Για να γνωρίζουμε τι μας φέρνει ο Π.Ο.Υ., με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ...

Για να γνωρίζουμε τι μας φέρνει ο Π.Ο.Υ., με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ...

13 Μαΐου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:819
Μοίρασέ το

 

«Περιέχει στρατόπεδα καραντίνας και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς»

Τι λέει πρώην σύμβουλος του Μ.Κλίντον για τη «Συνθήκη Πανδημίας» που φέρνει ο ΠΟΥ.

Οι λαοί και ο ελληνικός ανάμεσά τους, ούτε καν έχουν επίγνωση του τι έρχεται…
Η ψευτοπανδημία του κορονοϊού, ήταν το πρώτο ΣΟΚ… αυτά που έχουν υπογράψει οι … κυβερνώντες μας, θα είναι τα επόμενα στάδια  όπου τα πράγματα θα είναι πολύ πιο τραγικά… και ο κορονογιός, θα φαντάζει σαν παιδική χαρά… ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Τι είναι η «Συνθήκη Πανδημίας» που φέρνει ο ΠΟΥ – «Περιέχει στρατόπεδα καραντίνας και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες ένα προσχέδιο της πρώτης νομικά δεσμευτικής συνθήκης με σκοπό να διασφαλίσει ότι τα εμβόλια, τα φάρμακα και τα διαγνωστικά θα μοιράζονται πιο δίκαια σε όλο τον κόσμο σε μια επόμενη πιθανή πανδημία, αποφεύγοντας τις ανισότητες που παρατηρήθηκαν κατά την πανδημία της COVID-19.

Πρόκειται για τη λεγόμενη «Συνθήκη Πανδημίας» του ΠΟΥ, για την οποία έχουν εκφράσει πολλοί τις επιφυλάξεις της και οι προτάσεις της θα τεθούν ενώπιον του διοικητικού οργάνου του ΠΟΥ, της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, τον Μάιο του επόμενου έτους.

Όπως αναφέρουν αναλυτικά ενδιαφερόμενοι μελετητές και νομικοί, οι συμφωνίες αυτές απειλούν να αναδιαμορφώσουν ριζικά τη σχέση μεταξύ του ΠΟΥ, των εθνικών κυβερνήσεων και των ατόμων.

Οι συμφωνίες θα ενσωματώσουν στο διεθνές δίκαιο μια υπερεθνική προσέγγιση της δημόσιας υγείας από πάνω προς τα κάτω, στην οποία ο ΠΟΥ, ενεργώντας σε ορισμένες περιπτώσεις μέσω της αποκλειστικής διακριτικής ευχέρειας ενός ατόμου, του Γενικού Διευθυντή του εν προκειμένω, θα έχει την εξουσία να επιβάλλει σαρωτικές, νομικά δεσμευτικές οδηγίες στα κράτη μέλη και τους πολίτες τους, που κυμαίνονται από την επιβολή οικονομικών συνεισφορών από μεμονωμένα κράτη, έως την απαίτηση κατασκευής και διεθνούς διαμοιρασμού εμβολίων και άλλων προϊόντων υγείας, έως την απαίτηση παράδοσης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, την παράκαμψη των εθνικών διαδικασιών έγκρισης της ασφάλειας εμβολίων, γονιδιακών θεραπειών, ιατρικών συσκευών και διαγνωστικών, την επιβολή εθνικών, περιφερειακών και παγκόσμιων καραντίνας που θα εμποδίζει τους πολίτες να ταξιδεύουν και θα επιβάλλει ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες.

Ένα παγκόσμιο σύστημα για ψηφιακά «πιστοποιητικά υγείας» για την επαλήθευση της κατάστασης των εμβολίων ή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων θα καθιερωθεί, θα ενσωματωθεί και θα επεκταθεί ένα δίκτυο βιοεπιτήρησης, σκοπός του οποίου θα είναι ο εντοπισμός ιών και παραλλαγών που προκαλούν ανησυχία – και η παρακολούθηση της εθνικής συμμόρφωσης με τις πολιτικές οδηγίες του ΠΟΥ σε περίπτωση που υπάρχουν.

Για να γίνει επίκληση οποιασδήποτε από αυτές τις σαρωτικές εξουσίες, δεν θα απαιτείται «πραγματική» κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία στην οποία οι άνθρωποι θα υφίστανται μετρήσιμη βλάβη- αντίθετα, θα αρκεί ο ΠΟΥ, ενεργώντας κατά την κρίση του, να έχει εντοπίσει απλώς το «ενδεχόμενο» ενός τέτοιου συμβάντος.

Τον κώδωνα κρούει και η Dr Naomi Wolf, η οποία υπήρξε  πρώην πολιτικός σύμβουλος του Al Gore και του Bill Clinton η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:

«”Συνθήκη Πανδημίας ΠΟΥ”. Πρόκειται για πραγματική ανατροπή της εθνικής κυριαρχίας

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει, πως, αν αυτή η “Συνθήκη” περάσει, μπορεί αύριο να δούμε την κατασκευή στρατοπέδων καραντίνας σε κάθε πολιτεία.

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο από μια διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση  στην Αυστραλία.

Το πνεύμα της χώρας έχει διαλύσει δεν έχουν πλέον δημοκρατία και υπάρχουν  στρατόπεδα καραντίνας, όπου οι άνθρωποι μπορεί να σέρνονται έως και δύο χρόνια και να εμβολιάζονται παρά τη θέλησή τους και να κρατούνται μακριά από την υπόλοιπη κοινότητα, βάση της απόφασης  των αρχών Δημόσιας Υγείας».

 

 

Πηγή

Προβολές : 819


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα