Για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος κλήθηκαν ως ύποπτοι στον Άρειο Πάγο οι 10+1 βουλευτές των Σπαρτιατών

Για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος κλήθηκαν ως ύποπτοι στον Άρειο Πάγο οι 10+1 βουλευτές των Σπαρτιατών

21 Νοεμβρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:218
Μοίρασέ το

 

Ετοιμάζονται στις 27 και 28 Νοεμβρίου να ζητήσουν προθεσμία από την Εισαγγελέα

Δεν μπορώ… θα σκάσω όταν βλέπω ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΗ Η… ΚΟΥΚΛΑΡΑ;;;

Τους έχω απαξιωμένους και τους Σπαρτιάτες και τον Κασιδιάρη, αλλά την ΑΔΙΚΙΑ, δεν την αντέχω…

Πού είδες μαρή όμορφη την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, όταν ο ίδιος ο Κασιδιάρης από τις 8 Ιουνίου, τη μέρα της γιορτής μου, τρομάρα του κι αυτού, βγήκε ξεκάθαρα και είπε πως στηρίζει τους Σπαρτιάτες;;;

Αυτά, δεν θα τα απαιτούσε ούτε πρωτοετής της Νομικής…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ.1. Για ένα πράγμα απορώ με τους βολευτές των Σπαρτιατών…: ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΣΤΙΓΚΑ;;;

 

 

 

Υ.Γ.2. Κασιδιάρη, φέρεις τεράστια ευθύνη για τη ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΙΓΚΑ…

ΒΓΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΗ… ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ…

 

 

Έτοιμοι να ζητήσουν (και να λάβουν) προθεσμία για να μελετήσουν τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον τους, είναι οι βουλευτές του κόμματος Σπαρτιάτες που έχουν κληθεί στις 27 και 28 Νοεμβρίου στον Άρειο Πάγο, για να καταθέσουν ως ύποπτοι για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος.

Οι δέκα βουλευτές των Σπαρτιατών και ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Φλώρος θα βρεθούν ενώπιον της Εισαγγελέως ΑΠ Γεωργίας Αδειλίνη για την υπόθεση και μόλις ενημερωθούν για τη δικογραφία, θα καταθέσουν το απολογητικό τους υπόμνημα, στο οποίο αναμένεται να αρνηθούν τις κατηγορίες για χειραγώγησή τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, η κ.Αδειλίνη διαπίστωσε ότι ενώ οι 10+1 ήταν υποψήφιοι και εξελέγησαν με τους Σπαρτιάτες, οι βουλευτές ήταν υποκινούμενοι και ελεγχόμενοι από τον Ηλία Κασιδιάρη.

.

  • Οι βουλευτές που παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη:

Αθανάσιος Χαλκιάς,
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς,
Γιώργος Μανούσος,
Αλέξανδρος Ζερβέας,
Ιωάννης Δημητροκάλλης,
Διονύσης Βαλτογιάννης,
Γιώργιος Ασπιώτης,
Μιχαήλ Γαυγιωτάκης,
Ιωάννης Κόντης,
Πέτρος Δημητριάδης, καθώς και
ο Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα των «Σπαρτιατών».

 

 

Πηγή

Προβολές : 218


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα