Για να καταλάβετε ποιοι ασκούν επιρροή στη χώρα, στην εξουσία και τον φορολογούμενο πολίτη!  Οι πατρόνοι του κάθε Σχοινά και της κάθε Καϊλή που δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν κάθε καρυδιάς καρύδι για να επιτύχουν τους σκοπούς και τις επιδιώξεις τους!

Για να καταλάβετε ποιοι ασκούν επιρροή στη χώρα, στην εξουσία και τον φορολογούμενο πολίτη! Οι πατρόνοι του κάθε Σχοινά και της κάθε Καϊλή που δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν κάθε καρυδιάς καρύδι για να επιτύχουν τους σκοπούς και τις επιδιώξεις τους!

13 Δεκεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:329
Μοίρασέ το

 

Όταν «συστήματα», «κέντρα», εκδοτικά συγκροτήματα και επιχειρηματικά συμφέροντα πρότειναν τον Μαργαρίτη Σχοινά για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ- ΚΙΝΑΛ!

Με ποια ιδιότητα παρέστησαν στο γεύμα του Μπιν Σαλμάν στον Αστέρα Βουλιαγμένης Μαργαρίτης Σχοινάς και Εύα Καϊλή, όταν είναι γνωστή η ευαισθησία της ΕΕ σε μείζονος σημασία ζητήματα Δημοκρατίας;

 

 

 

 

Όταν αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε πως όλα αυτά τα κύμβαλα που υποτίθεται ασκούν πολιτική, αλλά και τα διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι ΠΙΟΝΙΑ, δηλαδή ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ των αθέατων μαριονετιστών, ίσως τους αφαιρέσουμε τη δύναμη που τους δίνουμε με την υποταγή μας σ’ αυτά…

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ…
ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ…
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ – ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ…
Πάρτε το χαμπάρι…
ΩΣ ΛΑΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ…
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ… ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Για να καταλάβετε ποιοι ασκούν επιρροή στη χώρα, στην εξουσία και τον φορολογούμενο πολίτη!  Οι πατρόνοι του κάθε Σχοινά και της κάθε Καϊλή που δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν κάθε καρυδιάς καρύδι για να επιτύχουν τους σκοπούς και τις επιδιώξεις τους!

Σε ανύποπτη χρονική στιγμή και επί τη ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν, είχαμε αποκαλύψει ότι στο γεύμα του Άραβα ηγέτη που παρέθεσε στον Αρίωνα του Four seasons της Βουλιαγμένης όπου και διέμενε, παρίσταντο η Εύα Καϊλή και ο Μαργαρίτης Σχοινάς, αμφότεροι αντιπρόεδροι της ΕΕ και με ευαισθησίες στα αραβικά ζητήματα, ιδιαιτέρως του Κατάρ!

Επί του προκειμένου όπως προκύπτει από την δημοσιοποίηση του γεύματος στον Αστέρα Βουλιαγμένης (Four Seasons) όπου και διέμενε ο διάδοχος του θρόνου της ηγέτιδας αραβικής δύναμης, μεταξύ των συνδαιτημόνων του τραπεζιού, πέραν του πρωθυπουργού που ευλόγως παρίστατο αφού πρόκειται για επίσημη επίσκεψη αρχηγού κράτους κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, βρίσκονταν από ελληνικής πλευράς και ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η Εύα Καϊλή!

Το γεγονός αυτό, της παρουσίας δύο Ελλήνων (πολιτικών προσώπων) εγείρει ερωτήματα, τόσο ως προς την επίσημη ιδιότητα υπό την οποία παρέστησαν, όσο και σε σχέση με τον θεσμικό ρόλο τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία έχει σταθεί κριτικά απέναντι στην κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας με αφορμή τη δολοφονία Κασόγκι καθώς και μείζονος σημασίας ζητήματα Δημοκρατίας, για τα οποία η ΕΕ είναι ευαισθητοποιημένη!

Επιπροσθέτως μεγάλης σημασίας αραβικά ζητήματα όπως το παγκόσμιο κύπελλο στο Κατάρ έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο της κοινής γνώμης αλλά και των αρχών!

Στο τραπέζι στον Αστέρα παρέστη μεταξύ άλλων και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, στον οποίο σημειώνεται ότι ο ιταλικός τύπος έχει ασκήσει δριμεία κριτική με αφορμή την παροχή υπηρεσιών αντί αμοιβής προς την Σαουδική Αραβία!

Δείγμα της ευρύτερης κοινωνικής δημοκρατικής ευαισθησίας στη γείτονα χώρα!

Ποιος κάλεσε λοιπόν Μαργαρίτη Σχοινά και Εύα Καϊλή στο γεύμα με τον Μπιν Σαλμάν και υπό ποια ιδιότητα (θεσμική;) παρευρέθηκαν;

Καθίσταται επομένως αντιληπτό, ότι επιμένουμε ως προς τον ρόλο και τις σχέσεις του Μαργαρίτη Σχοινά με την Εύα Καϊλή και τον αραβικό κόσμο του πλούτου, δεδομένου ότι «συστήματα», συγκροτήματα, μεγαλοδημοσιογράφοι, διευθυντάδες και άλλοι πολλοί θεσμικοί και εξωθεσμικοί προωθούσαν και «έσπρωχναν» με κάθε τρόπο την υποψηφιότητα Σχοινά ως τεχνοκράτη πρωθυπουργού κοινής αποδοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ- ΚΙΝΑΛ!

Πού πρέπει σήμερα όλοι αυτοί να κρυφτούν;

Για να καταλαβαίνετε ποιοι ασκούν επιρροή στη χώρα, στην εξουσία και τον φορολογούμενο πολίτη!

Οι πατρόνοι του κάθε Σχοινά και της κάθε Καϊλή που δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν κάθε καρυδιάς καρύδι για να επιτύχουν τους σκοπούς και τις επιδιώξεις τους!

 

Πηγή

Προβολές : 329


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα