Για ανελέητο ξυλοδαρμό της συζύγου του συνελήφθη πασίγνωστος «τηλεοπτικός» συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ!

Για ανελέητο ξυλοδαρμό της συζύγου του συνελήφθη πασίγνωστος «τηλεοπτικός» συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ!

6 Απριλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,021
Μοίρασέ το

 

 «Θα με σκοτώσει. Ελάτε γρήγορα» ούρλιαζε στο τηλέφωνο όταν πήρε το 100.

Για μια ακόμη φορά ξεφτιλίζονται αυτοί που υποτίθεται έχουν ταχθεί για την τάξη και την ασφάλεια του πολίτη…

Ο… “άντρας ο πολλά βαρύς”, έδειξε τον… “αντρισμό του” πάνω στη γυναίκα του…

Όχι “μάγκα μου” δεν σου τα έμαθαν καλά οι γονείς σου… Στην γυναίκα, δεν σηκώνεις χέρι…

Παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις σαν κύριος, αν έχεις διαφωνίες…Που μου θες να είσαι πρώτη μούρη και στην τηλεόραση, πουλώντας “τάξη και ηθική”…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Άρη Σπίνου
 

Για ξυλοδαρμό της συζύγου του συνελήφθη πριν λίγες μέρες αστυνομικός και συνδικαλιστής τη Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Το σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε περιοχή της Δυτικής Αθήνας!

 

 Μια γυναίκα τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ανέφερε πως έπεσε θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο έκπληκτοι διαπίστωσαν πως ο δράστης είναι συνάδελφός τους που υπηρετεί σε υπηρεσία της Ασφάλειας και μάλιστα συνδικαλιστής.

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ και αυτός μήνυσε την σύζυγό του για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Με εντολή του Εισαγγελέα ο συνδικαλιστής αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,021


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα