Για την εκλογή της Σακελλαροπούλου φταίνε και οι βουλευτές που την ψήφισαν

Για την εκλογή της Σακελλαροπούλου φταίνε και οι βουλευτές που την ψήφισαν

9 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:313
Μοίρασέ το

 

 

Χωρίς την ψήφο τον βουλευτών, ανώτατος άρχων δεν εκλέγεται, και συνεπώς το ότι δεν αναλαμβάνονται ευθύνες αγγίζει το ότι δεν συντρέχει και λόγος διατάραξης του πολιτεύματος. Τον λόγον τον γνωρίζουν, όμως τον κρατούν για τον εαυτό τους. Σήμερα λοιπόν ανατρέπεται μετά πανηγύρεως τα της Ντόρας (αλήθεια, πού να βρίσκεται;) και καταδεικνύεται πως η Δημοκρατία στην Ελλάδα, μόνο διέξοδο δεν έχει, ή δεν μπορεί να την βρεί.

 

 

Και οι 300 θέλουν ΓΟΥΔΗ!!!

Είναι υπόλογοι και υπεύθυνοι των πράξεών τους ΟΛΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πολλοί δημοσιολόγοι δημοσιολογούν τί άλλο;

Δηλαδή όταν ο Μητσοτάκης ανακοίνωνε την επιλογή του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, και ενώ όλος ο λαός «έφτυνε τον κόρφο» του για τό άγνωστο, το παντελώς άγνωστο, που του ερχόταν κατακέφαλα, οι κοινοβουλευτικοί που ήσαν;

Τί καταλάβαιναν; Σήμερα λοιπόν αναλυτές δημοσιολογούν…..ότι ο Πρωθυπουργός μπορεί να έκανε και …λάθος!

Όχι αγαπητοί κύριοι και πάλι όχι.

Χωρίς την ψήφο τον βουλευτών, ανώτατος άρχων δεν εκλέγεται, και συνεπώς το ότι δεν αναλαμβάνονται ευθύνες αγγίζει το ότι δεν συντρέχει και λόγος διατάραξης του πολιτεύματος.

Τον λόγον τον γνωρίζουν, όμως τον κρατούν για τον εαυτό τους.

Σήμερα λοιπόν ανατρέπεται μετά πανηγύρεως τα της Ντόρας (αλήθεια, πού να βρίσκεται;) και καταδεικνύεται πως η Δημοκρατία στην Ελλάδα, μόνο διέξοδο δεν έχει, ή δεν μπορεί να την βρεί.

Τέλος ο λαός απαιτεί στις επόμενες εκλογές οι διεκδικούντες αρχηγοί των κομμάτων να δεσμευτούν μέσα στα τόσα….θα καί το πρόσωπο που ΘΑ προτείνουν,έστω και μή δεσμευτικά, ως επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας. Όχι στο παρά ένα της ψηφοφορίας από το τυχόν κυβερνών.

Ο λαός πρέπει να σταθμίσει την ψήφο του και γι αυτό άνευ αιφνιδιασμών και τυχόν προϊόντων καμαρίλας από όσο πιο «πρωί» τόσο και πιο αξιοπιστία πάντων, και πασών. Ας δοθεί και στον λαό ένας, μικρός έστω, βαθμός συμμετοχής και κρίσης για το ύπατο αξίωμα. Το αξίζει.

 

Πηγή

Προβολές : 313


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα