Για να λειτουργήσει η «πράσινη ατζέντα» των ελίτ, πολλοί άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν

Για να λειτουργήσει η «πράσινη ατζέντα» των ελίτ, πολλοί άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν

20 Οκτωβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:513
Μοίρασέ το

 

Μύθος το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής

Είναι ΣΚΟΠΙΜΟ: Το παραμύθι «Κλιματική Αλλαγή» είναι απλώς μια δικαιολογία για να καταστρέψουμε τη φυσική δομή που κρατά ζωντανό τον πολιτισμό.

By Ethan Huff
11/05/2022

Σχεδόν όλα όσα λέγονται για την «κρίση της κλιματικής αλλαγής» είναι μια απάτη που έχει σχεδιαστεί για να αποδομήσει την κοινωνία μέσω μιας «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και να εισαγάγει τη νέα εποχή που οραματίζονται οι «ελίτ».

Εάν αφιερώσετε πραγματικά χρόνο για να σκεφτείτε τι συνεπάγεται κάθε στοιχείο της «πράσινης» ατζέντας, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι όλα συνεπάγονται την καταστροφή του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Η εξάλειψη των ορυκτών καυσίμων, για παράδειγμα, θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει άλλο λίπασμα για την καλλιέργεια τροφίμων. Θα διασφαλίσει επίσης ότι τα τρόφιμα δεν θα μπορούν να περάσουν από το αγρόκτημα στο πιρούνι, καθώς ένα ηλεκτρικό ημι-φορτηγό δεν θα έχει τη δυνατότητα να τα διανείμει σε όλη τη χώρα χωρίς συνεχή «ανεφοδιασμό» – επιπροσθέτως, ηλεκτρικά ημιφορτηγά δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν ποτέ .

Έπειτα, υπάρχει το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), αυτό το «κακό» μόριο αερίου στον αέρα που τυχαίνει να κάνει τα φυτά να αναπτυχθούν. Χωρίς αυτό, δεν θα υπήρχε πλέον ζωή στον πλανήτη. (Σχετικό: Το CO2 δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με τα κλιματικά πρότυπα.)

Αποδεικνύεται ότι ένα μεταβαλλόμενο κλίμα είναι επίσης απολύτως φυσιολογικό, παρά την κάθε προσπάθεια της κλιματικής ταξιαρχίας να το ζωγραφίσει ως συνέπεια του μετεωρισμού των αγελάδων και της ανθρώπινης ύπαρξης.

Εάν το κλίμα δεν άλλαζε ποτέ, δεν θα λειτουργούσε σωστά για να συντηρήσει τη ζωή. Έτσι για άλλη μια φορά, η ατζέντα για το κλίμα εκτίθεται ως ούσα κατά της ζωής, που είναι το μόνο που ήταν πάντοτε.

Τα ορυκτά καύσιμα τροφοδοτούν τον κόσμο· χωρίς αυτά, όλα θα καταρρεύσουν.

Ο πλήρης και ολοκληρωμένος πράσινος μετασχηματισμός είναι ακόμα λίγο μακριά, αν και όχι τόσο μακριά όσο θα μπορούσαν να πιστεύουν πολλοί, ειδικά με μια επικείμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση στον ορίζοντα.

Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι η οικονομική κατάρρευση συμβαίνει ήδη, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη στο πλήρες αποκορύφωμά της. Πραγματικά άρχισε να επιταχύνεται όταν ξεκίνησε η επιχείρηση του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19), ακολουθούμενη από την επιχείρηση πολέμου στην Ουκρανία.

Ένα-ένα τα ντόμινο πέφτουν εξαιτίας αυτών και άλλων προγραμματισμένων γεγονότων, τα οποία συμβαίνουν όλα  με τη σειρά για να μεγιστοποιήσουν τις συνέπειες αυτού που ήδη βρίσκεται σε κίνηση.

Σχετικά με τον μετασχηματισμό σε «πράσινη» ενέργεια,  αυτός επίσης παίζει ρόλο σε αυτό το παγκόσμιο δράμα. Η Wall Street Journal μόλις ανέφερε ότι φέτος αναμένονται ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας όχι μόνο στην Καλιφόρνια και το Τέξας, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Αποδεικνύεται ότι η απενεργοποίηση του άνθρακα, του πετρελαίου και της πυρηνικής ενέργειας και η αντικατάστασή τους με ηλιακούς συλλέκτες και μεγάλες, πετρελαιοκίνητες (ειρωνικό, έτσι δεν είναι;) ανεμογεννήτριες δεν παρέχει αρκετή ενέργεια για να συνεχίσουν τα πράγματα.

Ακριβώς όπως με όλες τις άλλες πτυχές της «πράσινης» ατζέντας, υπάρχει πάντα κατά κάποιο τρόπο υπερβολική ζήτηση και όχι αρκετή προσφορά, η πρόταση είναι ότι πολλοί άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν – και σύντομα – για να λειτουργήσει.

Πηγαίνοντας πράσινοι σημαίνει μαζική ερήμωση, με άλλα λόγια, που για άλλη μια φορά γίνεται εμφανές διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές του τι συνεπάγεται η ατζέντα. Όσο ρυπογόνα κι αν είναι, τα ορυκτά καύσιμα είναι αυτά που δίνουν ενέργεια στον κόσμο. Χωρίς αυτά, ο κόσμος απλώς σταματά.

Αυτός φαίνεται να είναι ο στόχος, στην πραγματικότητα: να σταματήσει ο κόσμος – τουλάχιστον ο κόσμος όπως τον ξέρουμε σήμερα ότι είναι. Καθώς προχωρούν στην εγκαινίαση της νέας τους εποχής – ή τουλάχιστον προσπαθούν να το κάνουν – όλο και περισσότερα από αυτά που κάνουν αυτή τη ζωή βιώσιμη θα εξαφανιστούν μέχρι να μείνει τίποτα.

«Το CO2 δεν είναι απλώς ένα υποπροϊόν της αναπνοής», έγραψε κάποιος στο Natural News, προσφέροντας περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχεία ενάντια στη ζωή της ατζέντας κατά του CO2.

«Το σώμα μας χρησιμοποιεί το CO2 σε νευρολογικές λειτουργίες. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να πεθάνει η ζωή των φυτών, θα είστε νεκροί αμέσως χωρίς αυτό».

Τα τελευταία νέα σχετικά με την παραφροσύνη της κλιματικής αλλαγής μπορείτε να βρείτε στο Climate.news.

Οι πηγές γι’ αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ClimateDepot.com
NaturalNews.com

geoengineering.news

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Πηγήhttps://www.seferou-maria.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%ad%ce%bd%cf%84/

Προβολές : 513


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα