Για να γνωρίζετε, που πάνε τα χρήματα  ή τι γίνονται τα όπλα που στέλνει ο ψυχοπαθής Μητσοτάκης, στον ψυχοπαθή Ζελένσκι...

Για να γνωρίζετε, που πάνε τα χρήματα ή τι γίνονται τα όπλα που στέλνει ο ψυχοπαθής Μητσοτάκης, στον ψυχοπαθή Ζελένσκι...

6 Απριλίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,110
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι…

Ο Zelenskyy αποκτά το Highgrove House, πρώην κατοικία του βασιλιά Καρόλου για 20 εκατομμύρια λίρες

Ο Ζελένσκι της Ουκρανίας είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Highgrove House, του πρώην σπιτιού του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό το που πάνε τα όπλα και οι αποστρατικοποιήσεις των νησιών αλλά πλέον και τα εγχώρια…

Ο  ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΙΚΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ…

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τις πωλήσεις των ελληνικών όπλων, τις μοιράζεται με την οικογένεια Μητσοτάκη…

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΠΗ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ…

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ…

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Royal Purchase – Ο Volodymyr Zelenskyy είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Highgrove House, που ανήκε στο παρελθόν στον βασιλιά Κάρολο. Το Highgrove House, κοντά στο Tetbury στο Gloucestershire, χρησίμευε ως εξοχική κατοικία του βασιλιά Καρόλου Γ΄ ακόμη και μετά την ανάληψη του νέου του ρόλου ως βασιλεύων μονάρχης της Βρετανίας.

Αγοράστηκε το 1980 από τον τότε πρίγκιπα Κάρολο από τον Μορίς Μακμίλαν, γιο του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Χάρολντ Μακμίλαν. Κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του με την Νταϊάνα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οικογένεια περνούσε τα Σαββατοκύριακα στο Gloucestershire με τους πρίγκιπες William και Harry, πριν επιστρέψει στο παλάτι του Kensington.

Highgrove House, πωλήθηκε στον Zelensky της Ουκρανίας για 20 εκατομμύρια £
Highgrove House, πωλήθηκε στον Zelensky της Ουκρανίας για 20 εκατομμύρια £

Το 2024, ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ πούλησε την κατοικία του, έχοντας την ιδιοκτησία του για 44 χρόνια. Αυτό που εκ πρώτης όψεως προκαλεί έκπληξη είναι ότι ο νέος ιδιοκτήτης της βασιλικής περιουσίας είναι ο Volodymyr Zelensky, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας.

Ο Κάρολος ήταν ειλικρινής υποστηρικτής της Ουκρανίας από την αρχή της ευρείας κλίμακας εισβολής της Ρωσίας.

 

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο Βασιλιάς πραγματοποίησε μια ακρόαση με τον Volodymyr Zelensky στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Κάρολος Γ’ εξέδωσε ένα έντονα διατυπωμένο μήνυμα υποστήριξης προς την Ουκρανία, σε μια δήλωση με αφορμή τη δεύτερη επέτειο της εισβολής της Ρωσίας τον Φεβρουάριο του 2024. Το ασυνήθιστα άμεσο μήνυμα φαίνεται να είναι μια έκκληση συγκέντρωσης για να συνεχιστεί η διεθνής βοήθεια για την Ουκρανία.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν κοντά στην καρδιά του βασιλιά. Μπορεί να εξηγήσει τη φύση μιας ασυνήθιστης πώλησης της περιουσίας του Βασιλιά στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι – τον ​​οποίο ο Κάρολος Γ΄ πιθανώς βλέπει ως υπερασπιστή της δημοκρατίας.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη δήλωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την πώληση του σπιτιού στο Highgrove, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι η πώληση ολοκληρώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου 2024.

Ο Γκραντ Χάρολντ, ο πρώην μπάτλερ του Βασιλιά
Ο Γκραντ Χάρολντ, ο πρώην μπάτλερ του Βασιλιά

Ο Γκραντ Χάρολντ, ο πρώην μπάτλερ του Βασιλιά, ο οποίος εργάστηκε για τον Κάρολο Γ’ στο Χάιγκροβ από το 2004 έως το 2011, πιστεύει ότι οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κυρίας Ζελένσκα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 29 Φεβρουαρίου. Ανέφερε, «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα μπορούσε να είχε χαρίσει το σπίτι στον πατέρα του. Έτσι, ο Βασιλιάς ήταν μέσα στα δικαιώματά του να πουλήσει την περιουσία». Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κληρονόμησε το Χάιγκροουβ Χάουζ αφού ο Κάρολος ανέλαβε το νέο του ρόλο ως βασιλεύων μονάρχης της Βρετανίας.

Σύμφωνα με τον Grant Harrold, μια άλλη λεπτομέρεια που δείχνει ότι το Highgrove House έχει πλέον νέο ιδιοκτήτη είναι ότι τουλάχιστον 6 μέλη του προσωπικού του Highgrove έλαβαν ειδοποιήσεις απόλυσης στις 21 Μαρτίου.

Η Olena Zelenska και η Queen Consort Camilla
Η Olena Zelenska και η Queen Consort Camilla

 

Η βασιλική οικογένεια διατηρούσε πάντα μια λεπτή γραμμή μεταξύ της εξισορρόπησης των ιδιωτικών θεμάτων με την αποκάλυψη στο κοινό που εξυπηρετεί.

Η έλλειψη σαφήνειας σχετικά με την υγεία του Βασιλιά και η αποχώρησή του από τα δημόσια καθήκοντα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ακολουθούμενη από παρατεταμένη απουσία πληροφοριών για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον – όλα αυτά δείχνουν ότι το σάβανο μυστικότητας των βασιλιάδων είναι πιο ισχυρό από ποτέ.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,110


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα