Για όσους ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται να συμβεί με την συμμετοχή στις εκλογές: “Η αποδοχή της πανδημιας και των μέτρων και η συμμετοχή μας σε αυτά, μας γάμησε ασύστολα. Η αποδοχή των “δημοκρατικών εκλογών” και η συμμετοχή μας σε αυτές, θα μας γαμήσει ακόμα πιο ασύστολα.”

Για όσους ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται να συμβεί με την συμμετοχή στις εκλογές: “Η αποδοχή της πανδημιας και των μέτρων και η συμμετοχή μας σε αυτά, μας γάμησε ασύστολα. Η αποδοχή των “δημοκρατικών εκλογών” και η συμμετοχή μας σε αυτές, θα μας γαμήσει ακόμα πιο ασύστολα.”

20 Μαΐου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:573
Μοίρασέ το

 

Περί της Αποχής-Αρνησης- Μη συμμετοχής το ανάγνωσμα.

Όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τον συσχετισμό της υποδούλωσης της πλειοψηφίας του λαού στα μέτρα κατά του κορονοϊού με τα μέτρα κατά της ΑΠΟΧΗΣ, είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει να να είναι υπόδουλος, ακόμα κι αν αντιστάθηκε στην παγκόσμια απάτη της “πανδημίας”…
Καλλιόπη Σουφλή
Περί της Αποχής-Αρνησης- Μη συμμετοχής το ανάγνωσμα.
Αν πριν 3 χρόνια η πλειοψηφία είχε εξασκήσει συνειδητά, απόλυτα και ουσιαστικά το δημοκρατικό δικαίωμα της Αποχής-Αρνησης-Μη συμμετοχή στην πανδημια ΤΟΥΣ και ΟΛΑ τα μέτρα ΤΟΥΣ που εφαρμόστηκαν για την “ασφάλεια μας”….. για την “δημοκρατία” για την “κοινωνία”.
Θα είχαν γλιτώσει χιλιάδες άνθρωποι την ζωή τους και πολλοί περισσότεροι δεν θα είχαν καταστραφεί ακόμα και οικονομικα και δεν θα είχαν καταστρέψει τους ίδιους και τα παιδια τους και γενικά την χώρα και δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή την δυστοπία του σήμερα χωρίς αυριο.
Όταν μιλάω για Αποχή-Αρνηση-Μη συμμετοχή στις εκλογές ΤΟΥΣ, αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αυτό που είπε για τα της αποδοχής-συμμετοχης στα “δημοκρατικά μέτρα τους” πριν 3 χρόνια ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης. Και ΔΕΝ το κατάλαβε σχεδόν κανένας.
Μπορεί να είναι doodle κείμενο που λέει "Θυμάστε τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης που είπε σε συνέντευξή ότι ΔΕΝ μπορεί να επιβάλλει τα κορονομετρα στους πολίτες?? Ούτε να τους βάλει μάσκα, ούτε να τους κλειδώσει σπίτι, ούτε να τους κλείσει την επιχείρηση, ούτε ούτε ούτε. Μόνοι τους οι "πολίτες" συναινούν στα παράνομα μέτρα και αν αποφασίσουν να πετάξουν τις μάσκες και να βγούνε όλοι έξω ΔΕΝ μπορεί να κάνει τίποτα. 1 χρόνο μετά κορονοΣκλαβε ακόμα συναινείς στις παράνομες απαιτήσεις των ΝεοΝαζι"
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ τους έδωσε το δικαίωμα να εγκληματησουν ασύστολα, να βλάψουν, να σκοτώσουν, να δημιουργήσουν ένα νέο Απαρτχάιντ και μια νέα Ρατσιστική κοινωνία και να εξαφανίσουν κάθε έννοια δημοκρατίας, δικαιοσύνης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολυ περισσότερο της ίδιας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στην θεατρική παράσταση που ονόμασαν “πανδημία” γιατί ήταν “κοινωνική υποχρέωση” του “δημοκρατικου πολίτη” (παρόμοια με την θεατρική παράσταση που ονομάζουν “εκλογές”)
ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟ.
Αν ΠΡΙΝ 3 χρόνια είχαμε συνειδητά τότε ενεργήσει με πλήρη Άρνηση της ψευτοπανδημίας + Αποχή, Μη-συμμετοχη σε ΟΛΑ τα φασιστικά μέτρα “για την ασφάλεια μας” (όπως είχε πει ξεκάθαρα ο Κυβερνήτης της Ν.Υ τότε) και είχαμε πράξει ΑΝΑΛΟΓΑ μετά την διακήρυξη τους και την προσπαθεια εφαρμογής τους, σήμερα ο κόσμος θα ήταν 1000 φορές πιο όμορφος, πιο ελεύθερος, πιο δημοκρατικός.
-Η αποδοχή της πανδημιας και των μέτρων και η συμμετοχή μας σε αυτά, μας γάμησε ασύστολα.
-Η αποδοχή των “δημοκρατικών εκλογών” και η συμμετοχή μας σε αυτές, θα μας γαμήσει ακόμα πιο ασύστολα.
Οποιος δεν κατανοεί τις ομοιότητες, por favor μη μου ζαλίσει τα ουμπαλα περι ποσοστών ή πως η αποχή δεν σε κάνει “δημοκρατικό πολίτη” και ότι αποποιείσαι την “κοινωνική σου ευθύνη” ΔΙΟΤΙ αυτά μας οδήγησαν στο σήμερα και αν δεν μπορείτε να το δείτε, απλά λυπάμαι.
Συνειδητή άρνηση/αποχή/μη-συμμετοχη συνεπάγεται και περαιτέρω ουσιαστικές πράξεις, όπως χρειάζονταν εκ της έναρξης της θεατρικής παράστασης της πανδημίας.
Γιατί απλούστατα καμία εξουσία στο Κουλισταν δεν θα μπορούσε να τιμωρήσει 4-5-6-7-8-9-10 μυρια που θα πήγαιναν όπου και οπότε γουστάρανε χωρίς φίμωτρα και χωρίς τεστ και τα “αφεντικά” γενικά (ιδιωτικά και δημόσια) δεν θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν φυσικά 4-5-6-7-8-9-10 μυρια εργαζομένων, διότι απλούστατα κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.
Και επαναλαμβάνω.
Αν δεν έγινε κατανοητό αυτό που επισημαίνω μην σχολιάζετε αλλά αντί άλλων και εκτός θέματος.

 

Πηγή

Προβολές : 573


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα