για να σπάσουμε το  κλείδωμα της ψυχής... (3 βίντεο και μια ταινία)

για να σπάσουμε το  κλείδωμα της ψυχής... (3 βίντεο και μια ταινία)

30 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:201
Μοίρασέ το

 

Η ζωή  σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θέλει μια ανάσα δροσιάς…

… μια βαθιά αναπνοή γαλήνης…

… θέλει αγάπη…

…  θέλει βόλτα σε μια παραλία με το φεγγάρι να φωτίζει τα βήματά μας…

…  θέλει ελπίδα και αισιοδοξία…

Έτσι, για να σπάσουμε το  κλείδωμα της ψυχής και τα δεσμά που μας επιβάλλουν…

…  για νάμαστε ελεύθερες ψυχές…

… λεύθερα περιστέρια στο πέταγμά μας…

 

καλησπέρα…η αγάπη είναι ο μεγάλος αλχημιστής… μετατρέπει τα πάντα σε… χρυσαφένια χαμόγελα και καρδιοχτύπια, που τα ζεις στην πράξη κι όχι στην φαντασία σου…

 

Καλλιόπη

μουσικά φτερουγίσματα εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

Προβολές : 201


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα