Για όλα όσα τα άσχημα και τα πολύ χειρότερα που θα έρθουν μελλοντικά, κύριος υπεύθυνος είναι ο τύπος που στηρίξατε με νύχια και με δόντια.

21 Απριλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Εκείνο που έχει νόημα για εμάς είναι ότι έφτασε η στιγμή να υποστείτε και εσείς τις συνέπειες του τέρατος που αναθρέψατε.

Όταν υποστηρίζεις τον ολοκληρωτισμό αποσκοπώντας πρόσκαιρα μικρο-οφέλη, είναι θέμα χρόνου να έρθει και η δική σου σειρά.

Δεν μπορείς να παραμένεις ανέγγιχτος από την κατρακύλα της κοινωνίας στην οποία ζεις.

Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι η συνειδητοποίηση ότι για όλα όσα τα άσχημα που αντιμετωπίζετε, καθώς και τα πολύ χειρότερα που θα έρθουν μελλοντικά, κύριος υπεύθυνος είναι ο τύπος που στηρίξατε με νύχια και με δόντια.

Ο τύραννος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

 

Πολύ απαλά τα λέει ο κ. Θεόφιλος Παπαδόπουλος, στους ψηφοφόρους του ΜΙΖΑοτάκη…

Κλωτσιές και χαστούκια θέλουν τα κομμματόσκυλα, το λιγότερο… το καλλίτερο θα ήταν ένα κρέμασμα, για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τελευταία, παρατηρούμε δειλά δειλά να ξεπηδούν κάτι νιαουρίσματα αυτοκριτικής από κάτι φεϊσμπουκικούς τύπους, δήθεν ότι όταν ψήφισαν τον Μητσοτάκη δεν περίμεναν να εξελιχθεί σε έναν τόσο “κακό” πρωθυπουργό και ότι περίμεναν από εκείνον μια πιο φιλελεύθερη στάση απέναντι σε μια σειρά από ζητήματα (πόλεμος, ακρίβεια, πανδημία).

Όχι, κύριοι. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι λογικό να ψηφίζεις κάποιον επειδή σε εξαπάτησε, αλλά παράλογο να συνεχίζεις να τον στηρίζεις μόνο και μόνο για να μην παραδεχθείς ότι έκανες βλακεία. Δυόμισι χρόνια στηρίξατε και βάλατε πλάτη σε αυτόν τον τύραννο και τώρα που έφτασε ο βόθρος στα πόδια σας αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι κάτι βρωμάει.

Αυτός, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, έπρεπε να είχε φύγει από την πρώτη στιγμή που τόλμησε να βγάλει διάγγελμα και να μας ανακοινώσει εν μια νυκτί ότι όλα μας τα ατομικά δικαιώματα καταργούνται λόγω ενός ιού. Αντ’ αυτού, βγήκατε στο μπαλκόνι και βαρούσατε παλαμάκια, ενώ δεν σταματούσαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα της αστυνομίας από νεο-ρουφιάνους που κατέδιδαν όποιον τολμούσε να επισκεφτεί έναν φίλο, να πάει για ψάρεμα ή να βγει μια βόλτα.

Και άντε πες τότε όλοι είχαν τρομάξει, και τον πίστεψαν (που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται). Ωστόσο, οι επόμενοι μήνες ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικοί ως προς τις προθέσεις του. Αποκαλύφθηκε ότι δωροδόκησε με 30 εκατομμύρια ευρώ σχεδόν 300 τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα και διαδικτυακά μέσα ώστε να εξυμνούν το καθεστώς μέρα νύχτα. Ούτε όμως αυτό σας παραξένεψε..

Έπειτα, και κόντρα στο κυρίαρχο αφήγημα της πανδημίας, ακολούθησε η πρόσληψη χιλιάδων ‘μπάτσων’, αντί υγειονομικών και η αγορά περιπολικών (!) αντί ΜΕΘ και προχώρησε στο πιο μακροχρόνιο λοκντάουν στην Ευρώπη, βάζοντας την οικονομία μιας ολόκληρης χώρας κυριολεκτικά στον πάγο και σκορπώντας φρεσκοτυπωμένα χρήματα σε επιδόματα. Μάλιστα, για να διασφαλίσει μέγιστη τήρηση των τυραννικών κανόνων που επέβαλε, ίδρυσε και νέο σώμα ‘μπάτσων’ με σκοπό να φυλάνε τα παγκάκια και να μοιράζουν εξοντωτικά πρόστιμα σε ό,τι κινείται και δεν κινείται. Όλα καλά και εδώ-καμία αντίδραση απέναντι στον “ηγέτη”.

Έπειτα έκλεισε τις λιγνιτικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς να υπάρχει πλάνο για την αντικατάστασή τους και όλοι μας απορήσαμε. Μέχρι που ξαφνικά ξέσπασαν φωτιές σε όλη τη χώρα, και ιδιαίτερα στην Εύβοια, η οποία κάηκε ολοσχερώς, προκαλώντας τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή που έχει συμβεί ποτέ στη χώρα. Μια καταστροφή μάλιστα, για την οποία ακούγονταν πρωτοφανείς καταγγελίες από τους κατοίκους: ότι η πυροσβεστική είχε εντολές να τους απομακρύνει και στη συνέχεια άφηνε τα σπίτια και τα δάση να καούν! Και πριν προλάβουμε να υποπτευτούμε τον λόγο, ξάφνου ανέτειλαν στον ορίζοντα οι ανεμογεννήτριες.. Φυσικά, ούτε εδώ είχατε να πείτε κάτι αρνητικό. Ούτε τα συνεχή πολυήμερα μπλακ άουτ που έφτασαν με τα πρωτοβρόχια. Όλα καλά με τον Μωυσή σας.

Ακολούθησε η εποχή-ντροπή του δυτικού ανθρώπινου πολιτισμού: υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και τεστ, απολύσεις, στοχοποίηση και απαξίωση των “ψεκασμένων” διαφωνούντων, κοινωνικό και εργασιακό απαρτχάιντ με τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Μέτρα βγαλμένα από τις ονειρώξεις της χιτλερικής νεολαίας του 1940. Και όμως, καμία απολύτως αντίδραση και εδώ. Μάλιστα, τα στηρίξατε με τόσο πάθος που ακόμα και ο Γκέμπελς θα δάκρυζε από ζήλια.

Και φτάνοντας στο Φθινόπωρο του ’21, αρχίσαμε να λουζόμαστε τους καρπούς της πολιτικής Μητσοτάκη, με τον πληθωρισμό να έχει αρχίσει να εκτοξεύεται σε βασικά αγαθά και τρόφιμα, φτάνοντας το 7%… και ενώ οι τιμές των καυσίμων παρουσίαζαν αύξηση από 50 έως 200% το φθινόπωρο, ήρθε ο Κούλης να υιοθετήσει αναίτιες κυρώσεις απέναντι στη μεγαλύτερη χώρα του πλανήτη για έναν πόλεμο που αφενός δεν μας αφορά και αφετέρου τη δεδομένη στιγμή θα μας οδηγήσει μαθηματικά στη λιμοκτονία από τα αντίμετρα. Και όμως, ούτε εδώ υπήρξε κάποια αντίδραση. Μάλιστα σπεύσατε να βάλετε εικόνα προφίλ τη σημαία της Ουκρανίας και να ζητήσετε την υιοθέτηση ακόμα πιο αυστηρών μέτρων! ‘’παράνοια’’!

Θα μπορούσαμε κυριολεκτικά να γράψουμε βιβλίο για όσα συνέβησαν επί δικτατορίας Μητσοτάκη, όπως πχ., τον 2ο ΕΝΦΙΑ που επέβαλε μέσα σε έναν χρόνο, τις ατελείωτες ταξιδιωτικές αποδράσεις του και τα κορωνοπάρτι του γιου του, όσο κρατούσε εμάς φυλακισμένους με sms, τη σκόπιμη στρέβλωση στατιστικών δεδομένων για τον κορωνοϊό, την δολοφονική απόκρυψη παρενεργειών των εμβoλίων, τη δίωξη καταξιωμένων επιστημόνων που εκφράζουν αντίθετη άποψη κλπ., αλλά πραγματικά δεν έχει νόημα.

Εκείνο που έχει νόημα για εμάς είναι ότι έφτασε η στιγμή να υποστείτε και εσείς τις συνέπειες του τέρατος που αναθρέψατε.

Όταν υποστηρίζεις τον ολοκληρωτισμό αποσκοπώντας πρόσκαιρα μικρο-οφέλη, είναι θέμα χρόνου να έρθει και η δική σου σειρά.

Δεν μπορείς να παραμένεις ανέγγιχτος από την κατρακύλα της κοινωνίας στην οποία ζεις.

Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι η συνειδητοποίηση ότι για όλα όσα τα άσχημα που αντιμετωπίζετε, καθώς και τα πολύ χειρότερα που θα έρθουν μελλοντικά, κύριος υπεύθυνος είναι ο τύπος που στηρίξατε με νύχια και με δόντια.

Ο τύραννος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και να είστε σίγουροι ότι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.

Οι δούλοι

 

https://www.facebook.com/108388194019398/posts/524117842446429/

 

Πηγή

Προβολές : 355


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα