(Για να καταλάβετε πόσο ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!)  Τα γυρνάει τώρα ο Ανδρουλάκης και λέει ΝΑΙ σε συνεργασία με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ αρκεί να μην είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας

(Για να καταλάβετε πόσο ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!) Τα γυρνάει τώρα ο Ανδρουλάκης και λέει ΝΑΙ σε συνεργασία με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ αρκεί να μην είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας

18 Νοεμβρίου, 2022 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:985
Μοίρασέ το

 

 

 Το ποσοστό που τον σόκαρε

 

 

 

Βρε, όταν σας λέω πως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΣΥΜΜΟΡΙΑ, να με πιστεύετε…

Το Ανδρουλάτσι, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΑΣΚΕΝΑΖΑΤΣΙ ΙΟΥΔΑΪΚΑΤΣΙ… δεν μας λέει καλλίτερα σε τι γλώσσα μιλούσε με κάποιους στα τηλέφωνα και τον έπιασε ο κοριός των υποκλοπών;;;

Γιατί έτσι λέει ο μπεκρούλιακας, βαψομαλλιάς, ανορθόγραφος, δημοσιοκάφρος του Ανδρέα Παπανδρέου…

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΠ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ” ΑΠ’ ΤΑ ΟΒΡΑΙΙΚΑ,  ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε… το έχει δηλώσει το ασκεναζοκρητικάτσι… ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ…

 

Αλλαγή πλεύσης στον δρόμο προς τις εκλογές σηματοδοτούν οι πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη αλλά και οι κινήσεις του Ν. Ανδρουλάκη το τελευταίο διάστημα. Ενώ μέχρι πρότινος υπογράμμιζε την απόφασή του για αυτόνομη πορεία, αρνούμενος (αποφεύγοντας) να μπει σε συζητήσεις ως προς τις μετεκλογικές διεργασίες…

Εσχάτως, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας κυβερνητικής συνεργασίας με ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα, υπό όρους και προϋποθέσεις.

Πολιτικοί αναλυτές κάνουν λόγο για ομαλή προσαρμογή στην πραγματικότητα και επιστροφή του κ. Ανδρουλάκη στον δρόμο του ρεαλισμού. Και αυτό δεδομένου ότι οι πιθανότητες αυτοδύναμης κυβέρνησης, ακόμη και μετά τις επαναληπτικές εκλογές, εκμηδενίζονται προϊόντος του χρόνου.

Κατά συνέπεια, ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας δύο ή περισσότερων κομμάτων θα καταστεί μονόδρομος.

Ως εκ τούτου, ο κ. Ανδρουλάκης γνωρίζει καλά ότι το βράδυ των εκλογών θα βρεθεί αντιμέτωπος με το εξής δίλημμα: Να συμπράξει στη συ­γκρότηση κυβέρνησης έστω και με αρκετές επιφυλάξεις ή να αρνηθεί και με τη στάση του αυτή να συμβάλει στο πέρασμα της χώρας στην ακυβερνησία και στην αστάθεια.

Πολύ δύσκολα θα αναλάβει το ρίσκο και το κόστος της δεύτερης επιλογής.

Σε μια προσπάθεια να αντικρούσει την κριτική που θα δεχθεί για την αλλαγή γραμμής, ο κ. Ανδρουλάκης σκοπεύει να θέσει σαφείς και απαράβατους όρους.

Ο πλέον βασικός: Επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας δεν θα είναι ούτε ο Κυρ. Μητσοτάκης ούτε ο Αλ. Τσίπρας.

Παράλληλα θα επιδιώξει να βάλει έντονο το στίγμα του στην πολιτική που θα υλοποιήσει η συγκεκριμένη κυβέρνηση και θα αποτελεί τμήμα των προγραμματικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ.

Στο ίδιο πλαίσιο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης θα διεκδικήσει να έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη συγκεκριμένων τομέων με την ανάληψη κομβικών υπουργείων.

Σε αυτά περιλαμβάνεται το Υγείας, το Εργασίας, το Παιδείας και ένα – δύο ακόμη.

Ωστόσο, για να συμβούν όλα τα παραπάνω, θα πρέπει το Κίνημα στις εθνικές εκλογές να καταγράψει ένα υψηλό ποσοστό, υψηλότερο από αυτό που του δίνουν αυτήν τη στιγμή οι δημοσκοπήσεις. Ένα ποσοστό που θα του δίνει το δικαίωμα (δυνατότητα) να θέσει τους όρους του και, το κυριότερο, να τους επιβάλει. Στη Χαριλάου Τρικούπη το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά, εξ ου και έχουν βάλει τον πήχη στο 15%.

 

Όχι σε δεύτερες εκλογές!

Κεντρική πολιτική επιδίωξη του ΠΑΣΟΚ θα είναι να σχηματιστεί κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές, ώστε να μη χρειαστεί να στηθούν κάλπες και δεύτερη φορά. Θα αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία ούτως ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειες που θα γίνουν στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.

Στη Χαριλάου Τρικούπη φοβούνται ότι αν η χώρα οδηγηθεί σε επαναληπτικές εκλογές, η πόλωση που θα επικρατήσει μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι χωρίς προηγούμενο.

Με ορατό τον κίνδυνο μέρος των ψηφοφόρων του Κινήματος να μετακινηθεί προς τη μία ή την άλλη πλευρά προκειμένου να αναδειχθεί νικητής στις εκλογές και να σταματήσει η ακυβερνησία. Σε αυτήν την περίπτωση, ο… μεγάλος ηττημένος των εκλογών θα είναι το ΠΑΣΟΚ.

 

Πηγή

Προβολές : 985


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα