Για να γνωρίζετε τι έρχεται σε ένα μήνα...  Jon Rappoport: Θα Μεταφράσω Τώρα τον Τελευταίο Σωρό από Περιττώματα Σκύλων που Δημοσιοποιήθηκαν Σχετικά με τη Συνθήκη του ΠΟΥ για την Πανδημία

Για να γνωρίζετε τι έρχεται σε ένα μήνα... Jon Rappoport: Θα Μεταφράσω Τώρα τον Τελευταίο Σωρό από Περιττώματα Σκύλων που Δημοσιοποιήθηκαν Σχετικά με τη Συνθήκη του ΠΟΥ για την Πανδημία

17 Απριλίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,420
Μοίρασέ το

 

Οι κυβερνήτες θα στριμωχτούν στον τοίχο. Και οι γενναίοι θα πρέπει τελικά να πουν:

“Αρνούμαστε να υπακούσουμε σε αυτές τις συμφωνίες του ΠΟΥ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τώρα, αν εσείς, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, θέλετε να μας αναγκάσετε, θα πρέπει να εισβάλλετε στα κράτη μας με στρατεύματα εδάφους.

Πώς νομίζετε, πώς πραγματικά πιστεύετε ότι ο λαός της Αμερικής θα δει και θα αντιδράσει σε μια τέτοια κίνηση;”.

 

 

https://truthcomestolight.com/wp-content/uploads/2023/03/standagainst.jpg

Έρχεται η ώρα που θα δοκιμαστούμε όλοι… και πολιτικές, και δικαστικές, και στρατιωτικές, και εκκλησιαστικές ηγεσίες, αλλά και εμείς οι λαοί…

Και επειδή όλες τις ηγεσίες τις ελέγχουν ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, μην περιμένετε αντιδράσεις…

 

Η επερχόμενη τρικομματική μας κυβέρνηση, θα επιβάλει στον λαό τον πλήρη εμβολιασμό…

Καιρός να τους δείξουμε τι τους περιμένει…
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ…

Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΕΜΕΙΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 Jon Rappoport | Διαβάστε το εδώ

 

Οι επερχόμενες “συμφωνίες” του ΠΟΥ εξαρτώνται από το να αποκτήσει η σαθρή υπογραφή του Joe Biden την αντισυνταγματική ισχύ μιας διεθνούς συνθήκης -αποκαλώντας την “συμφωνία”- παρακάμπτοντας την απαιτούμενη ψήφο των 2/3 της αμερικανικής Γερουσίας για την επικύρωση όλων των συνθηκών- και βάζοντας την Αμερική στο στόχαστρο κάθε φορά που ο ΠΟΥ αποφασίζει αυθαίρετα και αντιεπιστημονικά να κηρύξει νέες πανδημίες.

Υπό την απειλη του όπλου σημαίνει: μαζικά λουκέτα (καταστροφή της οικονομίας και εκατομμυρίων ζωών), υποχρεωτική μάσκα, αποστασιοποίηση και τεστ, ανίχνευση επαφών (εκτεταμένη επιτήρηση), νέα θανατηφόρα εμβόλια και εντολές που επιβάλλουν καθολικό εμβολιασμό.

Η κυβέρνηση Biden ανακοίνωσε τώρα ότι δεσμεύεται να υπογράψει αυτή τη “συμφωνία” του ΠΟΥ και να δεσμεύσει τις ΗΠΑ στις εντολές, οδηγίες και διαταγές του.

Η Pamela Hamamoto είναι η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΠΟΥ. Δεν ξέρω πώς είναι δυνατόν αυτό, αφού ο ΠΟΥ είναι μια ομάδα μη εκλεγμένων γραφειοκρατών. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η πρέσβειρα της Λέσχης Αυτοκινήτου ή των Οδοντιάτρων των ΗΠΑ για τα εμφυτεύματα ούλων βοοειδών. Αλλά η νομιμότητα και η νομιμοποίηση δεν αποτελούν προφανώς πρόβλημα.

Η Pamela Hamamoto λέει: “Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δεσμευτεί στη Συμφωνία για την Πανδημία, ώστε να αποτελέσει ένα σημαντικό στοιχείο της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής της υγείας για τις επόμενες γενιές. Η κοινή δέσμευση, οι κοινές φιλοδοξίες και οι κοινές ευθύνες θα βελτιώσουν σημαντικά το σύστημά μας για την πρόληψη, την προετοιμασία και την αντιμετώπιση μελλοντικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για πανδημίες”.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Πρέπει να βάλουμε όλες τις εθνικές κυβερνήσεις στο παιχνίδι. Αυτό ονομάζεται παγκοσμιοποίηση. Είναι ιατρική δικτατορία σε παγκόσμια βάση. Κλειδώνουμε τη Γερμανία, οπότε κλειδώνουμε την Ιταλία, την Ισπανία και ούτω καθεξής.

Η Pamela Hamamoto λέει: “Επιδιώκουμε μια Συμφωνία για την Πανδημία που θα ενισχύει τις ικανότητες, θα μειώνει τις πανδημικές απειλές που προέρχονται από ζωονόσους, θα επιτρέπει την ταχεία και πιο δίκαιη αντιμετώπιση και θα καθιερώνει βιώσιμη χρηματοδότηση, διακυβέρνηση και λογοδοσία, ώστε τελικά να σπάσει ο κύκλος του πανικού και της παραμέλησης”.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Εμείς δίνουμε τις εντολές και οι πληθυσμοί υπακούουν. Τα χρήματα γι’ αυτό θα ρέουν. Στο μέλλον. “Λογοδοσία” σημαίνει: Αν οποιαδήποτε εθνική κυβέρνηση προσπαθήσει να ξεφύγει από τη “συνθήκη”, θα αντιμετωπίσει αυστηρές τιμωρίες. Σπάζοντας τον κύκλο του πανικού και της αμέλειας σημαίνει: δημιουργούμε πανικό για “πανδημίες” και δεν αμελούμε να εμβολιάσουμε ούτε έναν άνθρωπο.

Η Pamela Hamamoto λέει: “Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αξιοποιήσουμε σε αυτό το σχέδιο σχετικά με αυτές τις προτεραιότητες. Ωστόσο, το σχέδιο δεν είναι ισορροπημένο προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης εις βάρος της πρόληψης και της ετοιμότητας. Ενώ πρέπει να αποφύγουμε την επανάληψη ουσιαστικών στοιχείων που περιέχονται στους ΔΥΑ [Διεθνείς Υγειονομικοί Κανονισμοί], όπως η επιτήρηση και οι συναγερμοί, πρέπει να συζητήσουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε καλύτερα την πρόληψη και την ετοιμότητα για πανδημία εδώ. Οι προσπάθειες αυτές θα πρέπει να είναι αμοιβαία υποστηρικτικές και συμπληρωματικές”.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: “Πρόληψη και ετοιμότητα” σημαίνουν: παγκόσμιο μήνυμα από τοίχο σε τοίχο, το οποίο ελέγχει και διαδίδει αέναη πορνογραφία φόβου για “ιούς”- λογοκρισία της ελευθερίας του λόγου που αποκαλύπτει την ψευδή επιστήμη και την κυβερνητική τυραννία- εξίσωση της κριτικής των κυβερνήσεων με την τρομοκρατία- οικονομική στήριξη των πολιτών από την κυβέρνηση, εφόσον οι εν λόγω πολίτες υπακούουν κατάπτυστα σε όλες τις ιατρικές (και άλλες) οδηγίες.

Η Pamela Hamamoto λέει: “Εκτιμούμε την εστίαση στην ισότητα στο Κεφάλαιο ΙΙΙ, αλλά συμφωνούμε επίσης ότι πρέπει να ενσωματωθεί καλύτερα σε όλο το σχέδιο. Το έργο μας πρέπει να είναι περιεκτικό και εφαρμόσιμο για τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας όλων των ανθρώπων. Η δέσμευση για “ισότητα” πρέπει να αντιμετωπίζει τις ανισότητες όχι μόνο μεταξύ των χωρών, αλλά και στο εσωτερικό τους”.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Πρέπει να σύρουμε τους μαύρους, καφέ, κίτρινους και κόκκινους ανθρώπους στο υποχρεωτικό ιατρικό πλαίσιο του υποχρεωτικού τοξικού εμβολιασμού και των υποχρεωτικών τοξικών φαρμάκων. Δεν ξεφεύγουν από την παγίδα. Θα πούμε ότι αυτές οι “σωτήριες” θεραπείες είναι δωρεάν, επειδή “οι υποβαθμισμένες κοινότητες” αξίζουν “ισότητα”. Δώστε μας τις στριμωγμένες μάζες σας, που λαχταρούν να εμβολιαστούν και γι’ αυτό τραυματίζονται και ξαφνικά πεθαίνουν.

Η Pamela Hamamoto λέει: “[Δεν πρέπει να έχουμε] “κοινές αλλά διαφοροποιημένες ευθύνες και ικανότητες””.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Κανένα έθνος δεν μπορεί να αποφασίσει πώς να προετοιμαστεί ή να χειριστεί μια κηρυγμένη πανδημία. Η όλη “συνθήκη” εξαρτάται από την ομοιόμορφη δράση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ακριβώς όπως, ας πούμε, σε μια στρατιωτική επιχείρηση.

Η Pamela Hamamoto λέει: “Τέλος, η Συμφωνία για την Πανδημία πρέπει να αντέξει στο χρόνο, ενώ παράλληλα θα βασίζεται στα διδάγματα από τις προηγούμενες πανδημίες. Με τη δημιουργία λύσεων που είναι ευέλικτες και προσαρμόσιμες, με τον καθορισμό δεσμεύσεων που είναι σαφείς όσον αφορά τα εναύσματα και τις ευθύνες και με την ενίσχυση του συντονισμού και των ικανοτήτων, μπορούμε από κοινού να οικοδομήσουμε μια ισχυρότερη παγκόσμια αρχιτεκτονική υγείας για όλους”.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αυτό είναι ένα στοιχείο για το τι πραγματικά ετοιμάζουμε. Οι λεπτομέρειες επιβολής της “συνθήκης” θα αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου, αλλά οι υπογραφές όλων των κυβερνητικών ηγετών, μόλις αποκτηθούν, αποτελούν μόνιμες εγγυήσεις συμμόρφωσης, μακριά στο μέλλον. Η Παγκοσμιοποίηση του ΠΟΥ θα μεταμορφωθεί σε μια απρόσωπη κουστωδία αόρατων, διεθνών, αρπακτικών γραφειοκρατών, που θα ελέγχουν και θα επιβάλλουν τη ζοφερή πορεία δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε ένα δρόμο ΤΟΞΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ που ξεκινά από τη μήτρα και προχωρά μέχρι το θάνατο. Εμείς είμαστε το ιατρικό καρτέλ. Δεν έχουμε πολιτικά ή κομματικά λάβαρα. Όπως θα συνειδητοποιήσετε, ΕΙΜΑΣΤΕ ο Γενναίος Νέος Κόσμος. Όλοι οι άνθρωποι είναι απλώς βιολογικές μηχανές προγραμματισμένες από τη Φύση. Θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε και να βελτιώνουμε αυτόν τον προγραμματισμό. Η αυθαίρετη ανακήρυξη πανδημιών είναι απλώς μια στρατηγική για την επίτευξη ενός είδους μακρόχρονης ΔΥΝΑΜΗΣ που δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα.

Αυτή είναι η αληθινή μετάφραση των κουράδων του σκύλου.

— Καλώς ήρθατε στην εκπομπή. Όταν ο Biden καθίσει και βάλει την υπογραφή του στη συμφωνία του ΠΟΥ, θα υπάρξουν δικαστικές υποθέσεις. Όλα τα είδη των δικαστικών υποθέσεων. Όπως θα έπρεπε. Κάποιες θα κατατεθούν από τους κυβερνήτες των πολιτειών και τους γενικούς εισαγγελείς τους, αφού το Σύνταγμα των ΗΠΑ απαριθμεί ΕΙΔΙΚΕΣ ομοσπονδιακές αρμοδιότητες – καμία δεν παρέχει στον Πρόεδρο το δικαίωμα να υπογράφει συνθήκες που φορούν τη μεταμφίεση “συμφωνιών”. Όλες οι υπόλοιπες εξουσίες επιφυλάσσονται για τις πολιτείες και τον λαό.

Αλλά πέρα από αυτές τις δικαστικές υποθέσεις, η τελική εφεδρεία είναι η ευθεία αντίσταση και εξέγερση από τους κυβερνήτες των πολιτειών ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Μην ξεγελιέστε και νομίζετε ότι μπορούμε να βασιστούμε στα δικαστήρια ή σε οποιονδήποτε άλλο νομικό μηχανισμό για να διασφαλίσουμε την ελευθερία μας.

Οι κυβερνήτες θα στριμωχτούν στον τοίχο. Και οι γενναίοι θα πρέπει τελικά να πουν: “Αρνούμαστε να υπακούσουμε σε αυτές τις συμφωνίες του ΠΟΥ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Τώρα, αν εσείς, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, θέλετε να μας αναγκάσετε, θα πρέπει να εισβάλλετε στα κράτη μας με στρατεύματα εδάφους. Πώς νομίζετε, πώς πραγματικά πιστεύετε ότι ο λαός της Αμερικής θα δει και θα αντιδράσει σε μια τέτοια κίνηση;”.

Όσοι πιστεύουν ότι “η πανδημία έχει τελειώσει” και ότι έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα, κάνουν μεγάλο, μεγάλο λάθος. Η σκηνική παραγωγή του COVID ήταν απλώς μια ακόμη φάση στον πόλεμο που διεξάγεται από την αρχή της ιστορίας:

Ελεύθερος; Ή Όχι Ελεύθερος;

Υπεύθυνος για τη ζωή σου; Ή μήπως άλλοι παίρνουν αυτή την ευθύνη για σένα και από σένα;

Θύμα; Ή ζωντανός και υπόλογος με τους δικούς σου ηθικούς όρους;

Στο χωνευτήρι, λέγεται ότι όλοι έχουν ένα σημείο θραύσης. Αν είναι έτσι, ποιο είναι το δικό σας; Μέχρι πού θα φτάσετε για να μείνετε σταθεροί και να μην υποχωρήσετε;

Οι περιστάσεις αναδύονται, κοιτάζετε τις βαθύτερες πεποιθήσεις σας και το ανακαλύπτετε.

Εμείς είμαστε η θεραπεία.

Αυτός είναι ο πόλεμος.


Δικτυογραφία :

Jon Rappoport: I Will Now Translate the Latest Pile of Dog Turds Issued Forth Concerning the WHO Pandemic Treaty – Truth Comes to Light

Jon Rappoport: I Will Now Translate the Latest Pile of Dog Turds Issued Forth Concerning the WHO Pandemic Treaty

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/jon-rappoport

Προβολές : 2,420


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα