των νεύρων. Αυτό στη συνέχεια έγινε σιγά σιγά αναπαραγώγιμο. Και μετά, φυσικά, προσπαθείς να αναζητήσεις και επιστημονικό λόγο”.

“Και αυτό ήταν σοκαριστικό για μένα ότι αυτό δεν ήταν δυνατό”.

Η Tschanett αποκάλυψε ότι όταν προσπάθησε να θέσει το θέμα σε άλλους γιατρούς και στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, την προειδοποίησαν να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

“Ήταν στην πραγματικότητα μια απολύτως δογματική και σίγουρη και ακλόνητη δήλωση: “Αυτό δεν προέρχεται από τον εμβολιασμό”.

“Και όσο περισσότεροι ασθενείς έρχονταν, τόσο μεγαλύτερη γινόταν η εσωτερική σύγκρουση για μένα – και για πολλούς γιατρούς που πραγματικά θέλουν το καλύτερο για τους ασθενείς τους”.

Η Dr. Tschanett εξήγησε ότι αποφάσισε να ξεσπάσει για το τι πραγματικά συμβαίνει στο παρασκήνιο, αφού ένας υγιής έφηβος ασθενής αρρώστησε σοβαρά μετά τον εμβολιασμό του.

” Παραδόξως, η πρώτη περίπτωση ήταν ένα 16χρονο αγόρι που έφτασε σε εμάς 48 ώρες μετά τη δεύτερη δόση με ναυτία και πίεση στο στήθος”, υπενθύμισε.

“Έκανα ηλεκτροκαρδιογράφημα και το ηλεκτροκαρδιογράφημα ήταν εντυπωσιακά αλλαγμένο – δεν ήταν δηλαδή φυσιολογικό για έναν 16χρονο. Στη συνέχεια τον στείλαμε στο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώστηκε μια μαζική μυοκαρδίτιδα της καρδιάς. Δόξα τω Θεώ, έγινε και πάλι καλά”.

Αλλά εκείνη ήταν η στιγμή που πραγματικά σταμάτησα. Γιατί οι άνθρωποι έρχονται ταυτόχρονα, μητέρες με τα παιδιά τους, νέοι άνθρωποι”, συνέχισε.

“Έχουν πει κυριολεκτικά πολύ συχνά τη φράση: “Δεν ξέρω τι είναι σωστό, εναποθέτω τη ζωή μου στα χέρια της”.

“Και αυτή η δύναμη της εμπιστοσύνης προκαλεί μια τεράστια ευθύνη για μένα προσωπικά να είμαι ειλικρινής. Δεν έχει καμία σημασία αν έχετε δει αυτή την υπόθεση μία ή δέκα φορές. Ο κίνδυνος υπάρχει- η σύνδεση είναι κενή”.

“Μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους σχετικά με αυτά που βλέπουμε και τις εμπειρίες που έχουμε. Ένα άτομο έχει αυτό το δικαίωμα αν αποφασίσει να υποβληθεί σε σωματική παρέμβαση”.

Η Tschanett εξηγεί ότι βίωσε τεράστιες πιέσεις από την κυβέρνηση και τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για να “εμβολιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους” με τις πειραματικές ενέσεις mRNA του Covid.

“Αυτό ήταν μια εσωτερική σύγκρουση για μένα, επειδή η κοινωνική πίεση να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να εμβολιαστούν όλες οι ηλικιακές ομάδες ήταν πολύ μεγάλη”, δήλωσε.

“Και από την άλλη πλευρά, η προσωπική εμπειρία ως γιατρός αυξήθηκε – ότι αυτό δεν είναι δυνατό χωρίς παρενέργειες”.

“Αυτή ήταν η στιγμή που σκέφτηκα στον εαυτό μου, δεν μπορώ να συνεχίσω να εμβολιάζω εδώ. Πρέπει να επιμείνω στην αλήθεια- πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτή την εμπιστοσύνη”.

“Πρέπει να είχαμε 300-400 άτομα που ήρθαν σε εμάς με την αίσθηση ότι είχαν προβλήματα μετά τον εμβολιασμό”.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Jon Rappoport : Η Μελέτη Για Τα Εμβόλια Που Θα Έπρεπε Να Είχε Προκαλέσει την Κατάρρευση της Αυτοκρατορίας

·
15 Νοε
Jon Rappoport : Η Μελέτη Για Τα Εμβόλια Που Θα Έπρεπε Να Είχε Προκαλέσει την Κατάρρευση της Αυτοκρατορίας

Μετάφραση: Απολλόδωρος 13 Νοεμβρίου 2023 | JON RAPPOPORT | Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Read full story

Αποχαιρετισμός στην Ιολογία – Έκθεση Eμπειρογνώμονα (Expert Edition)

·
23 Οκτωβρίου 2022
Αποχαιρετισμός στην Ιολογία - Έκθεση Eμπειρογνώμονα (Expert Edition)

Μετάφραση: Απολλόδωρος 15 Σεπτεμβρίου 2022 | Dr. Mark Bailey Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Read full story

Ο Jon Rappoport Για Την Ανάγκη Να Κινηματογραφηθεί Κάθε Βήμα Της “Aπομόνωσης Ιών” & Να Αποκαλυφθεί Τι Πραγματικά Συμβαίνει Μέσα Στα Εργαστήρια Ιολογίας

·
9 Δεκ
Ο Jon Rappoport Για Την Ανάγκη Να Κινηματογραφηθεί Κάθε Βήμα Της "Aπομόνωσης Ιών" & Να Αποκαλυφθεί Τι Πραγματικά Συμβαίνει Μέσα Στα Εργαστήρια Ιολογίας

Μετάφραση: Απολλόδωρος 8 Δεκεμβρίου 2023 | Jon Rappoport | Διάβαστε το εδώ Thanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Read full story

Δικτυογραφία :

Pro-Vax Doctor Blows Whistle, Warns Public About ‘Major Cover Up’ of ‘Devastating Side Effects’ – The Expose

Pro-Vax Doctor Blows Whistle, Warns Public About ‘Major Cover Up’ of ‘Devastating Side Effects’

 

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/d36



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,081


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα