ΓΙΑ ΤΟ 2024! Οι προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα προκαλούν τρόμο...

ΓΙΑ ΤΟ 2024! Οι προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα προκαλούν τρόμο...

8 Νοεμβρίου, 2023 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,158
Μοίρασέ το

 

Ποιος ηγέτης θα δολοφονηθεί, τι πρέπει να φοβάται η Ευρώπη και όλος ο κόσμος.


Ποιος ηγέτης θα δολοφονηθεί, τι πρέπει να φοβάται η Ευρώπη και όλος ο κόσμος.

Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.

 

Με το που μπαίνει ο Νοέμβριος «μυρίζει» Χριστούγεννα και από εκεί η νέα χρονιά είναι μια ανάσα μακριά.

 

Αλλαγή έτους χωρίς προβλέψεις δεν γίνεται και η Μπάμπα Βάνγκα έχει να πει και για το 2024.

 

Ευρύτερα γνωστή ως η Νοστράδαμος των Βαλκανίων η μάντισσα, που τυφλώθηκε όταν την «κατάπιε» ένας ανεμοστρόβιλος, πιστεύεται ότι προέβλεψε τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τον θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και τον δικό της θάνατο.

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αιμορραγεί

 

Για τη χρονιά που έρχεται με βήμα ταχύ και άγριες διαθέσεις η Μπάμπα Βάνγκα έχει προβλέψει το τέλος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Για την ακρίβεια έχει πει ότι θα δολοφονηθεί από κάποιον μέσα στη χώρα του, πρόβλεψη που μάλλον εξηγεί τους σωσίες του Ρώσου προέδρου και δικαιώνει το Κρεμλίνο ότι ο τσάρος της χώρας δεν πάσχει από καρκίνο, ούτε από κάποια άλλη σοβαρή ασθένεια.


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα δολοφονηθεί από κάποιον μέσα στη χώρα του, έχει προβλέψει η Μπάμπα Βάνγκα
Το τέλος του Πούτιν μπορεί να σημάνει τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει, οπότε οι αναλυτές στέκονται στα νύχια για την επαλήθευση των λόγων της.
Στόχος τρομοκρατών η Ευρώπη
Η δεύτερη πρόβλεψη της πλησιάζει τόσο κοντά στην αλήθεια που τρομάζει και μόνο στο άκουσμα.
Συγκεκριμένα η τυφλή μάντισσα με καταγωγή από τη Βουλγαρία έχει προβλέψει ότι για το 2024 θα αυξηθούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, όταν οι πρωτεύουσες της έχουν ήδη αυξήσει τα μέτρα προστασίας σε στόχους διαφόρων ενδιαφερόντων υψηλού κινδύνου λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Για τον επόμενο χρόνο έχει επίσης προβλέψει νέα καταστροφικά όπλα και μια μεγάλη χώρα που θα δοκιμάζει βιολογικά όπλα και θα πραγματοποιήσει επιθέσεις χωρίς όμως να συγκεκριμενοποιήσει στους στόχους της.
Χωρίς τέλος οι φυσικές καταστροφές για την ανθρωπότητα όχι μόνο εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής

Φυσικές καταστροφές και οικονομικές κρίσεις
Οι φυσικές καταστροφές αποτελούν πια αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας όλων των χωρών του κόσμου, ωστόσο η Μπάμπα Βάνγκα έχει μιλήσει, σύμφωνα με τη Sun, για μια μνημειώδη αλλαγή στην τροχιά της γης, που θα την έφερνε πιο κοντά στον ήλιο και τους πολίτες της σε σημείο βρασμού.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις προβλέψεις της για την οικονομία, για την οποία προειδοποιεί για κρίσεις πάνω στις κρίσεις, που παρουσιάζονται περίπου αναμενόμενες από τους ειδικούς που βλέπουν τα επιτόκια να ανεβαίνουν, τις γεωπολιτικές εντάσεις να αυξάνονται και τη δύναμη να γλιστρά από τα χέρια της Δύσης και να ταξιδεύει για τη μακρινή Ανατολή.
Κυβερνοεπιθέσεις που θα προκαλέσουν τριγμούς, προβλέπει επίσης για το 2024 η Νοστράδαμος των Βαλκανίων, που θεωρεί ότι την επόμενη χρονιά οι επαναστάσεις σε τεχνολογικό επίπεδο κα οι ανακαλύψεις στον τομέα της ιατρικής, καθώς θα βρεθούν νέες θεραπείες για το Αλτσχάιμερ, θα αφήσουν όσους επιβιώσουν από όλα τα προηγούμενα με το στόμα ανοιχτό.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,158


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα