Για να σωθεί η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ...

Για να σωθεί η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ...

31 Οκτωβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:264
Μοίρασέ το

 

 

Όταν η Ν.Μπακογιάννη ήταν «αγκαζέ» με τον Α.Πάτση στην ίδρυση της δικηγορικής εταιρείας του στην Κωνσταντινούπολη

Έκανε μπίζνες και στην Τουρκία!

Ακόμα δεν καταλάβατε πως ο Πάτσης, ήταν ο … “μπροστινός” της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΡΛΕΟΝΕ;;;
Αυτή τη σκατοφαμίλια, αν δεν την ταϊσεις με χρήμα, ούτε που θα γυρίσει να σε κοιτάξει…
Πολύ έξυπνος στις λαμογιές και τις απατεωνιές, αλλά τελείως ηλίθιος, ώστε να μην καταλάβει πως οι Μητσοτάκηδες που τον ανέβασαν ψηλά, οι Μητσοτάκηδες θα τον γκρέμιζαν και θα έκαναν πως δεν τον γνωρίζουν…
Μην ανησυχείτε, παίδες…στα μαλακά θα πέσει… με μια δικαστική εξουσία μέσα στα σκατά, με λίγα “γδαρσίματα” θα σωθεί…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Και για να μην το ξεχάσω…
Ο Πάτσης,ήταν ΠΑΣΟΚος και μάλιστα συνδικαΛΗΣΤΗΣ του ΠΑΣΟΚ…
Όσο για δικηγόρος… οι κακές γλώσσες λένε πως δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο…
Υ.Γ.2. Και ο τουρκοσιωνιστής Βοθρολομαίος στη φωτογραφία… κι αυτό λέει πολλά…  για τις πλάτες που έχει ο Πάτσης… 

Στη Νέα Δημοκρατία πολύ εύκολα όλοι έκαναν πως δεν θυμούνταν ή δεν γνώριζαν τον Ανδρέα Πάτση.

Αλλά τελικά όχι μόνο το γνώριζαν αλλά και τον βοηθούσαν και στις «δραστηριότητες» του οι οποίες δεν περιορίζονταν μόνο εντός Ελλάδος αλλά πραγματοποιούνταν και στο εξωτερικό αφού ο πολυσχιδής δικηγόρος είχε δημιουργήσει ελληνοτουρκική δικηγορική εταιρεία στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Κυριακάτικη Δημοκρατία, η οποία παραθέτει φωτογραφικό υλικό, «στις 2 Μαρτίου 2015, πέντε εβδομάδες μετά την επανεκλογή της στη Βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στην Τουρκία.

Τότε δεν ήταν ούτε υπουργός Εξωτερικών, όπως παλαιότερα, ούτε καν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αφού η Ν.Δ. είχε χάσει τις εκλογές.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, όμως, μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο ταξίδεψαν μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Για ποιον λόγο; Για να δώσει η βουλευτής το «παρών», χαμογελαστή, δίπλα στον Ανδρέα Πάτση! Και να «ευλογήσει» την καινούργια του μπίζνα.

 Ο κήπος του Σαμπαντζί, του σπουδαιότερου ιδιωτικού μουσείου της Κωνσταντινούπολης, είχε στολιστεί για χάρη του Έλληνα δικηγόρου. Το χαρμόσυνο κλίμα υπήρχε για την ίδρυση της ελληνοτουρκικής δικηγορικής φίρμας που θα ανήκε στον Ανδρέα Πάτση και τον Τούρκο δικηγόρο Οκάν Χεμσινλίογλου.

To ελληνοτουρκικό γραφείο ονομάστηκε «Bosphorus Legal and Business Advisory, International Law Firm»».

Και καταλήγει το δημοσίευμα: «Γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν εκεί, καθήμενη δίπλα στον Πάτση, για μια απλή επιχειρηματική πρωτοβουλία δύο δικηγόρων;».

 

Πηγή

Προβολές : 264


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα