Για πρώτη φορά επιστημονικό περιοδικό «σπάει» την ομερτά και δημοσιέυει μελέτη νεκροψίας που ο θάνατος αποδίδεται στην τοξική ακίδα του εμβολίου της Pfizer!

Για πρώτη φορά επιστημονικό περιοδικό «σπάει» την ομερτά και δημοσιέυει μελέτη νεκροψίας που ο θάνατος αποδίδεται στην τοξική ακίδα του εμβολίου της Pfizer!

8 Οκτωβρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,130
Μοίρασέ το

 

Αυτή η νεκροψία είναι πολύ σημαντική γιατι επιβεβαιώνει πολλούς επιστήμονες όπως τον Δρ. Μπαγκντί που είχε αναφέρει νεκροψίες όπου οι τοξικές ακίδες βρέθηκαν σε όλα τα όργανα με οξείες φλεγμονώδεις αντιδράσεις.

Για πρώτη φορά επιστημονικό περιοδικό «σπάει» την ομερτά και δημοσιέυει μελέτη νεκροψίας που ο θάνατος αποδίδεται στην τοξική ακίδα του εμβολίου της Pfizer!

Σπάζοντας την ομερτά, ο Δρ Michael Mörz από το Ινστιτούτο Παθολογίας στη Δρέσδη της Γερμανίας, δημοσίευσε στο περιοδικό Vaccines μια μελέτη αυτοψίας ενός 76χρονου άνδρα απο νεκρωτική εγκεφαλίτιδα (εγκεφαλικό) που αποδίδεται χωρίς αμφιβολίες στην τοξική ακίδα του εμβολίου της Pfizer.

Η έκθεση χρησιμοποίησε ανοσοϊστοχημεία, η οποία χρησιμοποιεί μεθόδους ανοσολογικής χρώσης που φωτίζουν συγκεκριμένα αντιγόνα, και βρήκε ότι αυτό που προκάλεσαι τη νεκρωτική εγκεφαλίτιδα, καθώς και φλεγμονώδεις αλλαγές στα μικρά αιμοφόρα αγγεία (εγκέφαλος και καρδιά) προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 και όχι από κάποια ιογενή λοίμωξη.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο ηλικιωμένος που έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον βίωσε έντονες καρδιαγγειακές παρενέργειες, μετά το πρώτο του εμβόλιο Astra Zeneca ChAdOx1 τον Μάιο του 2021, για τις οποίες έπρεπε επανειλημμένα να συμβουλευτεί τον γιατρό του.

Μετά τον δεύτερο εμβολιασμό του με το εμβόλιο BNT162b2 mRNA της Pfizer τον Ιούλιο του 2021, η οικογένεια παρατήρησε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας παρουσίασε «αυξημένο άγχος, λήθαργο και κοινωνική απόσυρση». Επιπλέον, υπήρξε εντυπωσιακή επιδείνωση των συμπτωμάτων του Πάρκινσον, η οποία οδήγησε σε σοβαρή κινητική αναπηρία και ανάγκη για υποστήριξη αναπηρικού αμαξιδίου», από την οποία ο άνδρας δεν ανάρρωσε ποτέ.

Αφού οι γιατροί του συνέστησαν και τρίτο εμβολιασμό (δεύτερο με Pfizer) τον Δεκέμβριο του 2021, και δύο εβδομάδες μετά, «κατέρρευσε ξαφνικά» αλλα συνήλθε. Μια εβδομάδα αργότερα, ξανακατέρρευσε πάνω στο γεύμα, οδηγώντας τελικά στη νοσηλεία του και τον θάνατό του.

Η οικογένεια του άνδρα ζήτησε αυτοψία επειδή είχε δείξει αξιοσημείωτες αλλαγές στη συμπεριφορά, καρδιαγγειακά συμπτώματα και επιδείνωση των συμπτωμάτων της νόσου του Πάρκινσον μετά από κάθε εμβολιασμό για τον COVID-19.

Αποτελέσματα της νεκροψίας

Στον εγκέφαλο, η υπομονάδα 1 πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2 ανιχνεύθηκε στις νεκρωτικές περιοχές, στα ενδοθήλια, τα μικρογλοία και τα αστροκύτταρα. Επιπλέον, η τοξική ακίδα βρέθηκε στις περιοχές της λεμφοκυτταρικής περιαρτηρίτιδας, που υπάρχει στη θωρακική και κοιλιακή αορτή και στους κλάδους του λαγόνιου, καθώς και σε μια εγκεφαλική βασική αρτηρία.

Η υπομονάδα 1 του SARS-CoV-2 βρέθηκε ακόμα σε μακροφάγα και στα κύτταρα του αγγειακού τοιχώματος, ιδιαίτερα στο ενδοθήλιο. Αντίθετα, η νουκλεοκαψιδική πρωτεΐνη του SARS-CoV-2 δεν μπορούσε να ανιχνευθεί σε κανένα από τα αντίστοιχα τμήματα ιστού.

Εικόνα 1

Εικόνα 1. Η άφθονη παρουσία πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2 στο διογκωμένο ενδοθήλιο ενός τριχοειδούς αγγείου δείχνει οξείες ενδείξεις φλεγμονής με αραιές διηθήσεις μονοπύρηνων φλεγμονωδών κυττάρων (ίδιο αγγείο όπως φαίνεται στην εικόνα δύο παρακάτω). Η ανοσοϊστοχημική επίδειξη για την υπομονάδα 1 πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2, γίνεται ορατή ως καφέ κοκκία (κόκκινο βέλος) και μεμονωμένα νευρογλοιακά κύτταρα (μπλε βέλος).

Εικόνα 2

Εικόνα 2. Αρνητική ανοσοϊστοχημική αντίδραση για την πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου SARS-CoV-2. Διατομή μέσω τριχοειδούς αγγείου. Μεγέθυνση: 200×.

Εικόνα 3

Εικόνα 3. Μετωπιαίος εγκέφαλος. Θετική αντίδραση για την πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2. Διατομή μέσω τριχοειδούς αγγείου (ίδιο αγγείο όπως φαίνεται στην εικόνα 4 παρακάτω). Ανοσοϊστοχημική αντίδραση για την υπομονάδα 1 ακίδας SARS-CoV-2 ανιχνεύσιμη ως καφέ κοκκία σε τριχοειδικά ενδοθηλιακά κύτταρα (κόκκινο βέλος) και μεμονωμένα νευρογλοιακά κύτταρα (μπλε βέλος). Μεγέθυνση: 200×.

Εικόνα 4

Εικόνα 4. Μετωπιαίος εγκέφαλος. Αρνητική ανοσοϊστοχημική αντίδραση για την πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου SARS-CoV-2. Διατομή μέσω τριχοειδούς αγγείου (ίδιο αγγείο όπως φαίνεται στην εικόνα 3, σειριακές τομές 5 έως 20 μm). Μεγέθυνση: 200×.

«Η ανοσοϊστοχημεία για τα αντιγόνα SARS-CoV-2 (πρωτεΐνη ακίδας και νουκλεοκαψίδιο) αποκάλυψε ότι οι βλάβες με νεκρωτική εγκεφαλίτιδα καθώς και οι οξείες φλεγμονώδεις αλλαγές στα μικρά αιμοφόρα αγγεία (εγκέφαλος και καρδιά) συνδέθηκαν με άφθονες εναποθέσεις της πρωτεΐνης ακίδας SARS- Υπομονάδα CoV-2 1.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, είναι ότι η πρωτεΐνη ακίδας μπορούσε να βρεθεί μόνο στις περιοχές με οξείες φλεγμονώδεις αντιδράσεις (εγκέφαλος, καρδιά και μικρά αιμοφόρα αγγεία), ιδιαίτερα σε ενδοθηλιακά κύτταρα, μικρογλοία και αστροκύτταρα. Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι η πρωτεΐνη ακίδας έπαιξε τουλάχιστον έναν ρόλο που συμβάλλει στην ανάπτυξη των βλαβών και στην πορεία της νόσου στον ασθενή».

Εικόνα 5

Εικόνα 5. Καρδιά αριστερή κοιλία. Θετική αντίδραση της τοξικής ακίδας SARS-CoV-2. Διατομή μέσω τριχοειδούς αγγείου (ίδιο αγγείο όπως φαίνεται στην εικόνα 6 παρακάτω). Η ακίδας SARS-CoV-2 ως καφέ κοκκία. Σημειώστε την άφθονη παρουσία πρωτεΐνης ακίδας στα τριχοειδικά ενδοθηλιακά κύτταρα (κόκκινο βέλος) που σχετίζεται με εμφανές ενδοθηλιακό οίδημα και την παρουσία λίγων μονοπύρηνων φλεγμονωδών κυττάρων. Μεγέθυνση: 400×.

Εικόνα 6

Εικόνα 6. Καρδιά αριστερή κοιλία. Αρνητική ανοσοϊστοχημική αντίδραση για την πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου SARS-CoV-2. Διατομή μέσω τριχοειδούς αγγείου (ίδιο αγγείο όπως φαίνεται στο εικόνα 5). Μεγέθυνση: 400×

Αυτή η νεκροψία είναι πολύ σημαντική γιατι επιβεβαιώνει πολλούς επιστήμονες όπως τον Δρ. Μπαγκντί που είχε αναφέρει νεκροψίες όπου οι τοξικές ακίδες βρέθηκαν σε όλα τα όργανα με οξείες φλεγμονώδεις αντιδράσεις.

Ο Δρ Robert Malone , επικριτής του προγράμματος εμβολιασμού για τον COVID-19, έχει προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι το, «συνθετικό γενετικό υλικό mRNA παραμένει στο σώμα για 60 ημέρες ή περισσότερο και παράγει τοξική πρωτεΐνη ακίδας σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από αυτά που παρατηρούνται με το πραγματικό SARS. -Λοίμωξη CoV-2.

Δρ Peter McCullough επιβεβαιώνεται επίσης, ο οποίος μόλις χθες 7/10/22 το Twitter του έκλεισε τον λογαριασμό είχε αναφέρει: «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε ένα εμβόλιο που πηγαίνει στον εγκέφαλο και στην καρδιά και δημιουργεί φλεγμονές».

Στον αντίποδα, έχουμε το διεφθαρμένο CDC αφαίρεσε αθόρυβα τον ισχυρισμό ότι η πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται από το εμβόλιο «δεν διαρκεί πολύ στο σώμα» από τον ιστότοπό του μεταξύ 16 Ιουλίου και 22 Ιουλίου.

 

Πηγή

Προβολές : 1,130


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα